Om meg Om Tobias Fødselshistorien Graviditeten Spørsmål ?

Barnefaren

På vei hjem

Nå er vi på vei hjem fra Mandal og Drange. Der vi har vert en stund da, så nå et det bare til og vaske og vaske klær når vi kommer hjem. Jeg kommer med en oppdatering når jeg har alle bildene og pcen hjemme.

Noe spesielt dere vil vite om fra ture , et egent innlegg om bilturen, hvordan den gikk eller lignende?

Klare ikke lete opp det ene bilde men får gå uten da :)

Hva ville dere ha egne innlegg om ?
Bildet noen spesiele :)?

Min bedre halvdel...

Jeg vil bare skrøyte av min utrolige samborer, kjæreste og forlovede. Nå som jeg ikke kan gjøre alt selv og ikke bære rundt på tobias og slike ting, så har Cato vert utrolig flink her hjemme. Selv om ikke alt blir ryddet vekk med en gang eller samme dagen, så har han ryddet til slutt. Han har støvsugd, vasket, laget mat, tat inn og ut av oppvaskmaskinen. Å alt som har husarbeid og gjøre.

Cato har virkelig vist at han kan om han vil, og han er flink også. Cato står på fra morgen til kveld, han står opp med vår nydelige sønn Tobias, han steller tobias. Han leker med Tobias han passer på at Tobias har det bra, går turer med han.

Min bedre halvdel og meg, (Tekst fortsetter etter bilde)...

Ja har bare et ord for Cato akkurat nå å det e at eg ELSKER deg utrolit høyt å at du betyr så utrolig mye for meg. Vis du leser dette Cato, vil jeg bare sei te deg at du e virkelig verdens beste mann og at eg kunne ikke hat det bedre uten deg. Uten deg hadde eg aldri hatt Tobias uten Tobias hadde eg aldri hat denne gleden. Uten gleden hadde aldri våre her jeg er nå.Elske deg, gutten min...

Har dere noen fantasdiske menn i hus ?

Fortell litt om deres samboer/kjæreste/ektefeller ?

Hva synes dere om det jeg skrev om cato, er han ikke snill?

 

 

 

God deseerte

dag har jeg ikke så mye å blogge om. Vi har vert å hentet søsteren til Cato som har vert og spist middag hos oss. Jeg laget også en deseerte sol er utrolig god. Slik lager dere den:

Du trenger:
? Banan
? Eple
? Druer
?Jordbær
? Sjokolade
?Kesam


Frukten...

Slik gjør du:
? Kytte opp frukten, å hiver i en skål.
? Kytte opp sjokoladen å hive det i skålen.
? Hiver kesam oppi og rører godt.


Er dette noe dere vil prøve ?
Så det godt ut ?

Krykker er min bestevenn

Etter i går kveld når jeg skulle reise meg opp fra stolen og sette meg ned i sofaen. Datt kneet ut av ledd, jeg har lenge hatt problemer med kneet men ikke på lenge. Så jeg bestemte meg for å gå til legen.
Som sendte meg videre til akuttpol, der jeg fikk tatt rønken etter hvert og til slutt fikk jeg en skinne som jeg skal gå litt med. Den ser slik ut:

Her har dere meg med skinnen i det fine været. Så håper den snart skal av slik jeg får badet. Hihi

Som sakt går jeg også på krykker som dere ser i overskriften så er de mine beste venner nå.

Har dere opplevd noe lignende?
Hva gjør dere en fin sommer dag?

Da var den ene dagen kommet...

I går var det en av dagene jeg har gruet meg kommet. Cato reiset ikke offchore men han jobbet natt, jeg er så felen så for min del liker jeg det ikke. Men må jo ble vant med det, men heldigvis så kom en god vennine av meg og sov over. Cato jobbet vist ikke hele natten, men jeg hadde ikke klart og sovnet eller funnet roen i hus før han kom hjem om jeg ikke har besøk.

