Om meg Om Tobias Fødselshistorien Graviditeten Spørsmål ?

mars 2012

En perfekt dag... (BILDER)

IKKE GLEM SPØRSMÅLSRUNDEN JEG HAR GÅENDE SOM DERE FINNER >>>HER<<<

Dagen i dag har rett og slett vært helt perfekt. Dagen startet kvart over 7 der jeg og Tobias stod opp og tobias lekte mens mammaen ryddet kjøkkenet og stuen litt ekstra. Etter Celine hadde stått opp tokk vi oss en tur ut i halv 9 tiden. Der vi tok turen til sjøen der vi sjainet steiner og bare koset oss. Vi var hjemme runt ca 10 så var godt med litt luft. Cato fikk sove lenge og våknet opp til fokost kl 12.

Ellers har vi gått en tur for å kjøpe inn grilmat til vi fikk besøk.

Tobias med de tøffe solbrillene og glad og fornøyd med skiven sin...Jeg og Celine koset oss med Tobias mens vi ventet på besøket..

Guttane som grille mens vi andre koset oss på gresset..

Tobias og Leah Emilie koser seg oppi vogndelen og leker...


Søte Leah Emilie

Nydelige Celine...Leah Emilie og Mamma Lene...

Me e glad i deg Leah Emilie...

Fjortiss....

Celine og Leah Emilie...

Celine har vert så flink med både Tobias og Leah Emilie i dag hun har lekt og lekt sammen med dem og har fått begge til og le og smile masse masse. Merker at Tobias er veldig veldig glad i celine. Når celine går fra han begynner han å gråte han er litt søt også å Celine er bare herlig...

Lene søtingen...

flinke Celine så står på hendene...

Hva har dere gjort i dag ?

Liker dere å grille hva liker dere å grille ?

Hva synes dere ?

Din menin om unge mødre?

Jeg er selv en ung mor, og lurer på hva dere lesere synes om unge mødre.

Hva er tankene deres om oss ungemødre ?

Hva tenker du når du ser en ung mor på gaten ?

Er du ung mor selv, hva synes du selv da ?


Meg og Tobias i svømmehallen da han var litt mindre ja..

Tobias's mårenkåpe

Tobias fikk morgenkåpe av tante Kine til jul som er 2 år eller noe men vi bruker den nå. Det står Tobias på den og den tok han på seg etter ca 45 minutter i badebaljen sin.. Åhan var super søt i den. Bare se her...

Hvar han ikke bare søt?
Bruker dere mårenkåpe?
Hvor lenge og ofte bade dere ugene :)?

Celine og Tobias...

Nå har jeg og Celine vert en tur på madla å kjøpt oss 2 nye puter til sofaen, maxi yatzy og noe til den kommende lillesøster til Celine...

Søte Celine...

2 slike puter synes de var fine, synes dere ?

Nå sitter Tobias og Celine å koser seg i sofakroken og koser seg med barneTV. Tobias koser seg med en mariekjeks...

Å de er søte vel??

Konsentrerte seie du??

Celine hjelpe Tobias litt...

Alltid godt i armene til søskenbarnet mitt..

Hva har dere gjort i dag?
Ikke glem spørsmålsrunden under?

spørsmålsrunde...

Jeg tenkte å ha en spørsmålsrude sist ble den avsluttet siden jeg ble syk og jeg var rett og slett ikke i form til og svare så derfor tenkte jeg dere kan få stille spørsmål nå.

Dere kan både stille meg og Tobias om spørsmål... Dere skriver tobias: hans spørsmål og Lisa på mine spørsmål.

Jeg avslutter når det ikke kommer mer spørsmål..

BARE SPØR I VEI....

Lunch med Tanta til Tobias...

I dag startet dagen kl 8 og Tobias er fedig stelt og jeg hiver på meg noen koseklær. Når tobias skal ha hvilen sin skla vi ta turen bort til søsteren til Cato (Tanta til Tobias). Der jeg skal spise lunch sammen med henne og senere skal datteren henners være med oss hjem og overnatte her. Det blir koselig er lenge siden jeg har vert med Celine nå så skal bli kjekt å se henne igjne. Og tror Tobias også gleder seg han er veldig glad i søskenbarna sine.

Celine er en utrolig søt jente som lyse opp hverdagen din uansett hvor mørk den er, hun har et smil som får deg til og smile tilbake uansett. Hun er virkelig en jente du fort blir glad i. Det samme gjelder henners lillesøster som er litt minde. Hun smiler dagen lang. Tobias har virkelig verdens søteste søskenbarn. Og snart kommer det en til så vi alle gleder oss til...

Celine og Tobias da Tobias var nokså liten ja...

Hva skal dere gjøre på en fredag ?

Tilbringe dere tid med familien ?

Har dere noen i live osm lyser opp for deg ?

Tobias spiser selv - VIDEO

Her kommer videoen når Tobias spiser brødskive selv. Han er veldig flink noe går på gulvet men mesteparten går i munnen så synes han er flink til og være 9 måneder jeg og i tilleg litt premature. Så Har han jo fått en kjekke smikke av farmoren sin så vi prøvde ut den andre vi har ligger til vask. Så fra nå skal han få spise skivene sine selv...

Her er videoen:

Hva synes dere om videoen?

Når begynte deres barn og spise selv og kunne det litt også ?

Hva gir dere til dem til middag rundt 9 måneder?

 

Ikke lenge igjen til...

Therese og familien kommer, Vi var os sakt hos Therese og familien for 2 helger siden og vi plala for lenge siden om vi kom godt overens og at gutta og kom godt overens skulle de komme hitt i påsken. Vi kom kjempe godt overens med hverandre så nå er det bare til å vente på dem, de kommer til oss på Mandag og det er virkelig ikke lenge til skal jeg si dere. Jeg gleder meg utrolig masse.

Gleder meg til og vise dem byen våres, å ikke misnt til og tilbringe kvelder og dager sammen med disse fantasdiske folkene. Håper det blir fint vær slik vi enten kan gå en tur å grille eller grille i hagen vår uten hafemøbler hehe. Men går helt fint ann å sitte åp gresset på et teppe.Tobias og michelle på morgenkvisten..

Hva skal der ei påsken?

Har dere truffet noen via blogg som bor et stukke unda?

Tobias spiser selv...

I dag startet dagen halv 7 men tok så Tobias over til meg å han sov til kvart over 8.. Å det kjente jeg var utrolig herlig. Ellers har vi vert i byen å er på vei hjem..

Men over til overskriften Tobias har begynnt å spise skive selv. Han fikk en ny spisesmikke som går over armer så da fikk han spise selv og gikk ganske så greit. Dere skl få se noen bilder og video kommer senere..

Flinke gutte...

Han e blitt så stor:)


Hva sjal dere i dag?
Når begynnte deres barn å få spise selv?

Tobias har blitt...

Tobias begynnt å bli litt skepsis til forkjellige personer. Men det er mest på kveldene eller vis han ikke e i form. Som som i går når han skulle legge seg ville han bare kose med mamman sin, selvfølgelig er det koselig men synes det er vikdig at Tobias også vil kose med pappan sin når det kommer til kvelder og andre anledninger som via han slår seg å slik. Vil at han skal finne like mye trødt hos pappan sin som hos meg. For det fortjenter Cato han er virkelig verdens beste pappa for Tobias.

Men når det kommer til fremende og slik så synes jeg det er greit han er litt sepsis sik folk bare ikke ka ta han med seg uten at han gråter eller gir lyd fra seg at noe er gale.

Når det kommer til besteforeldre å slikt så er han litt skeptisk i begynnelsen men vis jeg bare gir Tobias til dem så går det fort over å får håpe det fortsetter slik for er ikke kjekt om han skal ble skeptisk til nær familie. Merker også at til de av vennene som er her ofte de er han ikke så skepsise til men dem som nesten aldri er her merker jeg at han begynner og trekke seg litt unda. Og det forstår jeg jo han ganske så godt i egentlig..

 

Mamma sin god gutt...

Når begynnte deres å ble litt små skeptiske?

Er barnet mamma eller pappa dalt ?

 

Pasta pasta med lene...

Nå sitter jeg og Lene på pasta pasta med ungene. Leah Emilie og tobias stor koser seg sammen kommer et egent innlegg om dagen senere men nå kommer det noen søte bilder fra pasta pasta som vi er nå...

Søttnosene..

Min kjære venn Lene...

Søtene...

Nå skal vi se litt rundt før vi skal handle middag...

Hva har dere gjort i dag?
Hvem tror dere er elst?

Tobias er 9 måneder...

I dag er det 9 måneder siden Tobias ble født og det er helt rart å tenke. Det er bare 3 måneder til så er han 1 år. som betyr at jeg skal ut i lære. Tiden går for fort, selv om noen av dagene hjemme ikke er like kjekke og slikt så vil jeg heller ikke levere Tobias i barnehage selv om jeg vet det er det beste for både han og meg. Han har fått plass i en barnehage like ved her vi bor så er ganske greit tar 5 minutter å gå.

MILEPÆLER

Kommunikasjon og sosial utvikling

 • Bruker sosiale handlinger for å løse problemer (ber om hjelp). Ja..

 

 • Ni måneder gammel vil barnet både gjenkjenne og reagere på navnet sitt og på de mest brukte ordene. Forskjellen mellom lyder døve og hørende barn lager er nå tydelige.

 

 • Bruker bestemte lyder for bestemte ting og vil gjerne konversere - kan bli frustrert om det ikke blir forstått. Hehe så sant så sant...

