Om meg Om Tobias Fødselshistorien Graviditeten Spørsmål ?

juni 2012

Litt av 1 årsfeiringen så langt

I dag sto jeg opp til verdens beste gutt som nemelig er 1 år i dag. Dagen startet perfekt, med en liten gutte som kom å hadde morgen kos i sengen med mamma og pappa.

Tobias i morres kl 6 Hehe :)

Ellers vasket vi ut av hytten og gjorde oss klare for å møte Tanta og onkelen til Tobias som bor i kristindand. De kom til Mandal og spiser med oss. Der Tobias fikk tøff barnehagesekk og bodyer. Vi hadde også Go mat. Dere skal få se hva Tobias fikk.

Tobias med bursdagssløyfe

Tobias sine smile pomefrite

Tobias og onkel

Tobias fikk bursdagsis, den var ikke liten heller så vi måtte dele Hihi.

Nå er vi på vei til hytten for å møte familien til Cato som skal være me oss i hytten i helgen


Hva synes dere om dagen vår så langt?
Hva gjør dere ?

Tobias er 1 år i dag

I dag kl 18:55 så kom verdens nydeligeste skapning til verden. Ein liten lite gutt kom til verden, en liten gutt på 2240g, 43 cm. Liten var han men mamma var like stolt uansett, mammaen var stoltere en noen gang, og samme var pappaen og mormoren som var med på denne fødselen. Jeg fikk min nydleige prins oppå bryste litt før de skulle vaske han og stelle han. Tror jeg var litt eie syke på å holde han akkurat då hehe. Slik er det vel for alle mødre og fedre noen minutter timer etter fødselen.Men i dag er han altså 1år, å det er helt utrolig hvor fort tiden har gått, jeg vett ikke hvor halla tiden er henne en gang. Så i dag er vi i mandal og skal feire bursdagen til Prinsen men noe godt å spise ute og søsteren min og typen kommer også for å spise med oss. Så det gleder jeg meg masse til. 

Dette blir ikke så langt innlegg siden eg skreiv dette før jeg reiste siden det ikke er innternet der tror jeg så, skal få mer oppdsteringer når eg komme hjem igjen.

Men uansett i dag er min prins 1 år å er helt ubeskrivelig, dere skal få bilder av 1 årsdagen når me komme hjem men dere ska få se et bilde av han fra i går. Å då er han jo nesten 1 år.

" Tobias og 1års kronen "

" Søte gutten min "

Hvor gammal er deres barn ?

Hvar dere vekkresit på deres barns bursdag ?

Bading, soling og Tobias koser seg

I dag når vi sto opp, var det blå himmel og vart ute. Vi fortet oss på apoteket og kjøpte inn tingene vi trengte. Kjøpte også en badetruse til Tobias og solbriller til han.

Vi møtte mamma pa stranden, og det var 21C* å ingen vind så det var herlikt. Jeg gikk ned og badet/ svømmte litt. Mens god gutten sov, etter på ville Tobias ned til vannet. Av alle forventninger så ville han bare lenger og lenger ut i vannet. Å eg og Tobias gikk ned mens faren sto å holt han i den ene hånden. Og ville ikke lenger uti. Her Tobias er tøffere en faren sin.

Tobias som er klar for stranden.


Har dere vert på stranden i dag?
Hvordan er være hos dere?

Ut en tur med kjæresten

Nå er jeg og kjæresten ute på en liten tur mens mamma passer Tobias. Han ligger og sover uansett så. Så vi gikk en tur ut på stranden og satte oss.

Utsikten vi hadde der vi satt på benken

Elske deg, Cato.

Dette fikk jeg bilde og film av

Hva gjør dere?
Har det ikke fine plass vi sitter på ):)?

Fine Være og stranden

Vi har stor kost oss i dag, vi har gått rundt i Mandal by der jeg kjøpte meg noen ting og Tobias fikk også noe av mormoren sin. Ellers laget mamma middag mens vi gikk å tok noen fine bilder av stranden og av menig Tobias på stranden og han og pappaen. Her har dere noen bilder av stranden:

Fine stranden

Vannet var litt kalt, men hadde lett badet i det

Jeg legger ikke ut bildene av tobias siden jeg ikke har vannmarket dem enda. Jeg har ikke pcen med meg. Å jeg legger heller ut bildene når jeg kommer hjem.

Hva synes dere om bildene?
Hva gjør dere i dag?
Har dere fint vær :)?

Nå er vi fremme

Ja vi et fremme i Mandal her ho skal være. Vi kom for noen timer siden, nå sitter vi bare og slapper av og set fotballkamp så typen ville se. Ellers blir det nok en tidelig kveld siden vi alle er slitne etter turen. Ble et kort innlegg men slik får set bare være.

Der ser dere min mamma og mine bein som slakket i sofaen.

Hva gjør dere i kveld?
Reiser dere i sommer ?

