Om meg Om Tobias Fødselshistorien Graviditeten Spørsmål ?

oktober 2011

2 år med verdens beste

I dag er det 2 år siden jeg ble sammen med samboeren min. Husker det som om det var i går. Husker alt det med og møte familien hans og venner var utrolig skummelt. Men han hadde jo verdens koseligste og imøtekomede familie og venner så det var ikke noe problem. Ellers så har det sjedd utrolig mye på disse 2 årene. Bare etter vi hadde vert sammen 1 år ble jeg GRAVID, samboer og vi fikk verdens nydeligste sønn 28.06.2011. Cato er verdens beste far og saboer. Når jeg ser Cato sammen med Tobias ser jeg bare den store kjærligheten, det varme hjertet mitt å se at Tobias elsker sin far og omvent. 

 

Kunne skreve en hel bok om hvor fantasdisk du er og alt det der, men jeg har ikke ord på hvor høyt jeg ELSKER deg. Du har gitt meg verdens beste SØNN.ELSKER DEG

Hvor lenge har du vert sammen med din saboer, kjæreste, forlovede eller mann?


29.okt.2011

I natt har vi sovet hos foreldrene til Cato så var utrolig koselig, en kjekke kveld, med Taco, idol og kortspilling. Minsten sovnet seint, men sov hele natten. Ellers har jeg og Cato vasket ut leiligheten mens Tobias har vert hos mormoren sin og en venn av henne. Han hadde vist vert utrolig glad gutt. Skal snart ut og treffe 2 venninder av meg.

SMILEGUTTEN MIN


LIKE SEG I LEKEGRINA 

 

Hva skal dere i dag da ? eller i helga?

Tobias er 4 måneder

I dag er det 4 måneder siden Tobias kom til verden. Tiden har gått så utrolig fort. han har blitt så stor at det nesten er skremende. Mye mer spendene nå når han smiler hele dagen, uten om da han har magesmerter da. Men ellers er han en glad gutt som elsker og ligge å prate. 

Dette skal en 4 månders gammel baby klare ( han er også premature):

 • Skiller mellom stadig flere lyder og lytter konsentrert. Snur hodet etter lyder utenfor synsfeltet. Betrakter både gjenstander og personer. Dette klarer han.
 • Holder hodet uten støtte når det bæres. Dette klarer han.
 • Barnet bruker munnen til å utforske sine gjenstander og sine egne hender. Dette gjør han ofte.
 • Synet er like skarpt som en voksens, og fargesynet er fullt utviklet. Det vet jeg ikke noe om.
 • Barnet kan nå bevege øynene fra side til side, uten å måtte bevege hodet samtidig. 
 • Leker lenge med ranglen. Han greier det men ikke allt for lenge.
 • Griper en ring som holdes over brystet, men må ennå se på hendene for å fastslå hvor det befinner seg i forhold til ringen. Ikke så jeg har lagt merke til enda.
 • Leker stadig mer med fingrene og utforsker bruken av dem. Jupp
 • Barnets rekkevidde øker, og det blir stadig flinkere til å koordinere bevgelsene sine. Jupp.
 • Nakke- og ryggmuskulaturen blir gradvis sterkere. I mageleie vil noen barn strekke seg og forsøke å krabbe eller åle seg forover mot gjenstander lenger fremme. Noen søker også oppover med armene. Ikke helt enda.

Har ikke tatt noen bilder i dag men har et bilde så er nesten nettopp tatt.


favoritt leken til Tobias.

Hvor store hvar deres babyer når de hvar 4 måneder?

Kunne deres barn det som står ovenfor ?

Flytting++

Nå har vi hat en avslappende morgen der vi bare har sove og slappet av i sofaen. Nå sover minsten i vognen sin, slik jeg får pakka litt ting til vi skal sove hos foreldrene til Cato, og på en liten bytur for og møte tanta til Tobias. Vi skal se litt på julegaver og diverse ting. Ellers så skal vi flytte resten av tingene våre til den nye leiligheten. 

Hva skal dere i dag da ?

Hei og hå

Har ikke hat tid til bloggen, for har hat en syk liten gutt og flytting. Å da blir bloggen lite priotert. Nå såver jeg hos mamma, etter som allt er kaos i leiligheten med alle eskene og slik. Får ikke tid til og blogge noe særlig akkuratt nå heller. Skal bare koke flaskene komme meg av gårde til åpen barnegahgen. Er så utrolig lenge siden jeg har vert der. 


Fant dette bilde på PCen til Lillesøsteren min.

Var de ikke søte ?

Priotere dokker bloggen først ?

Hva skal dere i dag ?

GO MORGEN

Tobias ville ikke såve i natt han har bare smilt og pratet i hele natt. Hvordan går det ann å si nei til det. Han prata og prata og når vi svarte han smilte han for hare live og prata bare mer og mer. Til slutt sovnet han å såv helt til 10 i morres. Da jeg fikk en koselig telefon, som gjalt dåpen. Da er jeg nesten i boks når det kommer til dåpen. Borpynten og dåpskaken igjen så er alt klart.

Ellers i dag skal jeg pakke litt, vaske klær og gå en tur rundt mosvannet. Skal bli koselig og treffe andre som også har en liten en i hus. 


Snart skal vu ut og trille tur :)

 

Prata deres 4 måneder baby masse ?

Hva skal dere i dag?


Oppskrift på sjokoladekaken og glasuren

Sett ovnen på 180 C* ha den i mitten av ovnen.

Dette trenger du :

 • Egg.
 • 3dl Sukker.
 • 170g Margarin.
 • 4 dl Hvetemel.
 • 2st Bakebulver.
 • 2ts Vaniljesukker.
 • 2ss Kakao bakebulver.
 • 1,75 dl melk.

Slik gjør du :

 1. Rør egg og sukker ( til det blir helt hvit ).
 2. Smelt margarinen og bland det inn i røra.
 3. Bland sammen hvetemel, kakao, vaniljesukker og bakepulver.
 4. Sikt dette i røra, mens du veksler det med melka.
 5. Ha den i ovnen i 30 min. ( stikk noe nedi, er en litt blaut oppi så er den ferdig ikke allt for blaut).Slik ble den.

GLASUREN:

Dette trenger du :

 • 1,5 plate med mørk kokesjokolade.
 • 150g EKTE TINE SMØR.
 • 2ss Kafe.
 • Melis.
 • 1 Egg.

Slik gjør du:

 1. Smelt dette sammen.
 2. Bland inn melisen til det blir en litt tykk glasur.
 3. Ha i 1 egg til slutt.
 4. Smør den på når kaka er halv lunket.


 

Slik ble det .

Er det noe dere kommer til å prøve ?

BARSELTIDEN + Tiden i Video

Nå har jeg skrevet hvordan fødselen min var. Nå skal jeg dele litt av barselstiden min. Men husker ikke dag for dag, så da blir det heller en sammenhengende tekst.

Tobias var en utrolig sterk gutt, så han slapp å ligge på nyfødtavdelingen. Etter fødselen hadde jeg 7 dager der jeg lå på sykehuset. Det var fordi Tobias hadde gulsott og en sonde. Grunnen til sonden er for han var tidlig født og orket ikke å spise alt selv. Så dagene mine på sykehuset gikk i amming, sonde og pumping. Fikk også i masse koselig besøk og alenetid med lillegutt. Hadde nok melk til lillegutt, det var mer det at han var utrolig liten, slakk og trøtt. Gulsott gjør barn utrolig slakke, da orker de ikke så særlig mye.

