Om meg Om Tobias Fødselshistorien Graviditeten Spørsmål ?

mai 2012

Verdifulle bilder

Jeg satt og så igjennom bilder og mimret litt og har endelig funnet den tekstskriften jeg har letet lenge etter. Så nå har jeg fått skrevet noe på bildene jeg vil dele med dere. Bildene er betyr utrolig mye for meg, vert bilde sier  mer en 1000 ord for meg. Bildene her er virkelig verdifulle og bilder jeg er STOLT over.

"Bildet er tatt i dysjen, med vanndråper på babymagen"

"Bildet her er tatt dagen etter fødselen, der han får sin første tutt og bare føler seg trygg i mammas armer"

"Har delt dette før, men det betyr mye for meg og jeg elsker virkelig familien min"

" En fornøyd 6 måneders baby"

Hva synes dere om bildene ?

Hva synes dere om slik tekst på bildene, skal jeg fortsette ?Flaske slutt

I to uker nå har ikke Tobias villet ha melk eller ?guffe? før han legger seg, noe som bare er en fordel for oss foreldre som senere slipper kranglingen med barnet når det kommer til det å slutte med melk før leggetid. Tobias får som oftest grøt klokken seks og kveldsstellet tas halv sju, men det kommer litt an på hvor trøtt han er. Han har alltid med seg en flaske i sengen som han pleier å sovne til, men som sagt så nekter han nå rett og slett og vi bruker heller tiden på å kose litt med han før han legges i sengen sin. Noen ganger godtar han det og sovner med en gang, andre ganger kan han gråte i opptil en halv time, men nå i det siste har det bare vært gråt i maks ti minutter!

Jeg er superstolt over at Tobias så å si har sluttet helt med MME, han får fortsatt litt om morgningen for å sove litt lenger. MMEen får han klokken fem og sover da helt til halv åtte, men i de siste to dagene har han våknet tidligere på grunn av hard mage. Han gråter og gråter stakkars, men nå begynner det å komme seg så jeg regner med at han er fin til helgen.

Tobias som får MME om morningen...

" Hvorfor drikke MME når man har bolle ? "

Noen andre som har hat en lett MME/Amme slutt ?

Eller hvordan var deres slutt på MME eller Amming ?Familiens ferieparadis

Jeg er odelsjente på verdens vakraste gård, der vi har et gammelt hus vi bruker som hytte. Jeg har brukt mye av min tid som liten der nede. Og etter jeg fikk Tobias har vi bare vært der en gang, men skal ned dit i sommer. Når jeg kommer der og er fint vær, trenger jeg virkelig ikke syden. For meg så er Drange et paradis, som mange andre også er enige med meg i.
Cato sin første tur var når Tobias bare var 2 måneder, og han ble overrasket og trodde det ikke skulle være så fnt som jeg beskrev det. Han synes virkelig dette var et paradis han ville bygge videre på og tilbringe somrene sammen med meg og tobias på. Det er jeg glad for han synes, for Drange er noe som jeg også vil Tobias skal ha god nytte av, han er jo også odelsgutt på denne gården.
Her har dere en film så får dere se selv om dere synes det er så nydelig jeg sier det er :
 
video:drange 2011

Hva synes dere om bildene ?

Hvar ikke bare drange et paradise?

En video og som får deg i humør

Må bare dele en video som jeg kom over her for en liten noen minutter siden. Synes virkelig denne filmen var bra, uten om a det var litt dårlig kvalitet på filmingen. Men sidne jeg ikke har vert helt i humøret pga kneet så var denne videoen en vekker for meg jalfall.. Det er 2 jenter som har gjort en musikkprokjekt som jeg synes dem greide utrlig bra bare til og se :

her har dere filmen, og  trykk >>>HEEER<<< for og komme til bloggen henners....

Hva synes dere om denne videoen ?

Hvar den ikke bra til sangene ?

 

Tobias leker og ler (video)

Tobias var enormt sutrete i går så derfor tok Cato han opp på fange for å leke med han. Og skal si dette falt i smak for vår lille sukkerklump Tobias. Hør den søte latteren til min lille prins.
 
video:img4484
Cato og Tobias leker

Hva synes dere om filmen ?

Vil dere se film når Tobias bader i plaskebasenget sitt ?

Tobias prøver og prøver

Som sakt blir Tobias stadig eldre og klarer mer og mer. I det siste har han blitt veldig inntresert i og få ting på plass og putte ting inni små hull så her har dere en video av det.

video:img4482


Hva synes dere om videoen ?

Er hanikke bare søt og flink da ?

En gledelig dag

På søndag hadde svigermor bursdag så da ble det grillings hos dem i fin været. Var mye frem og tilbake om jeg orket å gå pga kneet, ikke noe frekt mot dem men mer at jeg ville ikke lage dårlig stemning på bursdagen henners. Men jeg bestemte meg for å gå, noe jeg ikke angrer på i det hele tatt. Jeg stor koset meg med masse gode folk og god mat.

Mor og datter...

Tuva og Tobias som koser seg med lekene på teppet...

Søte Tuva som venter på å få bade...

Tror dem begge synes det var godt å bade ja...

Bolle gutten min som koser seg i vannet....

Tuva som elsker og tøyse, herlige jentå...

Nydelige

Hva synes dere om bildene ?

Har dere hat noen fine sommerdager ? 

Tobias er 11 måneder..

I dag er tobias 11 måneder, og er bare 1 månede til så er mitt lille gull 1 år. Tiden bare flyr forbi meg, han blir stadig større og flinkere. Fra tobias var nyfødt til nå har tiden bare flyd forbi meg og jeg skal snart begynne i lære og Tobias i barnehage. Noe jeg gleder meg til, gleder meg å få litt mer rutiner her i hus selv om vi har det. Men Tobias koser seg mest med andre barn rundt seg. Så derfor blir det kjekt for han å begynne i barnehage der det er barn rundt han hele tiden.

Tobias er også min verneds dyrebare skatt, og den gutten som betyr alt for meg i hele verden...

Kommunikasjon og sosial utvikling

 • Sier gjerne sine første tydelige "ord". Stemmer det...
 • Lærer å peke på nese, munn, ører osv. når spurt. på oss gjør han men ikke ås mye på seg selv enda...
 • Vil ha tryggheten ved å være nær deg, men løsriver seg stadig oftere.Ja han er i en periode nå...
 • Nå klarer barnet å formidle de første tydelige beskjedene om at det er noe det vil ha, f.eks mer melk eller mat, eller at det trenger hjelp til noe. Det henvender seg gjerne til den personen som har hovedomsorgen. Ja dette gjør han ofte...
 • Barnet babler eller snakker oftere, særlig når det leker. Det nynner og prøver ut stemmebåndene, hvor lyst og mørkt og høyt og lavt det er mulig å 'snakke'. Ja å dette her er hjempe kjekt...
 • Barnet deler villig med den det spiser sammen med. Det setter pris på ros, og gjentar ofte noe det har fått ros for tidligere.

