Om meg Om Tobias Fødselshistorien Graviditeten Spørsmål ?

Blogg

Mandal i bilder

Nå har vi kommet hjem, eller for litt siden tenkte og lage et innlegg om mandal først så ta et fra Drange etter på.

Tenkte og bare legge ut bildene og skrive på innlegget i morgen jer er så utrolig sliten at sengen er neste steg.

 

Tobias som går rett til vinduet, spendene siden vi ikke har slik hjemme.

fine mandal by...

Tobias som sloknet...

Fine nabostranden vår...

Gutten min som ville ut i vannet...

God gutten min dette her ja....

Mamma og Tobias...

Tobias og pappan sin...

 


Tobias som elsker sannen, spesielt vis vi graver han ned...

Tobias vise hva han fant...

Tobias som spionerer på dem som er under...

God gutten 1 år, gutten min e det beste som har sjedd meg noen sinne...

Hva synes dere om bildene ?

Hva har dre gjort i det siste ?

Har dere vert i mandal før ?

 

Bading, soling og Tobias koser seg

I dag når vi sto opp, var det blå himmel og vart ute. Vi fortet oss på apoteket og kjøpte inn tingene vi trengte. Kjøpte også en badetruse til Tobias og solbriller til han.

Vi møtte mamma pa stranden, og det var 21C* å ingen vind så det var herlikt. Jeg gikk ned og badet/ svømmte litt. Mens god gutten sov, etter på ville Tobias ned til vannet. Av alle forventninger så ville han bare lenger og lenger ut i vannet. Å eg og Tobias gikk ned mens faren sto å holt han i den ene hånden. Og ville ikke lenger uti. Her Tobias er tøffere en faren sin.

Tobias som er klar for stranden.


Har dere vert på stranden i dag?
Hvordan er være hos dere?

Ut en tur med kjæresten

Nå er jeg og kjæresten ute på en liten tur mens mamma passer Tobias. Han ligger og sover uansett så. Så vi gikk en tur ut på stranden og satte oss.

Utsikten vi hadde der vi satt på benken

Elske deg, Cato.

Dette fikk jeg bilde og film av

Hva gjør dere?
Har det ikke fine plass vi sitter på ):)?

Fine Være og stranden

Vi har stor kost oss i dag, vi har gått rundt i Mandal by der jeg kjøpte meg noen ting og Tobias fikk også noe av mormoren sin. Ellers laget mamma middag mens vi gikk å tok noen fine bilder av stranden og av menig Tobias på stranden og han og pappaen. Her har dere noen bilder av stranden:

Fine stranden

Vannet var litt kalt, men hadde lett badet i det

Jeg legger ikke ut bildene av tobias siden jeg ikke har vannmarket dem enda. Jeg har ikke pcen med meg. Å jeg legger heller ut bildene når jeg kommer hjem.

Hva synes dere om bildene?
Hva gjør dere i dag?
Har dere fint vær :)?

Nå er vi fremme

Ja vi et fremme i Mandal her ho skal være. Vi kom for noen timer siden, nå sitter vi bare og slapper av og set fotballkamp så typen ville se. Ellers blir det nok en tidelig kveld siden vi alle er slitne etter turen. Ble et kort innlegg men slik får set bare være.

Der ser dere min mamma og mine bein som slakket i sofaen.

Hva gjør dere i kveld?
Reiser dere i sommer ?

Verdens beste lillesøster

Jeg vil bare få skrive et innlegg om min kjære lillesøster som betyr utrolig mye for meg. Jeg er så utrolig stolt over den jenta der. Hun er utrolig flink på skolen fikk 5er på eksamen super stolt over deg lillesøster.

Hun er en jente som jeg har krangla me i tykt og tynt. Men etter jeg ble gravid ble det bare mindre og mindre, og etter jeg fikk Tobias føle eg hu e ein av mine bestevenner. Og det er hun virkelig og, ja hun min bestevenn. Jeg kan si alt til henne, hun vet sikkert mer en hele verden vet om meg. Det er godt å ha en så god venninde selv om det er din lillesøster. Hun begynner nå i 1 VGS, vi er 3 år i forkjell men veldig like og det er jeg stolt over. Selv om jeg ærlig skal si min lille søster er jo et hakk penere en meg da. Dere skal selvfølgelig se bilder av henne.

" Min nydelige søster og kjæresten "

" Elsker det bilder, testen fortsetter og mer bilder av henne og tobias "

I tilleg er hun en god tante til Tobias, Tobias er veldig glad i henne og så er han glad i kjæresten henners også. Tobias smiler når han ser henne og vil kose og leke. Tobias er glad i alle tantene sine. Mari kom også på sykehuset når Toias bare var 2 timer ikke det en gang, hun ringte sånn på mamma så mamma kjørte og henntet henne og hun kom også dagen etter på. Da kjønte jeg at hun var en STOLT tante til lille Tobias.


" Tante ser Tobias for første gang "

" Holder Tobias for første gang "

" Hun er virkelig så nydelig og det er sant "

" Jeg har ikke ord på hvor fin du er mari "

" Se den pene kroppen da dere "

Er dere gode venner med deres søsken?

Hva synes dere om innlegget ?
 

Natur bilder fra Drange

Jeg elsker og kunne ta bilder, så nå holde rje gpå å sparer til egent speilrefleks. For tiden har jeg lånt pappa sitt og er glad for jeg får låne det av og til. Så fikk tatt noen fine bilder fra Drange's natur. Så er ikke så mye mer å så en å bare vide dere de vakre bildene som jeg er fornøyde med.

 

" Marken på vei til Bergan "

" I bergan "

" Bergan "

" Lekehytten "

" Hagen i mørket "

" Love it "

" <3 "

" Traktoren til naboen "

" Løen "

Hva synes dere om bildene ?

Hvar de ikke fine?

Koser oss på "knøtten kro"

I dag har vi kjørt lenge og langt, etter som vi motte kjøre rundt pga veisperinger. Vi Jar hat rørleger, og etter det kom vi oss avgårde til Lyngdal for å kjøpe minnekort til kamer så kjørte vi innom knøtten kro for å spise litt. Så Tobias kommer litt senere i seng i dag. Men det er jo ferie...

Mm så ikke dette godt ut ?

Hva har dere gjort i dag :)?

Familiens ferieparadis

Jeg er odelsjente på verdens vakraste gård, der vi har et gammelt hus vi bruker som hytte. Jeg har brukt mye av min tid som liten der nede. Og etter jeg fikk Tobias har vi bare vært der en gang, men skal ned dit i sommer. Når jeg kommer der og er fint vær, trenger jeg virkelig ikke syden. For meg så er Drange et paradis, som mange andre også er enige med meg i.
Cato sin første tur var når Tobias bare var 2 måneder, og han ble overrasket og trodde det ikke skulle være så fnt som jeg beskrev det. Han synes virkelig dette var et paradis han ville bygge videre på og tilbringe somrene sammen med meg og tobias på. Det er jeg glad for han synes, for Drange er noe som jeg også vil Tobias skal ha god nytte av, han er jo også odelsgutt på denne gården.
Her har dere en film så får dere se selv om dere synes det er så nydelig jeg sier det er :
 
video:drange 2011

Hva synes dere om bildene ?

Hvar ikke bare drange et paradise?

Forandring frydes...

I dag har dagen egentlig gått i et. I dag tidelig fikk jeg besøk av Michelle, som har 2 nydelige sønner Sander og Elias. Men bare Sander var med. Vi snakket og koset oss.

Senere bestemte vi oss for å komme oss ut og kjøpe kjøkkenbord siden vi har mamma sin bil frem til lørdag. Så vi kjøpte noen små ting som vi har lengtet etter lenge.

Borde vi hadde før var rundt og lite praktisk.

Som dere set tar det mer plass en vi egentlig har. Siden det er lite bord men stort også. Så nå er jeg glad vi fikk et nytt som jeg er stor fornøyd med og bygget opp også.

Slik ble det nå...

Spiseplassen til Tobias...

Blomsten jeg fikk i dag...

Hva synes dere om forandringene ?
Har dere noe dere har lyst på nytt?

Sliten blir til lite...

Blogging... Det har vert lite blogging fra min side, er mer for jeg er utrolig sliten for tiden og bruker som regel energien min på Tobias og på kveldene vil jeg helst ligge i armkroken til min kjære. Men blogger fra mobilen å legge ut noen bilde jalefall så ser jeg hva mer jeg får tid til denne uken.

Noen bilder av Tobias som har blitt tatt i helgen...

Kosetid med mamma og tven...

På vei til byen og rekke båten, ikke kjekt hun skal reise. Men vi ses sikkert snart igjen. Kjempe glad i deg Therese..

Hva har dere gjort i helgen?
Føle dere det blir mindre blogging om du et sliten ?

Dere gjetter ikke hva...

På torsdagskveld fikk jeg verdens koseligste meling, av therese  - Mamma til lille michelle. Som lurte på om hun kunne sove her lørdag til Søndag. Så jeg selvfølgelig fikk lovt til å i dag har vi bare koset oss så masse. Så vis dere vil vite hva vi har gjort så gå nnom bloggen hennes >>>HEEER<<<.

Jeg har savnet Therese og resten av familien siden dem dro, men selv om hun kom uten mann og barn ble jeg like glad. Therese har blitt en av mine bestevenner på denne tiden, litt dumt at hun bor så langt unna men vi som ikke har lappen kan ta båtens som ikke var så dyrt. Så blir nok noen sponturer på meg også til bergen sikkert...

Sjønne Tobias så gjør seg til til Therese :)Mine tanker går til stefamile...

Som sakt startet dagen utrolig bra, fikk litt søvn og så fikk jeg også litt kos av lille gutten min han har vert utrolig kosen. I dag sat vi sammen i god stolen og så på "rubert Bjørn" på TV, mens vi bare slappet av sammen. Som dere ser under her:

Tobias som koser med mamma å ser på Filmen sin...

Ellers mens mor til Cato hadde Tobias var jeg i begravelse til svigerfaren til pappa. Det var en utrolig tøff og trist begravelse, selv om han ikke sto meg like nært som han gjorde til min stemor og stesøsken. Så er det utrolig trist, og han var en mann du fort ble glad i. Smillte alltid og allti like glad, så i dag går mine tankter til familien hans og dem og venner.

Tante Mari, Tobias og Onkel Erik som går litt runt med han...

Etter på kom Cato og vi tok turen hjem og tok et søtt bilde av mini på vei hjem fra butikken. Han lyser virkelig opp dagen den finingen min...

Mamma elsker deg...

Hva har dere gjort i dag ?

 

Min lille familie (BILDER)

Vi tok noen familiebiler før konfirmasjonen i går, jeg tenkte og dele noen med dere men ikke alle deler jeg.

Tobias i finstasen...

Familien min...

Love my Life...

Kjærligheten blomstrer...

Mamma elsker deg og...

Pappa elsker deg...

Hva synes dere om bildene :)?

Det og være husmor..

Det og være husmor er ikke alltid like lett som folk skal tro. Det er ikke bare og rydde og vakse som sikkert mange der ute tror det er. Når jeg bodde hjemme hjalp jeg ikke så mye til, noe som jeg egentlig angrer utrolig mye på. Hadde jeg vist bedre da ville jeg gjort det anderedes, så for dere som bor hjemme så anbefaler jeg dere og hjelpe til hjemme det gjør det mye kjekker for både barn og mor.