 Jeg likte utrolig godt jordmorene og barnepleierne. Men noen av de som var litt eldre var litt mer rett på ? ?HVORDAN ER DET Å VÆRE UNG? ER DET IKKE SKREMMENDE??. Følte også at de ville passe ekstra godt på meg. De som var mer i ung alder, de var mer er det ikke koselig å være ung mor og hvordan føles det +++..

 

På samtalen jeg hadde etter fødselen fikk jeg vite mer hvordan fødselen min hadde vært. Etter riene startet hadde jeg brukt 6 timer, pressrier i 15 min. Apgar scoren Tobias fikk var 9.10.10. Den ble jeg fornøyd med, med tanke på at han er prematur. De synes også at jeg var i fin form og klar til å dra hjem, men de ville ha Tobias der litt lenger med tanke på at han fortsatt hadde sonden. Vi fikk et tilbud av sykehuset, vi kunne reise hjem med noe som heter NAST.

 

NAST er et helt utrolig tilbud de hadde for unger med sonde som trenger ekstra oppfylling. Etter 7 dager, da han var ferdig med gulsotten, kunne jeg reise hjem selv om han hadde sonde. NAST hadde et tilbud der de reiser hjem til deg annenhver dag der de skifter selve sonden, veier og spør hvordan det har gått. De har en regel; de kommer ikke på besøk hvis man bor langt unna, som for eksempel innebærer reise med båt osv. Jeg bor like ved sykehuset, så jeg var utrolig glad for dette tilbudet. Jeg var ikke lenge innenfor NAST, for ikke lenge etter ville Tobias bare ha pupp, da var det ikke vits med sonden. Den ene natten klarte han og rive ut sonden på seg selv og etter det sluttet vi og ble bare pupp.

 

Hvordan var deres barselstid?

Gleder du deg til det vis du er gravid ?

Sjokoladekake

I dag baket jeg en sjokoladekake til vi skulle til pappa og de. Var så lege siden jeg hadde vert der så derfor baket jeg en kake. Den falt godt i smak et lite stykke igjen så pappa sikkert skal ha med seg på jobb. Ellers har vi spist god middag og bare slappet av og kost oss. Snakket litt og spist kake.

Her er noen bilder fra bakingen:

Allt det tørre som skal oppi

Deien

Ferdig fra ovnen

Glasuren er på og litt pynt

 Kakka fra siden.

Nå skal jeg bare slappe av foran TVen med en kopp TE.

 

Noen som vil ha oppskriften ?

Hva skal dere i dag ? 

baby outfit

Dette hadde Tobias på seg i dag :


 

Han har hat flere en disse klærne på, han gulper en del. Men det er jo noe så følger med en baby i hus eller hva ?

Gulper deres barn eller gjorde de da de var mindre ?

Bytur

I dag tidelig tok vi oss en tur til byen der de har noe som heter elleville dager, der det er masse salg i byen og andre butikker. Vi gikk for å kjøpe noen av julegavene. Vi fant julegave til søskenbarnet til Tobias. Mer fant vi ikke uten om et sengtrekk til oss og huer til vinteren. 

Vi traff også på søsteren, mannen og ungene. Dere skal få se litt mer bilde de tok i går når Tobias var på besøk:

Tobias i Kaptei Sabeltann hatt


 Tobias og Tuva


Tuva går tur med Tobias er de ikke herlige ?

 

Nå skal vi lage oss Kylling og ris og kose oss sammen med verdens beste sønn. Skal også lage meg en sjokoladekake (Fristet utrolig mye).

Hva har dere gjort i dag eller skal i dag ?

Tobias har vert hos Tanten

I dag sa jeg at vi ventet på Tanten til Tobias. Så jeg og mannen kunne få slappe av litt. Vi har vert noen slappe fiskene, den tiden Tobias har vert hos Tanten sin. Hun har også 2 unger en på 3 og en på 8år. Men kun hun på 3 år var hjeme som heter Tuva. Tuva har alltid hat lyst til å legge tobias oppi dukkevognen sin eller en av stolene til dukkene. Og endelig ble ønsket hennes oppfylt.

Tobias og Tuva.

HAR DE IKKE SØTE ELLER ?

HVA HAR DERE GJORT I DAG SKAL I DAG ?

Baby gutte til mamma

Filmkvelden ble der ikke så mye av i går vi fikk se 10 min av den før minsten våknet og nektet å legge seg. Han sovnet rundt 1 så da la vi oss og.  Men vi bestemte oss for å ta filmen i dag.


Frukt Salat og Kakao


Kakao, som en vennine ga meg tips om .

Tobias såv helt til 9 i dag, så da fikk vi såve litt lenger en normalt. Cato lå i sengen og koste litt med Tobias, men jeg sto opp og stekte egg til min kjære mann. Ellers har  vi bare kokt flasker sitt litt TV og lekt me Tobias. Nå ligger han å hviler til Tanten hans skal komme. 


KOSETID MED PAPPA 

HVA SKAL DERE I DAG ??

HAT EN FIN NATT ?

Stelling av baby og Filmkveld

Tobias har blitt bedre så vi gikk en liten trile tur til butikken. Var godt me frisk luft. Nå Har vi nettopp laget ogg joika kaker til middag, og skal lage frukt salat til dessert.

Vi skal bade og stelle Tobias gjøre han klar for sengen. Han skal også få litt grøt, melk og kos før han legger seg.

 

Til desserten skal vi kose oss med denne filmen :

NOEN SOM HAR SETT DEN  ELLER VIL SE DENNE ??

HVA SYNES DERE OM DENNE ??

Lang kveld

I går kveld nektet han å spise i det hele tatt. Så vi ringte legevakten de mente vi skulle komme inn. Der ventet vi i 2 timer før vi kom inn, og ble sendt inn til Barneavdelingen, der CRP hadde gått opp til 32. Så de ville holde han over natten for å se om han gikk mer opp.  (Har ikke fått svar på den enda). De tok masse undersøkelser på han. Det likte han ikke, til slutt fikk vi i han 40ml med MME. Lillegutt må nok ver utrolig sliten i kroppen. Jeg og Cato fikk et rom på barneavdelingen, mens de tok seg av Tobias den natten. Var godt og få såve litt etter en lang og slitsom dag/kveld. Vi ble sendt hjem, så skulle de ringe vis CRPen skulle stige mer. 

SLITEN GUTT

HVA GJORDE DERE I GÅR Å HVA SKAL DERE VIDERE I DAG?

HAR DERES UNGER HAT HØY CRP?

Travel dag

I dag har Tobias bare blitt slakkere og spiser ikke like mye som han har gjort og orker nesten ikke ver våken. Så helsestasjonen sente meg til Legen der dem tok CRP den var litt høy (han har ørebetendelse) så vi skal tilbake i mårå er den høyere må vi finne en løsning.


 Fant et bilde på PCen siden jeg ikke har tat noen bilder i dag så hiver jeg med dette bilde.

Har også hat visning her vi bor nå så har vert mye folk inn og ut av huset. Mannen har også vert utrolig dorlig, så han hae sykemeling til Fredag. Reine me heila gjengen ska ligge og bare ta live med ro og komme oss i form. 

Har dere syke barn eller er dere syke selv?

Hva har dagen deres gått ut på ?