Så jeg og venninen min så Paradise Hotel og spillet monpol og spiste pizza. Ellers så ligger min venn og sover og cato som sov i stuen stakkar er også våken. Tror det skal bli godt for han og ta en lang og gos dysj, siden han begynner lit senere på jobb siden han jobbet i natt. Så tenkte og lage til en god frokost til han mens han er i dysjen, hva ville dera ha laget ?

Ellers skal jeg passe en vennines baby i dag mens hun skal på noe i Olso. Gleder meg den lille jenta er ca 4 måneder, gleder meg til og kose med en BABY igjen. s¨vett ikke hvor mye blogging det blir men jeg får se hva jeg får til. Jeg har jo også mobilen jeg kna blogge fra.

De beste guttene i verden...

Hva skal dere i dag ?

Feler du på nettene ?

Jobber din mann/samboer/kjærester netter ?

Stolt mamma

I det siste har Tobias som sakt reist seg mye. På morningene når jeg har kommet inn har han sittet på alle fire. Men i dag hadde han reist seg opp i sengå. Gud så stolt selvom det er slitsomt når dem gjør slik. Men en stykke stolt mamma for det. Uansett hvor trøtt jeg var å når jeg kom inn til dette :

Tobias som står, eller gått ned på knee på bilde...

Når begynnte deres barn med slik ?
Ble dere stolte ?

Gruer meg, har ikke ord...

Nå nærmer det seg. Å jeg gruer meg fryktelig, har ikke ord. Trodde det ikke skulle skje før etter sommeren men nå kan det hende det skjer allerede i mai, og jeg aner ikke når i mai. Men kan være det ikke skjer før etter sommeren også.

Cato er nemlig lærling som offshore arbeider, og læretiden er på land, men etter læretiden er det bare offshore. Jeg gruer meg, men heldigvis har han enda over 1 år igjen på land. Så får håpe han holder seg litt på land her heller.

Det som er, er at noen av lærlingene kanskje skal offshore allerede nå i mai, det er 3 stk som kan bli tatt ut og hun skulle prøve å få ut 2 lærlinger. Så nå sitter jeg her å håper på å ha mannen min hjemme, men selvfølgelig må han så må han, er jo ikke noe å gjøre med det da. Men det er litt trist, for jeg er veldig pysete av meg når det gjelder å være alene. Må bare bite tennene sammen og prøve.

 Men kjente jeg fikk ett sug i magen når jeg fikk beskjeden idag, og håper den får beskjed litt før og ikke samme dagen. Det kan de nemlig få, har hørt mange episoder av andre der de har fått beskjed samme dag og må reise innen kvelden. Det håper jeg virkelig ikke skjer.

Så da lurer jeg egentlig på for deres som har det likt :

  • Hvordan dere får dagene til og gå?
  • Hvordan dere takler det?
  • Hvordan ungene reagerer ?

Godt jeg våkner tik dette fjese uansett hvor Cato er...

Noen andre her inne som har opplevd lignende?

At BF eller kjæresten har reist offshore eller reiser mye bort?

Ung pappa

Tenk at han er 19 år, og Pappa ikke mange gutter på hans alder som er fedre og stiller så godt opp. Sier ikke at det ikke finnes, men ikke så mange som jeg vet om de fleste jeg kjenner er litt eldre.(fedrene asså men unge mødre). Og jeg er utrolig stolt over at han stiller så pass mye opp for meg og ikke minst Tobias. Selv om han ikke er så fllink med det og stå opp så er han verdens beste pappa for det.

Han er virkelig den beste noen sinne, Tobias kunne ikke fått en bedre pappa og det tror jeg Tobias vet alerede. For Tobias ELSKER virkelig pappan sin.Jeg ser hvor STOR kjærlighet han har for sin sønn, jeg ser hvor glad Cato blir når Tobias åler seg bort til han og hvor glad han blir når han utvikler seg så bra.

 Sånn så i dag kom Tobias fra stuen og bort til bade også over en høy kant som han lett kom seg over. Cato klappet ov var kjempe fornøyd, og Tobias SMILET fra topp til tå.

Cato legger som regel også alltid Tobias åp kveldene ,pga spesielle grunner. Selv om han gråter så er han såå tålmodig og flink. Han Fortjener virkelig en klapp på skulderen.