Men det og være husmor er mer en å bare rydde skal jeg love dere. Spesielt med et lite barn i hus. På en dag så gjør jeg mer en og rydde og vaske, jeg :

 • Bretter sammen klær.
 • Setterpå ny klær til vask.
 • Henger opp å setter ofte på 2 eller 3 til dagen noen ganger.
 • Tar inn og ut av oppvaskmaskinen
 • Lager middag
 • Rydde opp leker etter lille gutt.

Gjør også ting som je gikke gjør vær dag som:

 • Lager middagslister.
 • Storhandler inn til middag.
 • Helgevask.
 • kjekker om vi trenger vaskemidel eller andre ting.

Så det å være husmor er ikke bare bare er så klart mye mer, men orker ikke sitte og ramse opp til dere hva jeg gjør. Men jalefall så er det og bo for seg selv ikke som å bo på hotel som sikkert mange tror, men er nok mange som vet at det ikke er slik også. På et hotel har du folk som vakser, og lager mat til seg og nesten alt så må si det å bo på hotel er luksus.

Men er veldig kjekt og være husmor, det å rydde sitt egent hjem er utrolig kjekt, og besteme selv hvordan du vil ha det hjemme og du bestemmer hvordan du skal gjøre ting. Så det å være husmor og bo hjemme er HELT supert.Hva synes dere om å være husmor?

Dere som ikke er husmor, hva mener dere ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vekst app...

Be har lastet opp vekst app på mobilen der jeg kan følge vekt,lengde og hodeomkreds kurven selv. Så enke appen var kjempe grei, kosten 14,-. Du søker på vekst kurve.

Slik ser det ut..

Tobias vekt nå, han har vokst en del etter fødselen...


Har denne appen?
Har han ikke vokst siden fødselen :) ?

stil spørsål når dere vil..

I steden for og ha spørsmålsrunde så har jeg laget meg bruker på formspring som er en side der dere kan stille meg spørsmål og jeg svarer der oppe. Som dere ser under headeren min så har jeg lakt inn en link der det står Spørsmåls ?, vis du trykker der kan du stille spørsmål der inne. Noen andre som har som jeg kan føge og stille spørsmål om jeg lurer på noe ved dem ?andre som har dette her ?

Hva er deres erfaringer med dette her ?

 

Slakke foreldre, hyper liten sønn...

Nå er både jeg og Cato blitt syke, vi ligger er begge på sofaen og med halsbetennelse og hodevark til tusen.. Så nå skal min snille søster og pappa komme og hente han å ha Tobias litt. Slik vi får prøve og bli friske begge to. Tobias er tipp topp form nå så. Han har masse glede av og være sammen med sin tante og morfar.

Søte meg, ånei...

Men nå nå jeg gjør Tobias klar for å gå...

Hva skal dere i dag?
Får dere hjelp når det trengs :)?

Gratulere med dagen Elskling...

 

Hipp hipp hura for min kjære kjøreste, samboer, forlvete og verdes beste pappa som fyller 19 år i dag. Vil at  dere som leser dette skal vite at Cato er verdens beste mann, kunne ikke hat en bedre en han. Og ikke minst er han verdens beste pappa for Tobias, han stiller opp for fullt. Spør jeg han om noe om han kan hjelpe meg med noe med Tobias eller passe han mens jeg må hvile litt etter han kommer hjem fra jobb. Sier han gledelig ja og tar Tobias med Tobias ut i butikken for å handle de sm tinga vi mangler eller bare går litt ut med han slik Mamman kan slappe av litt om hun er sliten.

I dag morres fikk  Cato en kake, som han skulle ha med på jobben så jeg har ikke fått smakt på den men tenkte og lage en til kake før han kom hjem om jeg rekker det.

Kaken til Cato, så de ikke god ut ?

Ellers har ikke acto fått noen andre av overaskelsene så må enda holde det litt hemelig for dere, men Tobias ville jalefall ikke sove lenger en halv 7 så vi har koset oss i senga, dere skal få se det nydelige fjese som plutselig kom krupene opp foran mitt fjes. Hihi han er virkelig verdens herligaste Sønn og verdens beste syn til og våkne opp etter uansett hva klokken er.

Er han ikke bare nydelig ?

Noen som vil ønske cato gratulere med dagen ?

Hva skal dere i dag da ?Bleie vudering Libero, Coop og Rema...

Jeg brukte librero sine bleier i starten, fordi jeg rett og slett ikke viste om de andre bleiene. Jeg startet med Rema sine da han sikkert var 5 måneder tror jeg. Og jeg studerte begge bleiene nøye å så ikke ås mye forskjell, så jeg bestemte meg for å prøve rema 1000 sine bleier.

Rema 1000: Etter og prøvd bånde, pempers, Librero og coop sine og kom over Rema 1000 sine ble jeg veldig overasket. Jeg synes også de hadde et utrolig søtt motiv ikke minst. Dem er også svanemarkeg og gokjent fra alergiforbunet som jeg synes er veldig viktig. De sutter perfekt på Tobias jalefall og har nesten aldri hat uhell uten om jeg har gjort feil selv. SÅ DISSE BLEIENE ANBEALLER JEG ALLE...

+ Den rosa pakken koster nå kun 14 kr, de andre koster 24/26 kr.

+ Svanemerket og godkjent av alergiforbunet.

+ Setter seg godt rundt lårene, så gjør han ikke tisser igjennom. Vis jeg husker å da, den i mitten ned da..

- Har ikke funnet noe negativt om rema 1000 bleiene faksisk.

Rema 1000 får terningkast:

Librero: Synes de var kjempe greie når jeg brukte dem og likte dem fremfor pampers. Så jeg var STOR fornøyd med dem. Og min mamma betaler også bleier for meg så tenkte ikke så mye på det med pengene.

+ Fine designe.

- Utrolig dyre.

- tisser fot igjennom om nettene eller om du har diare..

Librero sine får terningkast:

Coop :Prøvde Coop sine og de ble Tobias veldig såre av og tiset masse igjennom dem så byttet for tilbake til librero, der han også tisset litt igjennom da men mindre. ( veldigt mye om natten). Ellers hade det veldig kjedelig designe, synes de ska se litt bra ut også. Men hadde det bare vert det negative at de så kjedelige ut hadde jeg jo så klart brukt dem.

+ De er store

- De sitter ikke godt nok på Tobiasjalefall.

- Tåler ikke så mye tiss, han tisset mye ut om natten.

Coop sine får terningkast:

Hva synes dere om vuderingen ? bra elelr dårlig?

Hva bleier bruker dere?

Andre ting dere vil jeg skal vudere ?

God morgen og Planer...

I dag våknet han ikke like sent, i dag bestemte han seg for å våkne halv 7, egentlig helt greit verre om jeg må opp halv 6 og tidligere synes jeg. han har hat 2 netter der han ahr våjnet halv 4 eller vert våken nesten hele nettene og de 2 nettene der har vert helt forferdelige. Men nå uten om de så har han vert hel fantasdiske å bare våknet 1 gang for smokken eller null ganger.

Ellers så vant VIKING i går, å er oppe på tabellen på 5 plass og har 7 poeng. Så får me hååpe de holder seg oppe denne gangen...

I dag har jeg ikke store planer heller, må bake kake til Cato som har bursdag i morgen. Og alle på jobben så har bursdag skal ha med kake og da må jeg jo lage kake til han.  Ellers har jeg andre veraskelser som jeg ikke kan røpe enda men etter han ahr fått dem så kan jeg røpe litt men ikke allt hihi...
Hva skal dere i dag ?

Hvor ligger deres fotballag på tabetten ?

 

100 DAGER!!!

Jeg har fått innsirasjon fra denne flotte bloggen HEEER. Den innspirasjonen her er å prøve meg på 100 dager uten goteri. Det gjelder da smågodt og slike ting og chips. Skal prøve og spise mindre av kaker også men det er ikke sikkert jeg greier det da. Men skal prøve... så fra i mårå skal jeg og Cato ver godefri i 100 HELE DAGER!!


Noen av dere lesere os vil være med ?


En herlig søndag...

Har hat en herlig søndag samme med Cato, Marita og Tobias. Vi hat bare slappet av på sofaen adle mann..

Kaka et ferdig, og klar til og spises...

Tobias st kost seg på gulvet, å dette e ikke alt...


Hva gjør dere på en fin søndag?
Liker dere kake noen som vil ha oppskrift( eplekjekk uten epler)?

Mamma, mamma

Jeg kom over noe helt fantasdisk bra:

Mamma, hvorfor er magen din så stor?
- Det er fordi jeg har en baby inni der.
- Hvem har gitt deg den da?
-Det har pappa gjort.
Piken løper inn i stuen til sin far og spør;
- Er det sant at du har gitt mamma en baby?
-Ja det er sant.
- Er du klar over at hun har spist den?!Hva synes dere ?

Forholde mitt til mine foreldre...

Jeg får ofte spørsmål om jeg kan skrive om hvordan mitt forhold til foreldre har blitt etter jeg fikk Tobias.

Før Tobias kom til verden, bodde jeg hos min mamma og min pappa annen hver helg og på tirsdager selv om det dappet av i slutten. Som ikke hadde noe med min pappa og gjøre men at jeg begynnte å bli mer voksen og hadde fått meg kjæreste. Og det var lettere og sove hos mamma om jeg var med venner og slik.

Men mitt forhold til mine forelde har egentlig alltid vert utrolig bra, kranglet kanche en del med min mamma etter som jeg bodde under samme tak som henne i 18 år.. Men ellers hadde jeg og min mamma supert forhold, og samme med min pappa. Selv om jeg aldri snakket om mine foreldre om alt så vil jeg si vi hadde et godt forhold. Var vanskelig og si jeg var gravid men det gikk til slutt, men mamma motte si det til min pappa. Som er noe jeg angrer på nå...

Etter Tobias kom til verden føler jeg at forholde til mine begge foreldre har blitt mye bedre, noe jeg ikke trodde ville sje siden jeg hadde såpass godt fra før. Etter Tobias kom så har eg og mamma sluttet og krangle samme har jeg med min lillessøster. Med min pappa har jeg egentlig ikke kranglet slik jeg har med min mamma så den troden er helt lik. Merker jeg kan si mer til dem uten og grue meg til og si noe til dem, og det synes jeg er helt supert...

 

 

Hvordan er deres forhold til foreldre ?

Og for dere som er barn hordanvar det før og etter :)?Klar for svømmehallen

Nå skal jeg og Cato kjøre ut og fikse bilstolen til lille Tobias før vi henter han og skal ta med Marita, Tanta til TObias med i svømmehallen og kose oss masse der. Ellers skal hun sove her også så skal bli kos :D Blir et fort innlegg siden vi har litt dårlig tid ettersom søvnen tok oss :DSå blir et bedre innlegg senere heller :)

 

overaskelsen og spening....

I dag når jeg kom hjem for å levere Tobias, sto Cato i døren og ventet på meg. Han hadde ordnet middag til oss som var herlige krabber og reker. Mmm det slår aldri feil, han hadde også kjøpt roser til meg....

Bordet...

