Om meg Om Tobias Fødselshistorien Graviditeten Spørsmål ?

For en morning

I natt hadde vi overnatting av en god vennine av både meg og Cato. Hun sto opp med meg slik Cato kunne osve litt lenger, siden jeg enda trenger hjelp med Tobias. Så når Tobias hadde sin lur kl halv 9 la jeg meg godt under dynen igjen og det samme gjorde hun. Men Tobias våkner nesten rett etter på. Maiki kom inn og sa bare sov du Lisa så tar jeg han litt jeg. Jeg fikk dårlig sanvitighet men klarte og sovne til slutt. Merke der er deilikt å sove lenger jalefall med min kjøre Cato vedsiden av. Er ikke ofte vi får lange morninger sammen.

Tobias har kost seg masse i dag, men mammadaltheten eller hva jeg skal kalle der er kommet tilbake som ikke er noe kjekt. Når jeg går gråter han, men han klarer fint å være alene med maiki eller andre men vis jeg går på do og alt slikt begynner han og gråte som er utrolig slitsomt til tider. Men jeg fikk tatt meg en god dysj også uten at han begynnte og gråte.

Siden jeg låner pappa sitt kamera utnytter jeg det med å ta masse fine bilder av prinsen her får dere se noen av dem jeg tok:

" Tittei mamma "

" Hjelpe pappa eg, pappa e forbildet mitt bare så dere vet det "

" Hmm maiki va ha du i tungen, har jeg en slik en ? "

" Tobias er blitt så flinkt til og gå når ud holder han og inntil ting "

" Pappa dette er morsomt "

Hva har dere gjort i dag og skal ?

Er ikke Tobias bare nydelig ?

7 kommentarer

LifeOfPorn - Hannepaii!

12.06.2012 kl.17:11

Hørtes litt slitsomt ut med den 'mamma-dalt-heten'. Man kan jo ikke ta med ungen overalt liksom :) Håper den vokser det litt av seg :3 Kjempesøt unge :D

Lykkelig forelder

12.06.2012 kl.18:08

uff, det er dessverre (men allikevel heldigvis!) slike mamma - dalt perioder de har! Slitsomt, men litt godt også :) Kjempefine bilder du har tatt av nydeligheten!
Så koselig da. Snill venninne dere har som stiller opp når det trengs:)

Kine Mirjana

12.06.2012 kl.22:30

Herlighet så fin han er! :) Så bra at du får litt hjelp, godt å få sove litt lengere :) Og du trenger å få slappe litt av! :)

Mamma til Tobias

13.06.2012 kl.12:14

LifeOfPorn: ja den tiden er ikke kejkt, ¨så nå er guttene ute på tur :D

Mamma til Tobias

13.06.2012 kl.12:16

Lykkelig forelder: ja han har vert mamam dalt lenge men så gikk det over i en periode men nå er det på an igjne. Når jeg er tilstede gråter han bare for å komme opp til meg men når jeg liggeer på rommet og sover da leker han fint og jeg hører han jo så jeg venter med å gå ut :)

Mamma til Tobias

13.06.2012 kl.12:17

¤Malene: ja det er jeg kjempe glad for :D

Skriv en ny kommentar