Om meg Om Tobias Fødselshistorien Graviditeten Spørsmål ?

Reaksjoner

Noen lurte på hvordan venner og familie  reagerte her er et lite innlegg om det:'


Hvordan reagerte venner?

Alle vennene reagerte fint. Noen trakk seg litt vek for de var redde, noen trakk seg vekk for godt, noen var der HELE svangerskapet, noen var falske og lot som vi plutselig var bestevenner. Men mine aller nemmeste venner tok dette fint, og støttet meg til tider, men opplevde også at noen av de nærmeste trakk seg mer og mer vekk.

TOBIAS OG CATHRINE

Hvordan reagerte familien?


Barnefarens familie: Når vi spurte moren til Cato om å snakke med henne var det første hun sa ? er du GRAVID? så tror ikke det kom for et sjokk for henne. Hun tok det veldig bra følte jeg da, og var også utrolig støttende. Mor til Cato har alltid vert utrolig støttende og lett og snakke med. Søsknene til Cato tok det også helt greit. Moren til Cato var selv 16 og søsteren var 17.

 

Min familie: Tror mamma ble skuffet der og da. Men vende seg fort til det. Da vi skulle på ultralyd for å få vite kjønnet skulle mamma være med. Tror hun var mer spent en meg. Hele svangerskapet har alltid mamma støttet meg og har aldri snakket om å ta abort etter jeg valgte og beholde Tobias. Mamma var også med på fødselen min og tror hun satt stor pris på det.

Når det gjelder mine søsken reagerte de helt forsjellig. Min lille søster tror jeg ikke forsto eller ville innse at jeg faktisk ventet en liten baby. Tror ikke hun helt klarte å få det til og synke inn i henne. Men plutselig en dag kom hun og skulle kjenne på magen og andre ting. Og hun besøket meg bare 2 time etter fødselen. Å så da at hun var en stolt tante en tante som ikke ville dra hjem men ville sove med det nye familie medlemmet.

Mine eldre søsken var utrolig gla og stolte over at det var dette jeg ville.


STOLTE TANTEN

6 kommentarer

Lene Jeanette Taralrud

18.10.2011 kl.09:12

Awwww, jeg ble glad av å lese dette innlegget =)

Så bra at alle støtter deg! :)

Mamma til Tobias

18.10.2011 kl.09:31

Lene Jeanette Taralrud: Ja er også glad for det :)

carolinebloggern

18.10.2011 kl.10:17

åh så fint innlegg :) !

Mamma til Tobias

18.10.2011 kl.12:35

carolinebloggern: Takk :)

SCHECC

18.10.2011 kl.19:19

Lykke til videre :-)

mylifeasmom

18.10.2011 kl.19:52

Herlig, lykke til videre ;D

Skriv en ny kommentar