Barnebursdag

I dag sto vi opp vasket, ryddet og laget kaker klart til barnebursdagen til Tobias. Vi hadde pizza til mat og kaker å slikt. Vi begynte med å bare spise pizza og snakke litt før vi begynte og åpne pakkene som Tobias og Tuva gjorde. Han fikk mange mange fine ting, dere kan få se en annen gang. Ellers så ble jeg utrolig fornøyd med pakkene han fikk.

" Tuva, Tobias og Leah Emilie "

" Kaken Tobias fikk av Lene og Hans Martin "

" Leah Emilie og Lene "

" Hanne og Tobias "

" Ruby Eleah og Nina "

" Tuva og Tobias åpner pakker "

" Tobias og de fine støvlene "

" Tobias prøver ut de nye støvlene og er fornøyd, det er mammaen også"

Teksten fortsetter etter på...

Når vi skulle tenne på kaken og synge for Tobias gikk brannalarmen, hehe. Tobias fikk en muffins som min vennine Mariann hadde laget til han. Han spiste hele og var stor fornøyd. Han fikk også gele etterpå. Ungene leket også godt sammen etter på, mens Tobias la seg og sov til alle hadde gått og i tilegg måtte vi legge han før vi gikk på lekeland med Tobias og Leah Emilie. Det får dere et innlegg om i morgen.

" Kaka når den har lys på segetter vi hadde tent på lysene"

Hvordan var deres barnebursdag ?

Hva hadde dere å spise ?

Hvordan gikk det ?

 

 

Tobias har fått seg en dansepartner

Ja dere leste rikdig, i dag kom jo Tuva som sakt til oss som skulle sove her. Å ta fikk Tobias seg en lekekamerat men ikke bare lekekamerat, han gikk også seg en dansepartner. Å det skal jeg si dem var flinke til også motte så klart ta en bilde av dem. Tobias lo og Tuva lo, og senere gikk fi i sengen og Tuva hoppen og Tobias her met etter Tuva. Så det var skikkelig stas jalefall. Nå er de begge i seng og jeg skal lage kake og gele til i morgen når vi skal feire barnebursdagen til Tobias.

" Tobias og Tuva danser vals hehe "

" Danse litt te vi mamma "

" Dette var kjekt mamma, er vi ikke flinke ? "

Liker deres barn og danse ?

Danser deres unger med andre unger ?

Timmy tid

I dag så har tobias vert så kosen med mamman sin siden je gikke kanlege så mye med han på gulvet så bruker jeg tiden med han til og kose med han. Vi har kost oss lenge i sengen og bare tullet. Litt senere satt han seg på fange mitt mens jeg tok på timmy tid som han synes er kjempe kjekt. Så dette satt vi og såg på mens vi koset oss litt med mariekjeks.

" Tobias og meg ser Timmy tid "

" koser oss masse masse "

Liker deres barn timmy tid ?

Hva liker deres barn ?

Ballong, barnas beste venn

God morgen, i dag skal vi passa Søskenbarne til Tobias. Ellers skal vi ikke noe spesielt uten om å kjøpe litt inn til bursdagen vi skal ha i morgen.

Men tilbake til overskriften min, Når jeg våknet i dag satt Tobias og såg i take og rak ut hånden til balongen sin som han vikk på 17 mai. Den begynne å få lite luft så den svever rundt i rommet som er kjempe kjekt synes Tobias. Så tok jeg den nedi til han i lekegrinda/reisesenga. Og det likte han godt smilte fra øre til øre snakket til ballongen og koset seg der han satt.

" Den ballongen skal jeg kverke mamma, den hører ikke på meg "

" Hihi jeg fikk denm jeg "

" Slik kverker vi balloner til dere andre unger der ute "

Hva skal dere i dag ?

Fikk deres barn ballong den 17mai ?

Vis dem fikk varte den lenge ?

hekdisk dag men kjekk

I dag har dagen gått utrolig fort, vi tok turen bort til madla for å få oss noe frokost, etter det fikk Tobias seg noen bodyer etter som han bare har rundt 5 som er ganske så lite. Jallefall når vi skal reise til mandal snart. Så da er det griet med litt korte og litt lange bodyer til Tobias. Senere møtte vi Foreldrene til Cato som også spiste litt på madla. Ellers gikk vi litt rundt og Cato fikk seg endelig ny mobil som han har ventet på lenge. Han fikk seg IPhone 4s så nå er han fornøyd. Og i tilleg så fikk han ein ekstra dama på kjøpe, som heter Siri (hun hører med telefonen altså for dere som lurer).

 

" Tobias

" Blid gutt med nye sko "


Ellers var det rett hjem litt senere og få i tobias noe mat før vi skulle på avsluttning på skolen til lilesøsteren min som går ut 10 klasse nå. Der det var fin sang og dans. fikk tatt noen bilder men ikke så mange gode når jeg tok med mobilen. Etter vi kom hjem og Tobias var lakt, gikk det en halvime så våknet han Cato gikk inn og tobias var gjennomsvett og høy feber. Eller febermpleren sluttet og funke så jeg og mamma mitte kjøpe ny til han. Så nå sitter jeg og spiser Big One sidne det har vert en hekdisk dag og lite tid til middagslaging.