 

 • Evnen til å huske og til å danne seg indre bilder av personer og gjenstander som ikke er til stede, opparbeides i denne alderen. Nå er det ekstra morsomt å leke titt-titt-leker. Det passive ordforrådet øker, og barnet forstår etter hvert enkle ord og beskjeder, f.eks at 'Nei!' betyr stopp. De aller første ord kommer snart nå: 'ma-ma', 'pa-pa' og 'da-da'. Når jeg sier nei snur han seg mot meg å sutrer litt hehe så tror han forstår det ja... • Vinker "ha det", leker "klappe kake søte" og reagerer på spørsmål som "Hvor er pappa?" Bare på hvor er pappa og så kan han gime 5...

 

 • Barnet er mer var for truende situasjoner. Noen barn får seg nå en 'trøst'. Dette kan være en sutteklut, et kosedyr eller noe annet som gir trygghet i spesielle situasjoner, gjerne i forbindelse med atskillelse, f.eks hvis barnet skal begynne i barnehage, hos dagmamma el. Psykologene kaller disse gjenstandene for 'overgangsobjekter'. Mange barn beholder denne trøsten helt til de nærmer seg skolealder.

Sanser og motorikk

 • Lærer å skille mellom lyder som ikke er kjente, f.eks. dyrelyder. • Nå begynner barnets kroppskontroll å bli bedre utviklet. De fleste barn kan nå sitte noenlunde stødig på gulvet. De kan støtte seg med hendene til siden, og tildels bakover, hvis de mister balansen. Tobias kommer seg ikke opp selv men han sitter stødig. • Tar en skje og fører den opp i en kopp. • Fra ni måneder av kan barnet bære sin egen vekt når det støttes. Noen barn begynner å krabbe, men ofte er dette en lang prosess der barnet prøver ut forskjellige måter å bevege seg på, alt fra å åle seg fremover på magen, til å sitte oppreist. Noen få skyver seg også fremover på bakenden.

Interesser og aktiviteter

 • Barnet elsker å vise de kunstene det har lært seg, og klapper mer enn gjerne 'søte', viser hvor stort det er, at det kan danse til musikk osv. Han kan ikke slike ting men holder på å øver med han... • Det er spennende å leke med store plastdåser, gryter, esker el. Barnet elsker å putte ting oppi og ta dem ut igjen. Han elsker å leke med kjøkkenredskaper...

 

 • Det er også moro å sitte på fanget og 'lese' bøker, eller å få bla og rive i et ukeblad. Det har jeg ikke prøvd men deet skal jeg prøve... • Oppførselen blir stadig mer bevisst og mindre tilfeldig. Hver nye oppdagelse bygger på tidligere læring. • Kan konsentrere seg om en ting eller oppgave i flere minutter i strekk. Ja å er så søtt å se på...  • Barnet kan peke på ting som interesserer det. Det er ikke så interessert i å sitte på fanget som tidligere, men vil heller være på gulvet.
  • Barnet liker å 'hjelpe til'. Han vil helst hjelpe til med alt han men klarer ikke komme seg så mye opp men han prøver når jeg skal ta ut av oppvaskaskinen eller rydder leker og bordet...

 

 

Bilde av tobias tatt i går har ikke tatt bilder i dag men skal gjøre det senere..

Synes tobias er flink nok jeg til å være 6 uker peremature så nå gleder jeg meg bare til og følge utviklingen mer og mer. Så har mye og se frem til de neste 18 årene å mange flere også...

Hvor gammel er deres barn ?

Eller hvor langt er dere på vei ?

Synes dere Tobias er flink ?

Flytte hjemme fra med en baby...

Fått litt spørsmål om hvordan det var å flytte hjemmefra og plutselig ha ansvaret for meg selv, ikke bare meg, men en liten en i tillegg...

Når jeg fant ut at jeg var gravid, og vi hadde bestemt oss for å beholde barnet, ble vi enige om at vi skulle flytte for oss selv og klare oss på egenhånd og ikke bo hjemme.Uansett hadde vi ikke hatt mulighet til å bo hjemme, verken mine foreldre eller hans foreldre hadde plass.

Jeg hadde ikke klart å bodd hjemme når jeg skulle ha en liten en, jeg ville vise at vi var voksne nok til å klare oss selv. Jeg ville heller ikke at min sønn skulle bo der.Som mine foreldre sikkert vet, hadde de blandet seg inn litt for mye og kanskje prøvd å styre av som rollen som mamma.Dette var noe jeg ikke ville, det var mitt barn, ikke deres. Det var jeg som bestemte at jeg skulle beholde barnet, det var ikke deres valg. Og da mener jeg at jeg burde stå på mine egne ben.

Vi lette lenge etter leilighet, vi gikk begge på skole og hadde ingen inntekter. Det var vanskeligere å få en leilighet, vi fikk heller ingen støtte fra NAV før vi var ferdige eller sluttet på skolen. Det å slutte på skolen var ikke akseptabelt.

Derfor bodde jeg hjemme til skolen sluttet. Vi fikk en leilighet som vi kunne flytte inn i 1.juli, da hadde vi rett over en måned til å gjøre ting klare til den lille skulle komme.
Selvfølgelig gikk vannet mitt 2 dager før skolen sluttet og jeg havnet på sykehuset og fødte. Ikke så lenge etterpå sto vi uten å ha fått leiligheten. Mens vi lå på sykehuset var Cato og andre familiemedlemmer rundt og kjøpte barneutstyr som vi enda ikke hadde fått kjøpt på grunn av at vi ikke hadde fått leiligheten, og ikke fått gjort alt klart.Den dagen jeg kom hjem bodde vi hos mamma noen dager før vi flyttet for oss selv.

Jeg er jo 18 år og hadde vært klar for å flytte ut med Cato, men det å flytte ut med en liten i tillegg tror jeg er helt annerledes enn å flytte ut som helt vanlige ungdommer.Jeg har selv ikke bodd hjemmefra før jeg fikk Tobias, men jeg tror det er en stor forskjell.
Når du flytter ut uten barn i denne alderen, har du kun deg selv å passe på. Jeg har megselv og Tobias som er min førsteprioritert.

Meg og Tobias på drange ( hytten våres) se så lite han var...

Når flyttet dere ut ?

Dere som har barn bor dere hjemme eller for dere selv ?

Hva mener dere om å bo hjemme med barn eller flytte ut ?Grillig med min lille familie... (bilder)

Siden det var så fint vær ute og vi fikk oss en grill til bursdagen gikk vi innom butikken og kjøpte oss inn litt grilmat og snakket med han oppe å det gikk helt fint. Være vi har hat kan godt forbli slik, slik vi kan ha flere slike dager ute med grillen og på teppe med kos. kanche med familie og venner også. Vi grillet pølsene, flintsteik og baktepotete. Men vi spiste alt inne uten om pølsene. Etter som vi ikke har skikelige hagemøbler enda.

Cato og Tobias som er klar for grillings...

Mmm maten vi grillet...

Ellers så fikk Tobias godnatgrøten sin ute, selv om han bare spiste 2 skjeier med grødt. De 2 siste dagene har vi ikke fått i han stort med mat. I dag har vi fått i han litt grødt og mariekjeks og litt cola uten kulsyre ellers ingen ting.. Så er ikke kjekt, han sovnet endelig så våknet han bare 1 time etter på å gråt av smerter.. Nå har vi gitt han en paracete å se om det blir bedre...

Tobias koser seg i gåstolen sin...

Meg og Tobias ute i fin været...

Prøver og få i han litt grødt...

Mmm den var god selv om pølsebrødene ble litt brendte... hehe

Baktepoteter og flintsteik...

og jordbær som venter på oss i kjøleskapet som skal spises litt senere..

Hva har dere gjort i dag ?

Har dere grillet i dag ?

Hva liker dere og grille ?

Tobias er hos Oliver...

Etter som jeg skulle ha Oliver halv1 og hadde tvilling vognen hjemme så ble vi bare enige om at jeg skulle ta med Tobias med hjem til dem siden Oliver lå å sov. Så nå sover Oliver og Tobias leker med lekene til Oliver mens mamma ser TV.

Tobias koser seg...

Ellers så skinner solen og tenker vi skal sitte litt ute på maken når vi kommer oss hjem.

Hva gjør dere :)?

Lekedilla eller...

I går ble det sen middag men ble noe godt. Det ble hjemme lagde kjøttkaker etter paradise hotel. Vi glemte å kjøpe erterstuning men ble godt for det.

Mm det var utrolig godt...

Ellers i mores sto vi opp 8 og var helt perfekt klokkeslett og starte dagen. Jeg skal hente Oliver i 12 tiden tror jeg det blir. Ellers så skal vi ikke så utrolig masse i dag bare slappe av tror jeg. Om vi ikke tar oss en tur da.

Tobias har fått en del leker av en vennine av mamma jeg hadde lakt litt til siden men tok dem frem i dag siden jeg kom på jeg kunne legge den i den store korjen. Så her koser Tobias seg.

Her er litt av lekene så tror han har nok leker ja...

Korjen med lekene oppi...


Hva skal dere i dag?
Arver dere ting?
Har ungene deres masse leker?

Dagen sammen med malin og lille jenta...

I dag møtte jeg malin en vennine av meg som har en datter som blir 3 uker nå på fredag. Har ikke sett hene siden hun fødte å var utrolig koselig og endelig få møte den nydelige datteren henners og ikke minst treffe Malin igjen å se hvor oppegående hun var etter å født. Vi tok også turen innom skolen vi begge har gått på hun skal tilbake å ta resten av det halve året sitt og jeg er ferdig. Oppe traff jeg min gamle lærer og en vennine som "kidnapper" Tobias.

Anna Kaia og Tobias på skolen...

Ellers sat vi bare litt i klasseromme der Tobias og Oliver fikk åle og krabbe litt og lille søte jenta til Malin fikk maten sin...

