Om meg Om Tobias Fødselshistorien Graviditeten Spørsmål ?

Tobias

Nydelige gutten til mamma

Tobias som koser med morfar på avslutniingen til tante...

Mamma elsker deg, Tobias.. 

Skal mamma så skal jeg også...

Tobias elsker og gjøre det mamman sin gjør, i det siste har han prøvd eller harmet etter alt det mamman gjør. I dag var jeg så utrolig sliten at jeg gikk inn på rommet for å legge meg nedpå litt. Plutselig hører jeg en krabbene gutt uten for rommet og så ser jeg at døren åpner seg. Å jo der sto min nydelige prinsegutt, som ville opp i senga til mamman sin. Cato kom også inn, jeg la meg ned for å slappe av plutselig hører jeg tobias legger seg ned like ved meg. Når jeg reiser meg opp igjen gjør han også, så la jeg meg ned og han la seg ned og bare lå der. For en søting jeg har fått meg, mamma elsker deg..

Tobias har også vert ekstremt kosen men mamman sin i det siste. Han kommer krypene til mamman sin og bare vil kose. Det er koselig da er ikke ofte han er slik, her om dagen lå vi også å koset i sengen min slik han skulle sovne da la han bamsne og hove sitt på magen til mamman sin.

Tobias som skal sove med mamman sin...

Liker deres barn og herme etter dere ?

Er deres barn kosne, var dem det rundt 1 års alderen ?

Tobias beste venn, Biffen

Som sikkert noen av dere vett så har foreldrene til Cato en hund som heter biffen. Tobias er redd han til tider men han elsker også biffen til tider. Han liker ikke når biffen slikker han i fjeset, men allt annet går fint. Tobias kan slå biffen rive i han uten at biffen gjor noe som helt. Når vi var det nå i helgen så lekte Tobias masse masse med biffen, han krabbet etter han overalt, fikk også et blinkskud av de to søte små. Som ser ut som hunder begge to der dem sitter...

Tobias og biffen som krypper rundt på gulve...

Er deres barn utrolig glad i dyr eller ?

Hvordan reagerer dem på dyr ?

Hva dyr liker dem best ?

Alle morninger er ikke like...

Om du har barn eller ikke så er ikke en morning lik den andre. Her i hus føler jeg morningene forandres bare av å se på dem. I dag våknet Tobias opp kl 8 ca. Da sto faren opp jeg sto også opp like etter og koset med lillegull som bare gråt i stuen. Får ikke sove når han sitter og gråter i romme rett ved meg jeg, er det bare meg eller er dere også slik ?

Så jeg gikk inn i stuen tokk han opp og satte meg ned for og kose med han, da ble han helt stille. Er ikke alltid like kjekt å ha en mamma dalt i hus. Er kjekkt til tider men når det kommer til sykdom, trøtt eller sulten er det bare mamma som hjelper. Å det vil vi ha slutt på så håper allt blir bedre når han begynner i BHG nå i august. Ellers e han ein smilegutt hele tiden. Han smiler dynerundt, men om han får sjeft for ting han ikke får lovt til eller andre ting så kan han gråte også skal dere få se.

Som dere ser her, var ikke allt like kjekt når man kjefter på de så trollene.

Ellers er han blit of fornøyd som dere skal få se nå, selv om han har tiutti i så er han BLID og FORNLYD liten kar.

Blide gutten til mamma, elsker deg mer en allt...

Hvordan er deres morninger ?

Blir de små trållå sure når du gir besked eller ?Kjærlighet er ikke bare et ord, men en følelse...

Mamma kan ikke forklare, hvor høyt hun elsker deg gutten min. Mamma elsker deg mer an folk kan tenke seg. Mamma er her for deg uansett hva og er her for deg gutten min. Mamma vil aldri svikte deg, mamma vil allitd være den hun er uansett hva folk sier.

Meg og Tobias da hann var 6 måneder <3

Tobias har fått seg en dansepartner

Ja dere leste rikdig, i dag kom jo Tuva som sakt til oss som skulle sove her. Å ta fikk Tobias seg en lekekamerat men ikke bare lekekamerat, han gikk også seg en dansepartner. Å det skal jeg si dem var flinke til også motte så klart ta en bilde av dem. Tobias lo og Tuva lo, og senere gikk fi i sengen og Tuva hoppen og Tobias her met etter Tuva. Så det var skikkelig stas jalefall. Nå er de begge i seng og jeg skal lage kake og gele til i morgen når vi skal feire barnebursdagen til Tobias.

" Tobias og Tuva danser vals hehe "

" Danse litt te vi mamma "

" Dette var kjekt mamma, er vi ikke flinke ? "

Liker deres barn og danse ?

Danser deres unger med andre unger ?

Timmy tid

I dag så har tobias vert så kosen med mamman sin siden je gikke kanlege så mye med han på gulvet så bruker jeg tiden med han til og kose med han. Vi har kost oss lenge i sengen og bare tullet. Litt senere satt han seg på fange mitt mens jeg tok på timmy tid som han synes er kjempe kjekt. Så dette satt vi og såg på mens vi koset oss litt med mariekjeks.

