Om meg Om Tobias Fødselshistorien Graviditeten Spørsmål ?

Fødselshistorien

FØDSELSHISTORIEN

Alt starta litt dramatisk den 19.juni.201. Da jeg skulle reise meg om morningen for å rekke doen, i det jeg reise meg. Bare kom det blanding av vann og blod ut. Jeg satt meg på do, og der kom det bare mer og mer det, var ikke lite heller. Jeg ropte på Cato han sprang inn og ble redd han og, jeg begynte å gråte av redsel.

Vi var helt alene hjemme, foreldrene til Cato var i Danmark og jeg ringte mamma. Hun sa jeg skulle ringe føden, men jeg tenkte det er jo 8 uker igjen til termin. Jeg ringte dem opp de trodde der var vannavgang og slimproppe hadde godt. Mamma var på vei for å hente meg, men da sa de på føden at jeg mote bare legge meg ned, og ikke fikk sitte i bil så dem kom å hentet meg. Mamma var redd og kom her for det og bare så etter meg i mens. Cato blei med i ambulansen, når jeg kom på sykehuset ble jeg sendt på fødeavdelingen dem kjekket om jeg hadde åpning å der var det ikke, de fant ingen tegn til noe uten om skynder. Jeg fikk longemodning sprøyte slik lungene til Tobias skulle bli fortere utviklet. Etter en lang dag å klokken blei midnatt, fikk jeg noe for å sove bedre. Å da jeg våknet dagen etter så hadde jeg ikke så mye smerter lenger.

Og ble sendt opp på fødeloftet, der jeg skulle ligge på overvåking til jeg fikk ekte rier eller til jeg skulle bli igangsatt.

21.juni gikk jeg på skolen for å få vitnemålet, fikk da lovt av Jordmoren. Etter det fikk vi avtale en tid med legen. Da ble vi enige om hva dag jeg skulle bli satt i gang.

De spurte meg også om jeg ville være med på et prosjekt, som gikk ut på at jeg skulle trekke en lapp det enten sto at jeg skulle bli satt i gang der og da, eller at det sko skje naturlig. Hadde det ikke kjed naturlig innen uke 37 hadde de satt meg i gang da. Jeg valgte og ikke bli med på det, side jeg var redd for infeksjon. Så da satt de en dato som jeg skulle bli i gangsatt. Datoen ble 28.juni.2011.

Jeg fikk lovt til å gå hjem og slappe av dagen før for å samle krefter, til den tøffe dagen. Men jeg måtte være der oppe kl 07:00, vor jeg skulle få de første modningspillen da, de sa jeg kunne gå over 2 døgn, så jeg forberette meg får et LANGT sykehusopphold. Etter jeg hadde fått den første modningspillen, gikk jeg fra utrangen og opp til 7 etasje, år de kjekket åpningen da, hadde jeg 3cm og da ble jeg sendt ned på fødeavdelingen i en fei, og trengte da ikke mer modningspiller. Kl 13:00 fikk jeg rier og hadde 4cm, men etter lang tid hadde jeg enda 4cm, så de satt drypp på meg, da fikk jeg mere rier, men ingen mer åpning.

Jeg hadde 30ml i drypp og de skulle sette meg opp til 60ml sånn jeg skulle få mer åpning, men selvfølgelig mote de gjøre feil å sette 90ml. Det market jeg ikke der å da, men da jeg hadde 10 rier på 10 min og klarte ikke puste mellom riene da merket jeg det. Og mamma spurte meg om de kunne skrue ned, de slo helt av og jeg hadde slike ekte rier. De kjekket åpningen min, og på 45 min hadde jeg åpnet meg fra 3-4 til 7-8cm. Så etter lang venting fikk jeg epetural, den hadde jeg ventet lenge på, da jeg fikk den sovnet jeg i 10 min helt til jeg sa og presser det. Å de trodde ikke på meg helt til de sa du har 10cm, og jeg fikk lovt til å presse, for å si det sånn epeturalen fikk jeg i tide for jeg kjente ikke så mye av pressingen. Etter 15 -10 min pressing var prinsen min ute, og ble lagt oppå brystet mitt, kl var 18:55. Brukte 6 timer fra riene startet. Prinsen var virkelig det vakreste jeg noen gang hadde sett. Jeg så bare bort på faren og han bare spilte av glede, og moren min var også med og hun ble stolt hun også tok masse fine bilder.

Nå kan du komme lille Prins

Stolt mamma

Verdens nydigste syn.

 

Hvordan var deres fødsel ?

Vil dere dele deres historie?