Ellers tok vi oss en tur inn til byen for å få i oss noe å spise, ble Big Bite ( ellers kos det skrives) på oss ja. Ellers gjorde vi ikke stort mer en å kose med ungene. Jeg ble utrolig baby syk av og holde denne lille nydelige jenta her:

Meg og den nydelige jenta...

ÅÅ babysyk... men slap av ingen babyer på oss før etter læretiden.. :)

Var hun ikke bare helt nydelige ??

Når vi kom hjem var Tobias så sutrete og hadde netttopp sovet så trodde det var tennene igjen men neida han var trøtt han. Sovnet med en gang jeg la han på fanget mitt, å se så søtt:

Elsker når han sovner på mamman sin slik, sov 45 min så da er han ikke trøtt enda og ligger på teppe sitt med noen leker og skal se kamp med mamman sin... VIKING - SANDES ULF... Spendene..

klar for kamp mamma.. men hvor er pappa?

Han er på vei hjem lille gutt...

 

Hva har dere gjort i dag da ?

skal dere se kampen i dag ? 

 

Sammenligning av Tobias...

Sa jeg skulle legge ut noen bilder her samenligner jeg bilder fra 6 måneder og 8 måneder.

6 Måneder8 Måneder..

Ser dere fokjellen at han har blitt rundere i ansiktet og mer hår å rett og slett bare blitt støre :) ?

Dette kan jeg like...

I dag startet dagen min halv 8 som var en fornøyelse etter sene kvelder i helgen og sen kveld i går selv om klokken er stil fremover så var vi litt sene i seng. Ryddet litt små ting før vi kom oss i seng. Ellers i går hentet vi Tobias og kjørte innom foreldrene til Cato og var det litt. Tvillingsøsteren til Cato ble me oss hjem for å lage vafler og spille ligretto. Hun likte spille veldig godt hun også. Ellers så vi en film jeg ikke helt vett hva heter, og spiste kyllinglår, ris og banesaus.

Tobias og tante Caroline i Dåpen.. 

I dag skal jeg møte en vennine som heter malin som nylig fikk en liten jente, gleder emg til og treffe den lille jenta og Malin etter fødselen, har snakket en del med henne men ennå ikke sett det nydelige nurket.

Vis det er så nydelig vær det har vert de siste dagene har ejg lyst å prøve den nye grillen vi har fått å grille utenfor leiligheten om vi snakker med han oppe. For det fristet utrolig mye med grill mat nå som vi har fått oss en grill.


Bilde er fra når vi var hos pappa...

Kommer noen nye bilder av Tobias senere i dag...

Hva skal du i dag ?

Har dere grillet i år ?

 

Sykfri og Helgen...

Nå er sykdommen her i hus nesten borte, Tobias sin feber er borte, han bare hoster litt. Min feber er også borte og formen begynner å bli bedre. På fredag måtte jeg ta fri siden Tobias hadde høy feber, men forsvant utover dagen. Jeg fikk meg en overraskelse da jeg fikk melding av min storesøster fra Kristiansand at hun var på vei hit. Jeg ble kjempe glad, hun var til stor hjelp. Jeg følte jeg lå på sofaen som en slakk fisk, mens hun lekte å koste seg med lille gutten.

Tobias koser seg med riskjeks...Jeg fikk tatt meg en varm og god dysj, mens de koste seg i stua. Mens jeg og søsteren min gikk ned til pappa for å spise, og cato skulle hente bilen vi skulle låne i helgen. Så var det så fint vær at vi satt oss ned i hagen for å slappe av litt før vi skulle spise litt. Tobias stor koste seg med både onkler og tanter fra min side.

Gog guttet te mamma...Nydelige gutten til mamma koser deg ute.

Ellers på kvelden hadde vi overnattingsbesøk av søsteren til søsteren min som heter Pia. Det var en kjekk overnatting, vi satt å så på the voice og snakket litt sammen innimellom og i pausene. Ellers på lørdagsmorning stod vi opp og var ute av huset i sikkert 10 - 11 tiden, og tok turen innom IKEA for å kjøpe oss 2 lamper, sånn at det kan lyse opp leiligheten litt. Ellers var vi innom kvadrat der Pia kjøpte seg bikini og jeg kjøpte meg et smykke og litt til kvelden. Der vi skulle feire 19 års dagen våres.

Etter vi kjørte Pia hjem, ringte vi søsteren til Cato som også har 2 søte jenter. Vi møtte hun og en vennine av hun, på en strand der de bor. Der grillet vi pølser, mens vi nøt solen og ungene lekte rundt og koste deg. Alltid kjekt å være med søsteren til Cato, som også har barn selv, å venter sin 3 nå om 2 uker. Så blir kjekt å ha 2 som skiller bare 9 mnd, det er stor forskjell når barnet blir født, men når de ((( ka meinte duh me : når de er mer me seg 1 år.


Tobias ogs søkenbarnet Tuva når Tobias var nokså liten..


 

Vi leverte Tobias hos tanta mi og søskenbarna mine, der han skulle sove for natten. Jeg tviler ikke et sekund på at han STOR koste seg der i natt nå.

Vi hadde plutselig dårlig tid, vi måtte rydde leiligheten å stelle oss begge to, på 1,5 time. Men det gikk ganske så greit da, selv om jeg fikk melding av en vennine når jeg stelte meg " Hei, jeg sitter bare å chiller i stua di imens, jeg. " haha.

Ellers var det en koselig kveld med kjekke jenter og gutter, gikk masse fine gaver. Fikk et spill vi allerede har prøvd ut, som var kjempe kjekt, påskeegg med masse snop i, manikyr time, kino kort, grill med masse utstyr, penger og et super fint kort med tegninger av oss på, som dere skal få se bilder av..

dette er bildene tegnet fra på meg har de tegnet ekstra hår da :D

Her har han tegnet cato, lignet det ?

Her er Tobias når han var litt mindre.

Her er meg...Ellers gikk vi på byen etter på, synes egentlig byen er veldig oppskrytt, har ikke vært der mye, men de gangene jeg har vært der, så synes jeg det er kjekkere på hjemmefest, enn å være på byen der du blir splittet uansett.

Hva har dere gjort i helgen ?

Har dere hat fint vær og nyttet solen ?

Synes dere det lignet ?

Dager som dette...

Dager som dette gjør at jeg mister lysten og ikke har energi nok til og blogge. Siden lørdag har jeg hatt feber. Å Tobias har vært sutrete i hele dag på grunn av tenner og ta blir dagene UTROLIG lange så lange at jeg ikke orker og ta opp PC-en en gang når Tobias skal ha all oppmerksomhet enten sitte på fang eller bare ligge på gulvet med han og ikke alltid det heller hjelper nå som han er så sutrete.

Det var rett før jeg bare sprang rett i veggen i dag, dagen i dag har vert helt forferdelig. Ikke misforstå meg, jeg ELSKER Tobias mer en alt annet men når du selv er syk og ungen din er syk er det ikke mye du kan gjøre. Du går bare rundt i en ond sirkel. Du vil være der 100% for sønnen/datteren din men som ikke er like lett når du ikke har overskudd selv. Men en gang Cato trødde inn dørene i dag så sa jeg her kan du gå en tur og kjøpe noe middag jeg må sove, jeg sov fra kl. halv 4 til kl. kvart over 7 og jeg føler meg enda STUP trøtt i går sovnet jeg rett etter Hotel Cæsar. Og tror ikke jeg klarer så stor lenger i dag vil få med meg Paradise Hotel men det spørs om jeg klarer men skal prøve.

Så får jeg håpe jeg blir bedre til helga for da skal jeg og Cato feire bursdagen vår sammen med et par gode venner her mens Tobias er hos mitt kjære søskenbarn som skal passe han. Hun har gledet seg så lenge så får krysse fingrene å jeg vil også feire bursdagen våres sammen med noen gode venner og ta os en vel fortjent tur på byen etter på. Å ikke minst gleder jeg meg til og sove lenge dagen etter på uten og tenke på at jeg må stå opp får at Tobias vil stå opp..

Jeg kommer nok tik å ha en pause ja kan ver det komme rnoe fra mobilen om jeg føler meg bedre med det får vi helt se ann på hvordan formen min er da..

Hva gjør dere når dere er syke elelr begge er syke ?

Mister dere da blogglysten?

Vinn et fotohefte HER!!

I denne konkuransen kan dere vinne noe fra fotoknudsen, jeg har en besten vare som dere kan vinner også. Dere kan vinne denne flotte her som dere kan selv velge bilder og tekst inni.

Her er litt om det dere kan vinne :

Lite og praktisk fotohefte med plass til 30 av dine beste bilder. Lite og hendig format som passer i vesken og du har minnene med deg.

Fotoheftet med mykt omslag er av høy kvalitet og i pocketutførelse. Et rimeligere alternativ til fotobok. Velg mellom 3 forskjellige farger på omslaget eller design ditt eget bildeomslag. Fotohefte med mykt omslag kommer standard med 30 sider og 60 sider.

Lag fotohefte på nett
Du lager fotohefte på fotoknudsen.no på kun få minutter. Du trenger ikke å laste ned ekstra programvare, alt foregår på nett og direkte i din nettleser. Enkelt og greit

Design selv!
Vær din egen designer med et hav av muligheter! Velg blant hundrevis av bakgrunner, effektfulle clip-arts og et mangfold av flotte rammer og border. Bruk bilder som bakgrunn, fremhev detaljene i bildet ved å forstørre dem, bruk en hel side til en personlig hilsen eller om historien bak bildet. Mulighetene er mange! Ta deg god tid, utforsk mulighetene og kos deg. Husk bare å aktivere ?tilpass-knappen? når du setter i gang.