 

Slak baby

Lille prins er syk tok han opp fra sengen og da sovnet han slik på mammas bryst. Håper han blir bedre snart

HAR DERES BARN GÅTT PÅ ANTIBIOTIKA ??
HVORDAN GIKk DET??

Dagen i BILDER

I dag har jeg hatt besøk så jeg laget en video av dagen i dag. Vi tok utrolig mange bilder men alle ble desvere ikke med. Her er litt av bildene:

 

 

LIKTE DERE VIDEOEN??

HVIL DERE JEG SKAL LAGE FLERE MED MER BILDER AV DÅPEN NÅR DEN KOMMER OG ANDRE STORE TING???

Legebesøk

I natt har ikke Tobias såvet i det hele tatt, hørtes ut som han stresset når han pustet og ville veke ha tutt eller flaska. Så i dag tidelig ringte jeg legen, der vi fikk besked om at han hadde fått ørebetennelse. Han har starta på antibiotika som han skal gå på i noen dager. Får håpe han blir frisk er ikke kjekt med syke barn. 

DENNE SKAL HAN GÅ PÅ I 5 TIL 10 DAGER


EN LITEN SLITEN GUTT ETTER EN LANG NATT..

Ellers venter vi besøk av min storesøster som er tanten til min lille pins og lillesøsteren hennes. Hun bor i Kristiansand så er lenge siden jeg har sitt henne. Hun skal også være fadder til min lille gutte prins.

HAR DERE SÅVE GODT I NATT??

HVA SKAL DERE GJØRE VIDERE I DAG DA ?

 

Reaksjoner

Noen lurte på hvordan venner og familie  reagerte her er et lite innlegg om det:'


Hvordan reagerte venner?

Alle vennene reagerte fint. Noen trakk seg litt vek for de var redde, noen trakk seg vekk for godt, noen var der HELE svangerskapet, noen var falske og lot som vi plutselig var bestevenner. Men mine aller nemmeste venner tok dette fint, og støttet meg til tider, men opplevde også at noen av de nærmeste trakk seg mer og mer vekk.

TOBIAS OG CATHRINE

Hvordan reagerte familien?


Barnefarens familie: Når vi spurte moren til Cato om å snakke med henne var det første hun sa ? er du GRAVID? så tror ikke det kom for et sjokk for henne. Hun tok det veldig bra følte jeg da, og var også utrolig støttende. Mor til Cato har alltid vert utrolig støttende og lett og snakke med. Søsknene til Cato tok det også helt greit. Moren til Cato var selv 16 og søsteren var 17.

 

Min familie: Tror mamma ble skuffet der og da. Men vende seg fort til det. Da vi skulle på ultralyd for å få vite kjønnet skulle mamma være med. Tror hun var mer spent en meg. Hele svangerskapet har alltid mamma støttet meg og har aldri snakket om å ta abort etter jeg valgte og beholde Tobias. Mamma var også med på fødselen min og tror hun satt stor pris på det.

Når det gjelder mine søsken reagerte de helt forsjellig. Min lille søster tror jeg ikke forsto eller ville innse at jeg faktisk ventet en liten baby. Tror ikke hun helt klarte å få det til og synke inn i henne. Men plutselig en dag kom hun og skulle kjenne på magen og andre ting. Og hun besøket meg bare 2 time etter fødselen. Å så da at hun var en stolt tante en tante som ikke ville dra hjem men ville sove med det nye familie medlemmet.

Mine eldre søsken var utrolig gla og stolte over at det var dette jeg ville.


STOLTE TANTEN

Bytur

I dag tok vi oss en tur innom Anna som er en vennine av meg så har vert i Danmark en stund. Savnet dem, vi var en tur innom byen for å veie han var  6000gr  på prikken. Senere tok i bussen til madla der jeg skulle innom å fikse en depositum konto til den nye leiligheten vi flytter inn i 1 November. Gleder meg utroligt mye. Kjøpte også julegave til mannen, men kan desvere ikke legge dette ut nå, og kjøpte andre også. Får heller vise når julen kommer.

Hadde ingen bilder så det ble dette.

HVA HAR DERE GJORT I DAG ELLER SKAL ??

ØNSKELISTE TIL DÅPEN

Her er noe av det jeg ønsker meg til Tobias sin dåp:


 Til og ha smykker og armbånd i


Har sitt på andre ting som sparebørse som er formet som en traktor eller motorsyke og fotbalsmykke.

PAKKE PAKKE PAKKE

Nå holder vi på å pakke til vi skal flytte ut, sitter mellom ein hau med babyklær som skal pakkes ned. Utrolig mye mer oversikt jeg får på klær da. Ellers holder vi på å vaske mange maskiner og rydde en del småting som skal ned i esker. Vis vi får tid senere skal vi på kina med familien til Cato. Er litt vanskelig og lage mat her nå. 

 


FLINKE GUTTEN MIN

baby og mamma outfit

Denne fikk vi av Tanten hans Therese


Skjerf Bikbok: 149 KR

Genser bikbok: 249 KR

Bukse Bikbok: 299 KR

SVAR PÅ SPØRSMÅLENE

ka like du best av fanta og cola ?

 • Cola

 

Hva liker du å gjøre på fritiden?

 • På fritiden pleier jeg og gå i Åpen barnehage, sammen med 2 andre jenter som er utrolig koselige. Svømmehallen er tingen og være med venner og samboeren.

 

Hva er er mest nødvendig, pc eller mobil?

 • Mobilen.

 

Hva synes du mammarollen gjorde for deg?

 • Den var med og skape meg som en mer ansvarlig person. Den gjorde live mitt som en drøm, jeg klarer ikke forklare hvor mye Tobias har gitt meg. For han har gitt meg alt.

 

Hva er det du brenner for/interreserer deg?

 • Jeg brenner for friidrett, kunst og hånsverk, Hotel cæsar og trening.

 

Hvorfor er du så søde?

 • Vett ikke eg bare e det, haha neida.

 

Har det å få barn planlagt, eller skjedde det uventet?

 • Var ikke planlagt nei.

 

Har det å bli mamma forandret deg mye som person?

 • Veldig, merker en del forandring.

 

Hvordan reagerte du selv/venner/familie da du ble gravid?

 • Kan skrive egne innlegg på dette.

 

Hva er det verste og hva er det beste ved å være mamma?

 • Er ikke noe som er verst, men vis det er noe jeg må velge er det Kolikken han har hat.
 • Det beste med å være mamma er at han er mitt ansvar og at jeg sitter igjen med verdens beste sønn.


Kan du tenke deg flere barn?

 • Ja det er planen det.

 

Vis du sko hatt ei jenta, ka ville du at hu sko ha hetta?

 • Kaia Emilie, så får se om det blir en jente neste gang.Angre du på at du fikk bubba? Og syns du egentlig isje at bubba e kulere enn tobias?

 • Angrer ikke et sekund at jeg fikk Tobias (bubba), angrer heller ikke på at det var med min Samboer Cato. Han er verdens beste pappa til Tobias. Og jeg ser kjærligheten mellom dem.

 

Har du mistet venner etter at du ble gravid?

 • Ja mistet en del venner etter jeg ble gravid og etter fødselen. Merker fort hvem som er dine venner eller ikke. De som var ekte venner var der og ikke forlot deg bare for du ikke kunne drikke selv om du var 18, eller andre ting som Gravide ikke skal gjøre. Hadde en støttende familie på begge sider.

