Om meg Om Tobias Fødselshistorien Graviditeten Spørsmål ?

Vinn et fotohefte HER!!

I denne konkuransen kan dere vinne noe fra fotoknudsen, jeg har en besten vare som dere kan vinner også. Dere kan vinne denne flotte her som dere kan selv velge bilder og tekst inni.

Her er litt om det dere kan vinne :

Lite og praktisk fotohefte med plass til 30 av dine beste bilder. Lite og hendig format som passer i vesken og du har minnene med deg.

Fotoheftet med mykt omslag er av høy kvalitet og i pocketutførelse. Et rimeligere alternativ til fotobok. Velg mellom 3 forskjellige farger på omslaget eller design ditt eget bildeomslag. Fotohefte med mykt omslag kommer standard med 30 sider og 60 sider.

Lag fotohefte på nett
Du lager fotohefte på fotoknudsen.no på kun få minutter. Du trenger ikke å laste ned ekstra programvare, alt foregår på nett og direkte i din nettleser. Enkelt og greit

Design selv!
Vær din egen designer med et hav av muligheter! Velg blant hundrevis av bakgrunner, effektfulle clip-arts og et mangfold av flotte rammer og border. Bruk bilder som bakgrunn, fremhev detaljene i bildet ved å forstørre dem, bruk en hel side til en personlig hilsen eller om historien bak bildet. Mulighetene er mange! Ta deg god tid, utforsk mulighetene og kos deg. Husk bare å aktivere ?tilpass-knappen? når du setter i gang.

Inspirasjon
Lag et eget fotohefte til barna med bilder av vennene deres, turer dere har vært på, fra skole eller barnehagen. Barna vil elske den!
Fotohefte egner seg også godt som sanghefte! Kombiner sanger med personlige bilder.

Det dere trenger og gjøre for å være med er og:

  • Kommentere her at dere vil være med..
  • Like facebook siden min som dere finner HEER
  • Lage et egen innlegg på bloggen din om at du er med og hvem som har konkuransen.

HUSK OGSÅ Å SKRIV I KOMENTARFELTE AT DU ER MED OG OM DU HA RLITK SIDEN OG OM DU HAR LAGET ET EGENT INNLEGG OM KONKURANSEN. ELLERS MÅ DU HUSKE Å SKRIVE MED MAILEN DIN SLIK JEG KAN KONTAKTE DEG...

VINNEREN TREKKER JEG UT 15 APRIL...

5 kommentarer

Sandra Sif

22.03.2012 kl.10:21

Å, så morro! Jeg er med, jeg er med, jeg er med! :)

Har likt facebooksiden din (Sandra Sif, på facebook), og så kommer det et innlegg nå straks på bloggen: randommuch.blogg.no :)

Anna - mamma til Noah <3

22.03.2012 kl.12:25

så gøy!

jeg er med :) har likt og skrevet på min blogg at jeg er med!

Mamma til Tobias

26.03.2012 kl.07:57

Sandra Sif: Så bra da :D

Mamma til Tobias

26.03.2012 kl.07:57

Anna:ok så koselig :D

Linda :)

01.04.2012 kl.00:09

Åå, så flott konkurranse du har gående!!:) Jeg vil veldig gjerne være med jeg :) Jeg liker facebooksiden din (Linda Mæhle Nysveen) og har skrevet innlegg her: http://heltlindz.blogg.no/1330556422_konkurranser_jeg_er_m.html

linda_nysveen@hotmail.com

Ønsker deg og den lille herlige familien din en kjempefin påske!!:)

Skriv en ny kommentar