Inspirasjon
Lag et eget fotohefte til barna med bilder av vennene deres, turer dere har vært på, fra skole eller barnehagen. Barna vil elske den!
Fotohefte egner seg også godt som sanghefte! Kombiner sanger med personlige bilder.

Det dere trenger og gjøre for å være med er og:

 • Kommentere her at dere vil være med..
 • Like facebook siden min som dere finner HEER
 • Lage et egen innlegg på bloggen din om at du er med og hvem som har konkuransen.

HUSK OGSÅ Å SKRIV I KOMENTARFELTE AT DU ER MED OG OM DU HA RLITK SIDEN OG OM DU HAR LAGET ET EGENT INNLEGG OM KONKURANSEN. ELLERS MÅ DU HUSKE Å SKRIVE MED MAILEN DIN SLIK JEG KAN KONTAKTE DEG...

VINNEREN TREKKER JEG UT 15 APRIL...

God morgen + konkuranser

Nå ligger Tobias og leker på gulvet mens jeg sitter å ser på litt barneTV og bare slapper litt av. Jeg har blitt litt bedre så Cato har kommet seg på jobb i dag. Ellers hadde jeg store planer men burde slappe av litt så får se om jeg rekker det jeg hadde planer om. Får heller ta det en annen dag vist ikke.

Ellers så har Tobias fått sin 5 tann de kommer jo så utrolig fort.

Tobias i går i segen til mamma og pappa...


Hva skal dere idag:)?
Kommer også en konkurranse senere i kveld så bare til og følge med:)

Leseren ønsker ( Premature baby )

Noen lurte på om jeg kunne legge ut innlegget om hvordan det var å ha et prematurt barn igjen og selvsakt kan jeg gjøre det..

Når vannet mitt gikk i uke 32 og jeg trodde fødselen var i gang hadde jeg mange tanker om hvordan det skulle bli med tanke på om han ville overleve eller ikke. Jeg visste det ikke var så utrolig mye premature men likevel var det det. De på sykehuset forberedte meg på det verste. De sa at det er ikke sikkert alt går som planlagt men vi skal gjøre vårt beste. Men det var det de sa når vannet mitt gikk. Men etter en LANG natt så stoppet riene mine. Så da ville de vente litt til med å ta han. Og da ble mine håp bedre.


Jeg lå på sykehuset på antibiotika slik at jeg ikke skulle få innfeksjoner i underlivet eller inn til barnet, for det hadde ikke vært bra for et så lite og hjelpesløst barn. Dagene gikk og jeg telte dem alle og håpet at han skulle holde seg lengst mulig inne slik han kunne vokse seg STOR og sterk. Han holdt seg inne litt over en uke helt til jeg fikk besked om å ble satt igjen eller la det skje naturlig. Jeg valgte å ble satt i gang, siden jeg ville heller at han skulle komme nå enn å få innfeksjoner i tillegg å bli svakere inne i magen min.


Så da fikk jeg modningspiller, som gjorde at livmorden min skulle modnes og gjøre seg klar for en fødsel. Etter jeg hadde fått 1 pille hadde jeg 3cm og var klar for å komme ned på føden. Jeg var redd, der fikk jeg besked om at han ville nok overleve, men han kom til å være en liten baby, og at han trolig måtte ligge på nyfødt avdelingen og at han ville nok trenge masse masse hjelp for å overleve.
Uansett hva folk sa til meg at han ville mest sansynelig overleve, så tenkte jeg det verste. Det verste var jo at han ikke skulle overleve og det brukte jeg mye energi og krefter på.
Men når jeg hadde pressrier og legen skulle være der siden jeg født såpass tidelig. Men når det kom til stykket kom aldri legen, for de mente han ville klare seg siden hjertelyden og pulsen på Tobias var helt normalt. Det første jeg hørte når han var ute var verdens nydeligste babyhyl. Når jeg fikk han oppå meg var han så liten, så utrolig liten. Etter litt gikk de vekk med han og legen skulle skjekke han. De var overrasket over hvor bra han hadde klart seg til å være prematur de mente at han ikke skulle ligge på nyfødt avdelingen men inne med meg. Da ble jeg lettet og utrolig glad. 

Da jeg lå på sykehuset fikk jeg hjelp hele tiden, og det var bare å spørre om det var noe jeg lurte på. Syntes det var veldig greit at jeg fikk alt den hjelpen jeg fikk, siden han var så liten som han var. Selv om jeg er vandt med bleieskift og alt det der, så var det ikke like lett å skifte bleie på Tobias. Jeg syntes rett og slett det var litt skummelt, og ville helst andre skulle gjøre det for meg. Jeg var redd for at jeg skulle knekke de små føttene på han, og jeg var rett og slett redd for å skade min lille prins.


Etter som dagene på sykehuset gikk og det var tid for å reise hjem, han var da blitt 7 dager gammel og var enda veldig liten. Jeg var redd, men jeg var også utrolig lei av hele sykehuset også. Jeg hadde en snill mamma som lot oss overnatte hjemme hos henne til jeg følte meg trygg med han, og vi kunne dra hjem til oss selv. Dette kun fordi jeg var redd for at noe skulle skje.


Det å ha et lite prematur barn har ført til masse forskjellig som:

 

 • Mye redsel og håp under fødselen.
 • Slet litt med ammingen, men da jeg endelig fikk det til fikk jeg brystbetennelse og mistet melken min.
 • Mange sykdommer har han også hatt, og ikke det beste immunforsvaret.
 • Kolikk (Fordi tarmene ikke er helt utviklet).
 • Og jeg fikk ha en liten baby lenger enn andre, siden han var så liten.Noen andre som har et lite prematur barn, og føler det samme som meg?
Og hvordan gikk det med deres barn isåfall?

 

Litt mer bilder...

Akvariumet:

Byturen:

Bilturen hjem:

Morfar og Tobias på båten :)

Får eg lov mamma :)?

Gjør det likevel jeg, og konsentrerer meg med tungen ut sånn som deg jeg mamma..

Likte du bildene :)?

Bergen 16-18 (BILDER)

Vil dere være så snille og svare på dette her så hadde dere vert super snille trykk >>HEEER<<<

I helgen har vi vært i Bergen en tur å sovet over hos en kjekk familie. Måten jeg traff denne familien er jo litt spesiell, siden vi bor så pass langt unna hverandre. Jeg har lenge lest bloggen til hun vi var på besøk hos, fulgte den når hun var gravid og andre måter. Så etter en stund la vi hverandre til på Facebook og begynte å snakke der. Vi snakket sammen hvær dag, enten på chaten, video eller over meldinger.

Tobias og Michelle leker på gulvet.

Vi fant fort ut at vi ville møte hverandre etter vi hadde mye til felles og vi håpet også mannfolkene kom godt overens, og det gjorde de også, vi klikket bra alle sammen.

Etter lang kjøring og mange dager/ måneder nedtelling til vi skulle reise ned var vi endelig fremme. Vi ble hentet av dem i byen, siden pappa ikke var så kjent der inne og hadde kjørt så lenge allerede. Så de var snille og hentet oss.

Når vi hadde kommet fram så kom michelle også ( datteren henners). Slik de fikk møtes, etter dem hadde lagt seg laget mannen i huset taco til oss, som var utrolig godt etter en lang tid i bilen. Ellers snakket vi og ble bedre kjent og spillet nesten ligretto hele kvelden, som nå har blitt mitt nye favoritt spill. Ellers satt vi oppe til nesten 2 så ikke er likt oss, så vet vi må tidlig opp så vi koset oss masse masse.

Søte søte michelle, å gud så glad jeg ble i henne..

Neste morning spiste vi god frokost, før vi skulle inn til Bergen by på akvariumet og så litt rundt i byen. Akvariumet var veldig spennende, uten om at jeg ikke klarte å fulle så mye med, etter som jeg begynte å bli litt uggen i formen. Så jeg satte meg ned slik de kunne se litt. Jeg ble med dem inn i haietunnelen der Tobias og Michelle STOR koset seg veldig. Dem likte og se haier og fisker svømme over seg. Og Tobias likte også alle de andre fiskene. Ellers gikk vi litt rundt i byen før vi gikk hjem rundt 7 tiden.

under haitunnelen

Etter ungene var lagt hadde vi god indrefilet av svin og gode poteter til.. Mmm, ellers spilte vi poker og jeg og therese vant over guttene, så klart.. Ellers la vi oss ikke så sent denne kvelden.

Tobias våknet tidlig og Cato tok han etter jeg følte meg ikke så god, jeg tok tempen og hadde feber og vurderte å ta fly hjem helt til jeg kom på at bank kortet mitt og alt lå på kjøkken'benken og her stod jeg, uten ID. Kjempe kjekt.. NOTT.. Ellers så satt vi og slappet av å koste oss, Tobias fikk også 2 til nye tenner på turen den ene der og den andre på vei hjem. De har nettopp kommet igjennom og vokser seg til dem også.

Therese som fikk litt kosetid sammen med Tobias... De var så søte sammen

Tobias får kosen av Michelle ååå...

Tobias og Michelle er så søte sammen

Tobias er STOR fornøyd med å være i sengen dems, sammen med Michelle ( kjæresten)

Søten min.

Nå er det ikke lenge til dem kommer til oss heller de kommer allerede om 2 uker, som vi alle 3 gleder oss masse masse til. så nå teller vi dager igjen..

Du finner Therese sin blogg ved og trykke >>HEEER<<<

Hva har dere gjort i helgen ?

Har dere truffet noen som bor litt lengre vekke via bloggen ?

 

Nå er vi her igjen...