Ellers så slo han av lysene og tende på bordet, han er virkelig utrolig søtt. Han hadde også 2 til overaskelser til meg, men den ene har jeg ikke fått enda så lurer på hva den andre er for noe... Men den ene var jalefall kinobiletter, det var virkelig noe jeg trengte komme meg ut på kino litt...

Verdens fineste roser...

Hva har dere gjort i kveld?

Har dere ofte kjørestetid sammen :) ?

Ligner han ?

Meg...

Tobias

Meg...

Tobias...

Synes dere vi var litt like ?

Besøk (bilder)

Orker ikke skrive noe, så får bli blider fra besøket vi har nå:

Tobias og Leah Emilie...

Gi gjengen...

Lea Emilie...

Hva synes dere om bildene :)?

Dagen i dag + Spørsmål ?

Go morgen til dere, i dag har jeg vært utrolig kvalmen så Cato sto opp med Tobias siden han hadde litt tid før han gikk på jobb. Men nå sitter jeg her og slapper av mens Tobias leker seg litt på gulvet.

Jeg får besøk av en vennine av meg som har flyttet til Oslo nå er hun på beslk her i Stavanger å hun har nettopp funnet ut at hun er Gravid så blir kjekt å se henne igjen. Å hun har fakdisk aldri sett Tobias så dette blir spendene, selv vet jeg at hun er super flink med unger så er ikke redd i den forstand. Mer det sat han er blitt litt mammete og daltete når jeg er tilstede...Nydelige Tobias...

Tobias og Michelle koser på sofaen...

Hva skal dere i dag ?

Er det noe dere lurer på så jeg skal skrive om ?

Instagram

Jeg laget meg instagram i dag, synes det var en utrolig kjekke app. Der jeg kan legge ut bilder like andres bilder og kommentere. Jeg kommer til og legge ut bilder der. Så vis noen vil følge meg så søker dere navne som står der:

Andre som har instagram, navn slik jeg Jan føle dere?

Dagen i går i bilder...

I gårvar vi som sakt i Egersund hos min pappa, det var utrolig koselig. Vi rode inn til hytten med de små mens guttene gikk bort...

Therese, Michelle, meg og Tobias...

Manugutten...

Komlemiddagen som vi hadde i går...

Når vi kom oss hjem var det Komler på mente. Jeg var veldig kvalm etter bilture.
Det var utrolig godt med Komler eller så så vi film og spillet ligretto...

Like dere kommer?
Hva står på menyen deres i dag:)?

Biltur og bursdag...

Ja vi er rett og slett på biltur hele gjengen og min bror. Vi er på vei til hytten til pappa der vi skal kose oss masse...

Tobias sloknet...

Beste storebror...

Flinke Cato så kjøre bil...

Pappa blir hele 45 år i dag og erlæ like ung og sprek enda. Synes jeg har en sprek pappa jeg som holder på friidrett og er veldig flink. Jeg er utrolig stolt over og være hans datter og i tillegg er han en god morfar for tobias.


Hva gjør dere?
Hadde vert koselig med gratulasjoner til min pappa siden han også leser tror han hadde blitt glad...

Dagen er på...

Nå ligger jeg i sengen og bare drar meg vurderer og stå opp men noe inni meg sier jeg burde sove litt til. Men er litt vanskelig med dette lyse her:

Som skinne inn...

Ligge litt te jeg...

Men får vel prøve å sove litt slik jeg er klar til dagens planer og til og lage Komler til gjestene mine...

Hva skal dere i dag?
Hva noen av dere ute i går:)?

Endelig er de her...

Nå har endelig besøket kommet de kom hit i går rundt kl 3 og vi slappet av og lot ungene leke litt før vi tok turen til rema 1000 til STOR handel. Må nok handle litt brød og melk på onsdag men det får vi ta som det kommer da... Ellers spiset vi Taco og koset oss med Tvkos og YATZY...

Tobias har ikke vert den snilleste gutten i natt men slik er det når han har mer tenner på lur. Ellers så sto vi opp rundt halv 8 og synes det var en fin tid. Slik jeg fikk ryddet litt på kjøkken og litt i stuen før besøket våkner. Prøver og være stille men det er da jeg føler jeg bråker mest.

Nå skal jeg lese litt blogger før Tobias skal ha en liten hvil i 9 tien.

Michelle og Tobias når vi var hos dem for 2 ukr siden...

Hva skal dere i påsken?

Hva skal dere i dag ?

Hvem vil ?

Hvem av dere kommer til og følge meg videre på www.mammalisaogtobias.blogspot.com vis jeg begynner fast der??

Ny blogg..

Jeg har lagt meg en ny blogg å kommer til og blogge som normalt på denne en periode men vis blogg.no fortsetter og har problemer kommer jeg til og bytte fast til den andre. Jeg er STOR fornøyd med blogg.no etter som jeg har et helt perfekt bloggdesin å alt nå men når det er så mye problemer så vuderer jeg og bytte for fullt. Men nå prøver jeg med på www.blogspot.com/ så får jeg se hvordan det er å liker jeg den å klarer å lære med siden der så flytter jeg nok.

 

Den nye bloggen min er http://mammalisaogtobias.blogspot.com/

 

Noen av dere som flyttet fra blogg.no pga probleme ?

Hva bloggtype liker dere best?

kommer dere til og følge meg på den andre bloggen ?

Hva synes dere ?

Din menin om unge mødre?

Jeg er selv en ung mor, og lurer på hva dere lesere synes om unge mødre.

Hva er tankene deres om oss ungemødre ?

Hva tenker du når du ser en ung mor på gaten ?

Er du ung mor selv, hva synes du selv da ?


Meg og Tobias i svømmehallen da han var litt mindre ja..

Celine og Tobias...

Nå har jeg og Celine vert en tur på madla å kjøpt oss 2 nye puter til sofaen, maxi yatzy og noe til den kommende lillesøster til Celine...

Søte Celine...

2 slike puter synes de var fine, synes dere ?

Nå sitter Tobias og Celine å koser seg i sofakroken og koser seg med barneTV. Tobias koser seg med en mariekjeks...

Å de er søte vel??

Konsentrerte seie du??

Celine hjelpe Tobias litt...

Alltid godt i armene til søskenbarnet mitt..

Hva har dere gjort i dag?
Ikke glem spørsmålsrunden under?

Lunch med Tanta til Tobias...

I dag startet dagen kl 8 og Tobias er fedig stelt og jeg hiver på meg noen koseklær. Når tobias skal ha hvilen sin skla vi ta turen bort til søsteren til Cato (Tanta til Tobias). Der jeg skal spise lunch sammen med henne og senere skal datteren henners være med oss hjem og overnatte her. Det blir koselig er lenge siden jeg har vert med Celine nå så skal bli kjekt å se henne igjne. Og tror Tobias også gleder seg han er veldig glad i søskenbarna sine.

Celine er en utrolig søt jente som lyse opp hverdagen din uansett hvor mørk den er, hun har et smil som får deg til og smile tilbake uansett. Hun er virkelig en jente du fort blir glad i. Det samme gjelder henners lillesøster som er litt minde. Hun smiler dagen lang. Tobias har virkelig verdens søteste søskenbarn. Og snart kommer det en til så vi alle gleder oss til...

Celine og Tobias da Tobias var nokså liten ja...

Hva skal dere gjøre på en fredag ?

Tilbringe dere tid med familien ?

Har dere noen i live osm lyser opp for deg ?

Ikke lenge igjen til...

Therese og familien kommer, Vi var os sakt hos Therese og familien for 2 helger siden og vi plala for lenge siden om vi kom godt overens og at gutta og kom godt overens skulle de komme hitt i påsken. Vi kom kjempe godt overens med hverandre så nå er det bare til å vente på dem, de kommer til oss på Mandag og det er virkelig ikke lenge til skal jeg si dere. Jeg gleder meg utrolig masse.

Gleder meg til og vise dem byen våres, å ikke misnt til og tilbringe kvelder og dager sammen med disse fantasdiske folkene. Håper det blir fint vær slik vi enten kan gå en tur å grille eller grille i hagen vår uten hafemøbler hehe. Men går helt fint ann å sitte åp gresset på et teppe.Tobias og michelle på morgenkvisten..

Hva skal der ei påsken?

Har dere truffet noen via blogg som bor et stukke unda?

Flytte hjemme fra med en baby...

Fått litt spørsmål om hvordan det var å flytte hjemmefra og plutselig ha ansvaret for meg selv, ikke bare meg, men en liten en i tillegg...

Når jeg fant ut at jeg var gravid, og vi hadde bestemt oss for å beholde barnet, ble vi enige om at vi skulle flytte for oss selv og klare oss på egenhånd og ikke bo hjemme.Uansett hadde vi ikke hatt mulighet til å bo hjemme, verken mine foreldre eller hans foreldre hadde plass.

Jeg hadde ikke klart å bodd hjemme når jeg skulle ha en liten en, jeg ville vise at vi var voksne nok til å klare oss selv. Jeg ville heller ikke at min sønn skulle bo der.Som mine foreldre sikkert vet, hadde de blandet seg inn litt for mye og kanskje prøvd å styre av som rollen som mamma.Dette var noe jeg ikke ville, det var mitt barn, ikke deres. Det var jeg som bestemte at jeg skulle beholde barnet, det var ikke deres valg. Og da mener jeg at jeg burde stå på mine egne ben.

Vi lette lenge etter leilighet, vi gikk begge på skole og hadde ingen inntekter. Det var vanskeligere å få en leilighet, vi fikk heller ingen støtte fra NAV før vi var ferdige eller sluttet på skolen. Det å slutte på skolen var ikke akseptabelt.

Derfor bodde jeg hjemme til skolen sluttet. Vi fikk en leilighet som vi kunne flytte inn i 1.juli, da hadde vi rett over en måned til å gjøre ting klare til den lille skulle komme.
Selvfølgelig gikk vannet mitt 2 dager før skolen sluttet og jeg havnet på sykehuset og fødte. Ikke så lenge etterpå sto vi uten å ha fått leiligheten. Mens vi lå på sykehuset var Cato og andre familiemedlemmer rundt og kjøpte barneutstyr som vi enda ikke hadde fått kjøpt på grunn av at vi ikke hadde fått leiligheten, og ikke fått gjort alt klart.Den dagen jeg kom hjem bodde vi hos mamma noen dager før vi flyttet for oss selv.

Jeg er jo 18 år og hadde vært klar for å flytte ut med Cato, men det å flytte ut med en liten i tillegg tror jeg er helt annerledes enn å flytte ut som helt vanlige ungdommer.Jeg har selv ikke bodd hjemmefra før jeg fikk Tobias, men jeg tror det er en stor forskjell.
Når du flytter ut uten barn i denne alderen, har du kun deg selv å passe på. Jeg har megselv og Tobias som er min førsteprioritert.

Meg og Tobias på drange ( hytten våres) se så lite han var...

Når flyttet dere ut ?

Dere som har barn bor dere hjemme eller for dere selv ?

Hva mener dere om å bo hjemme med barn eller flytte ut ?Grillig med min lille familie... (bilder)

Siden det var så fint vær ute og vi fikk oss en grill til bursdagen gikk vi innom butikken og kjøpte oss inn litt grilmat og snakket med han oppe å det gikk helt fint. Være vi har hat kan godt forbli slik, slik vi kan ha flere slike dager ute med grillen og på teppe med kos. kanche med familie og venner også. Vi grillet pølsene, flintsteik og baktepotete. Men vi spiste alt inne uten om pølsene. Etter som vi ikke har skikelige hagemøbler enda.