 

Hvordan har mammaroller forandret deg? :)

 • Som sak føler jeg den har forandret en del av meg, er enda den samme Lisa men bare en mamma også. Kan ikke gå ut så mye jeg vil lenger, kan ikke farte rundt hele kveldene. Kan ikke bare ta meg en tur på kino eller bursdag uten og planlegge det.

 

Vil du ha flere barn i fremtiden?

 • Ja det er planen


Har du en favorittblogger?

 • Ja har en del favoritt blogger, jeg har www.bloglovin.com der jeg kan legge inn de bloggene jeg leser og da kommer alle bloggene opp når de skriver innlegg. Har dere www.bloglovin.com.Sto det mellom flere navn når du valgte navn til barna dine?

 • Barna mine? Har bare en sønn og sto mellom. Tobias, Simon, Emil, Dennis og Benjamin.Var du helt rolig eller ble du redd da du fikk vite at du var gravid?

 • Jeg var utrolig trøtt så gikk ikke inn på meg før jeg sto opp. Var masse tanker og følelser når jeg fant det ut.


Hva gjør du på mens du går hjemme med Tobias?

 • Er i åpen barnehagen, er med andre unge mødre, venner, svømmehallen og stelle huset og ikke minst kose masse med min Tobias.


Kan du legge ut outfits bilder av både deg og Tobias?

 • Ja skal prøve har lagt ut av Tobias men skal prøve å være flinkere til det ja.


Dere to er så søte sammen, og du er en super mamma <3

 • Tusen takk, nå ble jeg gladDAGEN I GÅR

FIkk ikke blogge i går, da jeg hadde verdens mest stressete dag. Motte til byen for å få PUK koden til mobilen.

Jeg er medlem av en gruppe for unge og gravide i Rogaland, en av de hadde hjemme treff. Utrolig koselig at noen ville åpne dørene for oss. Hun hadde disket opp Salater og bagueter. Var utrolig mange søste unger og utrolig koselige mødre. Det gikk for det meste i babysnakk og hvor vi bodde og hva vi gjør på fritiden. Er så kjekt å snakke med folk som er i samme situasjon og forstår deg. Har ikke noen bilder fra treffet. 

Senere tok jeg turen innom Kilden for å møte Maureen og Linnea, Der vi handlet et par ting:


 Genser fra Bikbok, 249 tror eg og skjerf bikbkok 149 kr. 

Kjøpte også noen julegaver men det legger jeg ikke ut.

Når jeg kom hjem hadde jeg plutselit utrolig dårlig tid, var ikke lenge til Jolly skulle komme og gjøre oss klar til en 18års feiring.  Her er noen bilder:

MEG OG JOLLY

'

Mamma kjørte oss til bursdagen slik vi kom i tide, har ikke noen bilder fra bursdagen men skal legge ut når de kommer. Ellers hadde jeg en super kveld, og Cato var hjemme med minstemann. 

Dagen i dag

Vert i barnehagen med Cmilla og datteren henners Linnea. Der det var en annen med 2 barn. Vi hadde baby massage og gikk en lang tur. Hadde ikke med kameraet mitt, så ble ingen bilder. Ellers har jeg vert i svømmehallen men min kjære venn hanne. Tobias storkoset seg. Nå sitter vi og venter på noen kompiser av Cato så skal komme på besøk. 

Dere gjort i dag?

SPØRSMÅLSRUNDE

Nå har dere muligheten og spør meg om alt mellom himmel og jord. 

 • Hva lurer dere på?
 • Noe jeg skal blogge om ?
 • Hva jeg liker best av ... og ...`?
 • Og allt dere kommer på Cupcakes oppskrift

Ser noen har sport hvordan jeg lager disse cupcakesene her, så her får dere oppskriften :

Sett ovnen på 200 'C dem skal være inni i 20 minutter. ( jeg kjekekr de før også ikke allti de er ferdig til den tiden). De skal fulles 2/3. Bruker boobbel muffinsformer.

DETTE TRENGER DU:

 • 150g mykt smør
 • 150g sukker
 • 3 normale egg eller 2 store.
 • 225g hvetemel
 • 2ts bakebulver
 • 1 ts vaniljesukker.
 • 1 dl melk.

SLIK GJØR DU:

 1. Visp smør og sukker til en lys og luftig smørkrem.
 2. Pisk inn egg, men et om gangen.
 3. Bland sammen hvetemelet, bakepulvere og vaniljesukkeret.
 4. Bland i melken.

 

CUPCAKES FROSTING

DETTE TRENGER DU:

 • 400g melis
 • 150g mykt smør
 • 3ts vaniljesukker
 • 5ts karamelsaus
 • 3-5 ss kaffe ( jeg har som regel bare 2 te 3)
 • Kontidorfarge vis du vil ha farge på frostinge. 

SLIK GJØR DU:

 1. Jeg blaner allt i et her
 2. Visp den til du føler den er klar, jeg bruker kakesprøyte, eller kakeposer.

Her er resultater :

 
 kOMMER DERE TIL OG PRØVE DETTE??

Disse kan dere stemme på i Bogg vs Blogg

Jeg har kommet fram til 2 blogger som ska få være med på min Blogg vs Blogg. Det ble disse bloggene her :

 1. http://josefineaas.blogg.no/
 2. http://radio24.blogg.no/STEM I KOMENTARFELTET AVSLUTTE DETTE OM EN UKE 

STEM I VEI !!!

En herlig dag + puffa hjul

Vert i svømmehallen i dag, med søskenbarna og tantene til Tobias. Var litt kalt i vannet så da kunne ikke Tobias være så lenge i vannet. Jeg og Therese(Tanten) byttet på å holde han. Celine var utrolig flink til å svømme. Etter på gikk vi på kina og spiste mat, og Tivolig og hvar det på Høstmarkede i stavanger sentrum.

Vi gikk rundt på høstmarkede, plutselig hørte jeg bare en rar lyd, så ble vogna utrolig tung og trille den vippet til den ene siden. Så finner jeg ut at det hvar puffa, mitt i byen. Utrolig kjekt.. 

Så jeg og søstrene til Cato kjørte til Barnas hus der vogna er kjøpt for å fikse det. Var et glass som hadde havna i hjulet. Kjøpte også:

De bodyene for 99 kr på barnashus


Til og vaske flaskene med.

Kjøpte også siglesmekker. 

 

Til Kvels hadde vi dette :


 

De hadde krabbe hus i butikken så det ble kvelsen våres.

 

GO MORGEN

Vi sto opp tidelig i dag også, vi skal i svømmehallen med søskenbarna og tantene til Tobias. Det er noe vi gleder oss til, etter på skal vi spise noe og gå på høst markete.

Tobias chille foran TVen mens mamma gjør allt klart.

 

DERE SKAL I DAG DA??

Cupcakes og baby outfit

Nå har jeg nettopp laget kakao til min kjære etter å ha vert ute i regenet. og Cupcakes så dere skal få se noen bilder.


 Cupcakes en min :)

Noen av de andre Cupckakesene

Her kommer også dagens outfit har helt glemt det ut sorry..
Tobiasen min :)

 

FRISTER DET MED CUPCAKES ELLER??  NOEN SOM VIL HA OPPSKRIFT ???

HVA SYNES DERE OM OUTFIT ET SELV OM DET BARE ER BODDY IG STRØMPEBUKSE ?