" Tante mari og Tobias, nydelige søsteren min  "

Hva har dere gjort i dag ?

Hva bruker dere på å måle temperaturen?

Bruker dere i endetarmen eller bruke dere sån du måler i pannen ? ( ERFARINGER) ?

 

1 årskontroll og grillings

I dag har vi som sakt vert på 1 årskontroll med Tobias i dag der vi veide og alt det der. Men han hadde ikke lakt på seg noe han hadde gått med 80g heller. Han har spist mindre og veldig aktiv så håper det bare er det da. Han ligger jo enda på over gjennomsnittet så gjør ikke så mye. Ellers hadde han blitt lenger også å litt større rund hodet. Han skolle også ta sprøye som gikk bedre en det jeg hadde trodd.

Jeg satte han på fantet mitt og holdt han fast å helsesøster tokk den sprøyten som svide misnt først da sa han bare "æ" men ikke noe mer en det. Så kom den så svide litt mer skrek ahn der og da men ikke gråt så avr det over å tok tutti og sluttet og smilte etter på å hadde det topp.

Vi var også på grillfest etter på som gikk fint, han var trøtt og ville sove men får ikke sove etter sprøyten da liker han og kose litt med mamma og sove. Så det får han ta igjen i morgen håper jeg. Elsker når han sovner på meg. Her er noen bilder fra dagen:

" Tobias koser seg oppi ballene "

" tobias får kos av Linnea "

" Jeg vil opp til Linnea, hihi "

" tobias chiller på sykkelen på skolen "

Hva har dere gjort i dag ?

skrek deres mye på 1 årskontrollen ?

Hvordan var dem etter sprøyten ?

Da var dagen her

I dag er dagen kommet jeg har gruet meg til, nemelig det at Tobias skal ta sprøyte i dag, 1 års sprøyten. Skulle egentlig ha tatt den dagen før han er 1år men da er vi i mandal.  Derfor fikk jeg heldigvis time litt før slik jeg slap å vente lenger. Han er også plaget med tenner så håper ikke vaksinen slår ut på han, for vi skal nemmelig på skolen til linnea på grillfest også i dag kl 3. Så madde å grue seg til og glede seg til.

Så nå skal vi spise frokost kose oss litt sammen alle 3 i pappa og mamma sin seng som han synes er så kjekt. Ellers så blir det turen bort til helsestasjonen så er det slappe av litt før turen går på grillings.

Ha ein fin dag dere også, skal vel oppdatere dere litt hvordan helsestasjonen gikk før jeg går på grillings.

" Tobias som liten og sover søtt og trykt på mamma "

Hvordan gikk der på deres 1 års kontrol?

Reagerte deres unger?

Hva skal dere i dag ?

 

Mamma ekskser deg, lille gutt!

Kan ikke gjøre noe annet en å skrøyte av min nydelige sønn. jeg har fått mange nydleige bilder av hani det siste men jeg skal vise dere 2 bilder så je smelter av å bare se på. Har det som bakrun på pcen, faceboook bilde og på mobilen.

" Jeg har ikke ord på hvor mye mamma elsker deg Gutten min "

Hvar ikke desse bildene bare helt måløse :) ?

Tobias skriver et innlegg om sykkelen sin

Hei hei dere søte store og til dere søte små barn som meg. Jeg tenkte og skrive litt om den nye sykkelen jeg fikk av min farfar til bursdagen på søndag. Selv om jeg ikke blir 1 år før den 28 da. Men nå skal jeg jalefall fortelle dere litt om min nye sykkel og første sykkel er det også.

I går var min første kjøre tur på sykkelen min, med min mamma og en venninde av henne som hjelp mamma litt sidne hun enda ikke skal gå så lenge. Så vi tok turen innom banken for å tømme sparebørsen min. Å gjett hem vi traff på da vi var med banken, jo nemelig farfar. Da ble jeg glad og ville bare sykle fort bort til han men jeg rekker ikke ned på trøene, jeg rekker bare ned til dem du hviler beina på så mamma sier. Jeg så farfar og han ble glad for å se meg på sykkelen jeg fikk og jeg var glad og viste den frem. Farfar gikk innom for å kjøpe en tutte til meg så tutter utrolig høyt. ( som bare er kjekt når jeg skal plage mamma eller pappa hihi.)

Ellers så fikk jeg prøve sykkelen litt i dag også med mamma og pappa men i dag gikk det ikke like greit som i går altså, jeg var litt mer redd i dag da. Og mamma tok masse flotte bilder av meg også så jeg tenkte og dele med dere før mamma gjør det. For akkuratt nå lager mamma seg noe å spise og da bruker jeg anledningen til og skrive et lite innlegg til dere voksne og små barn. Men nå ser jeg mamma snart er ferdig så jeg tenkte og hive med bildene før jeg må gå bort til mamam å tigge litt mat av henne.

