Om meg Om Tobias Fødselshistorien Graviditeten Spørsmål ?

Lisa

fått ny blogg

I går laget jeg men en ny blogg er ikke helt ferdig men dere kan få se resultatet så langt. Nå kommer jeg ikke til og blogge mer på denne bloggen, så nå finner dere meg på http://prinsemamma93.blogg.no/. Er det noen som kommer til og følge meg videre der ? bare til og legge meg til som venn så er det lettere for meg og følge dere også...

Her er den nye bloggen trykk på bilde fo rå komme til bloggen...¨

Noen av dere osm kommer til og føølge den nye bloggen ?

Tunge dager...

Har ikke så mye overskudd til bloggen i disse dager. For å være ærlig er det ikke så kjekt å ikke kunne gå vanlig, eller bære og dulle med Tobias så mye du vil. Og i tillegg er jeg syk og alt, sola skinner og er varmt varmt varmt og jeg vil bare hoppe i sjøen og bade.

For å si det slik jeg blir rett og slett litt deppa av hvordan situasjonen er nå, Tobias er til vanlig mamma dalt. Den første dagen med krykker/skinner ville han bare komme opp til meg. Det var greit det, men han klatret på skinnen som gjør at jeg får utrolig vondt i kneet, og jeg sa nei til Tobias og han vett du forsto ikke hvorfor han ikke fikk komme til mamman sin og begynte og gråte og ble rett og slett fornærmet. Men det skjønner jeg godt, han vet jo ikke hvorfor han ikke får lov. Så jeg får helt vondt inni mamma hjertet.


Så den siste dagen nå så ser du han vil komme til men men han tør av og til ikke. Han er redd for at jeg skal si nei til stakkars. Så merker dette kommer til og bli en lang og vanskelig tid for både meg og Tobias. Jeg merker jeg blir mer og mer deppa for hver dag, det er ikke for å klage. Men jeg føler jeg ikke har energi til noe hvis dette skal fortsette lenge. Jeg er vant med og kose med Tobias når jeg vil.

Men det som er en STOR POSETIV ting, er det at på kvelden i dag fikk jeg kose litt med han siden han ikke ville ha melken sin. Så la jeg han i armene mine og la bamsen i den andre hånden, så la jeg fjeset mitt inntil hans. Og bare lå der og koste masse masse, helt til jeg la han ned i sengen. Der han så på meg med de øynene og smilte å så sovnet han rett forran meg. Tror aldri jeg har vært borti en så utrolig herlig følelse på lenge. Hvertfall ikke når det kommer til legging av Tobias.

Meg og Tobias i kveld før jeg la han...

Har dere opplevd lignende ? Hvordan tok deres barn dette ?

Hva ville dere gjort få å prøve og gjøre dette best mulig ?

Mamma outfit

I dag har Cato bursdag så da ble det ikke de kjedelige joggebukse stilen på meg i dag alikeveld. Så her er antrekket i dag...

Topp - vera moda 379,- tror eg
Singlet - bik bok 29,90,-
Bukse - bik bok 399,-

Håret og Sminken i dag.


Hva synes dere om antrekket?
Hva synes dere om sminken( sminker meg ikke til vanlig).

Koser med med...

En kopp kakao mens de søte små ligger og sover. Og jeg får slappe av med god varm kakao og pcetid...

Så kommer det outfit bilde av Tobias litt senere og av meg så jeg lovet dere i går...

Hva gjør dere akkurat nå?
Eller når ungene er i seng :)?

Før jeg ble gravid...

Hvordan var livet ditt før? Kos var hverdagen din? Noe du gjorde før å ikke nå?:-) følger deg kver dag,du er flink Lisa<3 men kunne du skrive litt mer om deg :-)?glad i deg,stor klem Hanne :-)

Før var jeg ble gravid var jeg, egentlig mye slik jeg er nå. Men tenkte litt mer på meg selv for å være ærlig, som jeg nå i dag jeg ikke er så stolt over... Men nå var det slik og ikke noe å gjøre med det. Ellers pleide jeg og være med venner for det meste og prøvde og holde meg litt i aktivitet. Var ofte på jentekvelder kunne se en film bare kose oss med sing star og allt mulig.

Når jeg ble gravid, følte jeg mange ble falske og noen forsvant så var ikke ås ofte ute. Var red for å enten ble såret eller for å vite hvem som var ektevenner og hvem som var de falske vennene om jeg kan si det på den måte. Jeg fant fort ut hvem som var ekte og hvem som hvar falske men, noen var ejg veldig usiker på. Men ahdde en del plager i svangeerskapet så gjørde at jeg ikke orket å gå så mye ut, men folk kunne godt komme til meg selv om jeg kunne sove noen timer på dagen og likevel slokne 8 på kvelden og sove godt til dagen etter på... Jeg prøvde så godt jeg kunne å være med venner men var ikke like lett følte meg anderledes og utrolig sviktet i en periode. Så var nesten kun med Cato noe jeg angrer på men ville heller ikke gå så mye offentlig heller...

Takk for du følger meg, og ja det skal komme litt mer innlegg om meg også, lover...

Meg før jeg var gravid....

Hva synes dere om innleget ?

Hva tenker dere om meg osm person etter dette innlegger ?