Om meg Om Tobias Fødselshistorien Graviditeten Spørsmål ?

min hværdag

En fin morgenstund

For en herlig morning, i dag sto Tobias opp halv 8 og Cato sto opp. Men han sovnet så jeg sa han bare kunne gå å legge seg, men måtte komme ut om jeg trengte han vis kneet røk. Har blitt bedre men noen ganger svikter det å da er det godt å ha han rundt meg. Så meg og tobias har lekt masse sammen på gulvet og sitt på film på pcen sammen. Men Tobias begynnte å bli trøtt så da fikk mammaen satt på vaskemaskinen, tørketrommelen og oppvasmaskinen og rydde litt i leiligheten. Men nå er begge stått opp og vi er alle klar for en ny dag sammen. Jeg skal også på kino i kveld og gleder meg utrolig mye..

Mamma elsker deg, nydeligheten min...

Tobias elsker gåleken sin han fikk av morfar og dem...

Tittei mamma jeg gjemer meg her jeg, ok ?

Hvor er foten min mamma ?

Hvordan er deres morning vert i dag ?

hva skal dere i dag ?

hekdisk dag men kjekk

I dag har dagen gått utrolig fort, vi tok turen bort til madla for å få oss noe frokost, etter det fikk Tobias seg noen bodyer etter som han bare har rundt 5 som er ganske så lite. Jallefall når vi skal reise til mandal snart. Så da er det griet med litt korte og litt lange bodyer til Tobias. Senere møtte vi Foreldrene til Cato som også spiste litt på madla. Ellers gikk vi litt rundt og Cato fikk seg endelig ny mobil som han har ventet på lenge. Han fikk seg IPhone 4s så nå er han fornøyd. Og i tilleg så fikk han ein ekstra dama på kjøpe, som heter Siri (hun hører med telefonen altså for dere som lurer).

 

" Tobias

" Blid gutt med nye sko "


Ellers var det rett hjem litt senere og få i tobias noe mat før vi skulle på avsluttning på skolen til lilesøsteren min som går ut 10 klasse nå. Der det var fin sang og dans. fikk tatt noen bilder men ikke så mange gode når jeg tok med mobilen. Etter vi kom hjem og Tobias var lakt, gikk det en halvime så våknet han Cato gikk inn og tobias var gjennomsvett og høy feber. Eller febermpleren sluttet og funke så jeg og mamma mitte kjøpe ny til han. Så nå sitter jeg og spiser Big One sidne det har vert en hekdisk dag og lite tid til middagslaging.

" Tante mari og Tobias, nydelige søsteren min  "

Hva har dere gjort i dag ?

Hva bruker dere på å måle temperaturen?

Bruker dere i endetarmen eller bruke dere sån du måler i pannen ? ( ERFARINGER) ?

 

Morgenstund har gull i mund

Dette ordtaket er så sant så sant. Hvær morgen med Tobias er like fantasdiske uansett, noen er en utfordring, noen går på skinner mens noen kan være krevende også. Men uansett så er det helt fantasdisk. I dag sto Tobias opp kl 8 og jeg halv 9 etter jeg klarte og sovne når jeg var på vei te å kle på  meg. å bare la meg nedpå litt i en liten halvtime igjen. Når jeg sto opp hadde Tobias det supert å krabbet rundt om kring mesn pappaen slappet av og så litt på Tv.

Men det som jeg synes er noe av det kjekkeste med morningen er det og spise frokost sammen med min lille familie, Tobias fikk grødt men spiste ikke å mye så han fikk litt skive også så. Når han spiser skive tuller han litt, men synes det er bedre han spiser selv og griser og tuller litt ( selv om vi sier nei da) en at vi skal mate en 1 åring. Han er jo utroig flink til og spise selv, så hvorfor ikke. Dere skal få se 2 bilder fra vår frokost i dag :

" Tobias som tuller litt med maten og glier lurt bak skiven "

" Tobias viser hvor sterk han er, det er kjempe kjekt. Han knurrer også av og til "

Hvordan er deres morninger i hus ?

Hvordan er deres barn når dem spiser?

Når begynnte det å spise selv ?

Besøk i barnehagen + bilder

I dag har vi vert i barnehagen der Tobias skal begynne til August, der dem hadde åpent for barn som begynner der. Tobias kom godt overens med de voksne som han traff på og ser ut som dette er en BHG som Tobias kommer til og trives godt i. Og på toppen av kaka er det en narturbarnehage så de er mye ute med dem små så dette her blir kjekt for Tobias som elsker og gå tur og være ute.

Ellers var jeg og tokk CT av kneet og får vite mer når jeg skal på ny vudering på hvordan dem skal opperere. Ellers har vi vert hos vennina mi Lene og mannan og en kopis av dem. Der vi hadde god middag og is etter på. Vi stor koser oss der hele tiden og tiden går så fort når vi er med dem. Og Tobias og Leah Emilie koser seg utrolig mye sammen og leker så godt sammen. Dere skal få se litt bilder fra i dag også tok en del bilder i dag jalefall.

 

" Flinke Leah Emilie som går itte bilen "

" Hva er det nå da mamma ? "

" Lene og Tobias kose litt og "

" Søte lekekameratene "

" Sjermtrollet til mamma "

" haha, blink skudd haha "

" Tutt tutt mamma, her kommer jeg "

" Tobias har fått seg juniordyne av farmor og farfar "

Hva har du/dere gjort i dag ?

Hva synes dere om bildene ?

Når begynnte deres barn med junior dyne ?WOW, hva skjer ?

Ja WOW hva skjer det skal dere få vite nemelig nå...

Jeg må bare skrøyte litt av min lille Prins som var helt utrolig i natt/morres. Han sovnet rundt 7 og våknet kl 5 i natt da vi gidde han hostesaft å litt å drikke siden han ikke er helt frisk i brystet. Så la vi oss igjen, å gjett hvem som sov videre til HALV 9 da dere? Jo Tobias han sov til halv 9 og det merket jeg var herlikt selv om jeg sov til 9 og ikke klarte og sove lenger for Tobias har smittet meg også. Så nå er jeg tett i alle kanter og utrolig vondt i halsen. Så håper vi blir firske begge to snarest.

Ellers så har jeg filmet når Tobias kryper så jeg tenkte og dele me dere senere i dag når jeg får tid. Ellers har Tobias lekt med gamle bankort og busskort bare se her dere. For jeg fikk et nydelig bilde av han nettopp.

" Tobias som tar med kortene over alt "

" Mmm dette smakte godt mamma "

Hvor lenge sov deres små i dag/ eller du ?

Hva skal dere i dag ?

Når begynnte deres barn og krype ?

For en morning

I natt hadde vi overnatting av en god vennine av både meg og Cato. Hun sto opp med meg slik Cato kunne osve litt lenger, siden jeg enda trenger hjelp med Tobias. Så når Tobias hadde sin lur kl halv 9 la jeg meg godt under dynen igjen og det samme gjorde hun. Men Tobias våkner nesten rett etter på. Maiki kom inn og sa bare sov du Lisa så tar jeg han litt jeg. Jeg fikk dårlig sanvitighet men klarte og sovne til slutt. Merke der er deilikt å sove lenger jalefall med min kjøre Cato vedsiden av. Er ikke ofte vi får lange morninger sammen.

Tobias har kost seg masse i dag, men mammadaltheten eller hva jeg skal kalle der er kommet tilbake som ikke er noe kjekt. Når jeg går gråter han, men han klarer fint å være alene med maiki eller andre men vis jeg går på do og alt slikt begynner han og gråte som er utrolig slitsomt til tider. Men jeg fikk tatt meg en god dysj også uten at han begynnte og gråte.

Siden jeg låner pappa sitt kamera utnytter jeg det med å ta masse fine bilder av prinsen her får dere se noen av dem jeg tok:

" Tittei mamma "

" Hjelpe pappa eg, pappa e forbildet mitt bare så dere vet det "

" Hmm maiki va ha du i tungen, har jeg en slik en ? "

" Tobias er blitt så flinkt til og gå når ud holder han og inntil ting "

" Pappa dette er morsomt "

Hva har dere gjort i dag og skal ?

Er ikke Tobias bare nydelig ?

Helga på drange + masse bilder

Vi var hjemme fra drange i dag rundt 5 tiden, da vi hadde litt mad og Tobias fikk leke litt. Ellers er Tobias lakt nå, og jeg og Cato slapper litt av. Jeg tenkte og fortelle dere litt hvordan helgen på Drange har vert.