Cato og Tobias som er klar for grillings...

Mmm maten vi grillet...

Ellers så fikk Tobias godnatgrøten sin ute, selv om han bare spiste 2 skjeier med grødt. De 2 siste dagene har vi ikke fått i han stort med mat. I dag har vi fått i han litt grødt og mariekjeks og litt cola uten kulsyre ellers ingen ting.. Så er ikke kjekt, han sovnet endelig så våknet han bare 1 time etter på å gråt av smerter.. Nå har vi gitt han en paracete å se om det blir bedre...

Tobias koser seg i gåstolen sin...

Meg og Tobias ute i fin været...

Prøver og få i han litt grødt...

Mmm den var god selv om pølsebrødene ble litt brendte... hehe

Baktepoteter og flintsteik...

og jordbær som venter på oss i kjøleskapet som skal spises litt senere..

Hva har dere gjort i dag ?

Har dere grillet i dag ?

Hva liker dere og grille ?

Dager som dette...

Dager som dette gjør at jeg mister lysten og ikke har energi nok til og blogge. Siden lørdag har jeg hatt feber. Å Tobias har vært sutrete i hele dag på grunn av tenner og ta blir dagene UTROLIG lange så lange at jeg ikke orker og ta opp PC-en en gang når Tobias skal ha all oppmerksomhet enten sitte på fang eller bare ligge på gulvet med han og ikke alltid det heller hjelper nå som han er så sutrete.

Det var rett før jeg bare sprang rett i veggen i dag, dagen i dag har vert helt forferdelig. Ikke misforstå meg, jeg ELSKER Tobias mer en alt annet men når du selv er syk og ungen din er syk er det ikke mye du kan gjøre. Du går bare rundt i en ond sirkel. Du vil være der 100% for sønnen/datteren din men som ikke er like lett når du ikke har overskudd selv. Men en gang Cato trødde inn dørene i dag så sa jeg her kan du gå en tur og kjøpe noe middag jeg må sove, jeg sov fra kl. halv 4 til kl. kvart over 7 og jeg føler meg enda STUP trøtt i går sovnet jeg rett etter Hotel Cæsar. Og tror ikke jeg klarer så stor lenger i dag vil få med meg Paradise Hotel men det spørs om jeg klarer men skal prøve.

Så får jeg håpe jeg blir bedre til helga for da skal jeg og Cato feire bursdagen vår sammen med et par gode venner her mens Tobias er hos mitt kjære søskenbarn som skal passe han. Hun har gledet seg så lenge så får krysse fingrene å jeg vil også feire bursdagen våres sammen med noen gode venner og ta os en vel fortjent tur på byen etter på. Å ikke minst gleder jeg meg til og sove lenge dagen etter på uten og tenke på at jeg må stå opp får at Tobias vil stå opp..

Jeg kommer nok tik å ha en pause ja kan ver det komme rnoe fra mobilen om jeg føler meg bedre med det får vi helt se ann på hvordan formen min er da..

Hva gjør dere når dere er syke elelr begge er syke ?

Mister dere da blogglysten?

Leseren ønsker ( Premature baby )

Noen lurte på om jeg kunne legge ut innlegget om hvordan det var å ha et prematurt barn igjen og selvsakt kan jeg gjøre det..

Når vannet mitt gikk i uke 32 og jeg trodde fødselen var i gang hadde jeg mange tanker om hvordan det skulle bli med tanke på om han ville overleve eller ikke. Jeg visste det ikke var så utrolig mye premature men likevel var det det. De på sykehuset forberedte meg på det verste. De sa at det er ikke sikkert alt går som planlagt men vi skal gjøre vårt beste. Men det var det de sa når vannet mitt gikk. Men etter en LANG natt så stoppet riene mine. Så da ville de vente litt til med å ta han. Og da ble mine håp bedre.


Jeg lå på sykehuset på antibiotika slik at jeg ikke skulle få innfeksjoner i underlivet eller inn til barnet, for det hadde ikke vært bra for et så lite og hjelpesløst barn. Dagene gikk og jeg telte dem alle og håpet at han skulle holde seg lengst mulig inne slik han kunne vokse seg STOR og sterk. Han holdt seg inne litt over en uke helt til jeg fikk besked om å ble satt igjen eller la det skje naturlig. Jeg valgte å ble satt i gang, siden jeg ville heller at han skulle komme nå enn å få innfeksjoner i tillegg å bli svakere inne i magen min.


Så da fikk jeg modningspiller, som gjorde at livmorden min skulle modnes og gjøre seg klar for en fødsel. Etter jeg hadde fått 1 pille hadde jeg 3cm og var klar for å komme ned på føden. Jeg var redd, der fikk jeg besked om at han ville nok overleve, men han kom til å være en liten baby, og at han trolig måtte ligge på nyfødt avdelingen og at han ville nok trenge masse masse hjelp for å overleve.
Uansett hva folk sa til meg at han ville mest sansynelig overleve, så tenkte jeg det verste. Det verste var jo at han ikke skulle overleve og det brukte jeg mye energi og krefter på.
Men når jeg hadde pressrier og legen skulle være der siden jeg født såpass tidelig. Men når det kom til stykket kom aldri legen, for de mente han ville klare seg siden hjertelyden og pulsen på Tobias var helt normalt. Det første jeg hørte når han var ute var verdens nydeligste babyhyl. Når jeg fikk han oppå meg var han så liten, så utrolig liten. Etter litt gikk de vekk med han og legen skulle skjekke han. De var overrasket over hvor bra han hadde klart seg til å være prematur de mente at han ikke skulle ligge på nyfødt avdelingen men inne med meg. Da ble jeg lettet og utrolig glad. 

Da jeg lå på sykehuset fikk jeg hjelp hele tiden, og det var bare å spørre om det var noe jeg lurte på. Syntes det var veldig greit at jeg fikk alt den hjelpen jeg fikk, siden han var så liten som han var. Selv om jeg er vandt med bleieskift og alt det der, så var det ikke like lett å skifte bleie på Tobias. Jeg syntes rett og slett det var litt skummelt, og ville helst andre skulle gjøre det for meg. Jeg var redd for at jeg skulle knekke de små føttene på han, og jeg var rett og slett redd for å skade min lille prins.


Etter som dagene på sykehuset gikk og det var tid for å reise hjem, han var da blitt 7 dager gammel og var enda veldig liten. Jeg var redd, men jeg var også utrolig lei av hele sykehuset også. Jeg hadde en snill mamma som lot oss overnatte hjemme hos henne til jeg følte meg trygg med han, og vi kunne dra hjem til oss selv. Dette kun fordi jeg var redd for at noe skulle skje.


Det å ha et lite prematur barn har ført til masse forskjellig som:

 

 • Mye redsel og håp under fødselen.
 • Slet litt med ammingen, men da jeg endelig fikk det til fikk jeg brystbetennelse og mistet melken min.
 • Mange sykdommer har han også hatt, og ikke det beste immunforsvaret.
 • Kolikk (Fordi tarmene ikke er helt utviklet).
 • Og jeg fikk ha en liten baby lenger enn andre, siden han var så liten.Noen andre som har et lite prematur barn, og føler det samme som meg?
Og hvordan gikk det med deres barn isåfall?

 

Litt mer bilder...

Akvariumet:

Byturen:

Bilturen hjem:

Morfar og Tobias på båten :)

Får eg lov mamma :)?

Gjør det likevel jeg, og konsentrerer meg med tungen ut sånn som deg jeg mamma..

Likte du bildene :)?

Bergen 16-18 (BILDER)

Vil dere være så snille og svare på dette her så hadde dere vert super snille trykk >>HEEER<<<

I helgen har vi vært i Bergen en tur å sovet over hos en kjekk familie. Måten jeg traff denne familien er jo litt spesiell, siden vi bor så pass langt unna hverandre. Jeg har lenge lest bloggen til hun vi var på besøk hos, fulgte den når hun var gravid og andre måter. Så etter en stund la vi hverandre til på Facebook og begynte å snakke der. Vi snakket sammen hvær dag, enten på chaten, video eller over meldinger.

Tobias og Michelle leker på gulvet.

Vi fant fort ut at vi ville møte hverandre etter vi hadde mye til felles og vi håpet også mannfolkene kom godt overens, og det gjorde de også, vi klikket bra alle sammen.

Etter lang kjøring og mange dager/ måneder nedtelling til vi skulle reise ned var vi endelig fremme. Vi ble hentet av dem i byen, siden pappa ikke var så kjent der inne og hadde kjørt så lenge allerede. Så de var snille og hentet oss.

Når vi hadde kommet fram så kom michelle også ( datteren henners). Slik de fikk møtes, etter dem hadde lagt seg laget mannen i huset taco til oss, som var utrolig godt etter en lang tid i bilen. Ellers snakket vi og ble bedre kjent og spillet nesten ligretto hele kvelden, som nå har blitt mitt nye favoritt spill. Ellers satt vi oppe til nesten 2 så ikke er likt oss, så vet vi må tidlig opp så vi koset oss masse masse.

Søte søte michelle, å gud så glad jeg ble i henne..

Neste morning spiste vi god frokost, før vi skulle inn til Bergen by på akvariumet og så litt rundt i byen. Akvariumet var veldig spennende, uten om at jeg ikke klarte å fulle så mye med, etter som jeg begynte å bli litt uggen i formen. Så jeg satte meg ned slik de kunne se litt. Jeg ble med dem inn i haietunnelen der Tobias og Michelle STOR koset seg veldig. Dem likte og se haier og fisker svømme over seg. Og Tobias likte også alle de andre fiskene. Ellers gikk vi litt rundt i byen før vi gikk hjem rundt 7 tiden.

under haitunnelen

Etter ungene var lagt hadde vi god indrefilet av svin og gode poteter til.. Mmm, ellers spilte vi poker og jeg og therese vant over guttene, så klart.. Ellers la vi oss ikke så sent denne kvelden.

Tobias våknet tidlig og Cato tok han etter jeg følte meg ikke så god, jeg tok tempen og hadde feber og vurderte å ta fly hjem helt til jeg kom på at bank kortet mitt og alt lå på kjøkken'benken og her stod jeg, uten ID. Kjempe kjekt.. NOTT.. Ellers så satt vi og slappet av å koste oss, Tobias fikk også 2 til nye tenner på turen den ene der og den andre på vei hjem. De har nettopp kommet igjennom og vokser seg til dem også.

Therese som fikk litt kosetid sammen med Tobias... De var så søte sammen

Tobias får kosen av Michelle ååå...

Tobias og Michelle er så søte sammen

Tobias er STOR fornøyd med å være i sengen dems, sammen med Michelle ( kjæresten)

Søten min.

Nå er det ikke lenge til dem kommer til oss heller de kommer allerede om 2 uker, som vi alle 3 gleder oss masse masse til. så nå teller vi dager igjen..

Du finner Therese sin blogg ved og trykke >>HEEER<<<

Hva har dere gjort i helgen ?

Har dere truffet noen som bor litt lengre vekke via bloggen ?

