Om meg Om Tobias Fødselshistorien Graviditeten Spørsmål ?

Tobias forteller om sin favoritt Leke...

Har fått spørsmål om jeg kan skrive et innlegg om favoritt leken til Tobias. Han har jo mange av dem men er 2 ting han elsker og liker aller aller best. Så derfor tenkte jeg og la Tobias få skrive om leken han liker best får da får dere jo hans mening og ikke mammas mening om leken...

Ja da fikk jeg lovt til og skirve ett innlegg på bloggen til mamma igjne, så da tenkte jeg og skrive om favoritt leken min. Jeg har mange leker jeg liker, liker egentlig det meste. Er alltid kjekt å gå i skuffer og finne ting jeg ikke skal leke med. Men av mine leker så har jeg en STORE favoritter. Å det skal dere få vite snart hva er, men først vil jeg bare takke for alle flotte bursdagshilsner jeg fikk p min 1 årsdag. Selv om mamma ikke hadde med pc'en så hadde hun med seg mobilen og jeg har selv lest alle de flotte kommentsrene jeg fikk til bursdagen.

Men nå skal dere få vite hva min favorit leke er, noen av dere vet sikkert hva den er noen vet sikkert ikke. Men det jeg liker aller best er BALL ELLER BALLENE MINE SOM JEG FIKK TIL JUL.

Så det er virkelig min favoritt, og jeg elsker og krabbe etter dem eller krabbe med dem i hånen. Liker også å ha den med meg i vognen eller bilden. Liker også å bare sitte og holde den i håned og hive den vekk og hente den igjen. Det er så masse jeg kan gjøre med dem. Så Ball er min favoritte, det skal dere få se på de flotte bildene mamma tok av meg nå nettopp.

Ikke tro du får denne mamma...


Jeg elsker denne ballen, ser dere...

Skal jeg kaste den til deg mamma, men da må jeg få den tilbake sant ?

Hva er deres favoritt leke ?

Kan ikke dere unger også skrive et innlegg om deres favoritt leker om dere får lovt av mamma, så post innlegget her på kommentarfeltet slik jeg kan lese om deres favoritter ?

Vil dere jeg skal skrive om andre ting (Tobias) ?

 

5 kommentarer

Kristine og Alexandra

09.07.2012 kl.13:54

Så utrolig fine bilder du tar! nydelig sønn du har :) flink modell, hihi

Natalie Bjaanes

09.07.2012 kl.15:10

Søte bilder :_D

Stine Alette

09.07.2012 kl.16:14

Så søte bilder :)

Mamma til Tobias

09.07.2012 kl.23:11

Natalie Bjaanes: Takk :D

Mamma til Tobias

09.07.2012 kl.23:11

Stine Alette: Takk :D

Skriv en ny kommentar