Vi kom ned, og veien var stengt så vi kjørte rundt som tok 1 time ekstra, vi motte rekke en rørlegger som skulle hjelpe oss med noen rør som hadde sprukne. Slik vi kan ha vann til vi skal ned igjen om 3 uker. Gud så jeg gleder meg. Ellers gikk vi en liten tur og bare slappet av mesns rørleggeren var der, etter på tok vi turen til Lyngdal der vi spiste middag den dagen.

" Celine som spiser... "

" Tobias liker godt pomefrite..."


Dagen etter på var det barnas dager i lyngsal som ikke har så utrolig mye på, men hoppeslott som Tobias og Celine kosser seg i. Ellers tok vi turen til sørlandsbadet, siden været ikke var så fint når vi var i lyngdal. Det var kos for både STORE OG SMÅ, Cato og Celine tok masse sklier mens jeg og tobias var inne på en rolig plass med bare voksne og små barn. Tobias skulle bare "sømme" hele tiden. Når vi kom hjem og Tobias skulle legge seg gikk jeg og Celine og tok masse fine biler, og må si hun lille jenta der er meget fotogen, det får dere se på bildene under teksten snart.

Ellers har vi bare spillet kort, spist goteri og kos oss masse ute med leker.

" God guttet som er klar for kveldstur..."

" Tur på drange..."

"nydeligheten..."

" Jentå mi ! "

" Søta "

 


" Love it "

" Love you big time "

" God gutten som hadde feber "

 

" Celine som e min model "

" Elsker dette bilde her..."

" Fotogen eller HVA ??? "


" Bada er ikke feil, selv om det regne "

Hva synes dere om bildene ?

Er ikke Celine fotogen ?

Noen av dere som vil se noen flotte narturbilder jeg også tok ?

Masse fine bilder + helgen

I dag tidelig kom ein vennine av meg, mannen og datteren henners her på besøk til oss. Noen vi ikke har sett på på lenge føler jeg. Ungene fikk lekt masse sammen mens vi voksne fikk snakket og bare slappe litt av, jalefall jeg og Lene som sov litt på sofaen. Vi laget kylling tapas til middag, som var utrolig godt tror ikke jeg har spist så godt på lenge. Vi hadde også jordbær og is etter på.

Ellers så har Celine kommet her i dag, hun har fått fri fra skolen i morgen for å være med oss til drange. Det har jeg gledet meg lenge til at hun skal være med, og der skal vi bade og kose oss masse masse. Ser frem til og bare ha en helg der vi kan slappe av tuten TV, PC, BUTIKK OG MASSE MASSE BILER... Nå sitter Celine og spiller på PS3 mens Cato e i butikken og kjøper inn ting til i morgen. Tenkte og slenge med noen bilder fra i dag, så ser dere om jeg blogger fra mobilen når jeg er der eller om jeg bare lar ver så jeg tror er mest sansynlig. Så dere får ha en flott helg alle sammen så her får dere se bildene :

" Hei mamma, jeg er glad i deg og vil... "

" Mamma, jeg vil ha kyss ?? "

" Å elsker og leke med denne, jeg fikk av morfar og dem... "

" Må du ta bilde av allt mamma ? "


" Mamma, hun vil ikke dele med meg! "

" Se jeg har fått meg kjæreste jeg, er hun ikke søtt ? "


" En glad jente som gleder seg til og reise inn på hytten! "

Hva synes dere om bildene ?

Hva har dere gjort i dag ?

Hva skal dere i helgen ? 

Glad nyhet...

Jeg kan først starte med å si at jeg ikke har hat noe særlig blogglyst nå som  ting er som den er, ikke så mye og blogge om heller når jeg hinker rundt her... Men jeg kom innom for å fortelle der noe som jeg har ventet i spening på selv.

Jeg var på sykehuset i dag for og få mer innformasjon på hva dem skulle gjøre nå med kneet mitt om det blei opperasjon eller hva legen ville gjør med kneet mitt. Jeg fikk vite at noen kan du vokse av seg kne skaden men noen gjør ikke det. Men etter 17 års alderen og 18 og det ikke er vekke så er det liten sjangse. Å med at jeg har hat det siden jeg var 12 år så trodde han ikke jeg ville være dens om vokset det av seg lenger. Så vil de heller ikke vente for lenge før de oppererer heller, for det kan bli slittasje.

Så i dag fikk jeg time til CT der dem skal se hvor de skal inn for å opperere, for og støtte opp kneet mitt. Så jeg ble glad for å få opperere nå etter så mange år med plager i kneet. Og litt greit når man har en liten i hus også, å få orden på kneet.

Ellers går dagene fint her hjemme, Cato er enda hjemme og passer på Tobias og meg. Cato står opp med Tobias, og lar meg sove litt lenger. Og så står jeg opp blir det frokost på oss alle. Så tar vi enten og finner på noe (som jeg klarer da) eller så får vi besøk eller bare slapper av sammen. Tror vi begge begynner og gå hverandre på nervene hehe, men vi klarer det for det. Cato er jo bare verdens beste gutt og kunne ikke tenkt meg en bedre gutt en Cato. Tobias stor koser seg med både mamma og pappa hjemme at han er så utslitt stakkar. hehe neida men han er sliten ser jeg og sover godt...

Tobias som sover søtt i senga, etter en LANG dag...

Noen av dere som har opperert i kneet ?

Hvordan er deres dager hjemme nå ?

Helgekos og bilder

I det siste har Tobias vert utrolig kosen, og har krevd både min og Cato's oppmerksomhet. Så har vert lite tid til PC etter som jeg sover til nesten 11 og mer nesten hver dag. Men det er pga at jeg ikke sovner før halv 4 nesten hver natt pga kneet. Så i dag skal vi låne en bil gjøre noen ærner og kjøre Tobias der han skal sove i natt. Slik vi får vert litt med godevenner og ha noen folk her. Og Cato og kan sove lenge etter som han står opp med han hele tiden nå å er nesten alene me han etter som jeg ikke kan bære Tobias. Så i dag blir det koselig kveld, her er noen bilder fra i går:

"Tobias som får Yoghurt som han likte utrolig godt."

"Kan tørke meg selv jeg mamma"

"Mamma har ikke ord på hvor mye hun elsker deg vennen"

"Det er kjekt å kose med mamma når hun kan ha meg bare på fanget, jeg elsker deg også mamma"

Hva skal dere i dag/helgen?

hva synes dere om bildene ?

En gledelig dag

På søndag hadde svigermor bursdag så da ble det grillings hos dem i fin været. Var mye frem og tilbake om jeg orket å gå pga kneet, ikke noe frekt mot dem men mer at jeg ville ikke lage dårlig stemning på bursdagen henners. Men jeg bestemte meg for å gå, noe jeg ikke angrer på i det hele tatt. Jeg stor koset meg med masse gode folk og god mat.

Mor og datter...

Tuva og Tobias som koser seg med lekene på teppet...

Søte Tuva som venter på å få bade...

Tror dem begge synes det var godt å bade ja...

Bolle gutten min som koser seg i vannet....

Tuva som elsker og tøyse, herlige jentå...

Nydelige

Hva synes dere om bildene ?

Har dere hat noen fine sommerdager ? 

Ikke kjekt, men Tobias koser seg (bilder)

Ser bare at folk skriver om det nydelige været ute og ligger og soler seg og bader. Jeg sitter også inne i leiligheten og ser ut på det flotte solen, kjørte også forbi den nermeste stranda her i går. Der folk fra babyer til gamle badet. Det fristet å bare hoppe uti men ikke så lett med denne på foten. Men i tilleg så begynnte jeg og bli litt dårlig i form i går. Å orket nesten ikke sitte ute i solen ble mer soving, og klaging...

Tobias som viser hvor stor han er ute i varmen....

Mamma kom innom å kjørte meg til legevakten for å at det ikke skulle være innfeksjoner i kneet, men det var det altså ikke. Men CRPen min hadde stege til 92 og den steg 62 til 92 på 3 minutter. Så hun sa at det var bra jeg kom inn nå slik den ikke ble høyere og jeg fikk begynnt på en kur for å få den ned. Så nå sitter jeg inne her i det fine været, men om kurne funker bedre så kanche jeg ikke er så trøtt og slapp i kroppen at jeg faktsik kommer meg ut i det fine været. Kommer meg ned på stranden med Tobias og Cato.

Tobias som har fått vannmelom av mariann...

Mariann og Tobias koser seg masse masse...