" Mamma ville ikke ta meg utav, jeg ville ikke sykle "

" Mamma jeg er redd altså "

" Dette var ikke så verts likeveld da mamma "" Her brifer jeg litt med s

 

 

 

 

 

 

Morgenstund har gull i mund

Dette ordtaket er så sant så sant. Hvær morgen med Tobias er like fantasdiske uansett, noen er en utfordring, noen går på skinner mens noen kan være krevende også. Men uansett så er det helt fantasdisk. I dag sto Tobias opp kl 8 og jeg halv 9 etter jeg klarte og sovne når jeg var på vei te å kle på  meg. å bare la meg nedpå litt i en liten halvtime igjen. Når jeg sto opp hadde Tobias det supert å krabbet rundt om kring mesn pappaen slappet av og så litt på Tv.

Men det som jeg synes er noe av det kjekkeste med morningen er det og spise frokost sammen med min lille familie, Tobias fikk grødt men spiste ikke å mye så han fikk litt skive også så. Når han spiser skive tuller han litt, men synes det er bedre han spiser selv og griser og tuller litt ( selv om vi sier nei da) en at vi skal mate en 1 åring. Han er jo utroig flink til og spise selv, så hvorfor ikke. Dere skal få se 2 bilder fra vår frokost i dag :

" Tobias som tuller litt med maten og glier lurt bak skiven "

" Tobias viser hvor sterk han er, det er kjempe kjekt. Han knurrer også av og til "

Hvordan er deres morninger i hus ?

Hvordan er deres barn når dem spiser?

Når begynnte det å spise selv ?

Tobias og bilteltet sitt

Som sakt fikk Tobias seg et bilder telt som han har synes har vert kjempe stas nå i dag. I dag morres lekte han og Pappan sin kjempe lenge inni telte. Det likte de begge to tror jeg, kjekt for både store og små.

" Tobias gjemte seg, hvor er han henne ? "

" Her er jeg mamma, der sa tovia sa hab kom opp "

Har deres barn et slik telt som er formet som en bil eller andre ting?

Hvordan er deres barn når det gjelder telt ?

Bilder fra 1 årsdagen

I går fikk dere se bilder av det han fikk, sidne jeg ikke hadde redigert alle bildene ferdig. Jeg ble ferdig med dem i går men ventet til i dag med og legge dem ut. Så nå skal dere få se bilder av den koselige bursdagen til Tobias. Må bare få sakt tusen takk for adle som kom og de fine gavene Tobias fikk. De, fallt jalefall i smak hos misten i dag. Av det han har brøvd da. Kommer et egent innlegg om han og bilteltet senere i dag.

" Tobias får hjelp av søskenbarnene sine "

" Ja der er det vennen, Yeyy mamma "

" Flotte Celine "

" Flotte Tuva, som skla sove her i helgen. Gleder meg "

" Denne gaven, eller innpakningen likte jeg mamma "

" Min kjære søster og søskenbarnet til Tobias "

" Min flotte mamma "

" Fine bursdagsklumpen min, med krone "

" Må jeg ha denne på da mamma ? "

" Mmmm denne

" Hva

" Ok, men da fortsetter jeg vel bare da og spiser opp "

Hva synes dere om bildene fra feiringen ?

Pleier dere å la barna sitte i bleie og spise kake helt alene ?

Hvordan feiret dere deres 1  

1års gavene til Tobias

I helgne har jeg ikke blogget så mye, det er fordi vi har har mye og gjøre til bursdagen til lille klumpen. Jeg har baket kaker og andre ting. Tobias blir 1 år om 12 dager men feiret det før og neste helg er det bursdag også med venner og vennene til Tobias. Tobias fikk masse fine gaver har tatt bilde av det han har fått så skal dere få se bilder av dagen når jeg har redigert dem.

" Tobias har fått seg biler "

" Klær til barnehagestart "

" Tobias fikk biler telt av onkel "

" Dress til barnehagestart "

" Luer og votter til barnehagen "

" Rein jakke, og rein bukkse "

" Tobias fikk også en sykken som han kan ha fra han er 10 måneder til 36 måneder "

" Han fikk også stokke sin bordmappe "

Han har også fått dyne og plaskebaseng av farmoren. Og så ahr han også fått gåleke av besteforeldrene.

 

Hva synes dere om gavene han har fått?

Hva fikk deres barn til bursdagen ?1års kronen til Tobias

Tobias blir 1 år om 12 dager, men siden felsteparten i familien er på ferie da så skal vi ha familiebursdag i morgen hos pappa slik vi får plass til adle mann. Sånt er det å bo i en leilighet og er lite plass til 20 mann der hehe. Jeg laget 1 årskrone til Tobias siden han ikke begynnee i barnehage før han er 1 år så må jo ha litt stass med bursdagskrone da. Ikke så veldig fornlyd de hadde ikke fargen jeg skulle ha de hadde heller ikke de tingene jeg skulle bruke så da ble den slik :

"her er kronen, brukte robort stembel, bilde av tobias og noen trebokstaver med bokstavene hans.

Ble ikke så fornløyde men tenkte og vise dere likeveld"

 

Hva synes dere om kronen ?