 

Nå er vi her igjen...

Ble en bloggpause i helge etter som vi var i bergen på besøk til noen kjekke folk. Der vi kosset oss masse masse. Det kommer et egent innlegg om det etter på da jeg får tilsent noen bilder etter som det var Therese som tok flesteparten av bildene vi tokk i helgen. Jeg hadde kun mobilen og ta bilder med så ble bedre om hun tok bilder.

Ellers så ligger jeg i sofaen og slakker etter feberen har slått ann i kroppen min igjen, så nå eg jeg så glad Cato hadde lang helg slik han var hjemme i dag uten og ta seg fri fra jobben. Jeg tok meg en paracete før jeg ja meg å den virket for sidne jeg var iskalt hele tiden men paraceten funket fort slik den skal ved feber. så fikk såve lit i natt men våknet ofte ogaå. Så nå gleder jeg med til og bare slappe av og til og få tilsendt bildene slik jeg an sitte å se på Tobias og SØTE SØTE michelle.På vei til mamma til michelle

Nå sitter vi på siste ferje på vei til Bergen. Så ti oss sov helt til halv 6 så nå får han bare te litt lenger våken i kveld så går nok det fint håper vi .

I bilen å ser film..

Tobias får sen middag på båten..

Litt melk må vi også ha..


Nå er vi å møter dem snart gleder meg...

Hvem er dere ?

Jeg lånte en liten tekst av en blogg jeg leser...

 

Blir dere aldri lei av å lese om vårt liv? Tenk - her sitter jeg hver dag å skriver ned hva vi gjør, viser frem vårt hjem og oss. Dere vet egentlig utrolig mye om oss, og vi vet ingen ting om akkurat deg.

Jeg valgte og legge denne ut for i det siste har antall beslkene gått opp så derfor lurer jeg på en del sprsmøl som dere finner her, hadde sat stor pris om dere gadd og ta dere tid til og svare på på dem slik jeg vett litt mer om dere som leser bloggenom dere er bare mødre der ute som leser den eller andre gravide eller andre uten barn selv.

 • Hvem er du? hvor gammel ? og hvor er du fra ?
 •  Hvorfor leser du bloggen min?
 • Har du barn selv?
 • Hvordan fant du den?
 • Fortell meg gjerne om deg selv? 

Bursdags morning...

I dag har jeg bursdag og våknet til kaka jeg laget på senga og en utrolig fin blomst. Han sang også bursdagsangen han er virkelig bare helt søtt. Vi satt litt i sengen selv om vi hadde litt dårlig tid to oss fikk flaske men ville ikke sove lenger. Så da kom Cato inn med han også å sang da også. De er bare så utrolig å så jeg kan si jeg har høyst verdens beste morning på lenge.

Ellers så venter. I på en liten gutt slik vi kan stelle oss å komme oss ut litt. Senere kommer onkelen og tanten til Tobias for og passe han. Mens vi skal på kino. Å ha biff senere. Gjett om jeg gleder meg.

Søte gutten min...

Tobias så kom inn for og gratulere mamman sin. Selv om han bare ville i stuen Hehe...

God gutten min e glad i dag. Som vanlig..

Kaken

Fine blomsten jeg fikk...

Har noen andre bursdag?
Når har dere bursdag?

Hjemmeskrevet dikt

Jeg skrev et dikt til Cato når vi var sammen satt hjemme en kveld og tenke om jeg elsket han eller ikke. Om vi bare var gode venner eller om følelsene var der.

Å elske noen er en sterk følelse,

og si det er et sterkt ord.

Men du kjenner det inni deg,

Når du elsker noen. 

Hva synes dere om dikte jeg laget ?

vil dere lese mer dikt jeg har laget ?

Pappas kule mobil

Pappa var i Beijing og kjøpte deg verdens kuleste mobil. Tror aldri jeg har sitt slik mobil før det er en farrari den lager lyd lyd når du åpner og lukker den. Den starte på ein måte opp motoren.

Foran

Når du åpner den..

Bakside den har kamera og haha.

Hva synes dere om mobilen ?

Slik kan det gå..

I går spillet vi Stavanger Monopol og hadde det kjempe kjekt helt til jeg klarte og...

Åå søle brus over alle pengene nesten så derfor motte jeg...

Pengene liger på tørk..

Liker dere mobopol?
Søler du mye ?

Dette må dere bare høre...

Jeg vil bare vise dere 2 sanger som er vert og høre hele av. Det er 1 jente som syner i et band, jeg har hørt henne på sånne små konserter og har synes hun har vert så utrolig flink hele tiden og alltid sakt til henne at hun vil nå langt å det tror jeg hun gjør også så hadde sat STOR pris på om dere sat dere ned litt og hørte på de 2 sangene hun har spilt inn i studio.

 

It's not easy - Plugged

We all know - Plugged

Hva synes dere om sangene ?

Hva synes dere om stemmen hennes ?

 

Pasta pasta

I dag etter vi begge var slitne orket vi ikke lage middag så vi gikk bort til pasta pasta og spiste god middag der. Nå skal vi gå litt på madla å se litt å vêr med Lotte og sønnen :) hun bodde i leiligheten før oss.
Orker ikke skrive mer pga armen:

Maten pizzaen var best :)

Tobias gjør seg til:)

Hva har dere til middag?
Hva har dere gjort i dag :)?

Da ble det...

P-plaster på meg. Var hos legen å han klarte og se at det ikke hadde festet seg i livmoren. Da tok han den ut slik jeg slapp å gå til gynekologen.(sparer jeg 800kr også). Så han håpet at det var spiralen slik jeg slepper de magesmertene. Vis ikke må jeg ta flere tester og det orker jeg ikke. Så nå krysser jeg fringrene for at det bare var spiralen.
Siden jeg gikk på spiral å tok den ut i dag så kunne jeg begynne rett på P-plaster.

Slik ser plasteret ut, skal bare ha det der denne gang ellers skal jeg ha det bak.

Har noen av dere P-Plaster?
Hvor har dere det?

Bowling

Siden formen var litt bedre ble jeg med Cato og noen kompiser på bowling som var koselig. Tobias koser seg og sov fra 2 til 7 og det pleier han aldri. Flinke gutten.

Tobias ville heller spille biliard heller :)

Jone og tobias

Pappaen som tullet litt med tobias

Liker og være med på bowling jeg mamma

Tobias og bassi.

Pleier dere å gå på bowling?
Hva har dere gjort i dag?

Legevakten igjen...

Når kvelden nærmet seg, kom smertene krafdig tilbake noen av de var som  "riene unger fødselen". Å jeg tok nye prøver og de viste heller ikke noe denne gangen. Jeg blir så lei meg når de ikke klarer og finne ut hva som er gale og hvorfor jeg får disse smertene.

Den første legen jeg hadde mente jeg burde gå på kirikisk å ta masse prøver der også som ikke viste på vanlig CRP og urinprøve. Men jeg gikk hjem og skulle komme opp igjen om smertene kom, og det gjorde jeg.

Men denne legen va mer enig med meg at han trodde smertene kom av spiralen. å han mente jeg bare skulle ta ut spiralen, men han tørde ikke ta den ut for han var nesten sikker på at den ene av vingene på spiralen hadde sat seg fast i livmoren og da var han redd for å gjøre feil slik jeg kunne bli staril. Og staril er ikke noe av det jeg vil bli.

 Så jeg fikk besked om å ringe en gynikolog når jeg står opp slik han kan ta meg inn på dagen og ta ultralyd og se hvordan de skal få den ut.

Så da får jeg bare krysse fingrene for jeg slipper slike smerter i natt også, for jeg føler meg rett og slett ikke ut hvilt i det hele tatt. Har jo også Tobias jeg må ta meg av selv om jeg ikke er helt topp form.

Orker ikke ta noen bilder akuratt nå så ble et av meg og Cato! <3

Har dere opplevd noe av det samme ?

Har dere fått forkjellige beskeder hva det kan være og blir helt forviret?

Stor fornøyde..

Etter en hvil etter en lang deg på legevakten, kom jeg ut til en stor fornøyd lillegutt som hadde klart å heve nesten alle lekene ut fra leke kassen en etter en. Når jeg kom å sa å Ka du har gjort smilte han bare. Å han er bare helt nydelig.

Sorry om jeg ikke er aktiv nå må tenke på helsa mi og håpe at jeg slipper en kveld/natt som i går får da må jeg inn på sykehus å det er noe jeg ikke orker akkurat nå.

Stor fornøyd Tobias...

Utsikten fra sofaen..

Hva har dere gjort i dag?

Koselig besøk

I kveld har vi hat besøk av Linnea og maurern. Som har vert her på taco og Linnea fikk også en hallo kitty film av meg. Ellers så sitter vi å ser The voice nå, og gleder meg til neste helg da hun skal sove over her.

Tobias og Linnea som sitter og leker på gulvet, før spise og legge tid.

Hva gjør dere i kveld?

Wane's coffee

Nå etter tvillingene ble hentet ganske så tidelig. Tok vi oss en bytur i 1 tiden. Sammen med Liem og Ida. Vi har koset oss å gått i butikker og bare kost oss i solen. Etter litt satte vi oss nes på Wane's coffee og slappet av før vii skal hjem og få besøk til Taco.

Tobias ser på alle rundt seg..

Tobias hadde også lust på caffe...

søte Cato gutten min:)

Rare og søte liem hehe :D

Hva har dere gjort i dag ?

Har dere fitn vær eller ?

Hva skal dere i helga :)?

Sjokoladekake

i dag laget jeg en god sjokoladekake som moren til cato pleier og lage. Jeg er ike så kakemons men det er min kjære samboer åå nå som han er sykegutten mins å må jeg jp lage noe til han å da ble det kaka. elsker og slike bollen da

Deigen..

MM begge stor fornøyde med å slikket bollen

mmm

slik ble den hvar den fin ?

Liker dere og bake ?

Noen oppskrifter og dele med meg ?

Hva har dere gjort i dag ?

Trøtt av og vente..

Er så utrolig trøtt men klarer ikke å sove, er litt pysete når jeg er hjemme alene. Min kjære samboer motte ta turen opp på legevakten etter at han hadde fått en 20kg rør på foten sin og så vit klarer og gå. De trodde det kunne være brukten, men på rønkenen fant dem ingenting. Som var en lettelse, han er på vei hjem nå å jeg holder på å sovne øve dataen. Men skal prøve og holde meg våken til han kommer. Så skal han vå verdens beste klem og kyss.

Hva gjør dere da ?

Er dere litt redde når dere er alene hjemme?

God Morgen

I dag fikk han mat kl 6 og ville bare sove til halv 7, så da sto jeg og Tobias opp med pappan. Laget klar mat til jobben og til frokost. Som han som regel pleier og glemme. tobias var utrolig trøtt men nektet og sove videre, men nå sovnet han endelig igjen. Så nå skal jeg legge meg ned litt på sofaen etter en søvnløs natt. Tvillingene kommer også snart å sendere kommer en venninde av meg med ei lita jente, så da blir det mange for henne og leke med både tvillingene og Tobias.

Ellers får vi besøk av 2 av familien til Cato, han ene har enda ikke sett Tobias å nå som han er i byen så må de jo møtes. Så det blir nokk kjempe kjekt.