Nå blir det en god frokost og prøve å ikke klage og få opp humøret og heller glede meg over at andre kan kose seg i solen og a tjeg kanche får meg ut i dag jeg også, så ha en fin dag alle sammen og nytt det fine været.

 

Er dere syke nå ?

Har dere badet i denne sommer varmen ?

Hva skal dere i dag ?

Tobias koser seg i Solen...

dagen i dag har vert utrolig koselig og fin. Tobias våknet tideig, men sovnet bare ein halvtime etter på ca og sov videre til halv 10 eller10 er ikke sikker. Så stellte vi oss og spiste en god frokost sammen. Ellers var det så fint vær og jeg fikk besøk av min gode venninde mariann. vi satte oss ned på et teppe i hagen og koset oss med en lollipop is, og Tobias koset seg med bolle, saft og lekene sine. Tobias begynnte og ble litt trøtt av varmen så jeg la han i vognen og mariann motte hjem og jeg begynte og rydde litt hjemme.

Tobias som er klar for sommeren, og kjempe kjekt med besøk fra mariann...

Tobias våknet og vi gikk ut igjen,  og koset oss masse masse på gresset. Oliver våknet etter vert, og han kom også ut. Tobias og Oliver har så stor glede av en annen. Dem koset seg utrolig masse sammen jeg slappet av mens den koset seg.

Tobias og Oliver stor koser seg ute på gresset, mens Tobias venten på farmor og farfar slappet han av i skyggen...

Dagens sol gikk aldri ned så jeg og Cato innviterte foreldrene til Cato på grillmat så vi koset oss masse med grillde pølser og teppekos. Ettervert ble det flintsteik, marinert indrefiletter og bakte poteter. Mmm godt, ellers hadde vi jordbær og følte og masse masse sukker.

Har dere fint vær ?

Noen andre som  har grillet ?

Hva har dere gjort idag ?

Amme et sårt tema...

For en stund til bake delte jeg en historie med dere som er veldig var for meg og snakke om. En historie som handler om ammingen min, jeg tenkte og dele den med dere her før jeg skrivet dette innlegget slik dere henger litt med i hva jeg snakker om akkuratt nå:

 

Jeg ville gjærne amme min sønn men fikk en sterk betennelse som gjorde at dt var vodt og melka fikk litt farge. Og ammet bare til han var rett over 1 Måned.  Var ikke lett i det hele tatt for hadde så lyst til og ha den tiden sammen med min sønn så jeg slet litt med og gi han flaske i begynnelsen så det var faren som gidde han MME  på nettene nesten helt til han sov rundt. Pga det var litt vanskelig når jeg bare pleie å legge han i senga og amme han..

Men i dag skulle jeg prøve meg å gi han flaske i godstolen på romme bare for å prøve. Har gjort det før også noen ganger men i dag var det helt rart. Jeg la han i armene mine slik han lå inntil bryste bare for å se om han sovnet uten melken, men han suttret litt så jeg prøvde litt med melk. Og det var nok det han ville ha. Han la seg inntil brystet mitt og la håned slik han gjorde da jeg ammet og så på meg med de samme øyene som bare lyste opp. Og itte mer og mer melk gikk øyene mer og mer igjne. Og jeg kjennte glede og litt ikke glede. Jeg var glad at ejg fikk kjenne den følelsen igjen. Men etter jeg ikke fikk amme så var det litt tungt også, hadde sikkert ikke ammet fullt ennå men hadde planer om å amme han til han nesten var 1 år jalefall på kvelden.

Så nå skal jeg begynne med dette på kveldene slik jeg får litt mer kvaletetstid sammen med Tobias han er ikke så kosen på dagtid. Så får håpe dette funke å jeg og Tobias får et godt forholdt når det gjelder flaska.

Nå som dere har lest dette, så vil jeg dele et lite innlegg under her også. Nå som han har bare har melk på kveldene og morningene, har det blitt lettere. Cato bleier og gi han på kvelden og jeg pleier og legge han vis det ikke fynker. Men Cato er veldig ofte inne og legger han. Og vis han våkner kl 6 for å få melk på morningen tar Cato det etter som han er våken og er klar for jobb. Vis Tobias våkner etter han har godt prøver jeg å få han til og sove uten melka ellers tar jeg han med inn i stuen og heller gir han grødt. Synes det har blitt lettere nå etter han ikke drikker så mye melk.

Men det å se folk amme sliter jeg litt med enda. Selv synes jeg at det å amme er en utrolig flott kjærlighet mellom mor og barn og jeg synes ogs det er det vakreste jeg ser. Men akuratt nå er det ennå et sårt pungt inni meg... Jeg vet ikke hvorfor men slik er det bare akkuratt nå.

Ammet dere lenge, vis ikke hvorfor ?

Hva synes dere om amming ?

Har dere noen såre temaer i livet deres, som dere vil dele med meg ?

 

Nydelig vær og nydelige bilder...

I dag etter Therese og Michelle og dem hadde godt, skulle pappa og dem passe Tobias litt slik vi kunne slappe av. Men det ende opp med av vi blei med dem ned slik jeg fikk treffe min søster Helene som bor i Danmark. Men jeg og Cato tok og gikk  hjem siden der er en utrolig fin gåtur fra pappa til oss. Vi gikk hjem litt og slappet av før Tobias kom soveklar til oss etter en kjek tur nede hos Morfar og besta og de 2 tantene hans som sliter han totalt ut. 

Tobias i den nye jakken foran og bak, kjempe fornøyd...

tantene som koser seg på trampolinen sammen med gullgutten sin...

Tobias som nyter være og ser ut i hagen og på besta som står og passer på han...

Se det fine vi så når vi gikk hjem, og i tilleg fikk jeg meg en is i butikken...

 

Hva har dere gjort i dag ?

Har dere fint vær ?

Hva synes dere om bildene, og ikke minst turområdet ?

Helgen i bilder

Her er noen bilder fra vi har hat besøk av Therese og Michelle fra bergen og en vennine av meg herfra og mannen og datteren.

Michelle som går igjennom beina mine...

Mm smaker godt..

 


Skal han få lovt til og smake skal jeg også...


Michelle og Leah Emilie...

Tobias som er litt mamma dalt, mamma elker deg gullgutten min...

Leah Emilie som koser seg med den nyde gåstolen til Tobias...


Hahaha, blinkskudd. Elskbare fjeset til min prins...

Kan jeg ikke få dem rosa tuttene der da michele ? PLIIIIS...

 

Hva synes dere om bildene ?Sykdom her i hus er sikkert og vist...

I går fikk vi besøk av Therese og Michelle, men plutselig fikk både Tobias og Michelle feber begge to. Så begge ungene sloknet rett etter kl var 6 og dem sov til halv 8/8 så de har mottet være utrolig slitne begge to.

Tobias våknet da michelle gråt men sovnet igjen med en gang og det er ikke likt han. Men han er bedre i dag og null feber men lille Michelle har  feber enda stakar. Hun sitter her vedsiden av meg og blogger og ville hilse til dere :

Søte Michelle som ikke er i form men vil være med Lisa uansett :D

Ellers frå vi snart bersøk av en vennine med ungen siden mannen henners og Cato skal på kino, mens vi jenter skal kose oss sammen. Så blir det god middag nr gutta kommer hjem så ser vi vidre hva som sjer, tror det blri tidelig kveld på meg jeg er helt dau sleden.

Hva skal dere i dag ?

Har dere syke unger eller våkennetter ? 

Kan ikke bare tiden fly...

Nå er det bare få timer til jeg får se Therese og Michelle igjen. Det er jo ikke så lenge siden Therese var her, men da var ikke Michelle med så gleder meg utrolig til og se glad jentå mi igjne. Så nå er det snart stellings og hente godfolkene i byen og ta dem med hjem og det står pizzahorn på menyen i dag. Så nå kan bare timene fly.

Oliver og Tobias leker så godt på gulvet så jeg tenkte jeg skulle bruke tiden på å lese litt blogger og lage en god frokost til min kjære samboer som er syk i dag. Stakkar tror det ble litt for kalt for han i går...

Tobias og Michelle sist dem var her...

Min nydelige sønn Tobias som jeg virkelig ELSKER mer en noe annet osm finnes på denne gjord...

Hva skal dere i helgen ?

Har dere sykdom i hus ?

Får dere ofte besøk fra folk litt lenger vekke fra ?

Tobias første 17 mai (Bilder)

Dagen startet tidelig der vi slappet litt av litt før dagen skulle begynne. Tobias fikk Morgenblad solo han likte utrolig godt. Han fikk et bad litt grøt så finstasen på så sovne han i vognen mens foreldrene kunne stelle seg.