Ble en bloggpause i helge etter som vi var i bergen på besøk til noen kjekke folk. Der vi kosset oss masse masse. Det kommer et egent innlegg om det etter på da jeg får tilsent noen bilder etter som det var Therese som tok flesteparten av bildene vi tokk i helgen. Jeg hadde kun mobilen og ta bilder med så ble bedre om hun tok bilder.

Ellers så ligger jeg i sofaen og slakker etter feberen har slått ann i kroppen min igjen, så nå eg jeg så glad Cato hadde lang helg slik han var hjemme i dag uten og ta seg fri fra jobben. Jeg tok meg en paracete før jeg ja meg å den virket for sidne jeg var iskalt hele tiden men paraceten funket fort slik den skal ved feber. så fikk såve lit i natt men våknet ofte ogaå. Så nå gleder jeg med til og bare slappe av og til og få tilsendt bildene slik jeg an sitte å se på Tobias og SØTE SØTE michelle.På vei til mamma til michelle

Nå sitter vi på siste ferje på vei til Bergen. Så ti oss sov helt til halv 6 så nå får han bare te litt lenger våken i kveld så går nok det fint håper vi .

I bilen å ser film..

Tobias får sen middag på båten..

Litt melk må vi også ha..


Nå er vi å møter dem snart gleder meg...

8 måneders kontroll

Vill dere være så snille og svare på dette   >>>HEEEER<<<.Spå hadde dere vert veldig greie :)

I dag var vi på 8 måneders kontroll halv 9. Litt tidelig men vi hat mye og gjøre før vi reiser i dag. Det kommer egent innlegg om det litt Senere. På helsestasjon fikk jeg en ny helsesøster og Cato var også me siden han har lang helg. Som skal bli herlikt.

Før vi veide han...

Han ligger over gjennomsnittet på vekten å har blitt fra 8700ca til 9490 så han vokser fort sier de og isen alderen er det mest normalt med 500 til 600 gr så har vist fått et lite matvrag ja Hehe.

Tobias på lekempen...

Ellers var utviklingen veldig fint skulle la han prøve og ligge på ryggen og ikke magen eller sitte så mye siden han ikke snur seg så mye fra rygg til mage. Så da får vi trene på det. Å ta tiden til hjelp ellers var han en nydelige gutt som hadde skjermen i seg.


Nå skal jeg dysje og stelle meg og pakke videre til vi reiser.

Hvor store store var deres på 8 måneders kontrollen?
Hvor store og gammel er de nå :)?

Hvem er dere ?

Jeg lånte en liten tekst av en blogg jeg leser...

 

Blir dere aldri lei av å lese om vårt liv? Tenk - her sitter jeg hver dag å skriver ned hva vi gjør, viser frem vårt hjem og oss. Dere vet egentlig utrolig mye om oss, og vi vet ingen ting om akkurat deg.

Jeg valgte og legge denne ut for i det siste har antall beslkene gått opp så derfor lurer jeg på en del sprsmøl som dere finner her, hadde sat stor pris om dere gadd og ta dere tid til og svare på på dem slik jeg vett litt mer om dere som leser bloggenom dere er bare mødre der ute som leser den eller andre gravide eller andre uten barn selv.

 • Hvem er du? hvor gammel ? og hvor er du fra ?
 •  Hvorfor leser du bloggen min?
 • Har du barn selv?
 • Hvordan fant du den?
 • Fortell meg gjerne om deg selv? 

Stuen vår nå...

Tenkte å vise noen bilder av stuen etter som jeg ikke er i så stor form til og skrive noe annet akkurat nå. Så her kommer noen bilder fra stuen tatt nå.

Tatt fra kjøkkenet

Veggen over sofaen, mangler litt men der er lerrete jeg bestilte.

Den andre veggen..

Sjekken våres.

Tv benken jeg må flytte opp tingene hele tiden slik de ikke ruvende det ned.

Veggen over tven

Vinduet..


Hva synes dere om stuen vår ?
Har dere en link der jeg kan se stuen deres:)?

Beste kjøpet noen sinne...

I dag fikk jeg 1200 kr av mamma til bursdag siden jeg ønsket meg bare penger slik vi kan spare til nytt spisebord. Så tenkte jeg vis jeg fant noe på sentere skulle det ikke bruke mer en 200 kr. Så gikk jeg for verdens fineste skatt men den kostet 639 å det synes jeg var litt dyrt helt til jeg så det var 70% på den å plutselig kostet den 194:) å jeg slo til med en gang den skulle egentlig ikke på salg men siden det bare var 1 igjen så kjøpte jeg den.

Jeg har lenge lett etter en slik men bare funnet en helt enkel en men bare glass å det vil jeg ikke ha men denne var helt perfet og kan bytte ut det inni.

Uten lokk..

Med lokk.

Hva synes dere om skatten:)?

Bursdags morning...

I dag har jeg bursdag og våknet til kaka jeg laget på senga og en utrolig fin blomst. Han sang også bursdagsangen han er virkelig bare helt søtt. Vi satt litt i sengen selv om vi hadde litt dårlig tid to oss fikk flaske men ville ikke sove lenger. Så da kom Cato inn med han også å sang da også. De er bare så utrolig å så jeg kan si jeg har høyst verdens beste morning på lenge.

Ellers så venter. I på en liten gutt slik vi kan stelle oss å komme oss ut litt. Senere kommer onkelen og tanten til Tobias for og passe han. Mens vi skal på kino. Å ha biff senere. Gjett om jeg gleder meg.

Søte gutten min...

Tobias så kom inn for og gratulere mamman sin. Selv om han bare ville i stuen Hehe...

God gutten min e glad i dag. Som vanlig..

Kaken

Fine blomsten jeg fikk...

Har noen andre bursdag?
Når har dere bursdag?

Tobias natta sang...

Det er denne sangen jeg har begynt å synge for Tobias nå i det siste når han har sovet i vognen og nå jeg prøve og få han tl og sove. Å etter i går med det med  flaksematingen som var litt vanskelig Det gikk mye bedre i dag sang den sangen mens han fikk flasken å han sovnet med en gang. Det er så godt i mamma hjertet mitt..

Vem kan segla förutan vind
Vem kan ro utan åror
Vem kan skiljas från vännen sin
Utan att fälla tårarJag kan segla förutan vind
Jag kan ro utan åror
Men ej skiljas från vännen min
Utan att fälla tårar

Se

synger dere for barna deres ?

Hva sanger synger dere ?

Hva sang dine foreldre dine til deg ?


 

Barselsgruppe er det noe for deg ?

Når jeg var på helsestasjonen fikk jeg et ark om jeg ville være med på barselsgruppen, det ville jeg men synes det var litt rart siden hun yngste var 29 og da følte jeg meg fort litt ung. Men ville jo for det prøve og komme meg i et miljø for det og ikke bare sitte inne. Så jeg bestemte meg for å dra, men så snudde jeg fort i døren og tenkte nei dette tør jeg ikke så jeg ble hjemme.

Neste gang jeg gikk på helsestasjonen fikk jeg også tilbud om å gå i en åpen barnehage som det var kun 2 familier i og bare skulle være oss. Der vi skulle snakke om forsjellige temaer og der vi bare lekte med de små koset med dem. Nesten som en barselsgruppe bare 2 ganger til uken. Jeg begynnte å gå der ofte, men plutselig så ble det litt vanskelig. Etter som vi flyttet litt lenger vekk å stress med all buss og jeg skulle bli dagmamma så.

Men den tiden jeg var det lærte jeg mye og følte meg ikke så ung lenger som jeg gjorde de tok meg så utrolig godt i mot at jeg STOR koset meg sammen med de andre der. Fikk også 2 gode venner der og har ennå litt konakt med dem. Er ikke med dem men snakker sammen. Skulle ønske jeg var mer med dem ja...

Men nå som jeg er dagmamma så er det ikke barnehagen som er i fokus, så jeg prøver heller å spøre folk om de vil være med ut eller bare kose oss inne og leke sammen med ungene.

Jeg er også medlem av en gruppe som heter unge mødre/ gravide i rogaland, der vi ofte har treff der vi er enten å gå tur, barnemuseum,kino eller andre ting. Har også vert ute med noen av dem uten ungene og det var utrolig koselig.Hvar barselsgruppe noe for deg ?

Har dere noe sånn ungemødre gruppe på facebook eller andre plasser ?

 

Har Tobias forandret seg ? BILDER¨

Tobias i dag :D

Hva synes dere om bildene?

Synes dere han har blitt større eller hehe :) ?


Tobias begynner å bli stor..

Tobias var sjapp i utviklingen men plutselig sto det stille men nå begynner det å komme igjen. Tobias prøve og reise seg opp te ting om han sitter eller ligger på magen:) han er så flink.

Tobias ser TV og han prøve mange ganger å få seg opp.

Speilet er vist veldig populært.

Mamma da ikke ta bilde, da klare jeg ikke konsentrere meg...

Har deres barn vært sene eller raske i utviklingen :)?

En god og vond følelse...

Jeg ville gjærne amme min sønn men fikk en sterk betennelse som gjorde at dt var vodt og melka fikk litt farge. Og ammet bare til han var rett over 1 Måned. Var ikke lett i det hele tatt for hadde så lyst til og ha den tiden sammen med min sønn så jeg slet litt med og gi han flaske i begynnelsen så det var faren som gidde han MME på nettene nesten helt til han sov rundt. Pga det var litt vanskelig når jeg bare pleie å legge han i senga og amme han..