Når startet deres morgning ?

Hva skal dere i dag ?

Tobias sin nye dress

Dere må ikke glemme å medle dere på konkuransen jeg har gående, om å vine et designe, meld dere på >>>HEEER<<.

Meld dere også på ukesn middagsrett ved og trykke >>>HEER<<<

 

Tobias har fått seg dress og sommerklær av morfaren og bestemoren sin.

Her er dressen

Til og med slips

Kule sommer klær

Kort bukse til sommeren

Hva synes dere ?

God morgen (mobilblogg)

I går var vi innom pappaen min og fikk oksesteik, som var utrolig godt. Kunne sikkert sittet og spist enda. Ellers hadde pappa å de kjøpt noen tøffe klær til to oss de hadde kjøpt en dress til han. Dere skal få se bilde når pappa komme opp med den og jeg orker og slå på pcen. Jeg har ikke årleg pcen så jeg har heller ikke fått lest blogger eller slike ting.

I dag har jeg tvillingene vi skal bare være hjemme i dag å når samboeren kommer skal jeg lage fiskebolleri hvit saus. ( Mmm)

Tobias på vei hjem fra morfaren sin.

Noen som har lyst på en måneds forslag til middag :)?
Hva gjore dere i går?
Hva skal dere i dag?

Dagen ble ikke helt..

slik den skulle bli , men ble god for det.

Dagen i går skulle vi egentlig ut på æren som jeg kke orket. Men vi hadde kosetid for oss selv. Min kjære samboer laget biff til oss, og det smakte jamen meg utrolig godt. Etter det skulle vi bare slappe av, men jeg synes min samboer skulle få låvt til ha ha 3 kompiser bort en tur. Så da kom det 3 kompiser på øl til samboeren der det ble pokerspill. Vi satt bare i sofaen og slappet av og snakket og spillet poker. Det var en utrolig koselig kveld da. Å var kjekkt å se at samboeren min koset seg med at kompisene var på besøk.

Nå har eg nettopp ryddet leiigheten og hent opp klær og skal se litt TV og nyte stillheten mens jeg har den helt alene i stuen. Herlikt!!.   Og lese litt blogger som jeg ikke har orket så mye av i det siste. Så skal jeg kanche til min far og spise middsg om jeg er i form til og komme meg ned. Har hostet og vrakt i hele natt (ikke kjekt). 

Min lille gullgutt kommer i 2 tiden :)

 

Meg og samboer her om dagen.

Hva gjorde dere i går ?

Liker dere og spille poker?

Har samboeren deres av og til kompiser på noen øl eller bare en kosekveld ?

Tobias skal til Mormor

I dag sov vi alle 3 til kvart over 8, og det hvar en utrolig god følelse og få sove så lenge. I morgen får vi også sove lenge, siden i dag skal nemelig Tobias sove hos min Mamma ( mormoren hans). Han har sovet der før men da har vi også sovet der med han , men i natt blir det første gang han skal sove der uten oss. Jeg gruer meg men, jeg vet jo at han har det supert hos mormoren sin. I dag har vi ikke stor planer vi skal ut på et lite æren men etter det skal vi hjem og slappe av etter en LANG og TØFF uke.

Så har jeg funnet frem en film vi begge synes er kjekk og litt godt. Skal bli godt med en kjørestekveld med meg og min kjøre forlovede.

Hva skal dere i kveld ?

har dere ofte alenekvelder sammen med deres kjøre ?


Min værdag som mamma og dagmamma til tvillinger

Fikk eg spørsmål om jeg kunne lage et innlegg om tvillingene. Jeg ville først snakke med moren om de slik jeg ikke bare legger ut ting uten og spør.

Jeg kan begynne med at jeg er dagmamma til noen nydelige tvillinggutter på 1 år. Moren har begynnt i jobb og har ikke barnegageplass. Moren har også en blogg du kan finne ved å trykke >>>HEER<<<.

Jeg begynne å passe tvillingene for ikke så allt for lenge siden. Førs tenkte jeg at det sko ble helt travelt. Men egenlig så er de ikke så travelt som folk skal tro. De kommer til meg mellom 9 og halv 10 der jeg setter meg ned med alle 3 ungene og leker sammen med dem. Tobias sover av og til før de kommer å da sover han ikke mens de sover. Men om Tobias har sove til halv 8 eller 8 så legger jeg ham samidig som tvillingene. Når kl er 10 eller rund den tiden der, så legger jeg Oliver og så legger jeg Matias i sengene. Når de har sovnet så sitter jeg som regel litt med Tobias og koser med han å så legger jeg han også. Og da sover alle rundt 10 til 12. Noe ganger våkner de før men ikke så ofte det skjer, Tobias våkner litt før da får han som regel skive og banann. Når tvillingene våkner så leker vi litt til og etter litt får de skive og yougurt. Resten av dagen så leker vi eller finner å andre ting, og de har en lur til. Det er som regel en vanlig dag med tvillingene.Som sakt så hadde Tobias kolik da han var mindre som gjore at han sjelden lå på gulvet alene etter som han gråt av smerer veldig ofte og da hadde jeg ikke sanvitighe til og la han ligge å gråte av smerter når han grått nå jeg hadde han også. Så når kolikken gikk vekk så hate han å ligge på gulvet alene, men nå etter jeg begynnte å ha tvillingene så ble han mer selvstendige som en baby da. Når tvillingene kommer så ligger han bare på magen å ser på dem og om de går vekk fra han knurrer eller skriker han å da kommer osm regel mathias tilbake og gir han en leke. synes det er urolig søtt å se på. Får når de gjelder Mathias og Oliver så er Mathias lit mer sjeff om jeg kan si det på den måten. Men når Tobias er der er Oliver mer "slem" og Mathias mer de som leker med Tobias.

Tobias like å se når Tvillingene fikk bursdagsgaven sin.

Tror mahias var litt spent mens oliver river i vei.

Søte Oliverklompen. Hadde ingen bilder på Pcen aleine av Mathias.

Jeg er glad jeg ble dagmamma til disse guttene, jeg har fått oppleve mye som en annen 18 åring ikke ville ha gjort. Jeg har opplev å være ung mor til min nydelige gutt Tobias, og dagmamma til 2 urolig nydelige gutteer. Tror ikke det er mange 18åringer som er mamma og har 2 tvillinger på dagtid. Men jeg STOOR koser meg å håper virkelig Ann Helen setter pris på at jeg har dem selv om jeg har vert en del syk i det siste. Som jeg har dårlig sanvitighet over, men jeg kan ikke styre om jeg er syk eller ikke.

Hva synes dere om dete innlegget ?

Er ikke tvillingene søte ?

Er du dagmamma elelr har du lyst bil og ble :) ?

Hva tror dere er inni?

ikke glem og meld dere på konkuransen jeg har gående, dere finner den >>>HEEER<<<

___________________________________________________________________________-

For en stund siden var jeg ute og kjøpte nytt bilsete til Tobias. Som jeg gleder meg til og prøve. I går var mil snille mamma å hentet den for meg.
Slik så den ut:

Pakken..

Bilstolen


Hva synes dere :)?

Forandret stuen

Ikke glem om meld dere på konkuransen jeg har gående trykk >>>HEER<<<.

___________________________________________________________________________________

I dag har jeg vert en slakk soagris, helt til jeg fikk besøk av en vennine som skulle hjelpe meg litt med Tobias. Jeg hadde dopet meg ned på paracete og følte meg litt bedre. Å når jeg følte meg bedre begynnte jeg jo selvfølgelig å rydde og plutselig var hele leiligheten snud på hode. Skulle egentlig bare støvsuge under sofaen som gjorde at jeg og venninen min flytte litt på den. Jeg ble sliten og la meg ned for å slappe av litt mens hun tok med seg Tobias på en tur til butikken for å kjøpe grandiosa og en kapel slik vi kunne flytte Tven litt.

Ellers har en 2 venniner og en kompis av cato spist middag her i dag, og bare slappet av og hat pakkeleken. Så har vert en kjekk dag slev om jeg er slakk så har den blitt fyllt opp der det har vert om rom de siste sykedagene.

Dere skal få se bilder før og etter:

FØR:

ETTER:Har enda

 


Jenta mi eller..

Han var med søskenbarnet sitt det hun hadde vert i karneval bursdag. Hun ville Tobias skulle ha på seg vingene henners. Å her ble resultatet:

Se den søte engelen min da med rosa hår bøyle Hehe.

Hva synes dere :)?

Våkennatt

Hele huset er stille Tobias ligger fredelig og sover Cato snorker. Å jeg våknet å får ikke sove, halsen er helt hovnet opp av alle lynfeknutene. Så jeg prøver å få i me en yougurt.

Hva gjør dere da?
Noen som er våkne ?

Gleder meg til i kveld..

Nå skal jeg snart gjøre ting klart til min søte lillesøster skal komme. Vi skal ha en jentekveld. Selv om Tobias og Cato er hjemme da. Men vi skal spise god middag, så skal vi også ha ansiktsmaske og bare sitte og kose oss. Gleder meg, er ikke så mye med lillesøster nå etter jeg flyttet ut, ikke a vi var det før heller da var det mest krangling. Men nå som vi har et mye mye bedre forhold så kan vi vel holde det oppe også. Så jeg gleder meg utrolig mye til at Mari kommer hitt i dag. Hun har også vinterferie å skal derfor sove over her i natt.

Jeg med maske på i helga.

Hva skal dere i dag ?

Bruker dere til il å være med familiemedlemer selv om du har flyttet hjemme fra ? :)

God morgen outfit

I natt sov tobias til halv 8. Å det var herlig etter som jeg har såver 3 timer va sammen henngenes på 2 dager. Tobias er lys våken mens jeg sitter her på mobilen å supper av annen vert ord her. Ellers er jeg glad st tobias har sove så godt han har gjort. Ellers så kommer tvillingene snart, tror tobias gleder seg, han ha ikke sett de siden fredag Hehe. Han liker at tvillingene leker med han.

Her er outfitet til Tobias:

Genser fra H

Helgas oppdatering

I helga har jeg ikke vert så mye på pcen, pga så mye har sjedd. På lørdag dro vi til søsteren for å gjøre oss klard for en spillekveld der. Vi sov også over slik det ikke skulle bli så stress, når vi uansett skulle opp til foreldrene dagen etter på om bor like i nærheten. Spillekvelden var utrolig koselig, der gutta spillet fifa og vi jenter spillet Risk som var første gang. Det var et veldig kjekt spil som egentlig jeg skulle øsnke jeg hadde vist om det før nå. Ellers tegnet vi og bare snakket.

Snille tanten til Tobias om gidde han flaska på melk halv 6 i morres og lot han sove inne der og sov videre til 8. Ellers gikk vi en god tur på 2 timer der vi tok med oss Søskenbarnet til Tobias og hadde en god frokost først.

Senere gikk vi i bursdagen til broren og faren til Cato der vi fikk god komle middag og gode boller.

Nå skal jeg bare lese igjennom bloggene jeg leser å så går turen til seng etter en natt med 1 og en halv time med søvn.


Hva har dere gjort i helga ?