Sanser og motorikk

 • Reiser seg opp i stående. Dersom noen bak ryggen til barnet fanger barnets oppmerksomhet, kan barnet prøve på å snu seg nitti grader mens det står. Det kan også plukke opp leker med den ene hånden mens det holder seg i borkanten med den andre. hans tår ikke så godt alene enda i  noen sekunder men inntil ting gjør han det. Går også inntil alt milig...
 • Barnet går nå stødigere ved å holde seg i møbler, og det prøver av og til å slippe med begge hendene. Noen klarer å gå alene. Tobias gjør det uten om å gå alene.
 • Kan i sittende stilling snu seg rundt og plukke opp gjenstander. Ja det kan han også...
 • Barnet klarer nå å drikke fra kopp. ja men drikker mest fra sugerør...
 • Legger ting oppi en eske og tar dem ut igjen. Ja, har en video der han gjør noe annet som er kjempe spendene for oss mødre og se på :D
 • Barnet bruker hendene for å beskytte øynene, holde tannbørsten, og når det vil skyve bort noe om ikke faller i smak. Det klarer å spise selv ved å plukke opp maten med tommel og pekefinger og putte det i munnen. Ja, han viser tydelig hva han ikke liker og liker...

Tobias for noen dager siden ahr ikke bilder fra i dag desvere, men r han ikke søt for det :) ?

Hvor gammle er barnas deres nå ?

synes dere Tobias er flink til og være premature i tillegg?

Hva kan deres barn ?

 

Tunge dager...

Har ikke så mye overskudd til bloggen i disse dager. For å være ærlig er det ikke så kjekt å ikke kunne gå vanlig, eller bære og dulle med Tobias så mye du vil. Og i tillegg er jeg syk og alt, sola skinner og er varmt varmt varmt og jeg vil bare hoppe i sjøen og bade.

For å si det slik jeg blir rett og slett litt deppa av hvordan situasjonen er nå, Tobias er til vanlig mamma dalt. Den første dagen med krykker/skinner ville han bare komme opp til meg. Det var greit det, men han klatret på skinnen som gjør at jeg får utrolig vondt i kneet, og jeg sa nei til Tobias og han vett du forsto ikke hvorfor han ikke fikk komme til mamman sin og begynte og gråte og ble rett og slett fornærmet. Men det skjønner jeg godt, han vet jo ikke hvorfor han ikke får lov. Så jeg får helt vondt inni mamma hjertet.


Så den siste dagen nå så ser du han vil komme til men men han tør av og til ikke. Han er redd for at jeg skal si nei til stakkars. Så merker dette kommer til og bli en lang og vanskelig tid for både meg og Tobias. Jeg merker jeg blir mer og mer deppa for hver dag, det er ikke for å klage. Men jeg føler jeg ikke har energi til noe hvis dette skal fortsette lenge. Jeg er vant med og kose med Tobias når jeg vil.

Men det som er en STOR POSETIV ting, er det at på kvelden i dag fikk jeg kose litt med han siden han ikke ville ha melken sin. Så la jeg han i armene mine og la bamsen i den andre hånden, så la jeg fjeset mitt inntil hans. Og bare lå der og koste masse masse, helt til jeg la han ned i sengen. Der han så på meg med de øynene og smilte å så sovnet han rett forran meg. Tror aldri jeg har vært borti en så utrolig herlig følelse på lenge. Hvertfall ikke når det kommer til legging av Tobias.

Meg og Tobias i kveld før jeg la han...

Har dere opplevd lignende ? Hvordan tok deres barn dette ?

Hva ville dere gjort få å prøve og gjøre dette best mulig ?

Ikke kjekt, men Tobias koser seg (bilder)

Ser bare at folk skriver om det nydelige været ute og ligger og soler seg og bader. Jeg sitter også inne i leiligheten og ser ut på det flotte solen, kjørte også forbi den nermeste stranda her i går. Der folk fra babyer til gamle badet. Det fristet å bare hoppe uti men ikke så lett med denne på foten. Men i tilleg så begynnte jeg og bli litt dårlig i form i går. Å orket nesten ikke sitte ute i solen ble mer soving, og klaging...

Tobias som viser hvor stor han er ute i varmen....

Mamma kom innom å kjørte meg til legevakten for å at det ikke skulle være innfeksjoner i kneet, men det var det altså ikke. Men CRPen min hadde stege til 92 og den steg 62 til 92 på 3 minutter. Så hun sa at det var bra jeg kom inn nå slik den ikke ble høyere og jeg fikk begynnt på en kur for å få den ned. Så nå sitter jeg inne her i det fine været, men om kurne funker bedre så kanche jeg ikke er så trøtt og slapp i kroppen at jeg faktsik kommer meg ut i det fine været. Kommer meg ned på stranden med Tobias og Cato.

Tobias som har fått vannmelom av mariann...

Mariann og Tobias koser seg masse masse...

Nå blir det en god frokost og prøve å ikke klage og få opp humøret og heller glede meg over at andre kan kose seg i solen og a tjeg kanche får meg ut i dag jeg også, så ha en fin dag alle sammen og nytt det fine været.

 

Er dere syke nå ?

Har dere badet i denne sommer varmen ?

Hva skal dere i dag ?

Krykker er min bestevenn

Etter i går kveld når jeg skulle reise meg opp fra stolen og sette meg ned i sofaen. Datt kneet ut av ledd, jeg har lenge hatt problemer med kneet men ikke på lenge. Så jeg bestemte meg for å gå til legen.
Som sendte meg videre til akuttpol, der jeg fikk tatt rønken etter hvert og til slutt fikk jeg en skinne som jeg skal gå litt med. Den ser slik ut:

Her har dere meg med skinnen i det fine været. Så håper den snart skal av slik jeg får badet. Hihi

Som sakt går jeg også på krykker som dere ser i overskriften så er de mine beste venner nå.

Har dere opplevd noe lignende?
Hva gjør dere en fin sommer dag?