Hadde dere det til deres unger/ eller skal dere ha ?

 

Tobias hår forandring

Nå på denne fredagskveld sitter jeg og redigerer og ser igjennom bilder på pcen mens mannen og broren spiller FIFA, da bruker jeg tiden min på pcen og slapper litt ekstra av her. Tenkte og vise bilder der dere ser at Tobias sitt hår vokser:

" Tobias sitt hår da han var noen minutter "

" 6 Måneder da han var 6 måender,, håret blir lysere og litt mindre "

" 7 Måneder, og litt mer lyst å mer hår "

" 8 Måneder, mer hår "

" 9 Måneder mer og mer hår "

" Mer hår og lyst hår "

" 11 Måneder og masse masse hår synes jeg til å være 11 måneder og gutt, eller hva? "

Hva synes dere om dette innlegget ?

Synes dere håret har forandret seg mye på 1 år ?

Bilder av Tobias


Jeg har ikke så mye åå skrive om akkurat nå men tenkte dere skulle få se noen bilder av godklumpen min i dag :

" Kjermtrollet til mamma "

" G

" Hei mamma, jeg kommer og spiser deg ogg jeg ok? "

"


Verdens beste lillesøster

Jeg vil bare få skrive et innlegg om min kjære lillesøster som betyr utrolig mye for meg. Jeg er så utrolig stolt over den jenta der. Hun er utrolig flink på skolen fikk 5er på eksamen super stolt over deg lillesøster.

Hun er en jente som jeg har krangla me i tykt og tynt. Men etter jeg ble gravid ble det bare mindre og mindre, og etter jeg fikk Tobias føle eg hu e ein av mine bestevenner. Og det er hun virkelig og, ja hun min bestevenn. Jeg kan si alt til henne, hun vet sikkert mer en hele verden vet om meg. Det er godt å ha en så god venninde selv om det er din lillesøster. Hun begynner nå i 1 VGS, vi er 3 år i forkjell men veldig like og det er jeg stolt over. Selv om jeg ærlig skal si min lille søster er jo et hakk penere en meg da. Dere skal selvfølgelig se bilder av henne.

" Min nydelige søster og kjæresten "

" Elsker det bilder, testen fortsetter og mer bilder av henne og tobias "

I tilleg er hun en god tante til Tobias, Tobias er veldig glad i henne og så er han glad i kjæresten henners også. Tobias smiler når han ser henne og vil kose og leke. Tobias er glad i alle tantene sine. Mari kom også på sykehuset når Toias bare var 2 timer ikke det en gang, hun ringte sånn på mamma så mamma kjørte og henntet henne og hun kom også dagen etter på. Da kjønte jeg at hun var en STOLT tante til lille Tobias.


" Tante ser Tobias for første gang "

" Holder Tobias for første gang "

" Hun er virkelig så nydelig og det er sant "

" Jeg har ikke ord på hvor fin du er mari "

" Se den pene kroppen da dere "

Er dere gode venner med deres søsken?

Hva synes dere om innlegget ?
 

Besøk i barnehagen + bilder

I dag har vi vert i barnehagen der Tobias skal begynne til August, der dem hadde åpent for barn som begynner der. Tobias kom godt overens med de voksne som han traff på og ser ut som dette er en BHG som Tobias kommer til og trives godt i. Og på toppen av kaka er det en narturbarnehage så de er mye ute med dem små så dette her blir kjekt for Tobias som elsker og gå tur og være ute.

Ellers var jeg og tokk CT av kneet og får vite mer når jeg skal på ny vudering på hvordan dem skal opperere. Ellers har vi vert hos vennina mi Lene og mannan og en kopis av dem. Der vi hadde god middag og is etter på. Vi stor koser oss der hele tiden og tiden går så fort når vi er med dem. Og Tobias og Leah Emilie koser seg utrolig mye sammen og leker så godt sammen. Dere skal få se litt bilder fra i dag også tok en del bilder i dag jalefall.

 

" Flinke Leah Emilie som går itte bilen "

" Hva er det nå da mamma ? "

" Lene og Tobias kose litt og "

" Søte lekekameratene "

" Sjermtrollet til mamma "

" haha, blink skudd haha "

" Tutt tutt mamma, her kommer jeg "

" Tobias har fått seg juniordyne av farmor og farfar "

Hva har du/dere gjort i dag ?

Hva synes dere om bildene ?

Når begynnte deres barn med junior dyne ?Tobias skriver et innlegg til dere + bilder

Hei hei dere lesere som liker og lese om meg, ja dere leste meg det er alltså meg tobias.

Jeg sov til halv 9 som sikker mamma har sakt, det gjorde jeg for at mamma og pappa skulle få sove litt lenge, er jeg ikke grei med dem ? Side jeg var så grei tokk pappa med meg på tur en lang tur som varte ca 2 timer tror jeg. Jeg sov litt, så på sauer og koset meg. Men i slutten begynnte jeg å sjede meg litt og savnet mamma så derfor gikk vi hjem.