Frokost hos Jolly +++

I dag sto jeg opp kl 6 for å stelle meg, skulle bort til en venninde kl 8 for å spise frokost. Tror ikke jeg har vert ute av huse så tidelig på lenge. Jeg tok bussen bort, er ikke så langt heldigvis. Når jeg kom var hun i dysjen, så jeg satte meg med moren henners i mens. Etter det laga me en god frokost, der vi hadde varmerundstykker, kakao med krem og godt tilbehør.Frokostbordet vårt.Den fantasdiske kremen vi laget.

Etter frokosten har vi egentlig bare vert nede på rommet og slappet av, Tobias elsker og ligge i senga til Jolly. jeg var vekek noen sekunder å da va han stylet med kitty på deg, ( tror hun er hallo Kitty fan,, ELLER JEG VETT).

Jolly og min prins.

Hørtes ikke dette ut som en koselig morgen ?

Hva skal dere i dag da ?blogg vs blogg

Fikk et tips om å ha blogg vs blogg så jeg tar å kjører en runde me det jeg. Så de som vil må bare melde seg på så ska jeg gå innom alle bloggene så finner jeg to dere kan stemme på..

Bare mel dere på :)

 


 SKRYTE BILDE

GO MORGEN

I dag har jeg ikke store planer, jeg skal slappe av hjemme og nyte den siste dagen av helgen og senere en gang gå tur med en vennine av meg. I dag sto vi opp kl 10. Å det va deilig å såve litt lenge, minsten fikk mat kl 5 i natt så sikkert derfor han såv så lenge. Ellers i dag har vi bare sitt TV, og lekt med Tobias. Tenkte å sette på en film senere med en kopp kakao. Det er så kjekt når helgen kommer, for da er samboeren min hjemme.

KOSETIDEN

Hva skal dere i dag ? ha dere noen planer

VENNER HVA BETYR DET ?

Hva er en ekte venn, jo en ekte venn er en venn som ikke snur seg når man trenger henne. En venn som forstår vis nettopp stiftet seg en familie at du vil bruke den tiden du har til å bli kjent med det nye familie medlemmet. Og vis den nye trenger din oppmerksomhet skal folk forstå at du må stille opp for den nye lille du har fått. Man kan ikke være med venner like my lenger man har mye annet og priotere en å være med venner hver dag. Det er ikke frekt ment men når man får en unge så må man gi den oppmerksomhet og kjærlighet så mye babyen vil ha. Og om venner blir sure for at jeg sier at Tobias betyr mer en alt for meg, så har dem ikke grunn til å bli skuffet. klart betyr sønnen/datteren mer en alt annet. Og du stiller opp for sønnen/datteren din uansett hva som skjer med vennene dine.. 

 
MITT ALT


Er dere ikke enig?

Dagen i dag

Når vi sto opp i dag slappet vi litt av på sofaen alle 3, etter på gjore vi oss klare til å gå i svømmehallen. Der vi skulle gå med Ida og Liem. De kom litt senere da, så da var jeg alene i gaderoben med minsten. Litt vanskelig med en som ikke kan sitte og stå. Men det gikk jo til slutt, da vi kom ut sto Cato klar med kameraet, den ene badevakten var så snill og tok bilde av alle 3.

 

Vi koste oss i Basenge, Tobias storkoste seg :)

 

Etter det ble vi med Ida og Liem til senteret skulle kjøpe noe små ting. Til å lage et maleri. Ida ble me oss hjem og etter det har vi bare sittet i sovaen og gled på TV for minstemannen har såve siden badingen sikkert veldig sliten. Nå venter vi bare på en vennine som skal komme så blir det film og godt..

Hva har dere gjort i dag og hva skal dere gjør i dag???

Hvor mye har blitt forandret etter jeg fikk Tobias

Dette spørsmålet fikk jeg så jeg velger og svare på dette. I live mitt er egentlig veldikt mye forandret. Både da jeg gikk gravid og når jeg fikk Tobias. Når jeg gikk gravid har jeg bare skrevet hvordan jeg følte meg da jeg gikk gravid. Men nå skal jeg svare på hva som forandret seg.

 

Når jeg gikk gravid forandret hele kroppen min seg. Magen, puppene og lårene. For å si det slik så var ikke kroppen min den samme lenger som den var før jeg var gravid. Men når du ser hva d sitter igjen med så er det absolutt vert det.

 

 Bilde da prinsen var inni magen min :)  uke 27

Andre ting som ble forandret var jo det at jeg brydde meg mer om lekser og tenkte at jeg må ha en utaning for å klare å forsørge min kommende sønn. Så jeg tokk skolen mer på alvor og var mer rolig i timene for å prøve og fulle med. Jeg følte også jeg forandret meg som person. Jeg fant fort ut hvem som var mine venner og ikke.

Etter at prinsen var kommet merket jeg at jeg hadde et ansvar for noe og kunne ikke legge opp alt slik jeg ville lenger. Mote ta det i Tobias sitt tempo og kunne ikke gå der jeg ville når jeg ville. Merket at venner jeg ikke har vert med siden 10 klasse begynte å være med meg å merker fort at det er pga Tobias, og det føler jeg blir litt feil. Så fant fort ut hvem som var mine venner og ikke. De som er mine venner er veldig støttende og snille. De forstår et nei de tåler og høre et nei.

 

Å Være mamma er en ubeskrivelig følelse det er bare helt fantastisk. Kunne ikke tro at man kan få så mye kjærlighet til en så nettopp er kommet seg til verden en som har bodd mesteparten av sitt liv i min mage. Tobias er bare helt perfekt og jeg elsker han mer en alt annet..

Fin sang

Nå sitte meg og Tobias g høre denne sangen utrolig fin, Tbias og likte den sangen..

 

Hva skal dere gjøre i dag ??

Min topp 5 ble til 9

Det ble topp 9 og ikke 5 var så utrolig vansklig å velge, mange flote blogger men må desveres si at jeg havnet på disse bloggene her:

 1.  http://annaelh.blogg.no/
 2. http://linnus.blogg.no
 3. http://linndesireejensen.blogg.no
 4. http://adachristin.blogg.no/
 5. http://vanstr.blogg.no/
 6. http://lottemusic.blogg.no
 7. http://malinmiilf90.blogg.no/
 8. http://cma11.blogg.no/
 9. http://alenemamma2011.blogg.no/

Til dere som kom kom på  min topp 5 hadde mange fine blogger, men er ikke allt ejg er inntresert i å godt vi ikke alle er like..

Hva synses dere som kom på denne listen og de som ikke kom på den ??

Så den grei ut ?


Lille Prinsen har besøk av Liem og Ida

Når har vi nettopp hat besøk av Liem og Ida, det er et koselig vennepar av oss. De kom på grøt fakdisk ogIdol. Vi hadde ingenting av godbiter (STOLT) tror det er første fredagen på llengeder jeg ikke har hatt godbitter. Vi gjore ikke så særlig mye, men trenger ikke alltid å gjøre så mye for å kose deg. Etter på satt vi og tokk noen fine bilder og snakket. 

Her er noen biler :


Liem og Tobias flyr. Se så flinke eg e folkens..

 

 

Ida sit fang.

 

Hva har dere gjort denne fredagskveld og hva pleier dere gjøre på fredager ?
HVA VIL DERE JEG SKAL BLOGG OM ??

Hva vil dere jeg skal blogge om? Jeg trenger deres hjelp og inspirasjoner..

Hva vil dere jeg skal blogge mer om å noe dere savner på bloggen min?