Tobias koser seg i Solen...

dagen i dag har vert utrolig koselig og fin. Tobias våknet tideig, men sovnet bare ein halvtime etter på ca og sov videre til halv 10 eller10 er ikke sikker. Så stellte vi oss og spiste en god frokost sammen. Ellers var det så fint vær og jeg fikk besøk av min gode venninde mariann. vi satte oss ned på et teppe i hagen og koset oss med en lollipop is, og Tobias koset seg med bolle, saft og lekene sine. Tobias begynnte og ble litt trøtt av varmen så jeg la han i vognen og mariann motte hjem og jeg begynte og rydde litt hjemme.

Tobias som er klar for sommeren, og kjempe kjekt med besøk fra mariann...

Tobias våknet og vi gikk ut igjen,  og koset oss masse masse på gresset. Oliver våknet etter vert, og han kom også ut. Tobias og Oliver har så stor glede av en annen. Dem koset seg utrolig masse sammen jeg slappet av mens den koset seg.

Tobias og Oliver stor koser seg ute på gresset, mens Tobias venten på farmor og farfar slappet han av i skyggen...

Dagens sol gikk aldri ned så jeg og Cato innviterte foreldrene til Cato på grillmat så vi koset oss masse med grillde pølser og teppekos. Ettervert ble det flintsteik, marinert indrefiletter og bakte poteter. Mmm godt, ellers hadde vi jordbær og følte og masse masse sukker.

Har dere fint vær ?

Noen andre som  har grillet ?

Hva har dere gjort idag ?

Amme et sårt tema...

For en stund til bake delte jeg en historie med dere som er veldig var for meg og snakke om. En historie som handler om ammingen min, jeg tenkte og dele den med dere her før jeg skrivet dette innlegget slik dere henger litt med i hva jeg snakker om akkuratt nå:

 

Jeg ville gjærne amme min sønn men fikk en sterk betennelse som gjorde at dt var vodt og melka fikk litt farge. Og ammet bare til han var rett over 1 Måned.  Var ikke lett i det hele tatt for hadde så lyst til og ha den tiden sammen med min sønn så jeg slet litt med og gi han flaske i begynnelsen så det var faren som gidde han MME  på nettene nesten helt til han sov rundt. Pga det var litt vanskelig når jeg bare pleie å legge han i senga og amme han..

Men i dag skulle jeg prøve meg å gi han flaske i godstolen på romme bare for å prøve. Har gjort det før også noen ganger men i dag var det helt rart. Jeg la han i armene mine slik han lå inntil bryste bare for å se om han sovnet uten melken, men han suttret litt så jeg prøvde litt med melk. Og det var nok det han ville ha. Han la seg inntil brystet mitt og la håned slik han gjorde da jeg ammet og så på meg med de samme øyene som bare lyste opp. Og itte mer og mer melk gikk øyene mer og mer igjne. Og jeg kjennte glede og litt ikke glede. Jeg var glad at ejg fikk kjenne den følelsen igjen. Men etter jeg ikke fikk amme så var det litt tungt også, hadde sikkert ikke ammet fullt ennå men hadde planer om å amme han til han nesten var 1 år jalefall på kvelden.

Så nå skal jeg begynne med dette på kveldene slik jeg får litt mer kvaletetstid sammen med Tobias han er ikke så kosen på dagtid. Så får håpe dette funke å jeg og Tobias får et godt forholdt når det gjelder flaska.

Nå som dere har lest dette, så vil jeg dele et lite innlegg under her også. Nå som han har bare har melk på kveldene og morningene, har det blitt lettere. Cato bleier og gi han på kvelden og jeg pleier og legge han vis det ikke fynker. Men Cato er veldig ofte inne og legger han. Og vis han våkner kl 6 for å få melk på morningen tar Cato det etter som han er våken og er klar for jobb. Vis Tobias våkner etter han har godt prøver jeg å få han til og sove uten melka ellers tar jeg han med inn i stuen og heller gir han grødt. Synes det har blitt lettere nå etter han ikke drikker så mye melk.

Men det å se folk amme sliter jeg litt med enda. Selv synes jeg at det å amme er en utrolig flott kjærlighet mellom mor og barn og jeg synes ogs det er det vakreste jeg ser. Men akuratt nå er det ennå et sårt pungt inni meg... Jeg vet ikke hvorfor men slik er det bare akkuratt nå.

Ammet dere lenge, vis ikke hvorfor ?

Hva synes dere om amming ?

Har dere noen såre temaer i livet deres, som dere vil dele med meg ?

 

En gutt med villje...

Jeg har en liten gutt som liker å få viljen sin utrolig mye. Selv om han ikke får de,t liker han og tro han skal få den eller får den. Han kryper bort til TV benken eller bordet der han vett det er som regel noe han ikke skal ta eller rive i.

Du ser plutselig at han ser opp på deg med det lure blikke å så setter han farten mot måle sitt. Reiser seg opp å tar fatt. Vis vi seie nei griner han eller bare viser rapefjeset. Vi prøver først og fremst og sei nei sånn han skal lære men om det ikke fynker så tar vi det fra han og sier nei. Da begynner han å HYLE eller sutre som dere ser på bilde under. Der hadde vi nettopp tatt fra han ting han ikke skulle ha..

Tobias som ikke får viljen sin...

Noen av dere som har unger som er like ?


 

Nydelig vær og nydelige bilder...

I dag etter Therese og Michelle og dem hadde godt, skulle pappa og dem passe Tobias litt slik vi kunne slappe av. Men det ende opp med av vi blei med dem ned slik jeg fikk treffe min søster Helene som bor i Danmark. Men jeg og Cato tok og gikk  hjem siden der er en utrolig fin gåtur fra pappa til oss. Vi gikk hjem litt og slappet av før Tobias kom soveklar til oss etter en kjek tur nede hos Morfar og besta og de 2 tantene hans som sliter han totalt ut. 

Tobias i den nye jakken foran og bak, kjempe fornøyd...

tantene som koser seg på trampolinen sammen med gullgutten sin...

Tobias som nyter være og ser ut i hagen og på besta som står og passer på han...

Se det fine vi så når vi gikk hjem, og i tilleg fikk jeg meg en is i butikken...

 

Hva har dere gjort i dag ?

Har dere fint vær ?

Hva synes dere om bildene, og ikke minst turområdet ?

Helgen i bilder

Her er noen bilder fra vi har hat besøk av Therese og Michelle fra bergen og en vennine av meg herfra og mannen og datteren.

Michelle som går igjennom beina mine...

Mm smaker godt..

 


Skal han få lovt til og smake skal jeg også...


Michelle og Leah Emilie...

Tobias som er litt mamma dalt, mamma elker deg gullgutten min...