Ellers når vi kom hjem var jeg i strålende humør, og jeg hadde ikke tid til og sitte sille var så masse jeg ville gjøre når jeg hadde vert i vognen i 2 timer. Melka mi klarte jeg heller ikke sitte stille med så jeg sølet litt men men, mamma vasker klærna mine uansett så... Jeg liker meg utrolig godt i mamma og pappa sin seng, jalefall når de tuller med meg da er det ekstra kjekt.

Jeg og pappa har også lest bok som har kjempe kjekt, men nå vil jeg heller vise dere noen flotte bilder mamma tok av meg og pappa i dag. Jeg elsker å bli tatt bilde av så dette er noe mamma gjør ofte bare til og se her :

" Lekser ok med pappa som, dere sikkert ser "

" Der var hunden, sant pappa ? "

" Den melka ville jeg så gjærne ha "

" Å jeg fikk den "

" Se hvor lang jeg er da "

Hva synes dere om innlegget mitt, vil dere at jeg (TOBIAS) skal skrive mer innlegg?

Hva synes dere om dagen min og bildene jeg lånte fra mamma's PC ?

Tobias krabber VIDEO

Tobias har krabbet lenge, men han har heller ålet seg på en rar måte isteden for å krabbe. Men i det siste har han funnet ut at det er litt kjekt alikevel. Så han krabber litt inni mellom og fikk dette på en video i dag. Han krabber for det meste nå men er kjekkere og reise seg opp å gå inntil ting som han også har gjort lenge. Har bare ikke fått oppdatert dere noe særlig.

Tobias som krabber

Når begynnte deres barn ?

Er han ikke flink ?

 

WOW, hva skjer ?

Ja WOW hva skjer det skal dere få vite nemelig nå...

Jeg må bare skrøyte litt av min lille Prins som var helt utrolig i natt/morres. Han sovnet rundt 7 og våknet kl 5 i natt da vi gidde han hostesaft å litt å drikke siden han ikke er helt frisk i brystet. Så la vi oss igjen, å gjett hvem som sov videre til HALV 9 da dere? Jo Tobias han sov til halv 9 og det merket jeg var herlikt selv om jeg sov til 9 og ikke klarte og sove lenger for Tobias har smittet meg også. Så nå er jeg tett i alle kanter og utrolig vondt i halsen. Så håper vi blir firske begge to snarest.

Ellers så har jeg filmet når Tobias kryper så jeg tenkte og dele me dere senere i dag når jeg får tid. Ellers har Tobias lekt med gamle bankort og busskort bare se her dere. For jeg fikk et nydelig bilde av han nettopp.

" Tobias som tar med kortene over alt "

" Mmm dette smakte godt mamma "

Hvor lenge sov deres små i dag/ eller du ?

Hva skal dere i dag ?

Når begynnte deres barn og krype ?

For en morning

I natt hadde vi overnatting av en god vennine av både meg og Cato. Hun sto opp med meg slik Cato kunne osve litt lenger, siden jeg enda trenger hjelp med Tobias. Så når Tobias hadde sin lur kl halv 9 la jeg meg godt under dynen igjen og det samme gjorde hun. Men Tobias våkner nesten rett etter på. Maiki kom inn og sa bare sov du Lisa så tar jeg han litt jeg. Jeg fikk dårlig sanvitighet men klarte og sovne til slutt. Merke der er deilikt å sove lenger jalefall med min kjøre Cato vedsiden av. Er ikke ofte vi får lange morninger sammen.

Tobias har kost seg masse i dag, men mammadaltheten eller hva jeg skal kalle der er kommet tilbake som ikke er noe kjekt. Når jeg går gråter han, men han klarer fint å være alene med maiki eller andre men vis jeg går på do og alt slikt begynner han og gråte som er utrolig slitsomt til tider. Men jeg fikk tatt meg en god dysj også uten at han begynnte og gråte.

Siden jeg låner pappa sitt kamera utnytter jeg det med å ta masse fine bilder av prinsen her får dere se noen av dem jeg tok:

" Tittei mamma "

" Hjelpe pappa eg, pappa e forbildet mitt bare så dere vet det "

" Hmm maiki va ha du i tungen, har jeg en slik en ? "

" Tobias er blitt så flinkt til og gå når ud holder han og inntil ting "

" Pappa dette er morsomt "

Hva har dere gjort i dag og skal ?

Er ikke Tobias bare nydelig ?

Bilder fra dagen

I dag har jeg hatt besøk av venninder som har vert kjempe koselig, nå er også maiki her så skal sove her slik Cato får fikse litt små ting til i morgen.

Ellesrs så har tobias blitt veldig glad i lolipopis som dere kan se under her.

" Mmm mamma dette her var godt "

" Du ha kjekke venner mamma "

" Jeg er glad i deg Caroline "

" NYDELIG "

" Tobias elsker bobblene "

 

Hva synes dere om bildene ?

Hva har dere gjort i dag ?