Ellers så vi på barnetoget som tobias likte utrolig godt, selv om det regnet og regnet utrolig mye.ellers holdt han flagget selv og stor koset seg. Vi gikk på skolen der jeg gikk før og, så russetoget der Tanta hans gikk og noen andre venner. Og vert en koselig tur opp til oldeforeldre e til to oss og spiste gode middag: her er noen bilder

Klar for barnetoget...

Gretulerer med dagen Norge...

God klumper så motte inn å få litt varme :)

Koser meg med morfar jeg...

Hos oldefar og morfar blåser blåsebobbler på meg...

Hva har dere gjort i dag?
Hat fint vær?
Hat en fin dag ?

Spare, spare eller hva ?

Etter jeg flyttet uf for meg selv har heg blitt veldig opptatt av det og spare penger der det går an og spare penger. Ikke bruke penger på ting man ikke trenger eller har rå til. Skal si jeg av og til går innom å kjøper meg en bolle og slike ting men ikke like mye som før når Tobias var mye mye mindre.

Før brukte vi ca 7000 -9000 i mat og ting du får kjøpt i daglivarebutikker, det brukte vi på 1 måned. Vi handlet på rema 1000 men kune fort gå innom mange andre butikker.

Men etter at jeg satt opp middagslister for 1 måned, og vi gikk i butikken 1 gang i uken eller 2 ganger i måneden på STOR handel og heller gikk innom å kjøpte melk og brød og slike ting sparte vi penger. Skal si det er snakk om store sumer også, mener jeg selv. Før brukte vi som sakt 7000 til 9000 i måneden på mat og dritt, nå bruker vi mellom 4000 til 6000 kr. Og jeg må si jeg er utrolig stolt over at vi har klart oss slik, noen ganger har vi røke men det er ikke ofte og det viser ikke så utrolig mye på pengesummen heller. Så nå STOr handler vi og handler middag for 1 til 2 uker noen ganger 3 også når det er ting som går ut på dato og som jeg ikke vil fryse.

Har dere noen måter dere spare penger så fortell meg ?

Lage dere middagslister?

Hvor handler dere som regel mat ?

Dagen ble ikke som forventet...

I dag har vi bare vert hjemme og kost med Tobias etter som Cato sko reise offshore men, så ble det kansellert...
Jeg hadde jo gruet meg utrolig mye men hadde gjort meg forberet på at han ikke sko ver her på 17 mai og at jeg skulle bo alene mens han var vekke.

Mens Cato koset med Tobias for å forberede seg på å ikke se han på 1 uke pakket jeg beggen han skulle ha med seg. Senere gikk vi til kvadrat der vi skulle se om vi fant noe Tobias trengte siden det var masse salg. Fant noen ting som der skal få se.

Når vi var der ute fikk Cato telefon der van fikk vite at jobben ble kansellert å han ikke skulle reise. Jeg ble litt lei meg for var så pass klar for at han skulle reise. Men ble glad han er her med oss den 17 men ellers ville jeg han skulle reise siden dette skulle være en liten tur.

Bukse til 17 mai - 149,-

Jakke til tobias - name it 168,- den var på 30%

Pysjamas - H&M 129,-
Korte body - H&M 79,-

Han finn også en annen ting som dere ikke får se før i morgen.

Hva har dere gjort i dag?
Hva synes dere om tingene?

Hva skjer ???

Jo nemmelig dette her skjedde :

Etter frustrasjonen kom ut, sko jeg tro Tobias følte det jeg skrev. Siden etter at han hadde våknet i sånn 9 tiden og sovnet igjen våknet han kun kl 5 for å få mat siden han spiste veldig lite i går. Han fikk en flaske melk som han som regel ikke pleier å få før kl er 6 men han fikk den likeveld og sov videre til halv8. Og mammaen som hadde vert våken i hele natt og vert dårlig og bare gått rundt å rundt, så glad ejg slapp våken natt i tilleg. Så prinsen min var utrolig flink i dag og håper det fortsetter slik når jeg skal være alene nå... "BANK I BORDET"...

Så er rampen tilbake på dagtid ja :)

God morgen alle sammen :)

Hat en god natt ?

Hva skal dere i dag ?

 

Dagen i dag ( BILDER)

I dag sovnet Tobia sisn første lur halv 8 og sov til kl halv10 som var herlikt for mamma slik hun kunne rydde litt og slappe av litt i senga. Elelrs har vi vert en liten tur på madla å kjøpt inn varer til vi skulle ha middagsgjester. Å han sovnet på vei hjem rundt 12 og våknet igjen halv 3 kvart på 3 så han ahr virkelig fått sove ut i dag.

Tobias etter luren sin, litt trøtt enda, men...

Tar ikke lang tid før smile kommer tilbake nei...

Mens han hadde hvilen sin laget jeg Cupcakes og middag. Har en del av cupcakesene igjen men dem går fort ned når mannen er hjemme. Men uansett var det kjempe kjet å ha besøk av søsteren til Cato og ungene hennes Celine, tuva og Leah Tomine.

Søte Leah tomine som sovnet på fange mitt :)

Og Leah Tomine våken, og Tuva som prøver gåstolen som er litt liten for henne...

Hva har dere gjort ?

Har dere ofte besøk ?

Hva synes dere om bildene ?

Helgen min ( BILDER)

I helgen har jeg gjort mye forkjellig og i det siste har det sjedd så utrolig mye at blogginga har jeg ikke orket og priotert. Så får håpe denne uken her blir bedre får ha mye å fortelle dere som jeg rett og slett ikke har orket og gjøre nå. Har skreve et innlegg 1000 ganger som jeg bare ikke klarer og poste, og skriver det om og om igjen hele tiden. Så får se om dagene blir litt enklere å tiden strekker bedre til at jeg kan få blogget litt.

Ellers i dag har jeg vert innom 2 venniner. Var hos min vennine 10 og hun lå og sov så senere var jeg innom min vennine Anna som har en datter som er 10 måneder. Anna er en utrolig flink hente som er 15år og mamma til Michelle. For dere som slenger dritt eller kommenterer unødvendige kommentarer, er rett og slett så barnslige som orker å bruke tiden deres på å kritisere andre å prøve og dra personen ned. Men det dere ikke vet er kanche det at Anna er så pass sterk og kommer seg videre og orker ikke bruke tiden sin på å deppa over dere...

Så her komme rnoen bilder som jeg tokk fra annas blogg:Hva har dere gjort i helgen ?

Leser dere annas blogg ( www.mammtilmichelle.blogg.no)

 

Så utrolig bra dag...

I dag sto jeg opp tidelig, og tok turen til kilden der jeg gikk litt rundt før Nini og Ruby Eleah. Vi stor koset oss, oppe på romet og koset oss med de ballene som dere ser Tobias ligger oppi.  Bildene under er lånt fra bloggen til nina, Bloggen hennes står også på bildene jeg har lakt ut da...

Ellers etter på tok vi turen tile t venne bar av oss nå som vi har bilen til mamma, så nå har vi nettopp spsit nydelige middag og en utrolig god deser ( eller kos det srives)...

Hva har dere gjort i dag ?

Hva synes dere om bildene ?

Jeg anbefaler!

Jeg vil bare fortelle dere litt hvorfor jeg er der jeg er nå å ikke andre ting.
Når jeg fant ut jeg var gravid tipset læreren min fra 1 videregående om Amathea, det er en plass der både unge og eldre kan gå for å snakke med fagfolk. Der snakker du om abort, ikke abort, og masse masse annet. De sier ikke noe sånn DU MÅ TA ABORT, ELLER DU MÅ IKKE. De er der mest for rådgivning.

Jeg hadde ikke vært der jeg er i dag, hadde det ikke vært for den fantastiske personen der inne som jeg har snakket med fra dag 1. Hun har alltid vært like glad for å se meg, hun støttet meg uansett valg. Vis jeg hadde dager på skolen der lærerene ikke forsto meg eller noen av elevene, da gikk jeg ned ditt for å snakke. Om jeg var nedfor gikk jeg også alltid ned, for jeg følte meg rett og slett hjemme der, jeg fikk opp humøret og selvtiliten min. Det var faktisk av henne jeg ble overbevist på at dette ville jeg klare. Det var henne som fikk meg opp igjen i vanskelige tider. Jeg kan ikke gjør noe annet en å takke det fantastiske tilbudet amathea har, og ikke minst personen som har vært der for meg.