Meg og BF Cato, før vi skulle ut en gang...

Er fedrene til barnes dere ugne ?

Stiller dem mye opp ? Eller er dem ikk ei livet deres?

hvor gammal hvar han da han ble pappa?

Bursdags middag

Når Cato trodde inn dørene, var både jeg og to oss kledd i og klar for å ta med oss Cato/pappa ut for og spise. Etter som vi ikke har bil eller noe slik og Tobias sine leggetider så ble det middag på pasta pasta på madla amfi.

Tobias stor fornøyd...

Mm godt med pizza...

Blomstene jeg kjøpte til Cato.


Resten av overaskelse komme sikkert i morgen.

Hva synes dere om dagen han har fått så langt ?

Frustrasjon...

Jeg begynner og bli ganske så lei av å ikke få kunne sovet skikelig ut i helgene. Min kjære står gledelig opp med Tobias, men sovner med en gang han legger seg enten i sofaen, gulvet for og leke med minste mann. Og det gjør at jeg ikke klarer og sove skikelig når det er min dag for jeg våkner til babyskrik eller hylling å der gråter Tobais for full hals og cato ligger og snorker vedsiden av. Å når jeg da kommer inn og hørt han en stund å sier han har grene lenge nå å du våkner ikke, får jeg bare til svar jeg lukket bare øyene... FRUSTRERENDE...

Ikke misforstå Cato er verdens beste pappa for Tobias, men når det kommer til denne biten her begynner jeg å bli temmelig lei hele greia. Jeg blir sliten av det. Han kan legge seg 10 og fortsatt sove, men på jobb sovner han jo ikke så kjønner ikke helt denne greia...

En stykke trøtt mamma...

Opplever dere noe av det samme ?

Har dere noen gode tips jeg kan få han til og ikke sove ?

 

Lekedilla eller...

I går ble det sen middag men ble noe godt. Det ble hjemme lagde kjøttkaker etter paradise hotel. Vi glemte å kjøpe erterstuning men ble godt for det.

Mm det var utrolig godt...

Ellers i mores sto vi opp 8 og var helt perfekt klokkeslett og starte dagen. Jeg skal hente Oliver i 12 tiden tror jeg det blir. Ellers så skal vi ikke så utrolig masse i dag bare slappe av tror jeg. Om vi ikke tar oss en tur da.

Tobias har fått en del leker av en vennine av mamma jeg hadde lakt litt til siden men tok dem frem i dag siden jeg kom på jeg kunne legge den i den store korjen. Så her koser Tobias seg.

Her er litt av lekene så tror han har nok leker ja...

Korjen med lekene oppi...


Hva skal dere i dag?
Arver dere ting?
Har ungene deres masse leker?

God morgen + konkuranser

Nå ligger Tobias og leker på gulvet mens jeg sitter å ser på litt barneTV og bare slapper litt av. Jeg har blitt litt bedre så Cato har kommet seg på jobb i dag. Ellers hadde jeg store planer men burde slappe av litt så får se om jeg rekker det jeg hadde planer om. Får heller ta det en annen dag vist ikke.

Ellers så har Tobias fått sin 5 tann de kommer jo så utrolig fort.

Tobias i går i segen til mamma og pappa...


Hva skal dere idag:)?
Kommer også en konkurranse senere i kveld så bare til og følge med:)

Beste kjøpet noen sinne...

I dag fikk jeg 1200 kr av mamma til bursdag siden jeg ønsket meg bare penger slik vi kan spare til nytt spisebord. Så tenkte jeg vis jeg fant noe på sentere skulle det ikke bruke mer en 200 kr. Så gikk jeg for verdens fineste skatt men den kostet 639 å det synes jeg var litt dyrt helt til jeg så det var 70% på den å plutselig kostet den 194:) å jeg slo til med en gang den skulle egentlig ikke på salg men siden det bare var 1 igjen så kjøpte jeg den.

Jeg har lenge lett etter en slik men bare funnet en helt enkel en men bare glass å det vil jeg ikke ha men denne var helt perfet og kan bytte ut det inni.

