Om meg Om Tobias Fødselshistorien Graviditeten Spørsmål ?

Skal mamma så skal jeg også...

Tobias elsker og gjøre det mamman sin gjør, i det siste har han prøvd eller harmet etter alt det mamman gjør. I dag var jeg så utrolig sliten at jeg gikk inn på rommet for å legge meg nedpå litt. Plutselig hører jeg en krabbene gutt uten for rommet og så ser jeg at døren åpner seg. Å jo der sto min nydelige prinsegutt, som ville opp i senga til mamman sin. Cato kom også inn, jeg la meg ned for å slappe av plutselig hører jeg tobias legger seg ned like ved meg. Når jeg reiser meg opp igjen gjør han også, så la jeg meg ned og han la seg ned og bare lå der. For en søting jeg har fått meg, mamma elsker deg..

Tobias har også vert ekstremt kosen men mamman sin i det siste. Han kommer krypene til mamman sin og bare vil kose. Det er koselig da er ikke ofte han er slik, her om dagen lå vi også å koset i sengen min slik han skulle sovne da la han bamsne og hove sitt på magen til mamman sin.

Tobias som skal sove med mamman sin...

Liker deres barn og herme etter dere ?

Er deres barn kosne, var dem det rundt 1 års alderen ?

4 kommentarer

Så det bildet på face. Herlig:)

- Mamma Veronica

08.07.2012 kl.22:32

Så søtt :-) Angelica er ikke noe spesielt kosete. litt kjipt , men blir sikkert bedre etterhvert. :-)

mammaannka:)

09.07.2012 kl.11:56

Så søt:) Elise er veldig kosete:)

abtmamma

28.07.2012 kl.23:26

Så søt! :) Sønnen min Aleksander blir veldig kosete på kvelden rett før han legger seg :) Elsker også å herme etter oss, og herme etter lyder vi lager ;)

Skriv en ny kommentar