Amathea i stavanger er det eneste dem har her i rogaland, som jeg synes er dumt. Jeg mener det er viktig og ha en slik plass og snakke. Du kan også snakke med helsesøster, men dem har ikke like god tid som amathea. Jeg er hos Amathea mellom halvtime til 2 timer.
Jeg anbefaler dere og gå til amathea når dere blir gravide eller om dere er gravide. Selv om dere er sikre på valget deres er det godt å snakke med noen som ikke står deg nært.

Teksten over bilde, slik tenkte jeg også...

Har dere amathea der dere bor ?
Har dere vært hos amathea?

For en herlig følelse

Jeg og Cato har sovet inne i stuen på en madrass og sofaen, siden vi hadde besøk av Celine og Ulva som skulle låne sengen våres. Så i nå sitter jeg litt på pcen mens Tobias leker, men ikke for så lenge siden satt vi slik:

Tobias og mamma på morgen kvisten som...

Sitter og ser tv ( mobilsider derfor dårlig)


Hvordan er deres morning ?

God morgen og ikke god natt...

Denne dagen her skal bli herlig, en dag uten planer en deg der jeg og minsten bare kan kose oss. Gå en liten tur der vi ser på naturen og nyter være om det blir like fint som i går.

Tobias med mormor i finværet...

Ellers så har tobias tullet litt i natt, våknet 4 og nekter og sove sov et lite kvarter til kl var 6 da Cato tok han i vognen og litt han sove der etter som han var trøtt og ikke fant roen... Og han sov helt til kl 8:)

Tobias koser seg på gulvet etter en lang natt og st også Suttet på mammas fang i 45minutter og sett på Robert Bjørn..

Hva skal dere i dag?
Hvordan var deres natt?

Morning + stellings...

Nå har morningen kommet til oss også, den har vert her siden kvart over 7 og synes det var helt perfekt tid. Kanche litt lenger kunne han sove men skal ikke klage når jeg vet han kan stå opp 6 og før en tid også om han bare vill. Så nå nytes den herlige morningen med utrolig fint vær ute. Nå skal vi snart spise litt før Farmoren til Tobias.

Så nå mens Tobias sover må jeg forte meg og hoppe i dyjsne før jeg ikke får tid mer når han er våken, da er det bare stress å dysje.


Tobias som koser seg i lekegrinnen hos farmor for en stund siden...

Hva skal du i dag ?

Har dere fint vær i dag da ?

Terrasse kos

Nå har vi nettopp gått en lang og god tur her rundt på Tasta. Og sluttet turen med en velfortjent is. Så gikk vi hjem til mamma der Komler stod på menyen. Vi koset oss litt på terrasse før mat, det var så varmt at tobias fikk ha litt mindre klær og en solhatt som mamma hadde fra jeg har liten...

Meg og Tobias kose oss...

Ein gutt som bare ska ut og gå...

Kose seg masse masse med mammas hat fra hun var liten...

På trampolinen med morfar, han lo godt oppå der...

Så som dere ser så tok vi turen innom min pappa etter på i dette fine været.

Hva har dere gjort i dag?
Har dere hat fint vær?

Vårsleppa

Nå er det første mai endelig vår, og da pleier det å være vårsleppe her i stavanger. Som jeg har pleid og gå på men, i år blir det nok ikke noe. Vi skal heller til min mamma og spise gode KOMLER som er utrolig godt. Så det gleder jeg meg masse til, vi tenkte og kjøre bort litt tideliggere slik vi kan gå en liten tur rundt på tasta og sitte litt på terassen før vi skal spise.

Så i dag skal vårdagen nytes for fullt og resten av våren og bare glede meg til sommeren. Der vi kan ha litt mindre kler på, og ikke bare pakke oss inn..

Å så jeg glede meg til sommer, SOMMER SOMMER SOMMER...

Har ikke fått tatt noen biler så blir dette, like fint vær i dag også så...

Har dere noen tradisjoner for å feire at våren er her ?

Har dere vårsleppe der dere bor ? (at dem med motorsykkler kjører inn våren).

Hva skal dere i dag ?

Biltur

Nå har vi nettopp vært hos Terje,Amalie og Sofie. Der Tobias koset seg masse men har ikke sove siden halv9 så begynnte å ble trøtt.

Før han...

Sovnet, Søten...

Vi tok turen til Mariann...

Ellers har vi besøk av min søster, kommer noen søte bilder av Tobias og en video. Hva tror dere han gjør :)?

Baby beøsk...

I dag har jeg fårr baby besøk, som har vert kjempe kos, ungene har lekt masse sammen og har gått strålende. Jeg og nina og ungene tok oss turen bort til madla amfi, ingen av oss hadde så god rå så vi delte en Solo og satte oss ned for og vente på mann folka.

Kose seg på gulvet inne...

Søte nina...

Tobias søten, så ville ha brusen te mamam...

Ruby Eleah, sove søtt i vogen sin...Tobias og Ruby Eleah fikk hversin ballong stor fornøyde begge to...

Hva ahr dere gjort i dag ?

Har dere venner med barn selv ?

Eller har dere blitt kjent med andre med barn ?

Dagen i dag, super fornøyd...

I dag sov Tobias helt til halv 8 som var helt utrolig herlikt. Så Cato sto opp med han slik jeg kunne sove litt før vi skulle avgårde. Kl halv 10 tok vi bussen til hundvåg for å møte Søsteren til cato og 2 av ungene og en venninde av hente og sønnen. Vi gikk på babysang, der vi ble delt fra 0 -6 måneder og 6 måneder og oppover. Så da ble det meg og Tobias og Tuva alene, som gikk kjempe fint. Vi sang hadde mye kjekke leker og i slutten var det såpebobbler som tuva synes var veldig stas, etter på var det skiver med masse forkjellig.

Klokken nermet seg halv 1 og Tobias hadde enda ikke sovet, han sloknet med en gang vogna kom seg ut dørene. Vi gikk opp til Farmoren til Tobias der, vi koset oss ute med lekeplasser med mange andre unger, Tobias sat i sandkassen og STOR koset seg, han ville sikkert ikke gå. Men hjem motte vi får det. Så gleder meg til han begynner i barnehag, når jeg ser den gleden han har sammen med andre barn.

Så nå har vi nettopp kommet oss inn dørene etter en kjempe koselig og kjekke dag sammen med vigersfamilien min, glad jeg er en del av den. De gir meg så STOR glede.2 bilder av tobias når vi skulle til legeplassen (hadde ingen bilder fra i dag).

Rotete innlegg, men jalefall det vi har gjort i dag..
Hva har dere gjort i dag ?

 

Tobias liker russen.. ( BILDER)

I Dag hsr jeg også vert på et lite møte, ellers så er jeg og Tobias blit friske mens kjære cato ligger enda hjeme og ikke helt i form. Men regner med at han kommer seg på jobb i moren. Har vert litt mye syk her i heimen så litt fraver, som ikke er så bra. Men er man syke så er man syke. tror han gleder seg til og komme seg på jobb igjen han elsker det han holder på med og STOR trives.

Ellers var jeg og Tobias på Madla amfi for å prøve bundaden, men det kommer ikke bilder før på Søndag da vi skal i komfirmasjon til Onkelen til Tobias. Så dere får smøre dere med tolmodigjhet. Ellers møtte vi en vennine av meg på madla vi gikk litt rundt og så litt, vi er begge like blakk så vi har ikke kjøpt oss noe.


Som dere sikkert ser så er jolly russ i år, som nesten alle vennene mine er i år..

 

Tobias glad i "Tante fille Jolly" som vi kalle henne..

Se MAMMA jeg har fått russekort, WOOHOOO...

Har ere vert ruuss, eller kanche dere er russ i år ?

Liker banene deres russetiden ?

Hva har dere gjort i dag ?

 

Så skummelt, så skummelt...

For en kvel/natt vi har hatt. I går koset vi oss masse masse hos svigers og spiste god mat og kake etter på. Vi kunne ikke være så lenge selv om jeg og Tobias var der lenge. vi måtte hjem til leggetiden til Tobias. Tobias er veldig sånn at vis han sovner etter leggetid kan han være lys våken kl 4. Men vi fikk oss hjem til halv 7 og skulle legge han, men så begynnte det å skje ting. Tobias bare gråt og gråt å det er vi vandt med at kan skje, så vi gikk inn å tok han opp litt og når han sluttet så pleier vi legge han ned igjen.