 

SVØMMEHALLEN MED LILLE PRINSEN

I dag skal Vi i svømmehallen med tremeningen min og moren henners. Har sikkert ikke sett dem på 3 år. De bode i USA en periode. Gleder meg sånn til å se henne igjen. Sistt jeg så henne kunne hun snakke litt, å nå er hun 6 år, faktisk i dag fuller hun 6 år. Så etter på skal vi ut å spise for å feire den lille Prinsesså. Gleder meg har ikk ord på hvor mye jeg har savnet dem. Sist vi var i svømmehallen var stenkt, men skal få henne til å ta litt bilder i dag. Siden bare meg å Jennifer som skal bade, Tobias er ennå litt slakk så han sitter på land me moren.

 


 

SKRYTE BILDE

Meg og prinsen er på besøk

Jeg og Prinsen min er på besøk hos Linnea og Maureen.

Linnea er tremeningen min, men for meg eg hun akkuratt som min søster. Fra jeg var liten har jeg alltis villet vert med Linnea. Vis mamma ikke kjørte meg ditt etter skolen, gråt jeg helt til de kjørte meg.

Linnea er anderledes en alle andre, men den hvorfor bry seg om det ??? Hun er jo som alle andre for meg, hun er et menneske som alle andre hun har følelser som andre mennesker. men hun er mer VAKER en alle andre mennesker. Hun er så glad i Tobias, hun ligger og nusser på an, og vis han griner blir hun lei seg.


 TOBIAS SOM SLAPPER AV PÅ SOFAEN TIL LINNEA

 

HVA HAR DERE GJORT I DAG??

SYNES IKKE DERE FOLK SOM IKKE HER HELT LIKE, ER UTROLIG SØTE OG HAR MYE Å GI ANDRE ??

GO MORGEN

Nå gjør jeg meg klar til å gå i Åpen barnehage, får håpe minsten er i form vis ikke får vi bare fra hjem igjen. Han var veldig slak og sutrette i går. Men da han fikk paracete så såvnet han (han hadde feber etter vaksinen i går). 

Foresten har noen skryte bilder av tobias dere skal få senere, jeg er så stolt over han, han er min lille flinke prins. Vi trener hode kjønner dere, han begynner å bli veldig flink. Skal legge ut bilder etter jeg har kommet hjem, har ikke tid nå. 

 


Tobiasen min ( Mammas prins )

 

HVA SKAL DERE GJØRE I DAG DA ?

Day 10 - Et sted du vil akuratt nå

THAILAND


 Bilde har jeg tatt på en strand i Hua Hin, jeg savner den plassen. var den siste familieturen jeg hadde med pappa og familien. 

Her er noen andre bilder fra den turen :

Her er meg og søstrene mine og min ene bror :)
Meg med verdens beste boro og søster..

 

HVOR VIL DERE I AKKURATT NÅ??

VIL DU VÆRE MED PÅ TOPP 5

Noen flere som vil melle seg på min egen TOPP 5 liste eller ? Det er bare til å kommentere nedenfor, så et du med i min vudering på min egen TOPP 5 ??
Tur med Anna og Barnashus

Etter 3 månerskontrollen i dag, tok vi oss en tur til venninen min Anna som har en liten jente som heter Michelle, verdens søsteste jente ( kjæresten til tobias). Vi gitt ut og delte ut dåpsinnvitasjonene til Anna. Etter det gikk vi bare inn for det var ikke særlig fint vær, Moren til anna laget middag til oss.

MICHELLE OG TOBIAS KJÆRESTEPARET

Etter at jeg hadde vert der en stund, hentet far til cato meg og Tobias, vi kjørte til Barnashus. Der gikk det litt penger i dag ja. 

DETTE KJØPTE VI :

Disse er at nykkere ting kan komme ut av smokken.

39 KR


Bite smokk, han har jo begynnt å få tenner stakkar lille gutten min

79 Kr

Comfy Pro Treningsmatte

Dette fikk vi av den snille pappan til Cato, lekemappe.

 

Kjøpte også moen andre små ting som smekker og slikt.

 

HVA HAR DERE GJORT I DAG DA ?

3 månerskontroll

Ja nå var 3 månerskontrolen øve, og nå er det ikke stikk før  om 2 måneder. Som sakt har jo min lille venn hat feber en periode og den gikk vekk. Så de var litt skepdiske til å ta sprøyten. Men sidne han ikke er så slak lenger gikk det fint, Helsesøster holt han og prattet med Tobias,, når hun sa "snart skal du få et lite stik" så bare smilte han. Hehe litt komisk for de vet jo ikke hva det er for noe egentlig. 

Når hun satt sprøyten hylte han færlt, men han lot seg trøste for det. Han fikk tuttu og kosi og mamma kos da var allt bra igjen og smertene vekke. Hun mete at han trengte fysioterapi, siden han har en favoritt side, men det var ikke noe farlig. Men siden lillegut er premature så ville de ha en titt der uansett. 

Legen kom inn og såg på hoftene til lillegutt, de hvar helt fine. Skrev også at jeg trodde han begynnte å få tenner, å gjett det gjore han meg jamme og.

Vekt: 5640 gr

Lengde: 58 cm

Hode: 40 cm

 


HADDE INGEN BILDER SOM PASSET INN SIDEN MINSTEN SÅVER ORKE IKKE PLAGE HAN MED DET NÅ, SÅ SLEMGER UT ET BILDE AV TOBIAS OS SØSKENBARNET TUVA 


HVORDAN GIKK DERES KONTROLL ?

GO MORGEN

Nå har jeg vert innom alle bloggene som har melt seg på å være med på topp 5, det ser ut som jeg må lage en topp 10 var så utrolig mange bra blogger der inne. Jeg orker ikke vudere dem enda. har hatt en forferdelig natt, den har bestått av å springe frem og til bake til toen har vert utrolig kvalm. Men har jalefall gått igjennm de og funnet frem endel jeg synes var bra som jeg vil lese mer av og vudere ut fra de og til slutt velde mine 5 eller kanche 10.

 


Nå skal jeg gjøre meg klar til å gå til helsestasjonen på 3 månerskontrol. Grurer meg litt men det ska nok gå så bra så.

 

VIL DERE GJETTE  PÅ DETTE:

HVOR MYE HAN KOMMER TIL Å VEIE :

HVOR LANG HAN KOMMER TIL Å VÆRE:

OH RUNDT HODET:

God natt

Leser på bloggene i morgen når jeg får tid nå griner minsten så jeg har en jobb å gjøre å i mårå blir det 3 månerskontrol. Vis jeg står opp tidelig skal jeg prøve å blogge før jeg går i mårå

God natt :)

Er på mobilen slenger med et bilde av Tobias så biter fingen til pappa, tror han begynner å få tenner

VIL DERE VÆRE MED PÅ MIN EGEN TOPP5 LISTE ??

Jeg vil ha min egen topp 5 liste, vil lese mer blogger. Bare komenter nedenfor så skal jeg lese igjennom blggene så skal jeg velge de blggene jeg liker best. De skal jeg legge inn i bloglobin og lese fast og kommentere.
VIL DU AT JEG SKAL LESE BLOGGEN DIN OG AT DU SKAL KOMME PÅ MIN TOPP 5 ???

