Om meg Om Tobias Fødselshistorien Graviditeten Spørsmål ?

Flaske slutt

I to uker nå har ikke Tobias villet ha melk eller ?guffe? før han legger seg, noe som bare er en fordel for oss foreldre som senere slipper kranglingen med barnet når det kommer til det å slutte med melk før leggetid. Tobias får som oftest grøt klokken seks og kveldsstellet tas halv sju, men det kommer litt an på hvor trøtt han er. Han har alltid med seg en flaske i sengen som han pleier å sovne til, men som sagt så nekter han nå rett og slett og vi bruker heller tiden på å kose litt med han før han legges i sengen sin. Noen ganger godtar han det og sovner med en gang, andre ganger kan han gråte i opptil en halv time, men nå i det siste har det bare vært gråt i maks ti minutter!

Jeg er superstolt over at Tobias så å si har sluttet helt med MME, han får fortsatt litt om morgningen for å sove litt lenger. MMEen får han klokken fem og sover da helt til halv åtte, men i de siste to dagene har han våknet tidligere på grunn av hard mage. Han gråter og gråter stakkars, men nå begynner det å komme seg så jeg regner med at han er fin til helgen.

Tobias som får MME om morningen...

" Hvorfor drikke MME når man har bolle ? "

Noen andre som har hat en lett MME/Amme slutt ?

Eller hvordan var deres slutt på MME eller Amming ?6 kommentarer

Flink han er da:) Milio får litt MME til kveldsgrøten og hender han får en flaske på formiddagen eller om morningen om han skulle våkne ekstra tidlig.

- Mamma Veronica

31.05.2012 kl.17:46

Så flink :)

Mamma til Tobias

01.06.2012 kl.00:04

¤Malene: Ja han er kjempe flinke når det gjelder flakseslutt :)

Mamma til Tobias

01.06.2012 kl.00:05

Mamma Veronica: ja ikke sant :D

Henriette

06.06.2012 kl.22:11

Har ikke barn, men søt gutt du har :)

Mamma til Tobias

06.06.2012 kl.22:30

Henriette: Takk takk :D

Skriv en ny kommentar