Så skal Cato gå inn og se om han finner ut av noe, i det cato kommer in så spyr Tobias slik han treffer cato også spyen hadde vist gått rett opp, så hørte jeg Cato ropte LISA LISA LSIA kom inn NÅÅÅÅ. Jeg sprang inn, Tobias brakk seg og mister pusten, og får opp til slutt. Men herregud, så skummelt, hva om jeg eller Cato hadde vert alene... Off det er virkelig noe av det verste, jeg er bare glad for at vi gikk inn i går for å se hva som hvar galt, tenk om han hadde svelget spyen sin å vi hørte det ble stille å trodde han hadde sovnet. Men nå skal vi ikke tenke det verste heller, men det tenkte jeg der og da..


Etter det ville han ikke sove og jeg synes så synd på han å tok han inn i stuen tok av alle lyder og lys slik han ikke skulle bli så hyper, la han inntil brystet mitt og han bare gråt og gråt jeg sang og prøvde å trøste det lille gulle mitt. Men der og da hjalp ingen ting han sovnet ikke av at jeg vugget han i seng. Han bare vre seg av smerter. Off lille gutten min, hater når han er sånn, føler meg så hjelpesløs, slik jeg gjorde i kolik perioden.
Men når vi la han i beggdelen til vognen var kl 10 så vi måtte få han i seng, så vi vugget han til han tilslutt sovnet, da la vi han over i senga, neste gang han gråt gikk det fint. Han våknet 1 gang i natt og 1 gang i morges og fikk pittelitt melk og sov videre til halv 8.

Har ikke orket og ta bilder formen min er heller ikke på topp, så ble et gammelt gammelt bilde da han var syk når han var litt mindre.

Tror lille gutt har fått spysyken han har også spyd 5 ganger nå etter på igjen...

Har dere opplevd noe lignende ?

Har dere sykebarn eller syke selv ?

Kontroll, møte og Bursdag...

Dagen i dag går nok super fort. Nå sitter Tobias og leker og skal snart få frokost, så går turen til et møte rundt 9 tiden, og så på helsestasjon og så innom barnehagen Tobias skal begynne for å levere noen papirer dem ville ha også må jeg også innom legen. Ellers så skal vi feire bursdagen til Cato og Tvillingsøsteren Caroline også hos Cato sine foreldre...


Tobias sist på kontroll, skal prøve og ta bilder i dag også.
På 8 månederskontrollen hvar han  9490gr, og 70cm men da var han nesten 9 måneder å nå er han jo nesten 10 måneder.

Hvor mye tror du Tobias veier og hvor lang tror dere han er ?

va skal dere i dag ?

 

 

Dagene bare FLYR...

I Dag har dagen bare flyd fra meg rett og slett, har fått gjort møye som har trengt å bli gjort. Når vi sto opp spiste vi en god frokost sammen jeg og Tobias. Når oliver kom så koset guttene seg sammen på gulvet og lekte og lekte. Ingen av den var så særlig inntresert i meg hehe. Så jeg satt meg ned i sofaen og slappet av litt. Tobias sov kun 15 min og var utrolig trøtt men ville heller leke med Oliver, samme ville Oliver så begge kom sent til sengs hehe. Men når de endelig sovnet sov de nesten 2 timer begge to. Der jeg sov en liten time jeg også. Ellers har jeg vasket benker og masse annet her i huset. Masse som må gjøres.


Vaske vaske vakse.

Må jo legge det noen plass...

Ellers har jeg vert på Madla amfi og der jeg møtte en venninde jeg ikke har sett på lenge. Hun hadde vert der med moren sin og broen og fått seg nye sko og ny mobil. HMMM ( BORTKJEMT)...

Tobias har bare smilt og koset seg, og tisset til og med igjennom å hadde ikke mes skift uten om pysjamas fra helgen så da ble det pysjamas uten sokke. Men hadde godt teppe og god og varm dunpose.

Så nå venter jeg på at kaken blir ferdig slik jeg kan ta på krem og den er klar til at Cato kan ta den med seg på jobb i morgen...

Tobias elsker og krabbe under bordet og leke med laderen til PCen til mamma...

Hva har du gjort i dag ?

Føler du dagene flyr når du har mye og gjøre ?

Koser meg på...

Nå er jeg på viking kamp å håper på seier...

Heila heila viking... Tror stillingen blir 2-1 til viking.


Hva tror dere stillingen bilir :)?

Kjærestekveld ogTobias til Mormor...

I dag har formen bare forvertet seg, så er glad for at min mor skal ha tobias på overnatting slik jeg kan slappe av og få en kjærestekveld med min kjære. Jeg er ikke red for å la Tobia sove vekke. Lar han ikke sove hos hvem som helst men hos min mor vet jeg han alltid er trygg...

Han er 9 måneder å har sovet vekke 4 eller 5 ganger å synes ikke det er så  mye egentlig selv om vi en kveld bare har slappet av så trenger vi også å få slappet av litt synes jeg. Og i tilleg så har Tobias godt av og sove vekke og bli vant med det også. Synes når han blir eldre om han spør om å sove hos sine besteforeldre skal jeg ikke nekte han det. Jeg vil han skal få det beste forholde til sine besteforelde... Så da velger jeg å la han sove der slik jeg selv får slappa av litt og bare tenke på meg og min kjære som ikke skjer for ovfte selv om vi har kvelder alene når han har lakt seg. Så våkner han tidelig uansett å gør at vi opper tidelig til sengs uansett...

Mamma og Tobias...

Hva skal dere i dag ?

Synes dere det er greit at ungene skal ligge hos andre ?

 

En ny prinsesse har kommet til verden...

I går natt fikk den elste søsterå te Cato sin 3 datter, som fikk sitt navn Leah Tomine. Min pappa kom å hentet Tobias og kjørte oss videre til sykehuset. Vi hadde ikke med Tobias siden han hadde kraftig øyebetendelse så jeg tok ikke sjangsen. Han får flere anledninger til og møte henne, de er jo tråss alt søskenbarn...

Jeg kan bare si med en gang at det er den nydeligste lille jentå eg har sett på lenge, de andre jentene henners er også utrolig  nydelig. Hun har virkelg fått 3 helt unike døttre som jeg har blitt veldig glad i. Vi satt nede der, vi bare snakket om hvordan fødselen var og bare koset oss. Jeg satt med den nydelige prinsessa på armene mine å ville ikke gi henne fra meg hehe..

 

Kunne suttet slik for evigtid...

Her er den nydelige datteren, se så utrolig vakker hun var...

Cato og Leah Tomine, de var søte sammen...

En stolt mamma over å født sin 3 nydelige datter...

Har dere fått noen nyfødte inn i familien nylig ?

Hvar hun ikke bare nydelige ?

Nå er det slutt...

Ja nå er påsken slutt for denne gang...

I dag startet dagen ikke før kl var runst halv 9. Eller Tobias våknet kl 8 men ta han til meg og han lå der å bare slappet av litt mens mammaen fikk en halv time ekstra søvn som hun trengte etter den hare natten dagen før. Så nå er jeg ikke like trøtt som i går mne kjenner at det blir tidelig i seng i dag også.

Ellers så sitter Tobias på gulvet og koser seg med en mariekjekt på gulvet mens mamma slapper av littegranna.. I dag reiser Therese og familien hjem som blir veldig trist de har vert her 8 dager nå å synes dem kunne være her LITT lenger hihi... Så gruer meg til og si hade til dem hadde vert greit om de bodde litt nermere men nå som de bor i bergen og vi har ikke bil så er det ikke det letteste å Cato jobber. Så Får håpe vi trefest i sommer vi har planer om å få til.

Meg og Therese med de 3 sverdene...

Hva skal dere i dag ?

Har dere hat en fin påske ?

Jessp... bare 08:00

Gjett om jeg er trøtt gitt, etter og vert våken siden halv 4. Cato klarte og ta Tobias oppi sengå våres i 10 minutter for å gi han tutten eller hva han skulle å såskulle han legge han oppi senga si. Å ja gjett om ikke Tobias trodde det var morning da, og nektet og sove verken i sin seng eller våres seng. Etter litt hyling sovnet han men våknet fort etter på å slik har det vert siden halv 4 i natt. Så kan si slike dager som dette skulle jeg ønske at jeg kunne gjemme meg bort litt og sovet videre...

Men kan jo ikke det heller når jeg har en tass som er avhenig av meg. Vis Tobias ikke sovner snart tror jeg at jeg må vekke Catp, slik jeg også kan få litt søvn etter som jeg skal være opplakt til besøket vi har som ikke har så mange dager igjen av ferien sin...