Men i dag skulle jeg prøve meg å gi han flaske i godstolen på romme bare for å prøve. Har gjort det før også noen ganger men i dag var det helt rart. Jeg la han i armene mine slik han lå inntil bryste bare for å se om han sovnet uten melken, men han suttret litt så jeg prøvde litt med melk. Og det var nok det han ville ha. Han la seg inntil brystet mitt og la håned slik han gjorde da jeg ammet og så på meg med de samme øyene som bare lyste opp. Og itte mer og mer melk gikk øyene mer og mer igjne. Og jeg kjennte glede og litt ikke glede. Jeg var glad at ejg fikk kjenne den følelsen igjen. Men etter jeg ikke fikk amme så var det litt tungt også, hadde sikkert ikke ammet fullt ennå men hadde planer om å amme han til han nesten var 1 år jalefall på kvelden.

Så nå skal jeg begynne med dette på kveldene slik jeg får litt mer kvaletetstid sammen med Tobias han er ikke så kosen på dagtid. Så får håpe dette funke å jeg og Tobias får et godt forholdt når det gjelder flaska.Har noen av dere motte sluttet å amme pga noe?

slet dere med å amme ?

Har noen opplevd noe lignene ?

Lappen...

Ja nå er lappen i boks ikke for meg da men for min kjære samboer som har fått lappen....

Jeg må bare skrøyte litt, å er så glad på han vegner. Selv om vi ikke har bil så er det greit med lappen for det. Kan heller låne en bil om det er noe vi skal ut på.

Å du sko bare vist kos glad jeg ble når han ringte meg. jeg viste han hadde oppkjøring men så hørte jeg en lei stemme så tenkte jeg nei han kan ikke ha strøke... Så plutelig hørte jeg den glade stemmen som sa JEG BESTE LISA JEG BEASTO....

Har også en liten gave som venter han, å gleder meg til å se han nå..

Har dere lappen?

Eller holder dere på med lappen ? 

 

Hjemmeskrevet dikt

Jeg skrev et dikt til Cato når vi var sammen satt hjemme en kveld og tenke om jeg elsket han eller ikke. Om vi bare var gode venner eller om følelsene var der.

Å elske noen er en sterk følelse,

og si det er et sterkt ord.

Men du kjenner det inni deg,

Når du elsker noen. 

Hva synes dere om dikte jeg laget ?

vil dere lese mer dikt jeg har laget ?

Pappas kule mobil

Pappa var i Beijing og kjøpte deg verdens kuleste mobil. Tror aldri jeg har sitt slik mobil før det er en farrari den lager lyd lyd når du åpner og lukker den. Den starte på ein måte opp motoren.

Foran

Når du åpner den..

Bakside den har kamera og haha.

Hva synes dere om mobilen ?

God morgen

God morgen, i dag sto vi opp kl halv 7 litt tidelig men ille for tidelig heller. Så nå ligger vi bare å slapper av i sengen for ingen av oss orker og stå opp heilt ennå. Så da benytter jeg tiden. Ellers skal veg ha tvillingene siste dag i dag så må jo finne på noe kjekt da. Så gleder meg til å se de i dag. De er jo bare så søte. Tobias har arvet verdens største pysj.

101 dalmatinere pysj. Han er søtt i den.

Har dere hatt en god morning ?
Hva skal dere i dag ?
Hva synes dere om pysjen?

Jeg setter spor..

Det hender du blir lei fordi jeg er så liten.

Jeg setter spor overalt og gjør deg ganske sliten.

Men hver dag blir jeg større, ja en dag blir jeg stor,

og alle mine avtrykk blir bare svake spor.

Her er mitt lille avtrykk så du kan huske og forstå,

hvor søte hender jeg hadde den gang de var små

 

Meg og tobias den dagen me fekk dra hjem!!

 

 

Slik kan det gå..

I går spillet vi Stavanger Monopol og hadde det kjempe kjekt helt til jeg klarte og...

Åå søle brus over alle pengene nesten så derfor motte jeg...

Pengene liger på tørk..

Liker dere mobopol?
Søler du mye ?

Ny dagmamma...

I dag skal jeg møte en gutt som jeg skal være dagmamma for etter som tvillingene skal til stemoren til moren siden hun skal være hjemme med hennes barn uansett. Så derfor ble det lettere å ha tvillingene der slik dem fikk et greit forhold til verandre. Så i dag skal jeg møte en annen gutt som heter Oliver som jeg skal ha på dagtid. På kveldstid er det min lille søster som passer han så er litt kult da. Så fra tirsdag av skal jeg passe en annen gutt som er 10 måneder ikke så langt i fra Tobias sin alder.

Jeg ser frem til dette selv om jeg STOR koset meg med tvillingene også så kommer dette også til og bli kjekt. Så gleder meg til og treffe han i dag å at han han og Tobias kommer godt over en og jeg og han så klart.

Ellers skal vi til pappa og de og spise pinnekjøtt. Mmmm.

Meg og Tobias da han var mye mindre kan du sei..

Hva skal dere i dag ?

Er dere dagmamma ?

 

Gravid under utandelsen...

Har fått spørsmål om jeg kan skrive hvordan min utandelse ble etter jeg ble gravid. Og det kan jeg gjøre.

Akkuratt nå er jeg jo i permisjon fra læretiden. Men jeg gikk helse og sosialfag første året, ble ferdig med det året. Så gikk jeg videre på Helsefagarbeider året etter så når jeg hadde ca halvt år igjen ble jeg gravid men forsatte på skole for det. Hadde termin i august så da tenkte jeg at jeg ville rekke å bli ferdig med skolen så slapp jeg å gå året om igjne og heller bare begynne i lære.

Jeg klarte ikke eksamen, så jeg tok opp eksamen når Tobias var ca 2 måneder, og besto. Nå etter permisjonen er ferdig så skal jeg begynne i lære ( 1 året ). Så startet aldri i lære skrev under lærekontrakten samme dag som jeg skrev under permisjon. Var lit flaut men slik er det da noen ganger, men er glad jeg ble ferdig med skolen slik jeg kan begynne rett i lære.

Nå 1 August nåt permisjonen min går ut begynner jeg i lære isteden for å gå 100% skal jeg bare gå 80% slik jeg kan få litt ekstra tid med Tobias. Så læretiden er litt over 2 år da for meg. Etter jeg er ferdig med lære skal jeg ikke ut som helsefagarbeider, da skal jeg ta videre utanelse som vernepleier som jeg har hat lyst til og bli siden jeg sikkert var 10 år. Og jeg står enda på det så det er kjekt å kunne oppfylle drømmene sine.

Selv om jeg har en litt lang utandelse så kan jeg ta meg fri år mellom lære enten jobbe eller en unge sli det er 3 år mellom dem så jeg synes er en super alder forsjell.

 

Hva utandelse har dere ?

Eller hva utander dere dere til ?

Ble du gravid under utandelsen ?

 

 

 

 

Tobias outfit

Nå skal jeg og Tobias til byen med noen venniner me s Cato skal øvelsekjøre litt så da pyntet han seg litt for jentene.

Smile gutten min :)

Antrekket

Tobias og pappa


Hva skal dere i dag?
Hva synes dere om antrekket :)?

Gos morgen og vinneren er trukket...

God morgen til dere alle her startet dagen halv 9 om var helt utrolig herlikt. Selv om jeg var lys våken kl 8 og ventet på han sko gråte, så slappet av i mens. Egentlig skulle Cato stå opp med han i dag men siden jeg alerede var våken så sto jeg bare opp med han uansett. Så får jeg heller sove litt ekstra i morgen. Nå sitter Tobias og leker for seg selv og jeg har trukket vinneren av konkuransen nå nettopp så det blir vel spendene å se hvem som vinner.

Tobias for for noen dager siden...

 

Men vinneren ble...

Alle lappene

 

slålen jeg trakk fra

Jeg så ikke når jeg trakk..

og vinneren ble...

Marlene - Mamma til Milio Andreas. Bloggen henners finner du ved og trykke >>>HEEER<<<.

Hun hadde også 4 lodd og hadde best sjangse fror og vinne også. Gratulere til henne å håper hun blir fornøyd med premien:)

 

 


 

Ukens blogg ble...

Sist uke fikk jeg ikke byttet etter jeg var så vondt så jeg fikk byttet i dag. Og det ble TINA. Hun er mamma til en nydelige prins og blogger om så masse kjekt som mamma livet og allt som faller henne inn. Jeg synes hun har en flott blogg liker alltid og lese den, og hun er veldg flink til og kommentere bloggen min. må bare si tatt til så mange fine komentarer av deg og så mange fine ord om min nydelige prins Tobias.

For å kommet til bloggen trykk >>>HEEER<<<

Leser dere heners blogg ?


 

Dagen i dag

I dag har jeg bare slappet av gått innom skolen til Linnea siden jeg ikke skal ha henne i natt siden Tobias har vert så vrang i natt. Så ellers har jeg hat besøk og Tobias har sovet 1 time så håper han sover godt i natt. Så har jeg og en vennine byttet rom så vi har rom der som to oss hadde å han har der vi hadde så vi skal vise bilder senere.

Tobias som spiser Riskjeks.

Hva har dere gjort i dag?

Nattens konge

Ja i natt har Tobias virkelig vert nattens konge. Han har sikkert ikke sove mer en 3 timer. Så vi har gitt han melk og han har tatt melka også men bare skreke etter på. Så sovnet han rett før 6 og vi la oss til og sove videre. Cato gikk kvart over 6 og det var ro i hus helt til kl halv 7 da han bestemte seg for å våkne. Så dette blir nok en LAAANG dag. Han er lys våken ennå å ligger å ser på TV.

Men skal ikke klage for han har fått en til nydelige tann. Ska vise dere senere idag om jeg klarer og ta bilde. Nå gleder jeg meg alerede til Cato kommer hjem er så trøtt å sliten.

Nattens konge sitt outfit.
Hva synes dere ?

Har dere sovet godt i natt?
Hva skal dere i dag ?