Leah Emilie som koser seg med den nyde gåstolen til Tobias...


Hahaha, blinkskudd. Elskbare fjeset til min prins...

Kan jeg ikke få dem rosa tuttene der da michele ? PLIIIIS...

 

Hva synes dere om bildene ?Sykdom her i hus er sikkert og vist...

I går fikk vi besøk av Therese og Michelle, men plutselig fikk både Tobias og Michelle feber begge to. Så begge ungene sloknet rett etter kl var 6 og dem sov til halv 8/8 så de har mottet være utrolig slitne begge to.

Tobias våknet da michelle gråt men sovnet igjen med en gang og det er ikke likt han. Men han er bedre i dag og null feber men lille Michelle har  feber enda stakar. Hun sitter her vedsiden av meg og blogger og ville hilse til dere :

Søte Michelle som ikke er i form men vil være med Lisa uansett :D

Ellers frå vi snart bersøk av en vennine med ungen siden mannen henners og Cato skal på kino, mens vi jenter skal kose oss sammen. Så blir det god middag nr gutta kommer hjem så ser vi vidre hva som sjer, tror det blri tidelig kveld på meg jeg er helt dau sleden.

Hva skal dere i dag ?

Har dere syke unger eller våkennetter ? 

Kan ikke bare tiden fly...

Nå er det bare få timer til jeg får se Therese og Michelle igjen. Det er jo ikke så lenge siden Therese var her, men da var ikke Michelle med så gleder meg utrolig til og se glad jentå mi igjne. Så nå er det snart stellings og hente godfolkene i byen og ta dem med hjem og det står pizzahorn på menyen i dag. Så nå kan bare timene fly.

Oliver og Tobias leker så godt på gulvet så jeg tenkte jeg skulle bruke tiden på å lese litt blogger og lage en god frokost til min kjære samboer som er syk i dag. Stakkar tror det ble litt for kalt for han i går...

Tobias og Michelle sist dem var her...

Min nydelige sønn Tobias som jeg virkelig ELSKER mer en noe annet osm finnes på denne gjord...

Hva skal dere i helgen ?

Har dere sykdom i hus ?

Får dere ofte besøk fra folk litt lenger vekke fra ?

Tobias første 17 mai (Bilder)

Dagen startet tidelig der vi slappet litt av litt før dagen skulle begynne. Tobias fikk Morgenblad solo han likte utrolig godt. Han fikk et bad litt grøt så finstasen på så sovne han i vognen mens foreldrene kunne stelle seg.

Ellers så vi på barnetoget som tobias likte utrolig godt, selv om det regnet og regnet utrolig mye.ellers holdt han flagget selv og stor koset seg. Vi gikk på skolen der jeg gikk før og, så russetoget der Tanta hans gikk og noen andre venner. Og vert en koselig tur opp til oldeforeldre e til to oss og spiste gode middag: her er noen bilder

Klar for barnetoget...

Gretulerer med dagen Norge...

God klumper så motte inn å få litt varme :)

Koser meg med morfar jeg...

Hos oldefar og morfar blåser blåsebobbler på meg...

Hva har dere gjort i dag?
Hat fint vær?
Hat en fin dag ?

Spare, spare eller hva ?

Etter jeg flyttet uf for meg selv har heg blitt veldig opptatt av det og spare penger der det går an og spare penger. Ikke bruke penger på ting man ikke trenger eller har rå til. Skal si jeg av og til går innom å kjøper meg en bolle og slike ting men ikke like mye som før når Tobias var mye mye mindre.

Før brukte vi ca 7000 -9000 i mat og ting du får kjøpt i daglivarebutikker, det brukte vi på 1 måned. Vi handlet på rema 1000 men kune fort gå innom mange andre butikker.

Men etter at jeg satt opp middagslister for 1 måned, og vi gikk i butikken 1 gang i uken eller 2 ganger i måneden på STOR handel og heller gikk innom å kjøpte melk og brød og slike ting sparte vi penger. Skal si det er snakk om store sumer også, mener jeg selv. Før brukte vi som sakt 7000 til 9000 i måneden på mat og dritt, nå bruker vi mellom 4000 til 6000 kr. Og jeg må si jeg er utrolig stolt over at vi har klart oss slik, noen ganger har vi røke men det er ikke ofte og det viser ikke så utrolig mye på pengesummen heller. Så nå STOr handler vi og handler middag for 1 til 2 uker noen ganger 3 også når det er ting som går ut på dato og som jeg ikke vil fryse.

Har dere noen måter dere spare penger så fortell meg ?

Lage dere middagslister?

Hvor handler dere som regel mat ?

Tobias pakke VIDEO)

Som jeg sa i går så fikk Tobias en gave av morfar og familien, dette er 1 års presangen fra dem. Men han fikk åpne den i dag siden det er en ting han får nytte av nå åg frem til bursdagen og etter bursdagen også da. Så i morres etter han hadde sovet til halv 8 med litt rangling i natt så fikk han åpne gaven jeg har et bilde og 2 filmer så er bare til og se.

Her åpner han den og under ser du film når han pakker den opp...

Er han ikke flink og søt ?

Her er papiret av og mamma motte bygge den fort, for en liten utolmodig kar som ikke kalrte og vente til jeg var ferdig..

 

Her er han i full gang med og leke med den nye kjekke leken din..

Nå står han på på gulvet og leker med denne leken, jeg skal gi den leken en tilbakemeling etter vi har prøvd den en stund. Men til nå er jeg super fornøyd..

Har dere slik en ? såfall hva synes dere om den ?

Får deres barn noen pakker før bursdagen sin ?

 

Dagen ble ikke som forventet...

I dag har vi bare vert hjemme og kost med Tobias etter som Cato sko reise offshore men, så ble det kansellert...
Jeg hadde jo gruet meg utrolig mye men hadde gjort meg forberet på at han ikke sko ver her på 17 mai og at jeg skulle bo alene mens han var vekke.

Mens Cato koset med Tobias for å forberede seg på å ikke se han på 1 uke pakket jeg beggen han skulle ha med seg. Senere gikk vi til kvadrat der vi skulle se om vi fant noe Tobias trengte siden det var masse salg. Fant noen ting som der skal få se.

Når vi var der ute fikk Cato telefon der van fikk vite at jobben ble kansellert å han ikke skulle reise. Jeg ble litt lei meg for var så pass klar for at han skulle reise. Men ble glad han er her med oss den 17 men ellers ville jeg han skulle reise siden dette skulle være en liten tur.