 

Natur bilder fra Drange

Jeg elsker og kunne ta bilder, så nå holde rje gpå å sparer til egent speilrefleks. For tiden har jeg lånt pappa sitt og er glad for jeg får låne det av og til. Så fikk tatt noen fine bilder fra Drange's natur. Så er ikke så mye mer å så en å bare vide dere de vakre bildene som jeg er fornøyde med.

 

" Marken på vei til Bergan "

" I bergan "

" Bergan "

" Lekehytten "

" Hagen i mørket "

" Love it "

" <3 "

" Traktoren til naboen "

" Løen "

Hva synes dere om bildene ?

Hvar de ikke fine?

Helga på drange + masse bilder

Vi var hjemme fra drange i dag rundt 5 tiden, da vi hadde litt mad og Tobias fikk leke litt. Ellers er Tobias lakt nå, og jeg og Cato slapper litt av. Jeg tenkte og fortelle dere litt hvordan helgen på Drange har vert.

Vi kom ned, og veien var stengt så vi kjørte rundt som tok 1 time ekstra, vi motte rekke en rørlegger som skulle hjelpe oss med noen rør som hadde sprukne. Slik vi kan ha vann til vi skal ned igjen om 3 uker. Gud så jeg gleder meg. Ellers gikk vi en liten tur og bare slappet av mesns rørleggeren var der, etter på tok vi turen til Lyngdal der vi spiste middag den dagen.

" Celine som spiser... "

" Tobias liker godt pomefrite..."


Dagen etter på var det barnas dager i lyngsal som ikke har så utrolig mye på, men hoppeslott som Tobias og Celine kosser seg i. Ellers tok vi turen til sørlandsbadet, siden været ikke var så fint når vi var i lyngdal. Det var kos for både STORE OG SMÅ, Cato og Celine tok masse sklier mens jeg og tobias var inne på en rolig plass med bare voksne og små barn. Tobias skulle bare "sømme" hele tiden. Når vi kom hjem og Tobias skulle legge seg gikk jeg og Celine og tok masse fine biler, og må si hun lille jenta der er meget fotogen, det får dere se på bildene under teksten snart.

Ellers har vi bare spillet kort, spist goteri og kos oss masse ute med leker.

" God guttet som er klar for kveldstur..."

" Tur på drange..."

"nydeligheten..."

" Jentå mi ! "

" Søta "

 


" Love it "

" Love you big time "

" God gutten som hadde feber "

 

" Celine som e min model "

" Elsker dette bilde her..."

" Fotogen eller HVA ??? "


" Bada er ikke feil, selv om det regne "

Hva synes dere om bildene ?

Er ikke Celine fotogen ?

Noen av dere som vil se noen flotte narturbilder jeg også tok ?

Koser oss på "knøtten kro"

I dag har vi kjørt lenge og langt, etter som vi motte kjøre rundt pga veisperinger. Vi Jar hat rørleger, og etter det kom vi oss avgårde til Lyngdal for å kjøpe minnekort til kamer så kjørte vi innom knøtten kro for å spise litt. Så Tobias kommer litt senere i seng i dag. Men det er jo ferie...

Mm så ikke dette godt ut ?

Hva har dere gjort i dag :)?

Masse fine bilder + helgen

I dag tidelig kom ein vennine av meg, mannen og datteren henners her på besøk til oss. Noen vi ikke har sett på på lenge føler jeg. Ungene fikk lekt masse sammen mens vi voksne fikk snakket og bare slappe litt av, jalefall jeg og Lene som sov litt på sofaen. Vi laget kylling tapas til middag, som var utrolig godt tror ikke jeg har spist så godt på lenge. Vi hadde også jordbær og is etter på.

Ellers så har Celine kommet her i dag, hun har fått fri fra skolen i morgen for å være med oss til drange. Det har jeg gledet meg lenge til at hun skal være med, og der skal vi bade og kose oss masse masse. Ser frem til og bare ha en helg der vi kan slappe av tuten TV, PC, BUTIKK OG MASSE MASSE BILER... Nå sitter Celine og spiller på PS3 mens Cato e i butikken og kjøper inn ting til i morgen. Tenkte og slenge med noen bilder fra i dag, så ser dere om jeg blogger fra mobilen når jeg er der eller om jeg bare lar ver så jeg tror er mest sansynlig. Så dere får ha en flott helg alle sammen så her får dere se bildene :

" Hei mamma, jeg er glad i deg og vil... "

" Mamma, jeg vil ha kyss ?? "

" Å elsker og leke med denne, jeg fikk av morfar og dem... "

" Må du ta bilde av allt mamma ? "


" Mamma, hun vil ikke dele med meg! "

" Se jeg har fått meg kjæreste jeg, er hun ikke søtt ? "


" En glad jente som gleder seg til og reise inn på hytten! "

Hva synes dere om bildene ?

Hva har dere gjort i dag ?

Hva skal dere i helgen ? 

Tobias Outfit

I dag har vi hat koselig besøk av min far og familien der vi hadde god middag. Ellers tenkte jeg og vise dere hva Tobias hadde på seg i dag, litt sommer farger.

Hva synes dere om anrekket ?

Min bedre halvdel...