Konsekveld med min kjære

I dag etter en har uke bestemte jeg meg for å lage kaka så vi kunne kose oss med, siden vi bare skl spise søtsaker i helgen så derfor kjøpte Cato litt godteri og chips. Vi så The voice og bare lå på sofaen og skapet av og la oss rett etter på å det merker jeg var herlikt. Tobias våknet halv 6 og så sov han videre til halv og etter en flaske ned melk. Flinke gutten min, men i dg skal vi sove hos Tanta han så håper det går fint, vis ikke så får han sove i vognen. Vi skal ha en Konsekveld hos dem og spille og kose oss. Noe som jeg gleder meg kjempe masse til.

Kaka vi hadde

Mm masse godt på bordet det ja:)

Hva gjorde dere i går kveld :)?
Noen som vil ha oppskriften :)?

Sett gjennom en venninnes øyne.

Da Lisa spurte meg om jeg ville skrive et innlegg om henne ble jeg veldig glad, det betydde mye.

Lisa er en fantastisk kjekk, morsom, smart og vakker jente med glimt i øye. Ikke minst en fantastisk bra mamma.

 


Grunnen til at jeg synes hun er en så fantastisk bra mamma er enkelt på grunn hvordan hun er som person. Mitt kjennskap til Lisa startet sa hun ble sammen med Cato, som er en barndomsvenn av meg, familiene våre var familie venner og vi var ofte sammen som barn.
Jeg husker de gangene jeg møtte Lisa og Cato på bussen, Lisa som alltid smilte, jeg husker en spesiell hendelse veldig godt, men den kan vi holde for oss selv, ikke sant Lisa? Hehe.
Da Lisa gikk gravid strålte hun, og gledet seg til Tobias skulle komme.
Tobias ble født og var/ er en utrolig herlig og nydelig gutt.
Jeg har planer om å kidnappe han neste gang jeg treffer de, hehe. Men hvem vil vell ikke det når de ser en sånn hjerteknuser.

 


Å være unge foreldre som Lisa og Cato er beundrer jeg. Jeg vet at det er tøft og at jeg aldri ville taklet det så bra som de gjør.
Jeg må le litt når jeg tenker på Lisa og Cato, de er som et gammelt ektepar, haha! Men det de har sammen, Tobias, deres vennskap og kjærlighet misunner jeg.
Å se hvordan Lisa er med Tobias gjør meg glad, måten hun snaker om han, er med han å viser en så flott og sterk kjærlighet er fantastisk, det er slike ting som dette som viser de gode tingene i livet og verden.

 


Å bli ung mor i dag er tøft, det vet jeg av de grunner Lisa har fortalt meg, venner som kommer og går, også mange falske som vil være ?venner? fordi man skal få en baby. Jeg unner ingen unge mødre dette, spesielt ikke Lisa.
Av den grunn må du være tøff og sterk, det er Lisa!
Det var en periode jeg noe skjedde og jeg hadde det vanskelig av forskjellige grunner, og Lisa tok det med et smil og fortalte gledelig råd.

 


Da ting var veldig tunge inviterte Lisa meg bort på taco og idol. Det var en utrolig kjekk og koselig kveld.
Jeg satt med Tobias på fanget, å han smilte så stort. Smilet på den ungen der, hele den deilige lille ungen der kan smelte den mest kalde person.
Alt med det lille mirakelet der er fantastisk.

 

 

Av den grunn der som Lisa er en så snill og glad person synes jeg hun er en fantastisk mor.
Tobias vil vokse opp med to flotte og gode foreldre, å bli en flott og god gutt.

Når jeg nå sitter å skriver sitter jeg med bilde i hodet mitt av at Lisa gir Tobias sitt kveldsbad, det er så søtt og gjør meg glad.
Lisa og meg sitt vennskap er egentlig ikke så veldig langt, men av hvordan hun er, så er dette ei jente jeg utrolig glad jeg har fått blitt kjent med. Å håper bare dette er fortsettelsen på et langt og fint vennskap.
Stor klem fra Aina

 

Fredags morgen

Hehe, merker de innleggene blir nokså like vær morgen etter som jeg er trøtt og sliten vær morgen. I dag bestemte han seg for å våkne halv 6 igjen. Å jeg la meg tidelig i går. Så uansett hvor tidelig jeg legger meg er jeg like trøtt når det kommer til morningen når jeg må stå opp så tidelig. Så gleder meg til helgen der jeg har en dag jeg kan sove lenge.

Ellers så sitter vi og har morgenkosen våres foran TV før tvillingene kommer, ellers skal jeg sove mens tvillingene og Tobias sover. Vis de i dag da vil sove samtidig, i går sov de alle i 2 timer og noen mer også.

Ellers skal vi ha rester fra i går da jeg laget komler til meg og Samboeren min. Så det skal bli godt, og ikke minst the Voice kommer også på TV så blir det nok natten. Som dere ser så sjer det ikke så mye nytt her i hus i dag.Hva skal du i dag ?

Har dere hat mange tidelige morgener i det siste?

 

Om Tobias

Tobias kom til verden den 18.06,2011, 6 uker fortidelig. Hvordan han kom til verden ka du lese >>HER<<. Han var 2240gram og 44cm.

Han fikk navnet da jeg og BF hadde leitet lenge etter et navn og vi ville ha et ingne hadde men noen få dager etter vi hadde bestem oss lå Tobia på topp 10 i Norge. Så da ble det ikke så spesielt lenger. Men vi ville ikke bytte for vi likte navnet, å det var det vi så han skulle hete da han kom til verden også. han var en liten PERFEKT Tobias.

1 Måned:

2 Måneder:

3 Måneder:

4 Måneder:

5 Måneder:

6 Måneder:7 Måneder: 

Tobias milepæler

Første smil: 6 uker
Første latter: - 8 uker
Rulle fra mage til rygg: - 12 uker
Fra rygg til mage: - 4 måneder.
Ålte seg fremover: - 5 ( bakover 5 måneder)
I krypestilling (på alle fire): - 8/9måneder
Første tann: - 7 Måneder
Satt seg opp selv: -
Krabbe skikkelig: - 9/10 måneder.

 

 

Tidelig morgen + Helsestasjonen

I dag våknet Tobias vart på 6, og fikk mellka si å viste ikke tegn til og sove igjen. Selv om han ser og er utrolig trøtt vil han ikke sove. Tror øyebetennelsen plager han, og ikke minst den tannen som bare har kommet ut en mm. od de andre 4 dennene som jeg ser nesten er ute. Off har selv en tann som er på vei ut og det er ikke noe godt så jeg kjønner han godt jeg. Så da får jeg heller bare stå opp med han å heller ver strenger når han blir litt eldre og når han ikke har så vondt lenger.

Ellers sitter vi og ser litt TV før vi må få i oss litt mat, siden vi skal på kontrol på helestsjonen kl halv 9. Elles i dag skal jeg bare ha Tvillingene og ikke stor mer. Sove resten av dagen ingen ting på TV i kveld uten om Hotel Cæsar så blir nok sengen etter Hotel cæsar om jeg klarer det. For formen er ikke hlet bra, vi blir jo aldri friske her i hus.

Har ikke orket og ta bilder i dag, men skal ta bilder av han på helestasjonen så får dere en oppsumering hvordan det fikk der :)

Hva skal dere i dag da :)

Nytt design

Som dere ser har jeg fått me nytt design som Lille grønne har laget til meg. Å jeg ble kjempe fornøyd med det, og er sikker på at jeg kommer til og bruke hun fremover. Vis dere ikke har vert innom bloggen hennes ta en titt  >>HEER<<

Her er headeren hva synes du ?

Her er designet hva synes du ?

Hva synes dere om helheten :) ?


Er med i giveaway

Alice har Giveaway på bloggen sin, som jeg har melt meg på. Der det er 2 vinnere, enten gode alovera produkter eller smokker fra navnesmokken. Hadde synes begge va greie å finne i me at eg har utrolig mye smokker så er ikke det det mest nødvendige, men kjekt med litt smokke rmed navn på til barnehagestart.

Her ser du bilde av det du kan vinne, for og  komme på bloggen trykk   >>>HER<<<

 

Skal dere melde dere på ?

Hva synes dere om premiene ?

Dagen i bilder farget håret

I dag har jeg vert med en vennine. Tobias sine øyne er ikke så bra. De blir gule bare etter 10 minutter etter vi har vasket dem. Så håper det går vekk snart. Ellers har en vennine vert her å garvet håret på meg.

Tobias på tur i vognen.

Tobias med Mariann i dag

MME med fruktpure oppi

Farge håret

Tålmodig gutt:)

Slik ble det :)

Hva synes dere om bildene for dagen :)?

Sykdom er noe dritt..

Ikke glem SPØRSMÅLSRUNDEN den finner dere >>>HEEER<<<

______________________________________________________________________________

Sykdomen her i hus vil jo aldri gi deg, når vi endelig hadde blitt friske ble vi syke igjen. Tobias har ikke sovet stori i natt, jeg har spydd i hele natt. Så samboeren motte ta seg fri og ta seg av Tobias, nå er de ute på Tur mens jeg lager måneds middagsliste. Det er ikke allid like lett og finne til en hel måned, har skrevet for 10 uker men nå begynner det å nerme seg slutt for ideer ja. Ellers skal jeg bare sove i dag og ta det me ro å kose meg med samboeren min.

Ikke det kjekkeste innlegget, men dagene her er heller ikke så kjekke når vi er syke i hus.

80års dag

Formen er ikke så bra, men vi dro i 80års dag til tippemorden til Tobias for det det. Kunne ikke gå glipp av den. Tobias har også fått krafdig øyebetennelse, å spyd noen ganger i dag. Men håper på at han blir frisk igjen.
Det var koselig i bursdagen. Etter bursdagen møtte jeg mamma og min lillesøster siden det er jo mordet. Vi spiste pizza på dolly.

Korte jeg laget

Kortet inni, hva synes dere om kortet?

Meg og lillesøster.

Hardere hat en fin dag?
Hva har dere gjort :)?

Verdens beste kveld

I dag har jeg hat verdens beste kveld sammen med Anna ( Tideligere blogg avannasmichelle). Vi har vert på Egon og spist god mat og var på kino å så the descendants som har en kjempe film. Uten om at jeg tror jeg har fått spysyken, etter å va spyd tusen ganger. Motte gå mitt i filmen.

Fine JENTÅ mi:)

Spent for å se filmen.

Mm popcorn som gikk fort unna.

Hva har dere gjort i kveld ?

Tar dere dere tid til venner ?

11.feb.2012

I dag fikk jeg sove til 11 og det var utrolig, slev om kroppen min sikkert ville ha sovet hele helga uten å gått ut av senga. Men kl 11 da tobias var ferdig med å sove hvilen sin kom han inn i senga mi, med verdens herligaste smill, som jeg selvfølgelig ikke klare å si nei til. Han er litt suterte når det kommer til kveldene men ellers på dagen og morningen er han verdens mest smilete gutt. Han smelter mammahjeret mitt når jeg ser gleden i både øyene og i munnen hans.

Nå skal jeg spsie god frokost hive meg i dysjen før min pappa kommer  å vi skal kjøpe ny bilstol til tobias. Ellers skal jeg og anna ( en annen vennine med en jente som er nesten like gammel som Tobias) ut og spise middag, og etter på gå på kino der vi skal se The Descendants.

 

Her er traileren på filmen vi skal se.