SYK MAMMA OG SYK BABY

I dag har jeg ikke orket å legge bilde av klærna til Tobias. Både jeg å han har vert syke så Cato mote ta fri fra jobben. Så i dag har han bare vert i pysjen det har me alle her i heimen. Helsesøster ringte meg å sa at den timen vi hadde på Torsdag kune vi ikke ha så nå må jeg komme i morgen. Å da er det tid for 3 måners kontroll. Får håpe minsten er bedre da.  Skal fortele mer fra 3 måners kontrollen i morgen..

 

TOBIAS MED CATHRINE PÅ CAFE'

DETTE HAR JEG BESTILT

DETTE SKAL JEG OG SAMBOEREN HA OVER SENGA VÅRES.

DENNE SKAL OVER SENGA TIL TOBIAS

 

Dette bestilte jeg på :

http://www.sofiesvilla.no/index.php

NOEN ANDRE SOM HAR BESTILLT DER?

HVORDAN JEG FØLTE MEG NÅR JEG GIKK GRAVID?

Når det gjeller magen, så var det både kjekt å litt vanskelig. På skolen for noen venner var det veldig kjekt, men når det kom til å gå i kantina og alle stirret var det ikke så særlig kjekt. Når det kom til familien, og familien på Cato sin side, følte jeg ikke for å vise magen, jeg ville heller gå i klær der magen ikke viste jeg ville helst bare ligge på romme og gjemme meg. Men når det bare var meg og Cato så var det helt annerledes, då snakket vi veldig mye om hvordan det ville bli, hvordan vi ville oppdra barnet, og vi koset med magen. Det var da jeg følte jeg ikke trengte å skjule magen lenger, det var jeg forsto hvor mye Cato betydde for meg. Han var så forståelige og han forsto at jeg ikke hadde det så kjekt på skolen en periode, han var der for meg å gidde meg mot til og overse det meste.

 

MIN STØTTENDE FAMILIE

 

HADDE DERE STOTTENDE FAMILIE ?

Day 9 - Et bilde av framkomsmiddelet ditt

JEG TAR SOM REGEL BUSSEN

FØDSELSHISTORIEN

Alt starta litt dramatisk den 19.juni.201. Da jeg skulle reise meg om morningen for å rekke doen, i det jeg reise meg. Bare kom det blanding av vann og blod ut. Jeg satt meg på do, og der kom det bare mer og mer det, var ikke lite heller. Jeg ropte på Cato han sprang inn og ble redd han og, jeg begynte å gråte av redsel.

 

Vi var helt alene hjemme, foreldrene til Cato var i Danmark og jeg ringte mamma. Hun sa jeg skulle ringe føden, men jeg tenkte det er jo 8 uker igjen til termin. Jeg ringte dem opp de trodde der var vannavgang og slimproppe hadde godt. Mamma var på vei for å hente meg, men da sa de på føden at jeg mote bare legge meg ned, og ikke fikk sitte i bil så dem kom å hentet meg. Mamma var redd og kom her for det og bare så etter meg i mens. Cato blei med i ambulansen, når jeg kom på sykehuset ble jeg sendt på fødeavdelingen dem kjekket om jeg hadde åpning å der var det ikke, de fant ingen tegn til noe uten om skynder.  Jeg fikk longemodning sprøyte slik lungene til Tobias skulle bli fortere utviklet. Etter en lang dag å klokken blei midnatt, fikk jeg noe for å sove bedre. Å da jeg våknet dagen etter så hadde jeg ikke så mye smerter lenger.

Og ble sendt opp på fødeloftet, der jeg skulle ligge på overvåking til jeg fikk ekte rier eller til jeg skulle bli igangsatt.

 

21.juni gikk jeg på skolen for å få vitnemålet, fikk da lovt av Jordmoren. Etter det fikk vi avtale en tid med legen. Da ble vi enige om hva dag jeg skulle bli satt i gang.

 

De spurte meg også om jeg ville være med på et prosjekt, som gikk ut på at jeg skulle trekke en lapp det enten sto at jeg skulle bli satt i gang der og da, eller at det sko skje naturlig. Hadde det ikke kjed naturlig innen uke 37 hadde de satt meg i gang da. Jeg valgte og ikke bli med på det, side jeg var redd for infeksjon. Så da satt de en dato som jeg skulle bli i gangsatt. Datoen ble 28.juni.2011.

 

Jeg fikk lovt til å gå hjem og slappe av dagen før for å samle krefter, til den tøffe dagen. Men jeg måtte være der oppe kl 07:00, vor jeg skulle få de første modningspillen da, de sa jeg kunne gå over 2 døgn, så jeg forberette meg får et LANGT sykehusopphold. Etter jeg hadde fått den første modningspillen, gikk jeg fra utrangen og opp til 7 etasje, år de kjekket åpningen da, hadde jeg 3cm og da ble jeg sendt ned på fødeavdelingen i en fei, og trengte da ikke mer modningspiller. Kl 13:00 fikk jeg rier og hadde 4cm, men etter lang tid hadde jeg enda 4cm, så de satt drypp på meg, da fikk jeg mere rier, men ingen mer åpning.

 

Jeg hadde 30ml i drypp og de skulle sette meg opp til 60ml sånn jeg skulle få mer åpning, men selvfølgelig mote de gjøre feil å sette 90ml. Det market jeg ikke der å da, men da jeg hadde 10 rier på 10 min og klarte ikke puste mellom riene da merket jeg det. Og mamma spurte meg om de kunne skrue ned, de slo helt av og jeg hadde slike ekte rier. De kjekket åpningen min, og på 45 min hadde jeg åpnet meg fra 3-4 til 7-8cm. Så etter lang venting fikk jeg epetural, den hadde jeg ventet lenge på, da jeg fikk den sovnet jeg i 10 min helt til jeg sa og presser det. Å de trodde ikke på meg helt til de sa du har 10cm, og jeg fikk lovt til å presse, for å si det sånn epeturalen fikk jeg i tide for jeg kjente ikke så mye av pressingen. Etter 15 -10 min pressing var prinsen min ute, og ble lagt oppå brystet mitt, kl var 18:55. Brukte 6 timer fra riene startet. Prinsen var virkelig det vakreste jeg noen gang hadde sett. Jeg så bare bort på faren og han bare spilte av glede, og moren min var også med og hun ble stolt hun også tok masse fine bilder.

Her er noen bilder :


( Er klar for å føde nå )


en sliten mamma etter en har fødsel, klar for å dysje. 

outfit 03.10.2011

HVA SYNES DERE ?

ER VI LIKE ?


HVA SYNES DERE ER VI LIKE ?

Day 8 - Et bilde som gjør deg glad

Verdens nydeligste syn noen sinne..

Etter jeg hadde fått han på bryste litt pakket de han inn, å her er et første bilde me både STOLT MAMMA OG PAPPA..


Dette viste dere ikke ?

SISTE:

1. Siste du drakk - Cola

2. Siste telefonsamtale - Liem

3. Siste mottatte sms ? Kine (søsteren min)

4. Siste sangen du hørte på ? En av smurfene hehe

5. Sist du gråt ? Ikke så lenge siden.

 

 

DETTE ÅRET:

15. Har du fått nye venner i år? Ja

16. Sluttet å være forelsket? Nei, bare blitt mer forelsket.

17. Ledd til du har begynt å gråte? Ja hehe

18. Møtt noen som har forandret deg? Jaa

19. Funnet ut hvem dine virkelige venner er? - JA!

20. Funnet ut at noen har snakket om dritt om deg bak ryggen din? Ja veldig og.

 

 

SANNHET

24. Har du kjæledyr? Nei har ikke det. Lyst på hund men det blir litt stress med en liten i hus.

25. Vil du forandre navnet ditt? Nei

27. Når våknet du i dag? 09:00 alarmen som vekket meg.

28. Hva gjorde du midnatt i går? Sov var dårlige.

29. Nevn noe du ikke kan vente på? Aner egentlig ikke.

30. Sist gang du så pappan din? Sist Søndag.

31. Hva ville du forandra i livet ditt? Kunne ikke hat det bedre en det jeg har det nå.

32. Hva hører du på akkurat nå? Kjæresten som snakker med Guttungen.

33. Har du noensinne pratet med en person som heter Tom? ja

34 :Hva går deg på nervene akkurat nå? Når det ikke er mer varmt vann til å lage melk av hehe.