Uten lokk..

Med lokk.

Hva synes dere om skatten:)?

Lappen...

Ja nå er lappen i boks ikke for meg da men for min kjære samboer som har fått lappen....

Jeg må bare skrøyte litt, å er så glad på han vegner. Selv om vi ikke har bil så er det greit med lappen for det. Kan heller låne en bil om det er noe vi skal ut på.

Å du sko bare vist kos glad jeg ble når han ringte meg. jeg viste han hadde oppkjøring men så hørte jeg en lei stemme så tenkte jeg nei han kan ikke ha strøke... Så plutelig hørte jeg den glade stemmen som sa JEG BESTE LISA JEG BEASTO....

Har også en liten gave som venter han, å gleder meg til å se han nå..

Har dere lappen?

Eller holder dere på med lappen ? 

 

LOVE

Kjærlighet er så mye.Kjærligheten finne over allt som hos famile, venner barn og hos dyr. Jeg føler jeg ser kjørlighet uansett hvor jeg går om jeg bare skal ut døren så ser jeg kjærlighet. Å jeg har virkelig funnet kjærligheten i mitt liv. Selvsakt er det Tobias men nå er det faren hans Cato jeg snakker om det er han som er min kjærlighet uten om Tobias. Cato er virkelig en helt perfekt gutt, vi kan krangle i blant men uansett så krangler nok alle inni mellom så kjems ikke for det.

For når jeg tenker meg om så kjenner jeg ennå at jeg får frysninger av og se han i øyene av og kysse han. Når han kysser meg føler jeg meg helt spesiel og helt unik. Føler meg som verdens heldigste person som har Cato hos meg og at han har gidd meg verdens beste sønn. Jeg føler meg virkelig helt nyforelsket.

Jeg vil bare fortelle dere at jeg er lykkelig og ser frem til og planlegge bryluppet enda mer og nyte live som ung mor til Tobias og samboer og forlevet med verdens beste Cato.

 

Hvem er deres store kjørlighet uten om barna om dere har barn?

Hva synes dere om kjærlighet?

Hvordan kan man la vêr..

Å ikke stå opp med et smillede gutten her så sov helt til halv 8.Hva skal dere i dag?
Og har dere smilene unger når de våkner?

IKKE GLEM KONKURANSEN JEG HAR GÅENDE DEN FINNER DERE >>>HEEER<<<

Kaizers konsert

Har verdens beste venn som gidde meg og typen biletter til Kaizers konsert så nå er vi på vei inn. Koselig vennine som ville vi skulle kose oss sammen. Love you marian

Så nå skal vi kose oss sammen på konsert :)

Hva gjør dere ?
Har dere noen så gode venner :)??

Se hva jeg kom til

Jeg skulle ut å gå tur slik Tobias sovnet i vognen, så fikk jeg øye på dette.

Så meg og Tobias mote kjenne på snøen før han skulle sove. Så her er noen bilder :)

Her ligger han i snøen og koser seg, og jeg også. Ellers gikk vi tur å feberen har gått ned litt :)

Hva skal dere i dag :)?
Har dere snø?

Denne venter Cato..

I dag kjøpte jeg en liten oppmuntring til Cato. Som lå på middags talarken hans men han jobbet overtid så hanne fikk den etter på.

Pakken

Og dette gjemte seg inni...

Hva synes du :) ?

Spør BARNEFAREN om spørsmål?

Jeg tenkte dere sikkert lure på hvordan der er og være en ung pappa og hvordan han har taklet situvasjonen som dette. Hva han driver med, og hva en det mote være dere lurer på om han. Så har han satt seg villig til og svare dere på spørsmål dere spør han om. så da er det bare og spøre i vei. Trenger ikke være om papparollen, kan hvære jobben, han som person under graviditeten ALT mulig.Så hva lurer dere på da ?

Pappa kos

Tobias fikk være litt ekstra våken i dag siden han han har sovet i hele dag nesten, og siden pappaen han kom litt sent hjem skulle han få være litt med pappa. Han smilet fra topp til tå da cato kom hjem, han var helt i hundre. Det er så godt å se at han er så glad i pappan sin. Tobias og pappan koset seg i god stolen før sengetid.