Bukse til 17 mai - 149,-

Jakke til tobias - name it 168,- den var på 30%

Pysjamas - H&M 129,-
Korte body - H&M 79,-

Han finn også en annen ting som dere ikke får se før i morgen.

Hva har dere gjort i dag?
Hva synes dere om tingene?

Hva skjer ???

Jo nemmelig dette her skjedde :

Etter frustrasjonen kom ut, sko jeg tro Tobias følte det jeg skrev. Siden etter at han hadde våknet i sånn 9 tiden og sovnet igjen våknet han kun kl 5 for å få mat siden han spiste veldig lite i går. Han fikk en flaske melk som han som regel ikke pleier å få før kl er 6 men han fikk den likeveld og sov videre til halv8. Og mammaen som hadde vert våken i hele natt og vert dårlig og bare gått rundt å rundt, så glad ejg slapp våken natt i tilleg. Så prinsen min var utrolig flink i dag og håper det fortsetter slik når jeg skal være alene nå... "BANK I BORDET"...

Så er rampen tilbake på dagtid ja :)

God morgen alle sammen :)

Hat en god natt ?

Hva skal dere i dag ?

 

Våken netter og redsel...

Jeg vet ikke hvordan jeg skal få dette ut men noe av det må bare ut. De siste ukene har vert ekstremt vanskelige med VÅKEN NETTER og andre personlige ting som jeg ikke kommer til og nevne her. For dere trenger ikke vite allt heller.

Etter at Tobias klarte og reise seg opp i senga, har det gitt oss en liten vanskelig oppgave på kveld/natt. Tobias kan gråte og gråte men tør ikke gå ned selv etter en episode der han datt og slo hode i sengekanten. Så jeg eller Cato må hjelpe han ned så gjør at han får mer og mer krefter. I dag tok det kunn 5 minutter da, men våknet igjen og holdt det gående nesten 2 timer.. Å andre netter har det foregått lenge og jeg er rett og slett helt lei av hele greia, jeg tror virkelig ikke at jeg har mer energi til slike netter nå altså. håper det ordner seg før jeg flyr i take.

Vis jeg går inn når han er lakt og jeg skal gi han en klem og legge han ned, så klamrer han seg fast i meg og tar tak og tar beina rundt meg og bare koser og koser. Så legger jeg han ned og han gråter ikke men det ser ut som han har den frykten, han ser på meg med redde øyer og setter i gang å hyler av redsel. Jeg får virkelig vondt av han jeg følte for å kose litt med han den kvelden dette sjedde. Tobias roet seg og fikk litt kos med drikki og sovnet til slutt. Og han sovnet dagen etter våknet han igjen og slik fortsetter det....Noen som har opplevd lignende ?

Hvordan får dere ungene til og sovne av og reise seg eller og ikke reise seg ?

 

ukens middagsmeny

Denne uken blir ikke så spendene, grunnen til det kommer ut senere. Men jalefall her har dere vår middagsliste denne uken:

Noe av dette som fristet?

Smakt allt før ?

Mandag: Pastaform (Middagsgjester).

Tirsdag: Fiskeboller i hvit saus.

Onsdag: Kotteletter.

Torsdag: 17  mai.

Fredag: Pizza baguetter.

Lørdag: Spagetti, kjøttdeig, spagettisaus og potetstappa og ost på toppen i form.

Søndag: Kjøttkaker i brun saus. 

Dagen i dag ( BILDER)

I dag sovnet Tobia sisn første lur halv 8 og sov til kl halv10 som var herlikt for mamma slik hun kunne rydde litt og slappe av litt i senga. Elelrs har vi vert en liten tur på madla å kjøpt inn varer til vi skulle ha middagsgjester. Å han sovnet på vei hjem rundt 12 og våknet igjen halv 3 kvart på 3 så han ahr virkelig fått sove ut i dag.

Tobias etter luren sin, litt trøtt enda, men...

Tar ikke lang tid før smile kommer tilbake nei...

Mens han hadde hvilen sin laget jeg Cupcakes og middag. Har en del av cupcakesene igjen men dem går fort ned når mannen er hjemme. Men uansett var det kjempe kjet å ha besøk av søsteren til Cato og ungene hennes Celine, tuva og Leah Tomine.

Søte Leah tomine som sovnet på fange mitt :)

Og Leah Tomine våken, og Tuva som prøver gåstolen som er litt liten for henne...

Hva har dere gjort ?

Har dere ofte besøk ?

Hva synes dere om bildene ?

God morgen + outfit

I natt har Tobias vert våken nesten fra kl halv 1 til nesten halv 4. Snille Cato som tok seg av han i natt. Men likeveld våkner Tobias kl kvart over 6 når han nesten ikke har sovet i natt, så håper han sover litt ekstra i dag på dagid og bedre i natt slik både mamma og pappa får seg litt søvn..

Ellers har mormoren til Tobias vert i Polen,Krakow og kjøpt noen fine klær til Tobias, meg og Cato. Så det motte jo prøves i dag, dere skal få se det ene settet Tobias fikk nå å resten senere i dag.

Shorts - Zara ( mamma)

Te-kjorte - Zara ( mamma)

Strømpebukse - name it 79 ,-

body - H&M 49,-

Hva synes dere om antrekket ?

Hvordan har deres natt vert ?Helgen min ( BILDER)

I helgen har jeg gjort mye forkjellig og i det siste har det sjedd så utrolig mye at blogginga har jeg ikke orket og priotert. Så får håpe denne uken her blir bedre får ha mye å fortelle dere som jeg rett og slett ikke har orket og gjøre nå. Har skreve et innlegg 1000 ganger som jeg bare ikke klarer og poste, og skriver det om og om igjen hele tiden. Så får se om dagene blir litt enklere å tiden strekker bedre til at jeg kan få blogget litt.

Ellers i dag har jeg vert innom 2 venniner. Var hos min vennine 10 og hun lå og sov så senere var jeg innom min vennine Anna som har en datter som er 10 måneder. Anna er en utrolig flink hente som er 15år og mamma til Michelle. For dere som slenger dritt eller kommenterer unødvendige kommentarer, er rett og slett så barnslige som orker å bruke tiden deres på å kritisere andre å prøve og dra personen ned. Men det dere ikke vet er kanche det at Anna er så pass sterk og kommer seg videre og orker ikke bruke tiden sin på å deppa over dere...

Så her komme rnoen bilder som jeg tokk fra annas blogg:Hva har dere gjort i helgen ?