Off følte dette var et klage innlegg, men tror mange hadde gjort det samme. Men ellers i dag skal vi ha rester fra komlene i går etter som det er masse masse mat igjen. Og resten av dagen tar vi nok på sparken...


Badenymfene våres, synes dette bilde sie mer en 1000 Ord....

Ikke glem spørsmålsrunden jeg har gående som dere finner >>>HEEEEER<<<...

Har dere sovet godt i natt ?

Hvordan er dere etter en søvnløs natt ?

Hva skal dere i dag

Ut på bye aldri sur...

Nå sitte meg og Therese i sofaen og drikker og springer frem og tilbake på doen for å tisse... Ellers skal vi snart på byen og kose oss. Therese har aldri vert i Stavanger før så da må vi ta oss en tur å hun får se hvordan bylivt er i Stavanger. Selv om jeg bare kommer inn på 18 års plasser men det får bare gå...

Vi e jalefall i god gang her i hus....

Kos kos Therese. Rart kor fort du kan bli glad i en person og hvor like vi er jo farlig skummelt...


Hva skal dere i kveld ?
Koser dere dere på byen i blant ?
Synes dere unge mødre kan kose seg i blant :)?

På shopping uten...

Penger, for en vis fyr tok med kortet mitt med seg på jobb å nå sitter jeg her uten en dritt og skulle kjøpe sko jeg skulle ha på meg i kveld når jeg og Therese skal ut o kose oss...

Tobias føler med meg...


Hva gjør dere?
Har dere opplevd noe lignende ?

Tidelig morgen...

I dag startet dagen litt tidelig etter som jeg og Cato sov til 12 i går å dagen før sov jeg til halv 10. Så i dag startet dagen kl 6/ halv 7. Nå sitter jeg og Cato trøtte som bare det i sofaen og Cato med en kaffe.

Trøtt i tryne sa du??

Kysse kan vi for det selv om jeg sovner uansett, neida...

Tobias koser seg i vipestolen med mikkesklubbhus...


Når startet dagen deres i dag?
Hva skal dere i dag?

GOD PÅSKE!!!

Påsketur...

Nå har vi nettopp kommet hjem fra Påsketur. Vi tok oss en tur til sverdene i steinen her i Stavanger. Det er et utrolig fint sted der du kan bade om sommeren, fiske og grille og bare nyte stedet. Vi kastet litt stener og per gunnar fisket litt. Se så fint:

Her kastet vi litt steiner og koset oss...

Sverdene...

Stranden og fine naturen...


Therese tok mer bilder med kameraet så komme nok litt bilder senere...

Har dere vert på Påsketur?
Synes dere det var fint?
Har dere vært der:)?

kos kos med besøk...

Første delen av påsken har vet supert så langt. Vi har vert en tur på kvadrat, rundt om kring i byen og på Tivoli. Ellers har vi stor kost oss hjemme sammen med god masse god mat gode mennesker og unger.

Tobias som spiser promefrite på Kvadrat...

Michelle som koser seg i bilen på Kvadrat...

I dag om været holder seg tenkte vi å gå en tur der de kan se litt mer av det flotte vi har her i Stavanger... Ser det blåse litt men håper det går over slik Tobias kan sitte opp i vognen og følge med. Ellers blir det kjøttkaker i brun saus, mmm eg glede meg får håpe jeg får til og lage det i dag da hehe...

Hva har dere gjort i påsken?

Har dere besøk eller er på besøk ?

Tivoli( BILDER)...

Therese og Cato...

Love...

Per Gunnar...

Klar for smell....

Cato og ungene...

Krasj...

Tid for sukkerspinn...


Endelig fikk jeg...


Prinsen min...Stavanger på Hode....

Søtingene mine...

Tobias koset seg oppi karoselen...Michelle som går rundt på tivoliet...

Hva har dere gjort i påsken så langt?

Hva skal dere videre?

Hva synes dere om bildene ?

Tivoli kos...

Jeg har ikke orket å blogget ettersom tobias har vert sutrete og hat feber. I dag våknet han kl 6 suk... Siden det var halv dag kom Cato hjem i 11 tiden og guttene tok med seg ungene i butikken for siste innkjøp før lørdag.

Ellers har vi vert litt rundt i byen og vert på tivoli. Der Cato Og Therese tok forskjellig.men jeg og per Gunnar Tok krasjebiler. Og jeg koset meg med sukkerspinn...

Mm sukkerspinn...

Sjønnasen...

Tobias og michelle fikk også ta 2 karoseler hvær.. Tobias stor koset seg..


Ellers når vi skulle hjem vant jeg dette her:

Mm sjokolade på 2kg...


Nå skal ungene i seng og vi skal ut og grille...

Hva har dere gjort i dag?
Liker du tivoli?

En perfekt dag... (BILDER)

IKKE GLEM SPØRSMÅLSRUNDEN JEG HAR GÅENDE SOM DERE FINNER >>>HER<<<

Dagen i dag har rett og slett vært helt perfekt. Dagen startet kvart over 7 der jeg og Tobias stod opp og tobias lekte mens mammaen ryddet kjøkkenet og stuen litt ekstra. Etter Celine hadde stått opp tokk vi oss en tur ut i halv 9 tiden. Der vi tok turen til sjøen der vi sjainet steiner og bare koset oss. Vi var hjemme runt ca 10 så var godt med litt luft. Cato fikk sove lenge og våknet opp til fokost kl 12.

Ellers har vi gått en tur for å kjøpe inn grilmat til vi fikk besøk.

Tobias med de tøffe solbrillene og glad og fornøyd med skiven sin...Jeg og Celine koset oss med Tobias mens vi ventet på besøket..

Guttane som grille mens vi andre koset oss på gresset..

Tobias og Leah Emilie koser seg oppi vogndelen og leker...


Søte Leah Emilie

Nydelige Celine...Leah Emilie og Mamma Lene...

Me e glad i deg Leah Emilie...

Fjortiss....

Celine og Leah Emilie...

Celine har vert så flink med både Tobias og Leah Emilie i dag hun har lekt og lekt sammen med dem og har fått begge til og le og smile masse masse. Merker at Tobias er veldig veldig glad i celine. Når celine går fra han begynner han å gråte han er litt søt også å Celine er bare herlig...

Lene søtingen...

flinke Celine så står på hendene...

Hva har dere gjort i dag ?

Liker dere å grille hva liker dere å grille ?

Dagen sammen med malin og lille jenta...

I dag møtte jeg malin en vennine av meg som har en datter som blir 3 uker nå på fredag. Har ikke sett hene siden hun fødte å var utrolig koselig og endelig få møte den nydelige datteren henners og ikke minst treffe Malin igjen å se hvor oppegående hun var etter å født. Vi tok også turen innom skolen vi begge har gått på hun skal tilbake å ta resten av det halve året sitt og jeg er ferdig. Oppe traff jeg min gamle lærer og en vennine som "kidnapper" Tobias.

Anna Kaia og Tobias på skolen...

Ellers sat vi bare litt i klasseromme der Tobias og Oliver fikk åle og krabbe litt og lille søte jenta til Malin fikk maten sin...

Ellers tok vi oss en tur inn til byen for å få i oss noe å spise, ble Big Bite ( ellers kos det skrives) på oss ja. Ellers gjorde vi ikke stort mer en å kose med ungene. Jeg ble utrolig baby syk av og holde denne lille nydelige jenta her:

Meg og den nydelige jenta...

ÅÅ babysyk... men slap av ingen babyer på oss før etter læretiden.. :)

Var hun ikke bare helt nydelige ??

Når vi kom hjem var Tobias så sutrete og hadde netttopp sovet så trodde det var tennene igjen men neida han var trøtt han. Sovnet med en gang jeg la han på fanget mitt, å se så søtt:

Elsker når han sovner på mamman sin slik, sov 45 min så da er han ikke trøtt enda og ligger på teppe sitt med noen leker og skal se kamp med mamman sin... VIKING - SANDES ULF... Spendene..

klar for kamp mamma.. men hvor er pappa?

Han er på vei hjem lille gutt...

 

Hva har dere gjort i dag da ?

skal dere se kampen i dag ? 

 

Dette kan jeg like...

I dag startet dagen min halv 8 som var en fornøyelse etter sene kvelder i helgen og sen kveld i går selv om klokken er stil fremover så var vi litt sene i seng. Ryddet litt små ting før vi kom oss i seng. Ellers i går hentet vi Tobias og kjørte innom foreldrene til Cato og var det litt. Tvillingsøsteren til Cato ble me oss hjem for å lage vafler og spille ligretto. Hun likte spille veldig godt hun også. Ellers så vi en film jeg ikke helt vett hva heter, og spiste kyllinglår, ris og banesaus.

Tobias og tante Caroline i Dåpen.. 

I dag skal jeg møte en vennine som heter malin som nylig fikk en liten jente, gleder emg til og treffe den lille jenta og Malin etter fødselen, har snakket en del med henne men ennå ikke sett det nydelige nurket.

Vis det er så nydelig vær det har vert de siste dagene har ejg lyst å prøve den nye grillen vi har fått å grille utenfor leiligheten om vi snakker med han oppe. For det fristet utrolig mye med grill mat nå som vi har fått oss en grill.


Bilde er fra når vi var hos pappa...

Kommer noen nye bilder av Tobias senere i dag...

Hva skal du i dag ?

Har dere grillet i år ?

 

Sykfri og Helgen...

Nå er sykdommen her i hus nesten borte, Tobias sin feber er borte, han bare hoster litt. Min feber er også borte og formen begynner å bli bedre. På fredag måtte jeg ta fri siden Tobias hadde høy feber, men forsvant utover dagen. Jeg fikk meg en overraskelse da jeg fikk melding av min storesøster fra Kristiansand at hun var på vei hit. Jeg ble kjempe glad, hun var til stor hjelp. Jeg følte jeg lå på sofaen som en slakk fisk, mens hun lekte å koste seg med lille gutten.

Tobias koser seg med riskjeks...Jeg fikk tatt meg en varm og god dysj, mens de koste seg i stua. Mens jeg og søsteren min gikk ned til pappa for å spise, og cato skulle hente bilen vi skulle låne i helgen. Så var det så fint vær at vi satt oss ned i hagen for å slappe av litt før vi skulle spise litt. Tobias stor koste seg med både onkler og tanter fra min side.

Gog guttet te mamma...Nydelige gutten til mamma koser deg ute.

Ellers på kvelden hadde vi overnattingsbesøk av søsteren til søsteren min som heter Pia. Det var en kjekk overnatting, vi satt å så på the voice og snakket litt sammen innimellom og i pausene. Ellers på lørdagsmorning stod vi opp og var ute av huset i sikkert 10 - 11 tiden, og tok turen innom IKEA for å kjøpe oss 2 lamper, sånn at det kan lyse opp leiligheten litt. Ellers var vi innom kvadrat der Pia kjøpte seg bikini og jeg kjøpte meg et smykke og litt til kvelden. Der vi skulle feire 19 års dagen våres.

Etter vi kjørte Pia hjem, ringte vi søsteren til Cato som også har 2 søte jenter. Vi møtte hun og en vennine av hun, på en strand der de bor. Der grillet vi pølser, mens vi nøt solen og ungene lekte rundt og koste deg. Alltid kjekt å være med søsteren til Cato, som også har barn selv, å venter sin 3 nå om 2 uker. Så blir kjekt å ha 2 som skiller bare 9 mnd, det er stor forskjell når barnet blir født, men når de ((( ka meinte duh me : når de er mer me seg 1 år.


Tobias ogs søkenbarnet Tuva når Tobias var nokså liten..


 

Vi leverte Tobias hos tanta mi og søskenbarna mine, der han skulle sove for natten. Jeg tviler ikke et sekund på at han STOR koste seg der i natt nå.

Vi hadde plutselig dårlig tid, vi måtte rydde leiligheten å stelle oss begge to, på 1,5 time. Men det gikk ganske så greit da, selv om jeg fikk melding av en vennine når jeg stelte meg " Hei, jeg sitter bare å chiller i stua di imens, jeg. " haha.

Ellers var det en koselig kveld med kjekke jenter og gutter, gikk masse fine gaver. Fikk et spill vi allerede har prøvd ut, som var kjempe kjekt, påskeegg med masse snop i, manikyr time, kino kort, grill med masse utstyr, penger og et super fint kort med tegninger av oss på, som dere skal få se bilder av..

dette er bildene tegnet fra på meg har de tegnet ekstra hår da :D

Her har han tegnet cato, lignet det ?

Her er Tobias når han var litt mindre.

Her er meg...Ellers gikk vi på byen etter på, synes egentlig byen er veldig oppskrytt, har ikke vært der mye, men de gangene jeg har vært der, så synes jeg det er kjekkere på hjemmefest, enn å være på byen der du blir splittet uansett.

Hva har dere gjort i helgen ?

Har dere hat fint vær og nyttet solen ?

Synes dere det lignet ?

God morgen

God morgen, i dag sto vi opp kl halv 7 litt tidelig men ille for tidelig heller. Så nå ligger vi bare å slapper av i sengen for ingen av oss orker og stå opp heilt ennå. Så da benytter jeg tiden. Ellers skal veg ha tvillingene siste dag i dag så må jo finne på noe kjekt da. Så gleder meg til å se de i dag. De er jo bare så søte. Tobias har arvet verdens største pysj.

101 dalmatinere pysj. Han er søtt i den.

Har dere hatt en god morning ?
Hva skal dere i dag ?
Hva synes dere om pysjen?

Ny dagmamma...

I dag skal jeg møte en gutt som jeg skal være dagmamma for etter som tvillingene skal til stemoren til moren siden hun skal være hjemme med hennes barn uansett. Så derfor ble det lettere å ha tvillingene der slik dem fikk et greit forhold til verandre. Så i dag skal jeg møte en annen gutt som heter Oliver som jeg skal ha på dagtid. På kveldstid er det min lille søster som passer han så er litt kult da. Så fra tirsdag av skal jeg passe en annen gutt som er 10 måneder ikke så langt i fra Tobias sin alder.

Jeg ser frem til dette selv om jeg STOR koset meg med tvillingene også så kommer dette også til og bli kjekt. Så gleder meg til og treffe han i dag å at han han og Tobias kommer godt over en og jeg og han så klart.

Ellers skal vi til pappa og de og spise pinnekjøtt. Mmmm.

Meg og Tobias da han var mye mindre kan du sei..

Hva skal dere i dag ?

Er dere dagmamma ?

 

Dager som dette er ikke bare bare..

I dag begstemte Tobias seg for å våkne kl halv 8 og det synes jeg er helt greit. Men når Han skal kvile kl 10 og bare sover 15 min og nekter og sove igjen å ingen ting funker. Da blir jeg sliten og dagen virkes utrolig lang. Mens tvillingene sov 2 timer som var helt herlikt, når jeg har en litten tass som nekter og sove nekter og sitte alene og nekter og sitte på fang. Det eneste som hjelper er å gå rudnt med han men det orker jeg heller ikke. Så nå har jeg nettopp satt han litt på gulvet med tvillingene å håpe han orker og ligge er litt mens en sliten mamma kan ligge å på sofaen og slappe av litt mens de 3 søte guttene koser seg på gulvet.

Dager som dette er ikke kjekke, de er så utrolig LANGE, hehe men skal ikke klare får jalefall kose masse masse med Tobias. Er litt kjekt også når han bare vil kose men skal innrøme at det er litt slitsomt også.

Nå tenkte jeg å gi tvillingene litt mat, og leke litt med dem før de skal hvile igjen og da tenkte jeg å prøve og legge tobias i fre og ro og se om det hjelper.Har dere noen tips hvordan jeg kan få han til og sove?

Synes dere også de dagene blir ekstra lange ?

Typisk min flaks...

Off kan ikke gjøre noe annet en å le når jeg forstuet hånda i går. Enten er jeg syk eller så er det det eller så er det det andre. Skal det aldri slutte.. I går skulle cato kysse meg og jeg fikk hånden min vrengt og presset i motsatt vei. Det kjente ut som hele hånden skulle ble revet av der og da. Smertene var så utrolig sterke at jeg trodde jeg motte på legevakten igjen.

Tror denne familien trenger en egen telefon til legevakten bare å trykke på en knappp så vett de at det er oss. Føler vi er faste besøkene der.. Så bestemte meg å se hvordan det gikk utover kvelden, smertene er der enda, så ahr sikkert brukt 30 min bare så langt etter som jeg bare skrivermed en hånd som er venstre i tillegg.

Ellers var det litt vanskeliig og kle på tobias i morres men det gikk så nå blir det nok nye leking på gulvet på han og bare bære han når han skal ha mat eller bleie skift.


Her er hånda mi, og så har jeg på meg min gode onepice...

Har dere forstuet hånda før hvordan ? eller har deres barn ?

Hvordan gjorde dere  ting hjemme når dere er syke eller skadet?