" Tobias og meg ser Timmy tid "

" koser oss masse masse "

Liker deres barn timmy tid ?

Hva liker deres barn ?

Ballong, barnas beste venn

God morgen, i dag skal vi passa Søskenbarne til Tobias. Ellers skal vi ikke noe spesielt uten om å kjøpe litt inn til bursdagen vi skal ha i morgen.

Men tilbake til overskriften min, Når jeg våknet i dag satt Tobias og såg i take og rak ut hånden til balongen sin som han vikk på 17 mai. Den begynne å få lite luft så den svever rundt i rommet som er kjempe kjekt synes Tobias. Så tok jeg den nedi til han i lekegrinda/reisesenga. Og det likte han godt smilte fra øre til øre snakket til ballongen og koset seg der han satt.

" Den ballongen skal jeg kverke mamma, den hører ikke på meg "

" Hihi jeg fikk denm jeg "

" Slik kverker vi balloner til dere andre unger der ute "

Hva skal dere i dag ?

Fikk deres barn ballong den 17mai ?

Vis dem fikk varte den lenge ?

Da var dagen her

I dag er dagen kommet jeg har gruet meg til, nemelig det at Tobias skal ta sprøyte i dag, 1 års sprøyten. Skulle egentlig ha tatt den dagen før han er 1år men da er vi i mandal.  Derfor fikk jeg heldigvis time litt før slik jeg slap å vente lenger. Han er også plaget med tenner så håper ikke vaksinen slår ut på han, for vi skal nemmelig på skolen til linnea på grillfest også i dag kl 3. Så madde å grue seg til og glede seg til.

Så nå skal vi spise frokost kose oss litt sammen alle 3 i pappa og mamma sin seng som han synes er så kjekt. Ellers så blir det turen bort til helsestasjonen så er det slappe av litt før turen går på grillings.

Ha ein fin dag dere også, skal vel oppdatere dere litt hvordan helsestasjonen gikk før jeg går på grillings.

" Tobias som liten og sover søtt og trykt på mamma "

Hvordan gikk der på deres 1 års kontrol?

Reagerte deres unger?

Hva skal dere i dag ?

 

Mamma ekskser deg, lille gutt!

Kan ikke gjøre noe annet en å skrøyte av min nydelige sønn. jeg har fått mange nydleige bilder av hani det siste men jeg skal vise dere 2 bilder så je smelter av å bare se på. Har det som bakrun på pcen, faceboook bilde og på mobilen.

" Jeg har ikke ord på hvor mye mamma elsker deg Gutten min "

Hvar ikke desse bildene bare helt måløse :) ?

Tobias og bilteltet sitt

Som sakt fikk Tobias seg et bilder telt som han har synes har vert kjempe stas nå i dag. I dag morres lekte han og Pappan sin kjempe lenge inni telte. Det likte de begge to tror jeg, kjekt for både store og små.

" Tobias gjemte seg, hvor er han henne ? "

" Her er jeg mamma, der sa tovia sa hab kom opp "

Har deres barn et slik telt som er formet som en bil eller andre ting?

Hvordan er deres barn når det gjelder telt ?

Tobias hår forandring

Nå på denne fredagskveld sitter jeg og redigerer og ser igjennom bilder på pcen mens mannen og broren spiller FIFA, da bruker jeg tiden min på pcen og slapper litt ekstra av her. Tenkte og vise bilder der dere ser at Tobias sitt hår vokser:

" Tobias sitt hår da han var noen minutter "

" 6 Måneder da han var 6 måender,, håret blir lysere og litt mindre "

" 7 Måneder, og litt mer lyst å mer hår "

" 8 Måneder, mer hår "

" 9 Måneder mer og mer hår "

" Mer hår og lyst hår "

" 11 Måneder og masse masse hår synes jeg til å være 11 måneder og gutt, eller hva? "

Hva synes dere om dette innlegget ?

Synes dere håret har forandret seg mye på 1 år ?

Bilder av Tobias


Jeg har ikke så mye åå skrive om akkurat nå men tenkte dere skulle få se noen bilder av godklumpen min i dag :

" Kjermtrollet til mamma "

" G

" Hei mamma, jeg kommer og spiser deg ogg jeg ok? "

"


Tobias skriver et innlegg til dere + bilder

Hei hei dere lesere som liker og lese om meg, ja dere leste meg det er alltså meg tobias.

Jeg sov til halv 9 som sikker mamma har sakt, det gjorde jeg for at mamma og pappa skulle få sove litt lenge, er jeg ikke grei med dem ? Side jeg var så grei tokk pappa med meg på tur en lang tur som varte ca 2 timer tror jeg. Jeg sov litt, så på sauer og koset meg. Men i slutten begynnte jeg å sjede meg litt og savnet mamma så derfor gikk vi hjem.

Ellers når vi kom hjem var jeg i strålende humør, og jeg hadde ikke tid til og sitte sille var så masse jeg ville gjøre når jeg hadde vert i vognen i 2 timer. Melka mi klarte jeg heller ikke sitte stille med så jeg sølet litt men men, mamma vasker klærna mine uansett så... Jeg liker meg utrolig godt i mamma og pappa sin seng, jalefall når de tuller med meg da er det ekstra kjekt.