Leser dere annas blogg ( www.mammtilmichelle.blogg.no)

 

rampefjeset til Tobias

Når tobias vet han gjør noe gale eller for høre han gjør det så kommer han med det rampefjeset/bliket. Det hender også at han gråter, men vis han sitter med bordet og vil rive ned ting når han spiser og bare tuller og jeg sier i fra så gir han meg dette blikket her:

her er rampeguttens fjes, er dere ikke enig at det ser rampete ut nå ?

Ellers nå skal han snart ha hvilen sin så får jeg komme meg under en varm dyne å sove litt jeg også. Å håpe på at Tobias sover litt lenge slik jeg får sovet litt og ikke bare lakt meg ned å sovnet å så våkner av han igjen. Så nå tenkte jeg og slappe av med noe godt mens godtassen koser seg på gulvet og snart klar for å hvile seg.

stor fornøyde gutt etter og  ha spist nesten 1 skive og drukket nesten 200ml men NAN 2...

Hva gjør dere på en lørdagsmorning?

Eller hva skal dere i dag ?

1 årsfeiring snart

Nå er det bare litt under 2 måneder til min prins blir 1 år, men siden det er rett i ferien så begynner jeg feiringen av familieselskapet litt før siden flesteparten er vekke på selve dagen hans. Så da er det pluttselig bare 1 måned og noen dager til 1 feiring. Og jeg begynner og planlegge nå, hva vi skal ha å spise, kaker jeg skal lage, og allt annet. Men synes bare det er kjekt da. Så nå sitter jeg og planlegger og koser meg mesn minsten ligger og sover søtt.

Jeg tenkte også å ha et venneselskap av mine nermeste og cato sine og de vennene av meg som jeg er med som har unger selv. Så dette skal bli kos så det blir enten 1 STORT og 1 litt minste selskap eller så blir det 3 så må tenke litt over det. Å se hvordan jeg skal gjøre det.

Tenk at prinsen har vert så liten, og det er snart tatt for 1 år siden. Tiden flyr


Hvor mange selskap hadde dere ?

Hvor mange gjester ?

Hva hadde du og sise i se forkjellige ?

 

Tobias nye favoritt

Jeg har alltid slette med og få i Tobias drikke som, vann, saft melk til måltid. Så kjøpte jeg en flaske med sugerør å da jeg tok vann i den drakk han 150ml uten å stoppe.

Her ser dere den geniale flasken

Tobias som koser seg, med melk i den. Og kald melk har aldri gått ned, men nå går den rett ned.

Noen av dere som har opplevd det samme?
Har dere denne flasken?
Skal dere prøve den ?

Babyoutfit, linnea

I dag passer jeg en vennines baby mens hun er i Oslo og jeg i Stavanger. Så skal jeg passe henne litt i dag. Til mormoren kommer og henter henne senere. Så derfor skal jeg legge ut både Tobias og Linnea outfit men Tobias sover og ikke helt kledd på..

Her er Linnea, øverst er hun i pysjamasen enda, og etter på fikk hun på seg en selerbukse.

Hva synes dere om Linnea outfit?
Hvil dere se Tobias sitt også?

Da var den ene dagen kommet...

I går var det en av dagene jeg har gruet meg kommet. Cato reiset ikke offchore men han jobbet natt, jeg er så felen så for min del liker jeg det ikke. Men må jo ble vant med det, men heldigvis så kom en god vennine av meg og sov over. Cato jobbet vist ikke hele natten, men jeg hadde ikke klart og sovnet eller funnet roen i hus før han kom hjem om jeg ikke har besøk.

Så jeg og venninen min så Paradise Hotel og spillet monpol og spiste pizza. Ellers så ligger min venn og sover og cato som sov i stuen stakkar er også våken. Tror det skal bli godt for han og ta en lang og gos dysj, siden han begynner lit senere på jobb siden han jobbet i natt. Så tenkte og lage til en god frokost til han mens han er i dysjen, hva ville dera ha laget ?

Ellers skal jeg passe en vennines baby i dag mens hun skal på noe i Olso. Gleder meg den lille jenta er ca 4 måneder, gleder meg til og kose med en BABY igjen. s¨vett ikke hvor mye blogging det blir men jeg får se hva jeg får til. Jeg har jo også mobilen jeg kna blogge fra.

De beste guttene i verden...

Hva skal dere i dag ?

Feler du på nettene ?

Jobber din mann/samboer/kjærester netter ?

Så utrolig bra dag...

I dag sto jeg opp tidelig, og tok turen til kilden der jeg gikk litt rundt før Nini og Ruby Eleah. Vi stor koset oss, oppe på romet og koset oss med de ballene som dere ser Tobias ligger oppi.  Bildene under er lånt fra bloggen til nina, Bloggen hennes står også på bildene jeg har lakt ut da...

Ellers etter på tok vi turen tile t venne bar av oss nå som vi har bilen til mamma, så nå har vi nettopp spsit nydelige middag og en utrolig god deser ( eller kos det srives)...

Hva har dere gjort i dag ?

Hva synes dere om bildene ?

Forandring frydes...

I dag har dagen egentlig gått i et. I dag tidelig fikk jeg besøk av Michelle, som har 2 nydelige sønner Sander og Elias. Men bare Sander var med. Vi snakket og koset oss.

Senere bestemte vi oss for å komme oss ut og kjøpe kjøkkenbord siden vi har mamma sin bil frem til lørdag. Så vi kjøpte noen små ting som vi har lengtet etter lenge.

Borde vi hadde før var rundt og lite praktisk.

Som dere set tar det mer plass en vi egentlig har. Siden det er lite bord men stort også. Så nå er jeg glad vi fikk et nytt som jeg er stor fornøyd med og bygget opp også.

Slik ble det nå...

Spiseplassen til Tobias...

Blomsten jeg fikk i dag...

Hva synes dere om forandringene ?
Har dere noe dere har lyst på nytt?

Tobias i bildedryss...

Go morgen, nå skal vi snart ha en liten hvil her i hus. Så tenkte og dele noen bilder med dere bare :

Nyttår i år, stas med alt det glitteret...

Cato og Leah Tomine...

Meg og Leah Tomine...

Tobias og William

Tobias, som koser seg hos tante...

Tobias og Lise...

Tobias med Jolly...

Tobias Og Tuva...

Dåpsdagen...

Mamma og Tobias på dåpen...

smilegutten min på dåpsdagen sin...

Meg og Tobias på dåprsdagen...

Hva synes dere om bildene?

Er dere inntresert og se flere ? noen anledninger dere vil se bilder fra :) ?


Jeg anbefaler!