LOVE

Kjærlighet er så mye.Kjærligheten finne over allt som hos famile, venner barn og hos dyr. Jeg føler jeg ser kjørlighet uansett hvor jeg går om jeg bare skal ut døren så ser jeg kjærlighet. Å jeg har virkelig funnet kjærligheten i mitt liv. Selvsakt er det Tobias men nå er det faren hans Cato jeg snakker om det er han som er min kjærlighet uten om Tobias. Cato er virkelig en helt perfekt gutt, vi kan krangle i blant men uansett så krangler nok alle inni mellom så kjems ikke for det.

For når jeg tenker meg om så kjenner jeg ennå at jeg får frysninger av og se han i øyene av og kysse han. Når han kysser meg føler jeg meg helt spesiel og helt unik. Føler meg som verdens heldigste person som har Cato hos meg og at han har gidd meg verdens beste sønn. Jeg føler meg virkelig helt nyforelsket.

Jeg vil bare fortelle dere at jeg er lykkelig og ser frem til og planlegge bryluppet enda mer og nyte live som ung mor til Tobias og samboer og forlevet med verdens beste Cato.

 

Hvem er deres store kjørlighet uten om barna om dere har barn?

Hva synes dere om kjærlighet?

Lekeplassen

På vei te lekeplassen

Kjekt å sitte på skuldrene til mamma..

Motte prøve de nye skonene jeg har arvet..

Ble litt sliten så pappa motte bære meg..

Hva et dette mamma??

Det var litt høyt jeg må bli litt eldre før jeg synes dette er kjekt mamma..

Liker deres barn å gå på lekeplassen?
Er dere ofte på tur eller på lekeplassen?
Hvor gamle var de første gang ?

Vinn designe av lille grønne (konkuranse)

Tenkte å ha en konkuranse på bloggen min der du kan vinne et designe av Lille grønne bloggen henners finner du ved og trykke >>> HEEER <<<.

1LODD Du kan også like meg på Facebook ved og trykke på den facebook knappen på sidemenyen min.

1 Lodd for å kommentere dette innlegget.

2 LODD : Du kan også skrive et innlegg på bloggen din om konkuransen. ( Send linken til meg i kommentarfeltet )

Totalt lodd kan trekkes! Husk og skrive hvilke lodd du trekker, mailadressen din og link til eventuelle blogginnlegg.. Og husk at jo flere lodd du tar, desto større vinnersjangser har du!

Vinneren blir trokket den 10 MARS

Mitt designe er laget av henne og jeg er kjempe fornøyd med resultatet mitt.Her er bilde av mitt designe :)

Håper mange som synes dette hørtes spendene ut ?

Og håper mange vil dele konkuansen med andre ?

Hva synes dere ?

Dette må dere bare høre...

Jeg vil bare vise dere 2 sanger som er vert og høre hele av. Det er 1 jente som syner i et band, jeg har hørt henne på sånne små konserter og har synes hun har vert så utrolig flink hele tiden og alltid sakt til henne at hun vil nå langt å det tror jeg hun gjør også så hadde sat STOR pris på om dere sat dere ned litt og hørte på de 2 sangene hun har spilt inn i studio.

 

It's not easy - Plugged

We all know - Plugged

Hva synes dere om sangene ?

Hva synes dere om stemmen hennes ?

 

Dette kan jeg like

Tobias sov til kl halv ni. Men han våknet kl kvart over 6 da faren stellet seg til jobb. Men tok han inn i min seng pga tennene å han sov videre med en gang og han pleier ikke greie å sove sammen med mamman sin. Men i dag sov han helt til halv 9 og jeg er en stolt mamma og håper det kan fortsette slik.

Se den solstrålen dere.

Kan ikke klage med en god nattesøvn og den nydelige blide gutten.

Har dere fått sovet lege i dag?
Hva skal dere i dag:)?

Tobias har fått sin første...

Lille tann. De har lenge ligget unger tannkjøtte med en liten spiss ut men ikke så mye den gjorde nå. Den vokser over natten å litt i dag så er ikke løye han har vert sutrete i dag. Så nå er den vedsiden av og nesten kommet ut. Så nå er mamma stolt over første tann.

Ser dere den ?:)

Når fikk deres første tann?
Når fikk dere deres første om dere husker?

Pasta pasta

I dag etter vi begge var slitne orket vi ikke lage middag så vi gikk bort til pasta pasta og spiste god middag der. Nå skal vi gå litt på madla å se litt å vêr med Lotte og sønnen :) hun bodde i leiligheten før oss.
Orker ikke skrive mer pga armen:

Maten pizzaen var best :)

Tobias gjør seg til:)

Hva har dere til middag?
Hva har dere gjort i dag :)?

Dager som dette er ikke bare bare..

I dag begstemte Tobias seg for å våkne kl halv 8 og det synes jeg er helt greit. Men når Han skal kvile kl 10 og bare sover 15 min og nekter og sove igjen å ingen ting funker. Da blir jeg sliten og dagen virkes utrolig lang. Mens tvillingene sov 2 timer som var helt herlikt, når jeg har en litten tass som nekter og sove nekter og sitte alene og nekter og sitte på fang. Det eneste som hjelper er å gå rudnt med han men det orker jeg heller ikke. Så nå har jeg nettopp satt han litt på gulvet med tvillingene å håpe han orker og ligge er litt mens en sliten mamma kan ligge å på sofaen og slappe av litt mens de 3 søte guttene koser seg på gulvet.

Dager som dette er ikke kjekke, de er så utrolig LANGE, hehe men skal ikke klare får jalefall kose masse masse med Tobias. Er litt kjekt også når han bare vil kose men skal innrøme at det er litt slitsomt også.

Nå tenkte jeg å gi tvillingene litt mat, og leke litt med dem før de skal hvile igjen og da tenkte jeg å prøve og legge tobias i fre og ro og se om det hjelper.Har dere noen tips hvordan jeg kan få han til og sove?

Synes dere også de dagene blir ekstra lange ?

Typisk min flaks...

Off kan ikke gjøre noe annet en å le når jeg forstuet hånda i går. Enten er jeg syk eller så er det det eller så er det det andre. Skal det aldri slutte.. I går skulle cato kysse meg og jeg fikk hånden min vrengt og presset i motsatt vei. Det kjente ut som hele hånden skulle ble revet av der og da. Smertene var så utrolig sterke at jeg trodde jeg motte på legevakten igjen.

Tror denne familien trenger en egen telefon til legevakten bare å trykke på en knappp så vett de at det er oss. Føler vi er faste besøkene der.. Så bestemte meg å se hvordan det gikk utover kvelden, smertene er der enda, så ahr sikkert brukt 30 min bare så langt etter som jeg bare skrivermed en hånd som er venstre i tillegg.

Ellers var det litt vanskeliig og kle på tobias i morres men det gikk så nå blir det nok nye leking på gulvet på han og bare bære han når han skal ha mat eller bleie skift.


Her er hånda mi, og så har jeg på meg min gode onepice...

Har dere forstuet hånda før hvordan ? eller har deres barn ?

Hvordan gjorde dere  ting hjemme når dere er syke eller skadet?

Riskjeks gutten...

Tobias fikk smake Riskjeks for første gang i går å gjett om han likte det han spiste en hel riskjeks fortere en noen gang.


Spiser din/e Riskjeks?
Liker du det selv ?

3 gode venner

Oliver, Mathias og to iss er 3 gode venner. Nå sitter de alle 3 og ser på TV Gud så herlige de er der de sitter.

Er de ikke søte :)?

Tips til foreldre..

Etter Tobias begynte med grødt kjøpe jeg jo inn skåler og slik som kostet nesten 60 og synes det var utrolig dyrt med dem så gikk jeg innom søstrene grene der jeg fant rimelige skpler, sjeier og oppbevaringsbokser.

De er ikke helt like men nesten like de størte skplene der å de kostet ikke mer en 13,-

Disse oppbevaringsboksene er helt geniale til og oppevare MME, grøtbulver om dere skal ut i fargen eller om ungene skal sove vekke. Jeg pleier dele de opp i porsjoner i disse boksene og synes det er helt genialt. De finnes i 3 forkjellige størelser da. Jeg har den minste og den største har 2 av begge.

Har dere slike ting fra søstrene grene ?

Synes dere det var rimelige priser ?

Er det noe dere kommer til og kjøpe?

Ukes menyen

Da er det mandag og det betyr ny ukes meny. Denne uken er ikke så spendene men er jalefallnoen tips om du er tom for ider og dette er noe du ikke har spsit på lenge.

Mandag: Wok med klling.

Tirsdsg: Fiskekaker i brun saus og poteter.

Onsdag: kjøttdeig og spagetti.

Torsdsg: Rømegrødt

Fredag: hote boller i tomat saus og kylling salat.

Lørdag: Krabbe og reker.


H

Søndag: kjøttkaker i brun saus.

Bestilt lerret av Tobias..

fotoknudsen er dt tilbud på lerret og masse andre ting så jeg  hev meg inn og bestilte et lerret av Tobias så vi kan ha på veggen. Skulle hat utrolig mye med penger å hat et lerret av han på hele veggen. Har et lerret fra før også av tobias og meg da han var utrolig liten tror ikke han var mer en 2 måneder men han avr jo liten til å være 2 måneder.

Om du også har lsyt på et slik lerret eller andre gode tilbud ta turen innom fotoknudsen >>>HEEER<<<


Dette er det vi har bestilt..

Hva synes dere om Lerretet vi har bestilt ?

Har du også bestil eller har tenkt til og bestille ?

 

Da ble det...