Hva skal du i dag ?

Har dere sett denne filmen ?

 

Bilder fra i dag

I dag har jeg ikke gjort så stort mye, men har Tat bilder sv verdens nydeligste gutt (mobilbilder).

Herligegutten som ler av mamma når hun tuller med han.var det ikke bare helt herlikt :)?

Koser seg i vognen :)

Slik koser han i ca en 1, søte gutten min er enda liten baby :)

Eller tok jeg feil? Stolt er Hn har ikke bilde der han står alene tilfelle han skulle falle:)

Har eg ikke en herlig gutt eller:)?
Nå venter jeg på The voice og skal spise taco så veter sengen :)

Hva gjør dere og hva har dere gjort i dag :)

fødselshistorie nr 6 - Linn charlotte mamma til Oda- elise

Fra lillejulaften til julaften skulle jeg og Bård sove hos mamma å de for ikke å stresse så på julaften-morgenen, hvor vi skulle spise julefrokost sammen med hele familien min hos tante og onkel. Før jeg og Bård dro hjemmefra, fikk jeg en tanke i hode, og luftet den høyt for min kjære, 'Kanskje jeg skal ta med sykehusbaggen til mamma å de..'! Har en følelse på at jeg burde det, men vet ikke hvorfor..?. Siden jeg ikke hadde hatt noen kynnere på en stund, lot jeg det være.

Jeg og Bård gikk for å legge oss litt tidlig for å få en god natts søvn før den hektiske morgendagen. Klokken 03.48 våknet jeg av at jeg følte jeg måtte på do. Jeg kjente at det hadde lekket litt i senga, så jeg reiste meg opp for å gå på do. Da jeg kom ut i gangen, bare rant det, å jeg skjønte ingenting.
Jeg var så trøtt, å jeg skjønte ikke hva som foregikk, men så gikk det opp et lys for meg.. Jeg gikk opp til mamma som lå å sov på rommet sitt, stakk hodet inn døra, å sa 'Mamma, jeg er ikke 100% sikker, men jeg tror kanskje vannet har gått..'. Mamma våknet opp å spurte hvorfor jeg trodde det, så jeg fortalte henne hvordan det var. Mamma ba meg ringe fødeavdelingen, å så satte riene i gang, så jeg fikk beskjed av mamma om å legge meg på sofaen, så snakket hun videre med føden. De sendte en ambulanse, og imens vi ventet, tok jeg det helt med ro, og Bård var helt rolig, og mamma stresset nok for oss begge to..
Bård ble med i ambulansen, så mamma og min lillesøster kjørte bak oss, men var ikke lenge de klarte å holde følge.Rett over 5 på morgenen var vi på sykehuset, riene hadde roet seg, å jeg ble undersøkt om hvordan det gikk med både mor og barn. Jeg hadde bare 1 cm åpning, å riene satte i gang igjen. Den lille jenta i magen lå i seteleie, så de spurte om jeg ville ha keisertsnitt for å gjøre det best mulig for meg siden jeg var førstegangsfødende, eller om jeg ville prøve å føde normalt først.
Jeg hadde så vondt, å bare vrei meg i smerte, så jeg takket pent 'Ja' til keisersnitt.Bård skulle være med på fødselen, så han fikk utdelt klær som han måtte ha på seg, siden det måtte være helt sterilt i rommet som de skulle ta imot den lille jenta mi på. Når jeg skulle ta spinalbedøvelsen, kunne ikke Bård være med, men jeg tenkte at det kom sikkert ikke til å gjøre så vondt som riene, så jeg tok det helt med ro. Legen som skulle sette bedøvelsen sa at det var bedøvelsen for spinalen som var verst, men når jeg skulle få spinalen, var jeg sikker på at de knakk ryggraden min bit for bit.. Han klarte ikke å treffe, så han stakk, å stakk, å stakk, å stakk litt til.. Tårene rant, og etter 20 minutter med stikking, fant de ut at de skulle vente på en anetesilege. Da han kom, var jeg ganske nervøs for om det ville gjøre like vondt. Jeg fikk en ny bedøvelse åså stakk han spinalbedøvelsen, å jeg kjente nesten ingen ting.
Jeg kjente at jeg ble helt varm nedover beina, å så kjente jeg meg helt lam, å det er den verste følelsen jeg har hatt noen gang!Bård fikk endelig lov til å komme inn, og klokken 07.17 startet de keisersnitt-operasjonen. Siden jeg hadde fått så mye bedøvelse, var jeg helt vekke, så jeg husker ikke noe særlig, men jeg husker spesielt godt at jeg syns det var vittig at min kjære satt opp/ned bak meg (-.-)..
'Dette er jenta di'! Klokken 07.22 hørte jeg det første skriket, å jeg kjente tårene presse på!
Hun var den nydeligste skapiningen jeg noen gang hadde sett!
Å tenk, hun er min, min for alltid!Bård kunne endelig gå stolt ut med den lille jenta våres til mamma, pappa og min lillesøster som sto i gangen å ventet. De fikk endelig se sitt barnebarn / niese for første gang!
Det var dette øyeblikket vi alle hadde ventet på! ♥

Endelig var det min tur til å hilse ordentlig på den lille prinsessa våres!
Bård kom inn med Oda-Elise til meg på intensiven hvor jeg skulle ligge i 6 timer for å komme meg etter operasjonen. Jeg fikk ikke mye tid med henne, men litt var såklart bedre enn ingenting ♥
Tårene rant, å jeg klarte ikke ta øynene mine fra den lille skapningen som lå i armene mine ♥
Tenk; Vi har blitt foreldre!

Den lille prinsessa mi var 48 cm og veide 2330 gr.
Jeg var blitt mamma, på selve julaften!

 

BLOGGEN HENNERS FINNER DU >>>HEER<<<Ny bilstolt

Vi har lenge sett på ny bilstol som går fra 9kg til 18kg å i dag fant jeg vrikelig en som jeg likte som også er på salg nå å får 1000kr i Avslag så da sparer vi jo, og er bare rett over en måned til han er 9 måneder. Så hvorfor ikke slå til når det er tilbud.

 

Her er bilstolen vi skal kjøpe, hva synes dere?

Har noen av ere gode erfaringer, og hvilken bilstol har dere ?

 

 

 

 

Har fått en vinner

Her e meg i Tobias og skulle bare si i fra at jeg har en vinner i konkurransen nå men jeg er ikke på pcen før litt senere så da skal jeg kåre den heldige vinneren. Så husk å følg med videre i dag om du var den heldige vinneneren:)


Kan dere prøve å gjette hvem som vant i konkurransen min :)?

Blogg pause

Etter to oss er syk så tar eg ein bloggpause. Han kommer først. Kan vêr eg blogge når han sove men da sover jeg som regel selv og kvelden vil bruke på min kjære samboer;)
Håper dere forstår :)?

Tobias som sovnet på pappaen sin :)

Ute med unge mødrene

I går var tok jeg turen til en som heter maren, der hun hadde en fest som var får unge mødre. Så ser var alle fra en ungemødregruppe invitert til fest. Jeg syes det virket spendene og bli kjent med dem uten ungene også så jeg grep sjangsen til og bli kjent med dem. Og får å si det slik så angrer jeg ikke for de var en herlig gjeng ungemødre. Etter en koselig kveld hjemme hos henne gikk turen videre til byen der vi koset oss. Selv om noen stjal penger fra meg og gjorde andre ting som de ikke burde ha gjort.

Men heldigvis har jeg verdens beste STOREBROR og kompisen som kom til meg når jeg trengte han. Så takk til han.

Ellers hadde jeg det kjekt, å fikk sove lenger en normalt, jeg sov helt til kl var 1 jo. Og det er ikke likt meg, å jeg er enda STUPTRØTT og helst bare vil gå å legge meg igjen. Men jeg kan joikke det nåt jeg har verdens beste samboer og sønn som smilte når jeg kom inn. Så nå skal jeg snart begynne på dagens middag som skla være kjøttkaker i brun saus. mmm

Formen min er bra.


Verdens beste STOREBROR og VERDENS BESTE SØNN :)

Unge mødre

Nå e eg på vei te byen me en gjeng herlige unge mødre :)

Er de ikke herlige :)?

God natt, Dårlig dag.

IKKE GLEM KONKURANSEN DA SOM DERE FINNER >>>HEEER<<<

________________________________________________________________________________

I går kveld hadde vi besøk, Tobias la seg til vanlig tid. Men jeg kom meg ikke i seng før 12, som ikke er så gale da. Men hadde jeg vist Tobias skulle sove helt til halv 8 i morres hadde jeg lakt meg tideligere. Så i natt trodde jeg alle sykdommer var over sien han sov så godt å såv så lenge. Men neida jeg våknet og tok feberen sidne han var så varm, å han hadde fått feber igjen og er slakk  vil bare sitte på fange eller sitte i vipestolen og se på TVen sin.

Så håper han er like fllink i natt og blir bedre stakkar for han er virkelig ikke i form stakkar.

Tobias og søskenbarnet sit Tuva, se så liten han var der da :)

Har dere gsovet godt ?

Hva skal dere i dag :) ?Kosekveld med mariann

I dag har jeg som sakt hat besøk av ein vennine, eller har enda. Vi har spist god middag og kos oss mye. Tatt masse bilder dere sikkert får se i dag eller morgen.
Nå sitter vi t drikker

Kakao. Mmmm

Hva gjør dere :)?

Dagen i dag

I dag har dagen gått fort, Tobias har ikke sovet så bra i natt, men når han endelig sovnet våknet han 9 og vi hadde ikke på vekkeklokken. Og kl 9 skal tvillingene være her. Men vi rak det for det de var he ikke før kvart over. Ellers har Cato ver hjemme i dag ogs å han er ikke helt i lage, så han har han fptt sovet til kl var halv 4 regner med han har fått sove ut Men han sto opp da og la seg igjen kl 11 og sov til ca 4.

Ellers har Tobias fått besøk av tanta si som bor i kristiansand. Han smilte for harde live da han så henne, og har vert. Etter at Tvillingene hadde dratt hjem tok vi turen innom madla der vi så litt og satt oss på PASTA PASTA og spiste litt.

Nå venter jeg besøk av en venninde som skal spise middag hos oss, så je burde egentlig komme meg til kjøkkene og begynne på middagen før det blir for seint.

HVA HAR DERE GJORT I DAG; OG HVA SKAL DERE I DAG ?

__________________________________________________________________________________

IKKE GLEM KONURANSEN HER PÅ BLOGGEN SOM DERE FINNER  >>>HEEER<<<

 

Syk baby = lite PC

Etter som tobias har vert syk nå i noen dager, er ikke PC den første jeg setter meg på morningen. Jeg blgger såfall fra mobilen. Men i dag har jeg vert hos legen med tobias å det var begynnelsen på lungebetennelse. Stakkar gutten som har stygg hoste han hoster til han spyr.

Jeg har heller ikke så mye å blogge om for tiden, så om det er noe dere ønsker og vite, enten om tobias, meg eller barenefaren eller andre spørsmål så kan jeg få lagt eg innlegg om det å se når jeg får tid til og poste innlegger.Hva har dere gjort i dag ?

Har dere syke barn?

Hva vil dere jeg skal skrive om nå som jeg er helt blakk i hode?