Jeg vil bare fortelle dere litt hvorfor jeg er der jeg er nå å ikke andre ting.
Når jeg fant ut jeg var gravid tipset læreren min fra 1 videregående om Amathea, det er en plass der både unge og eldre kan gå for å snakke med fagfolk. Der snakker du om abort, ikke abort, og masse masse annet. De sier ikke noe sånn DU MÅ TA ABORT, ELLER DU MÅ IKKE. De er der mest for rådgivning.

Jeg hadde ikke vært der jeg er i dag, hadde det ikke vært for den fantastiske personen der inne som jeg har snakket med fra dag 1. Hun har alltid vært like glad for å se meg, hun støttet meg uansett valg. Vis jeg hadde dager på skolen der lærerene ikke forsto meg eller noen av elevene, da gikk jeg ned ditt for å snakke. Om jeg var nedfor gikk jeg også alltid ned, for jeg følte meg rett og slett hjemme der, jeg fikk opp humøret og selvtiliten min. Det var faktisk av henne jeg ble overbevist på at dette ville jeg klare. Det var henne som fikk meg opp igjen i vanskelige tider. Jeg kan ikke gjør noe annet en å takke det fantastiske tilbudet amathea har, og ikke minst personen som har vært der for meg.

Amathea i stavanger er det eneste dem har her i rogaland, som jeg synes er dumt. Jeg mener det er viktig og ha en slik plass og snakke. Du kan også snakke med helsesøster, men dem har ikke like god tid som amathea. Jeg er hos Amathea mellom halvtime til 2 timer.
Jeg anbefaler dere og gå til amathea når dere blir gravide eller om dere er gravide. Selv om dere er sikre på valget deres er det godt å snakke med noen som ikke står deg nært.

Teksten over bilde, slik tenkte jeg også...

Har dere amathea der dere bor ?
Har dere vært hos amathea?

Stolt mamma

I det siste har Tobias som sakt reist seg mye. På morningene når jeg har kommet inn har han sittet på alle fire. Men i dag hadde han reist seg opp i sengå. Gud så stolt selvom det er slitsomt når dem gjør slik. Men en stykke stolt mamma for det. Uansett hvor trøtt jeg var å når jeg kom inn til dette :

Tobias som står, eller gått ned på knee på bilde...

Når begynnte deres barn med slik ?
Ble dere stolte ?

Pastarett i ( OPPSKRIFT)

Jeg skrev formfull, men det er egentlig pasarett i form. Dette er noe min mor laget til meg da jeg bodde hjemme jeg likte det utrolig godt. Uten om paprikane, selv om jeg ikke ka ha uten når jeg lager. Siden synes paprikaen lager mesteparten av smaken. Men liker ikke å tygge varm paprika. Men er har dere oppskriften.

Du sett komfyren på 220 grader.

Inngridienser:

Pasta

Kjøttdeig

Hamburgerryggpålegg

Paprika

Løk

Eddik

Crème Fraiche

Ost

Krydder:

Organo

Timian

Basilikum

Merian

Estragon

Salt

PepperDu begynner og kok pastaskurer.

Så steiker du kjøttdeigen og deler opp i små biter mens du steiker.
Hamburgerryggpålegg deles i biter
Løk kuttes opp i større strimler.

Ingrediensene over stekes sammen og krydres med: oregano, timian, basilikum, merian, litt estragon og salt og pepper

Paprika kuttes i biter. Stek sammen med det andre i 2-3 minutt.

2-3 dl. Vann
2 ss eddik (blank)
Helles over og kokes i 5 min. under lokk.

Hell over 1-1,5 bokser Crème Fraiche. Røres forsiktig inn. Få ett oppkok.

Legg litt av blandingen i bunn av ildfast form bare for at det ikke skal sette seg fast.
Legg på pastaskurer.
Hell sausblandingen over.
Legg på pastaskruer igjen og avslutt med sausblandingen og OST på toppen.

Stekes i midten av oven i ca 10-15 min.
Godt med salat eller hvitløksbrød til.

Noe av  dere som kommer til og prøve dette ?

Andre oppskrifter dere vil ha ?


Sliten blir til lite...

Blogging... Det har vert lite blogging fra min side, er mer for jeg er utrolig sliten for tiden og bruker som regel energien min på Tobias og på kveldene vil jeg helst ligge i armkroken til min kjære. Men blogger fra mobilen å legge ut noen bilde jalefall så ser jeg hva mer jeg får tid til denne uken.

Noen bilder av Tobias som har blitt tatt i helgen...

Kosetid med mamma og tven...

På vei til byen og rekke båten, ikke kjekt hun skal reise. Men vi ses sikkert snart igjen. Kjempe glad i deg Therese..

Hva har dere gjort i helgen?
Føle dere det blir mindre blogging om du et sliten ?

Dere gjetter ikke hva...

På torsdagskveld fikk jeg verdens koseligste meling, av therese  - Mamma til lille michelle. Som lurte på om hun kunne sove her lørdag til Søndag. Så jeg selvfølgelig fikk lovt til å i dag har vi bare koset oss så masse. Så vis dere vil vite hva vi har gjort så gå nnom bloggen hennes >>>HEEER<<<.

Jeg har savnet Therese og resten av familien siden dem dro, men selv om hun kom uten mann og barn ble jeg like glad. Therese har blitt en av mine bestevenner på denne tiden, litt dumt at hun bor så langt unna men vi som ikke har lappen kan ta båtens som ikke var så dyrt. Så blir nok noen sponturer på meg også til bergen sikkert...

Sjønne Tobias så gjør seg til til Therese :)For en herlig følelse

Jeg og Cato har sovet inne i stuen på en madrass og sofaen, siden vi hadde besøk av Celine og Ulva som skulle låne sengen våres. Så i nå sitter jeg litt på pcen mens Tobias leker, men ikke for så lenge siden satt vi slik:

Tobias og mamma på morgen kvisten som...

Sitter og ser tv ( mobilsider derfor dårlig)


Hvordan er deres morning ?

Tobias outfit

I dag siden det begynne å bli litt varmere, men litt kaldere i dag. Fikk Tobias ha på seg litt mer sommer klær. Men strømper bukse under da:

Brun selebukse (den har jeg fått).
Stripete body (som jeg også har fått).


Hva synes dere om outfitet til Tobias ?

Sparing eller ikke ?

Når Tobias var rundt sånn 2 måneder ca tror jeg det var, gikk jeg og Cato i banken for å åpne sparekonto til han. Som han ikke kan bruke før han selv er 18 år, som er litt greit. Der jeg setter inn 200kr i måneden, så har han også en sparebørse som vi fikk da vi åpnet konto som dere ser her:

Dette er sparebørsen han fikk...