Jeg vil bare skrøyte av min utrolige samborer, kjæreste og forlovede. Nå som jeg ikke kan gjøre alt selv og ikke bære rundt på tobias og slike ting, så har Cato vert utrolig flink her hjemme. Selv om ikke alt blir ryddet vekk med en gang eller samme dagen, så har han ryddet til slutt. Han har støvsugd, vasket, laget mat, tat inn og ut av oppvaskmaskinen. Å alt som har husarbeid og gjøre.

Cato har virkelig vist at han kan om han vil, og han er flink også. Cato står på fra morgen til kveld, han står opp med vår nydelige sønn Tobias, han steller tobias. Han leker med Tobias han passer på at Tobias har det bra, går turer med han.

Min bedre halvdel og meg, (Tekst fortsetter etter bilde)...

Ja har bare et ord for Cato akkurat nå å det e at eg ELSKER deg utrolit høyt å at du betyr så utrolig mye for meg. Vis du leser dette Cato, vil jeg bare sei te deg at du e virkelig verdens beste mann og at eg kunne ikke hat det bedre uten deg. Uten deg hadde eg aldri hatt Tobias uten Tobias hadde eg aldri hat denne gleden. Uten gleden hadde aldri våre her jeg er nå.Elske deg, gutten min...

Har dere noen fantasdiske menn i hus ?

Fortell litt om deres samboer/kjæreste/ektefeller ?

Hva synes dere om det jeg skrev om cato, er han ikke snill?

 

 

 

Glad nyhet...

Jeg kan først starte med å si at jeg ikke har hat noe særlig blogglyst nå som  ting er som den er, ikke så mye og blogge om heller når jeg hinker rundt her... Men jeg kom innom for å fortelle der noe som jeg har ventet i spening på selv.

Jeg var på sykehuset i dag for og få mer innformasjon på hva dem skulle gjøre nå med kneet mitt om det blei opperasjon eller hva legen ville gjør med kneet mitt. Jeg fikk vite at noen kan du vokse av seg kne skaden men noen gjør ikke det. Men etter 17 års alderen og 18 og det ikke er vekke så er det liten sjangse. Å med at jeg har hat det siden jeg var 12 år så trodde han ikke jeg ville være dens om vokset det av seg lenger. Så vil de heller ikke vente for lenge før de oppererer heller, for det kan bli slittasje.

Så i dag fikk jeg time til CT der dem skal se hvor de skal inn for å opperere, for og støtte opp kneet mitt. Så jeg ble glad for å få opperere nå etter så mange år med plager i kneet. Og litt greit når man har en liten i hus også, å få orden på kneet.

Ellers går dagene fint her hjemme, Cato er enda hjemme og passer på Tobias og meg. Cato står opp med Tobias, og lar meg sove litt lenger. Og så står jeg opp blir det frokost på oss alle. Så tar vi enten og finner på noe (som jeg klarer da) eller så får vi besøk eller bare slapper av sammen. Tror vi begge begynner og gå hverandre på nervene hehe, men vi klarer det for det. Cato er jo bare verdens beste gutt og kunne ikke tenkt meg en bedre gutt en Cato. Tobias stor koser seg med både mamma og pappa hjemme at han er så utslitt stakkar. hehe neida men han er sliten ser jeg og sover godt...

Tobias som sover søtt i senga, etter en LANG dag...

Noen av dere som har opperert i kneet ?

Hvordan er deres dager hjemme nå ?

God deseerte

dag har jeg ikke så mye å blogge om. Vi har vert å hentet søsteren til Cato som har vert og spist middag hos oss. Jeg laget også en deseerte sol er utrolig god. Slik lager dere den:

Du trenger:
? Banan
? Eple
? Druer
?Jordbær
? Sjokolade
?Kesam


Frukten...

Slik gjør du:
? Kytte opp frukten, å hiver i en skål.
? Kytte opp sjokoladen å hive det i skålen.
? Hiver kesam oppi og rører godt.


Er dette noe dere vil prøve ?
Så det godt ut ?

Helgekos og bilder

I det siste har Tobias vert utrolig kosen, og har krevd både min og Cato's oppmerksomhet. Så har vert lite tid til PC etter som jeg sover til nesten 11 og mer nesten hver dag. Men det er pga at jeg ikke sovner før halv 4 nesten hver natt pga kneet. Så i dag skal vi låne en bil gjøre noen ærner og kjøre Tobias der han skal sove i natt. Slik vi får vert litt med godevenner og ha noen folk her. Og Cato og kan sove lenge etter som han står opp med han hele tiden nå å er nesten alene me han etter som jeg ikke kan bære Tobias. Så i dag blir det koselig kveld, her er noen bilder fra i går:

"Tobias som får Yoghurt som han likte utrolig godt."

"Kan tørke meg selv jeg mamma"

"Mamma har ikke ord på hvor mye hun elsker deg vennen"

"Det er kjekt å kose med mamma når hun kan ha meg bare på fanget, jeg elsker deg også mamma"

Hva skal dere i dag/helgen?

hva synes dere om bildene ?