P-plaster på meg. Var hos legen å han klarte og se at det ikke hadde festet seg i livmoren. Da tok han den ut slik jeg slapp å gå til gynekologen.(sparer jeg 800kr også). Så han håpet at det var spiralen slik jeg slepper de magesmertene. Vis ikke må jeg ta flere tester og det orker jeg ikke. Så nå krysser jeg fringrene for at det bare var spiralen.
Siden jeg gikk på spiral å tok den ut i dag så kunne jeg begynne rett på P-plaster.

Slik ser plasteret ut, skal bare ha det der denne gang ellers skal jeg ha det bak.

Har noen av dere P-Plaster?
Hvor har dere det?

Bowling

Siden formen var litt bedre ble jeg med Cato og noen kompiser på bowling som var koselig. Tobias koser seg og sov fra 2 til 7 og det pleier han aldri. Flinke gutten.

Tobias ville heller spille biliard heller :)

Jone og tobias

Pappaen som tullet litt med tobias

Liker og være med på bowling jeg mamma

Tobias og bassi.

Pleier dere å gå på bowling?
Hva har dere gjort i dag?

Tobias har begynt å..

Sutte på tommelen i det siste. Ikke bite pga tennene men sutte, hører bare den sutte lyden fra han. I går kveld før legging lå han på fange til pappa og Suttet dere skal få se bilder.

På pappas fant.

Har dere unger som sutter på fingen?
Har det ikke søtt :) ?

Ukens middagsrett ble...

Svinefiletter med soppsaus. jeg er ikke så glad i sopp saus men jeg skal prøve for det. Det hørtes utrolig godt ut for det. Så det skal jeg prøve. For dere som vil ha deres middagrett puplisert her på bloggen sender meg retten og oppskriften på : Lisadtdt@msn.com

Svinefilet med soppsaus

Ingrediensa - 4 porsjonar

700 g svinefilet
1 krm salt
1 krm svart pepper
200 g fersk sjampinjong
2 ss smør
1 hakka gul løk
2 pressa kvitløkfedd
3 dl kyllingbuljong
2 1/2 dl kremfløyte
1 ts maisenna

Slik gjer du:
1. Skjer svinefileet i ca. 1-2 cm tjukke skiver. Krydra med salt og svart pepper. Reingjer og grovhakk sjampinjongane.
2. Sett ovnen på 150°C. Smelt 1 ss smør på middels høg varme i ein stor steikepanne. Legg svinefiletskivene i pannen og steik dei ca. 2 min på kvar side, til dei har brun steikeflate og er gjennomsteikte. Legg dei over i ei ildfast form som settes i ovnen.
3. Smelt resten av smøret i steikepannen. Tilsett løk, kvitløk og sjampinjong og fres i ca. 5 min, til løken og sjampinjongene er mjuke. Sett opp varmen, hell i buljongen og kok opp. La småkoke i 3 min til buljongen er redusert til halvparten. Senk varmen og rør inn fløyten. La småkoke i ca. 2 min.
4. Bland maisennamjølet med 1 ss kaldt vatn og rør inn i sausen. La småkoka under omrøring i ca. 1 min til sausen tjuknar. Smak til med salt og svart pepper. Anrett svinefilea på tallerkena og fordel sausen over. Server med ei gong.

Du kan og gjera som eg gjorde. Bytta ut svinefilet med kyllingfilet.

Det vart kjempegodt, får ein 6'ar meg! Ser ikkje så godt, men smaker godt! 

Oppskriften fikk jeg av Wenche, dere finner bloggen ved og trykke >>> HEEER<<<

Legevakten igjen...

Når kvelden nærmet seg, kom smertene krafdig tilbake noen av de var som  "riene unger fødselen". Å jeg tok nye prøver og de viste heller ikke noe denne gangen. Jeg blir så lei meg når de ikke klarer og finne ut hva som er gale og hvorfor jeg får disse smertene.

Den første legen jeg hadde mente jeg burde gå på kirikisk å ta masse prøver der også som ikke viste på vanlig CRP og urinprøve. Men jeg gikk hjem og skulle komme opp igjen om smertene kom, og det gjorde jeg.

Men denne legen va mer enig med meg at han trodde smertene kom av spiralen. å han mente jeg bare skulle ta ut spiralen, men han tørde ikke ta den ut for han var nesten sikker på at den ene av vingene på spiralen hadde sat seg fast i livmoren og da var han redd for å gjøre feil slik jeg kunne bli staril. Og staril er ikke noe av det jeg vil bli.

 Så jeg fikk besked om å ringe en gynikolog når jeg står opp slik han kan ta meg inn på dagen og ta ultralyd og se hvordan de skal få den ut.

Så da får jeg bare krysse fingrene for jeg slipper slike smerter i natt også, for jeg føler meg rett og slett ikke ut hvilt i det hele tatt. Har jo også Tobias jeg må ta meg av selv om jeg ikke er helt topp form.

Orker ikke ta noen bilder akuratt nå så ble et av meg og Cato! <3

Har dere opplevd noe av det samme ?

Har dere fått forkjellige beskeder hva det kan være og blir helt forviret?

Stor fornøyde..

Etter en hvil etter en lang deg på legevakten, kom jeg ut til en stor fornøyd lillegutt som hadde klart å heve nesten alle lekene ut fra leke kassen en etter en. Når jeg kom å sa å Ka du har gjort smilte han bare. Å han er bare helt nydelig.

Sorry om jeg ikke er aktiv nå må tenke på helsa mi og håpe at jeg slipper en kveld/natt som i går får da må jeg inn på sykehus å det er noe jeg ikke orker akkurat nå.

Stor fornøyd Tobias...

Utsikten fra sofaen..

Hva har dere gjort i dag?

Koselig besøk

I kveld har vi hat besøk av Linnea og maurern. Som har vert her på taco og Linnea fikk også en hallo kitty film av meg. Ellers så sitter vi å ser The voice nå, og gleder meg til neste helg da hun skal sove over her.

Tobias og Linnea som sitter og leker på gulvet, før spise og legge tid.

Hva gjør dere i kveld?

Wane's coffee

Nå etter tvillingene ble hentet ganske så tidelig. Tok vi oss en bytur i 1 tiden. Sammen med Liem og Ida. Vi har koset oss å gått i butikker og bare kost oss i solen. Etter litt satte vi oss nes på Wane's coffee og slappet av før vii skal hjem og få besøk til Taco.

Tobias ser på alle rundt seg..

Tobias hadde også lust på caffe...

søte Cato gutten min:)

Rare og søte liem hehe :D

Hva har dere gjort i dag ?

Har dere fitn vær eller ?

Hva skal dere i helga :)?

Morgen kos (bilder)

Slanking er det et press?

Jeg tenkte å skrive litt om trening. For jeg føler at uansett hvor du går så skal du være slank og tynn og fin nok. Men trenger du virkeli det?

Jeg liker selv og trene men trener ikke for å bli slank å allt det der. Trener for å det er kjekt og for å holde meg i form og for å prøve å få opp selvtiliten.

Du ser nesten på alle reklamer at alle skal være så sykt tynne og perfekte. Tror nesten ikke jeg har sett en eneste reklame der en som er normal eller litt støre en andre. Så er det også mange reklamer der det er snakk om slanking og spise sunt. Det er ikke løye der er mange som føler seg store og unormale når nesten alt skal ha fokus på hvordan du ser ut.

Jeg tenker jo litt sånn selv at den kroppen har jeg lyst på slik vil jeg se ut. Og tenker hvorfor er jeg ikke så tynn og fin som henne. Og det blir litt feil også, så har heller begynnt å tenke jeg har den kroppen jeg har, så lenge det ikke går utover helsen så er jeg fornøyd.

Jeg klaget mye over kroppen før jeg ble gravid, men nå etter fødselen så vil jeg ha den tilbake den gammle kroppen. Jeg innser endelig kos kroppen var før.

Det er utrolig synn at det skal være slik i dag.

Slik er kroppen min ca nå der er 2 måneder etter fødselen. Hadd eingen andre bilder je vil dele.

Hva synes dere om trening og slanking ?

Synes dere det er press ?

 

Sjokoladekake

i dag laget jeg en god sjokoladekake som moren til cato pleier og lage. Jeg er ike så kakemons men det er min kjære samboer åå nå som han er sykegutten mins å må jeg jp lage noe til han å da ble det kaka. elsker og slike bollen da

Deigen..

MM begge stor fornøyde med å slikket bollen

mmm

slik ble den hvar den fin ?

Liker dere og bake ?

Noen oppskrifter og dele med meg ?

Hva har dere gjort i dag ?

Tobias er super flink til og..

Å spise for tiden i går spisete han 2 skiver med kaviar og i dag hadde han hele 2 og en halv skive. kjønne rikke hvor han har plass når han abre er 8 måneder. Men er utrolig godt å se at han spiser godt da, og sover som regel helt til kl 6 om morningen.

MM mamma dette her var godt..

Kaviar er det beste jeg vet mamma...

Spiser deres barn godt ?

Hva hadde dere på skiven da de var 8 måneder ?

Hva liker de å ha på nå ?

Tobias ble glad når..

Pappan var i senga npr vi sto opp i morges. Etter som cato er blitt sykemelt er han hjemme. Noe osm tobias ble utrolig glad for han smilet fra topp til tå da han so pappa var i senga. Det er så utrolig herlig følelse når jeg seg hvor glad han blir for å se pappan sin. Så i dag skal jeg passe på 3 små og 1 stor gutt. Det ska bli koselig det. Nå ligger den store og sover litt mens vi venter på tvillingene.

Nå ble jeg glad mamma..Jippi jeg ka plage pappa, morsomt.

Når startes deres morgning ?

Blir deres barn glad npr pappan er hjemme fra jobb på et eller annet vid ?