38. Stjernetegn? Fisken

39. Gutt eller jente? Jente

41. Ungdomskole? Nei, har permisjon fra lære

43. Hår farge? Brunblond

44. Langt eller kort ? Har hat lengre men er ikke kort heller.

45. Høyde? Husker ikke.

48. Piercinger?  Nei tok den ut fra navlen når jeg gikk gravid.

49. Tattovering? Nei har ikke det, men søsteren min holder på å tegner noen :)J

61. Spiser? Ikke noe akkurat nå.

62. Drikker? Cola hehe

63. Nå skal jeg ? Snart kose litt med Tobias.

64. Hører på? Inntroen til ole dole doffen.

65. Venter på - At store søsteren min Terese skal komme å hente meg

 

HVA ER BEST MED DET MOTSATTE KJØNN?

69. Lepper eller øyne? Øyne

70. Kyss eller klem?  kyss

71. Høyere eller lavere? høyere

72. Eldre eller yngre? eldre

73. Romantisk eller spontan?  begge

74. Fin mage eller armer? mage

75. Tattovering eller piercing?  tattovering

 

SVAR HELT ÆRLIG:

96. Er det en person du har lyst til å være sammen med akkurat nå? Ja, min kjære.

97. Hatt mer enn en kjæreste av gangen? Nei

98. Tror du det er mulig og være trofast for alltid -  Både og :P

99. Hva er den ene tingen du ikke kan leve uten? Tobias, min nydelige sønn. 

dagens outfit eller ikke ?

Vil dere at jeg skal begynne me dagens outfit både meg og Tobias?
 

SVØMEHALLEN

Nå er det bare å så opp skikkelig, slik vi kan pakke til vi skal i Stavanger svømehall i dag. Der skal vi samme me Søskenbarnet til cato og tanten hans. Og selvfølgelid LILLE TOBIAS.

Jeg har vert i svømmehallen før med Tobias, da gikk vi men en vennie av meg som også har en liten jente. Tobias og hennes lille jente, elsket å bade de koste seg. Så har jeg kjøpt en del badebleier som er opp til 6 kg og Tobias er jo hele 5380 gr nå så må brukes opp hehe. Kommer nok ikke til å bruke alle men bading er sunt og godt for alle. 

Vi bruker barwe vanlige badebleier vi har kjøpt i butikken, synes de er helt greie. Og veldig søte.

Har ikke bilder, men skal prøve å ta noen fie bilder i dag å se om noen av de er greie nok til å komme ut her, legger ikke ut alle bilder, liker ikke legge ut bilder så er for mye hud av Tobias..

HVA MENER DERE OM Å LEGGE UT BILDER ELLER IKKE ??

 


(TANTE MARI OG TOBIAS)

SVAR PÅ SPØRSMÅLENE

Kossen føles det å være mamma ?

 • Det er en god følelse og være mamma, du føler deg plutselig mer viktig. Du er jo et forbilde for ungen din og har et ansvar som du aldri har hat før. Å vøre mamma er det beste som har hendt meg.

 

Kan du fortelle om fødselen ?

 • Ja skal det, er bare ikke ferdig med den enda, men den kommer sikkert snart.

 

Reaksjonen når du fant ut at du var gravid?

 • Jeg og Cato testet meg på natten, siden de sier du skal ha morgentisset, men jeg våknet sånn rundt 5 for å tisse så hvorfor ikke ta den da. Jeg var utrolig trøtt så tror ikke det gikk opp for meg da jeg våknet. Når jeg våknet igjen trodde jeg først det var en drøm. Helt til jeg våknet og fant testen vegsiden av sengen. Jeg hadde masse tanker i hode både negative og positive tanker. Det var ikke så mye snakk om abort, var mer på det andre. Etter lang tenking kom vi frem til å beholde. Å det er det beste som har skjedd meg.

 

Er det mye stress å ha barn når du er så ung ?

 • Får å helt ærlig er det ikke så stress til tider. Minsten har hat kolikk så ja det er stress det skal jeg låve dere. En som griner hele tiden uten å ville tørstes. Men det at du er så ung tror det er like stress uansett hva alder du er i. Tror folk bare folk prøver å skremme dere om at det er vanskelig.

 

Kan du vise bilde av magen når du var gravid ?

 •  Ja det kan jegHvordan var det mellom deg og kjæresten når du fant ut at du var gravid?

 •  Han var støttende fra staren av, han stillet opp for meg uansett vage jeg falt på. Å han er ennå støttende. Han er verdens beste pappa og jeg er stolt over han. Er ikke mange på den alderen som hadde stilt opp i denne sitevasjonen.

 

 

 

Var det vanskelig for dere? hvis ja, hvorfor?

 • Det var så klart noe helt nytt for oss, og det forandret live vårt bare på en dag. Synes ikke det er vanskelig, men til tider når du er trøtt vil du helst bare sove.

 

Bor du og kjæresten sammen, hvis ja, kan du vise bilder av stedet dere bor?

<!--[if !supportLists]-->·         <!--[endif]-->Ja, men skal flytte så kan fikse bilde når jeg har flyttet inn i den andre. Er bare esker og sånt her nå.

 

Hvordan reagerte familien da du fortalte at du ventet barn?

<!--[if !supportLists]-->·         <!--[endif]-->Bedre en jeg hadde trodd, de fikk jo sjokk, men når magen vokste og det beveget seg tror jeg det var lettere for dem og forstå at jeg ventet barn.

 

Hva vil du gjøre fremover, og hva vil du jobbe med/bli ?

<!--[if !supportLists]-->·         <!--[endif]-->Jeg har permisjon fra læreplassen, skal gå i lære som helsefagarbeider. Og etter på videre på verdepleier skolen. Vil jobbe med funksjonshemmede personer. På en skole på spesial avdeling. Det er Drømmen min, håper og tror den kommer i oppfyllelse også. 

 

BARE FORTSETT OG SPØR 

Day 7 - Meningen bak bloggnavnet ditt

Får å sei det slik, er det ikke noe mening bak navnet. Jeg heter lisa og er føst i 1993 og det er det. 


  MEG OG GUTTEN MIN

MINNER OM SPØRSMÅLSRUNDETrille tur og fint vær

Som jeg sa i går her i Stavanger har virkelig sommeren kommet litt forseint. Så da må vi bare gripe den tiden mvi har og ta oss en trille tur. Å når mannen ikke er på jobb i dag så blir det den lille familien på trilletur. Men vi orker ikke gå ut før minsten skal ha mat igjen så vi ikke risikerer gråtin hele turen. Så får håpe han snart er sulten, for jeg er gira på å komme meg ut i fin været.

 

  Pappa ( cato) på trilletur på hytten min 

 

MINNER DERE PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN !!