Om meg Om Tobias Fødselshistorien Graviditeten Spørsmål ?

Svangerskapet

Svangerskapet med Tobias...

Etter som jeg ikke blogget under svangerskapet men skrev dagbok i stede tenkte jeg og dele noe med dere men ikke alt.  Alt startet da vi tok testen om jeg var gravid eller ikke, hadde fått noen tester der det viste negativt å vi tenkte ikke mer øve det. Og tok en senere siden mensen ikke kom, den viste :

Jeg bestilte time hos legen, slik vi kunne kjekke ca hvor langt jeg var på vei, han sente oss videre til gyn. Der dem fant jeg var ca 6 uker på vei. Han bestilte også time til ordinær UL på sykehuset der vi skulle se hvordan barne hadde det, vekst og andre ting, og sjønne men det var ikke før u uke 18. Ukene gikk og gikk og følte ALDRI dagen kom der vi skulle på UL. Jeg følte jeg ventet i måneds vis. Men endelig kom dagen, men selvfølgelig fikk jeg time i 4/5 på dagen så mote vente lenge likeveld. Den dagen husker jeg som aldri før, de dagen jeg fikk vite jeg ventet en nydelig prins, en prins som skulle bli vår sønn tenkt deg det bare VÅRES. Og mamman min var også med, hun var også stolt at det endelig kom en liten gutt i familien. Hun har alltid ønsket seg en gutt.

prinsen vår i magen...

Så kom jo de dagene på skolen der jeg gikk gravid som gikk helt greit, men litke og gå i store klær for der og da var jeg både litt redd for hva andre mente selv om jeg ikke er det nå eller i slutten. Men noen dager kunne jeg gå i slike gensre du ser under. Å i den tiden var det populært med PLANKEN så derfor motte jeg og en vennine finne ut hvordan jeg skulle gjøre det å her ser du resultstet:

 

 Hihi, synes vi var kreative her jeg...

Svangerskapet begynnte å gå utrolig seint, og jeg var litt lei av skolen i tillegg. Etter skolen var jeg utsleten og sovnet med en gang så ble ikke så mye lekser. Men øvde til prøver og slikt men leker ble lite gjort. Svangerskapet begynnte å bli verre der jeg fikk bekenløsning, og mye svimmelhet, og utrolig med mage smerter. Den ene gangen vi var på kino motte vi bare gå for de bare økte på med magesmerter, jeg gikk til legevakten. Og de viste ikke hva som kjedde men trodde det kunne være blindtermen. Og der var det siste jeg ville det skulle være. Jeg var 27 uker tror jeg da om jeg  ikke husker feil. Men smertene gidde seg etter vert dem fant ikke ut hva som var gale så dem sente meg hjem til slutt.

Ikke lenge etter, da det var 2 dager igjen av skolen gikk vannet mitt, hos Cato og ingen var hjemme, resten av denne historien kan du lese på fødselshistorien som dere finer >>>HEEER<<<.

Meg og Tobias på sykehuset..

Hvordan var deres svangerskap ?

Hvordan følte du deg når du gikk gravid ?