Jeg sparer jo mest til han blir 18 slik han har noen penger på sparekonto, men er det noe han trenger der og da og vi ikke har råd til det og er noe osm han selv skal ha. Så kommer vi til og bruke kontoen hans, som jeg synes er rikdig. Blir han eldre og vil bruke penger til lappen eller andre ting som ikke vi skal betale for og han ikke har råd med sine egne sparte penger så, skal han få lovt til og bruke disse pengene. Men kommer til og være strenge til hva dem skal brukes på.

Selv om han blir 18 betyr det ikke at hanskaøl bruke dem på tull er jo mer til leilighet når han skal det og lappem helst da...

Har dere sparekonto til deres barn?

Hva mener dere om det jeg skrev om sparing og pengebruken ?

Ut å gå

I dag mens vi ventet på Cato for å gå i butikken tok jeg med Tobias. Slik han kunne gå litt, han har ikke skikkelige sko enda men skal kjøpe til uken. Enten er dem for små eller for store. Så siden han er så inntrisert i å gå for tiden. Bare se er:

Ut på tur aldri sur...

Se på meg mamma, er jeg ikke flink ?

ukes oppskrifter

For dere som vil ha oppskriften på noe av det jeg lager så er det bare til og spøre så legger jeg det ut...

Uke 18:

Mandag: Kjøttkaker i brun saus.

Tirsdag: Komler ( hos mamma)

Onsdag: fiskegrateng, poteter, holandesaus og brokoli.

Torsdag: Kyllingklubber, ris og banesaus...

Fredag: makaroni, kjøttdeig og spagettisaus.

Lørdag: formfull.

søndsg: blomkålsuppe..

Kyllingklubber, mmm

Noe av dette som hørtes fristende ut eller ?

Noen som vil ha oppskrifter på noe ?

 

 

Tobias holder seg å går/springer...

I det siste ahr jeg jo sakt a Tobias reiser seg etter masse nye ting, i dag reiset han seg etter gåstolen som han har klart før men i dag kom han seg fortere opp å begynnte å gå, og til slutt begynnte han og springe, men slutta og filme akkuratt da. Å skulle ønske jeg fikk med meg det, men dere får se litt av det da:

Tobias reiser seg og går inntil gåstolen...

Når begynnte deres unger med lignende ?

Er han ikke flink ?

 

God morgen og ikke god natt...

Denne dagen her skal bli herlig, en dag uten planer en deg der jeg og minsten bare kan kose oss. Gå en liten tur der vi ser på naturen og nyter være om det blir like fint som i går.

Tobias med mormor i finværet...

Ellers så har tobias tullet litt i natt, våknet 4 og nekter og sove sov et lite kvarter til kl var 6 da Cato tok han i vognen og litt han sove der etter som han var trøtt og ikke fant roen... Og han sov helt til kl 8:)

Tobias koser seg på gulvet etter en lang natt og st også Suttet på mammas fang i 45minutter og sett på Robert Bjørn..

Hva skal dere i dag?
Hvordan var deres natt?

Mine tanker går til stefamile...

Som sakt startet dagen utrolig bra, fikk litt søvn og så fikk jeg også litt kos av lille gutten min han har vert utrolig kosen. I dag sat vi sammen i god stolen og så på "rubert Bjørn" på TV, mens vi bare slappet av sammen. Som dere ser under her:

Tobias som koser med mamma å ser på Filmen sin...

Ellers mens mor til Cato hadde Tobias var jeg i begravelse til svigerfaren til pappa. Det var en utrolig tøff og trist begravelse, selv om han ikke sto meg like nært som han gjorde til min stemor og stesøsken. Så er det utrolig trist, og han var en mann du fort ble glad i. Smillte alltid og allti like glad, så i dag går mine tankter til familien hans og dem og venner.

Tante Mari, Tobias og Onkel Erik som går litt runt med han...

Etter på kom Cato og vi tok turen hjem og tok et søtt bilde av mini på vei hjem fra butikken. Han lyser virkelig opp dagen den finingen min...

Mamma elsker deg...

Hva har dere gjort i dag ?

 

Morning + stellings...

Nå har morningen kommet til oss også, den har vert her siden kvart over 7 og synes det var helt perfekt tid. Kanche litt lenger kunne han sove men skal ikke klage når jeg vet han kan stå opp 6 og før en tid også om han bare vill. Så nå nytes den herlige morningen med utrolig fint vær ute. Nå skal vi snart spise litt før Farmoren til Tobias.

Så nå mens Tobias sover må jeg forte meg og hoppe i dyjsne før jeg ikke får tid mer når han er våken, da er det bare stress å dysje.


Tobias som koser seg i lekegrinnen hos farmor for en stund siden...

Hva skal du i dag ?

Har dere fint vær i dag da ?

Terrasse kos

Nå har vi nettopp gått en lang og god tur her rundt på Tasta. Og sluttet turen med en velfortjent is. Så gikk vi hjem til mamma der Komler stod på menyen. Vi koset oss litt på terrasse før mat, det var så varmt at tobias fikk ha litt mindre klær og en solhatt som mamma hadde fra jeg har liten...

Meg og Tobias kose oss...

Ein gutt som bare ska ut og gå...

Kose seg masse masse med mammas hat fra hun var liten...

På trampolinen med morfar, han lo godt oppå der...

Så som dere ser så tok vi turen innom min pappa etter på i dette fine været.

Hva har dere gjort i dag?
Har dere hat fint vær?

Vårsleppa

Nå er det første mai endelig vår, og da pleier det å være vårsleppe her i stavanger. Som jeg har pleid og gå på men, i år blir det nok ikke noe. Vi skal heller til min mamma og spise gode KOMLER som er utrolig godt. Så det gleder jeg meg masse til, vi tenkte og kjøre bort litt tideliggere slik vi kan gå en liten tur rundt på tasta og sitte litt på terassen før vi skal spise.

Så i dag skal vårdagen nytes for fullt og resten av våren og bare glede meg til sommeren. Der vi kan ha litt mindre kler på, og ikke bare pakke oss inn..

Å så jeg glede meg til sommer, SOMMER SOMMER SOMMER...

Har ikke fått tatt noen biler så blir dette, like fint vær i dag også så...

Har dere noen tradisjoner for å feire at våren er her ?

Har dere vårsleppe der dere bor ? (at dem med motorsykkler kjører inn våren).

Hva skal dere i dag ?