Pappa kos

Elsker deg pappa.

Er de ikke bare søte ?

Liker dine barn og kose med pappan sin ?Verdens beste gutter

Jeg har ikke skrevet så utrolig mye om min samboer uten om at han jobber og jobber. Men når han er hjemme er han helt utrolig flink med Tobias, han er en mann som ikke er redd for å skifte bleie. Han kan selv ta Tobias opp og skifte, han leker med, koser og gir han mat. Og det ser jeg tobias setter stor pris på. selv om Tobias er litt skepdisk til mange på kveldene, så gir Cato ikke opp han legger han nesten vær dag for å skape mer trygghet om kveldene. jeg sier ikke at Tobias er utrygg men er veldig mamma dalt på kveldene og det er utrolig slitsom. spesielt om jeg skal på kino, være med venner eller trene en kveld. Så vis cato er hjemme legger han Tobias.

Jeg setter så utrolig STOR pris på deg Cato og du er bare verdens beste far for Tobias. Du kommer til og bli et flott forbilde for han, du gir aldri opp å tar dagene som de kommer. Kommer det nedturer så takler du de så utrolig bra. jeg vil bare til slutt si

ELSKER DEG KJÆRE  <3

 

guttene mine :)

Hvordan er deres typer,samboer, forlovede eller ektemann?


 

Vi er...

I går fortalte jeg dere at noe helt fantastisk hadde skjedd, samboeren min fridde nemlig til meg. Jeg ble helt satt ut og glad, og som dere sikkert forstår sa jeg ?JA?. Det å forlove seg med den jeg skulle ha barn med har alltid vært en drøm. 
Kunne ikke sett for meg bedre liv en det jeg har nå, jeg har verdens beste sønn, samboer og forlovede. Jeg er bare så utrolig lykkelig, and I LOVE IT.

Dere skal få se ringen senere, men den er levert inn for gravering. Dere skal få se bilde så fort jeg får den. Den er bare helt nydelig!

 
You're the first thing I think of
each morning when I rise.
You're the last thing I think of
each night when i close my eyes.

You're in each thought I have
and in every breath I take.
My feelings are growing stronger
with every move I make.

I want to prove I love you
but that's the hardest part.
So I'm giving all I have to give,
to you I give my heart.

All because two people fell in Love

Jeg vil bare få sagt til alle dere der ute hvor mye Cato betyr for meg. Han er bare verdens beste samboer og pappa til Tobias. Han er så flink med han, selv om Tobias gråter en del, gir han ikke opp. Han prøver å trøste og vil selv finne ut hva som er galt. Du kan se at han elsker Tobias over alt.

Tenk, hadde jeg ikke truffet denne kjekke karen hadde Tobias ikke vert her han er nå. Jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg er for å ha Cato. Han har gitt meg verdens beste gave som ingen, absolutt ingen kunne gjort bedre en han. Eg seie bare 

All because two people fell in Love ♥ "

All because two people fell in Love ♥

2 år med verdens beste

I dag er det 2 år siden jeg ble sammen med samboeren min. Husker det som om det var i går. Husker alt det med og møte familien hans og venner var utrolig skummelt. Men han hadde jo verdens koseligste og imøtekomede familie og venner så det var ikke noe problem. Ellers så har det sjedd utrolig mye på disse 2 årene. Bare etter vi hadde vert sammen 1 år ble jeg GRAVID, samboer og vi fikk verdens nydeligste sønn 28.06.2011. Cato er verdens beste far og saboer. Når jeg ser Cato sammen med Tobias ser jeg bare den store kjærligheten, det varme hjertet mitt å se at Tobias elsker sin far og omvent. 

 

Kunne skreve en hel bok om hvor fantasdisk du er og alt det der, men jeg har ikke ord på hvor høyt jeg ELSKER deg. Du har gitt meg verdens beste SØNN.ELSKER DEG

Hvor lenge har du vert sammen med din saboer, kjæreste, forlovede eller mann?