Jeg og pappa har også lest bok som har kjempe kjekt, men nå vil jeg heller vise dere noen flotte bilder mamma tok av meg og pappa i dag. Jeg elsker å bli tatt bilde av så dette er noe mamma gjør ofte bare til og se her :

" Lekser ok med pappa som, dere sikkert ser "

" Der var hunden, sant pappa ? "

" Den melka ville jeg så gjærne ha "

" Å jeg fikk den "

" Se hvor lang jeg er da "

Hva synes dere om innlegget mitt, vil dere at jeg (TOBIAS) skal skrive mer innlegg?

Hva synes dere om dagen min og bildene jeg lånte fra mamma's PC ?

Bilder fra dagen

I dag har jeg hatt besøk av venninder som har vert kjempe koselig, nå er også maiki her så skal sove her slik Cato får fikse litt små ting til i morgen.

Ellesrs så har tobias blitt veldig glad i lolipopis som dere kan se under her.

" Mmm mamma dette her var godt "

" Du ha kjekke venner mamma "

" Jeg er glad i deg Caroline "

" NYDELIG "

" Tobias elsker bobblene "

 

Hva synes dere om bildene ?

Hva har dere gjort i dag ?

 

Verdifulle bilder

Jeg satt og så igjennom bilder og mimret litt og har endelig funnet den tekstskriften jeg har letet lenge etter. Så nå har jeg fått skrevet noe på bildene jeg vil dele med dere. Bildene er betyr utrolig mye for meg, vert bilde sier  mer en 1000 ord for meg. Bildene her er virkelig verdifulle og bilder jeg er STOLT over.

"Bildet er tatt i dysjen, med vanndråper på babymagen"

"Bildet her er tatt dagen etter fødselen, der han får sin første tutt og bare føler seg trygg i mammas armer"

"Har delt dette før, men det betyr mye for meg og jeg elsker virkelig familien min"

" En fornøyd 6 måneders baby"

Hva synes dere om bildene ?

Hva synes dere om slik tekst på bildene, skal jeg fortsette ?En gutt med villje...

Jeg har en liten gutt som liker å få viljen sin utrolig mye. Selv om han ikke får de,t liker han og tro han skal få den eller får den. Han kryper bort til TV benken eller bordet der han vett det er som regel noe han ikke skal ta eller rive i.

Du ser plutselig at han ser opp på deg med det lure blikke å så setter han farten mot måle sitt. Reiser seg opp å tar fatt. Vis vi seie nei griner han eller bare viser rapefjeset. Vi prøver først og fremst og sei nei sånn han skal lære men om det ikke fynker så tar vi det fra han og sier nei. Da begynner han å HYLE eller sutre som dere ser på bilde under. Der hadde vi nettopp tatt fra han ting han ikke skulle ha..

Tobias som ikke får viljen sin...

Noen av dere som har unger som er like ?


 

Våken netter og redsel...

Jeg vet ikke hvordan jeg skal få dette ut men noe av det må bare ut. De siste ukene har vert ekstremt vanskelige med VÅKEN NETTER og andre personlige ting som jeg ikke kommer til og nevne her. For dere trenger ikke vite allt heller.

Etter at Tobias klarte og reise seg opp i senga, har det gitt oss en liten vanskelig oppgave på kveld/natt. Tobias kan gråte og gråte men tør ikke gå ned selv etter en episode der han datt og slo hode i sengekanten. Så jeg eller Cato må hjelpe han ned så gjør at han får mer og mer krefter. I dag tok det kunn 5 minutter da, men våknet igjen og holdt det gående nesten 2 timer.. Å andre netter har det foregått lenge og jeg er rett og slett helt lei av hele greia, jeg tror virkelig ikke at jeg har mer energi til slike netter nå altså. håper det ordner seg før jeg flyr i take.

Vis jeg går inn når han er lakt og jeg skal gi han en klem og legge han ned, så klamrer han seg fast i meg og tar tak og tar beina rundt meg og bare koser og koser. Så legger jeg han ned og han gråter ikke men det ser ut som han har den frykten, han ser på meg med redde øyer og setter i gang å hyler av redsel. Jeg får virkelig vondt av han jeg følte for å kose litt med han den kvelden dette sjedde. Tobias roet seg og fikk litt kos med drikki og sovnet til slutt. Og han sovnet dagen etter våknet han igjen og slik fortsetter det....Noen som har opplevd lignende ?

Hvordan får dere ungene til og sovne av og reise seg eller og ikke reise seg ?

 

rampefjeset til Tobias

Når tobias vet han gjør noe gale eller for høre han gjør det så kommer han med det rampefjeset/bliket. Det hender også at han gråter, men vis han sitter med bordet og vil rive ned ting når han spiser og bare tuller og jeg sier i fra så gir han meg dette blikket her:

her er rampeguttens fjes, er dere ikke enig at det ser rampete ut nå ?

Ellers nå skal han snart ha hvilen sin så får jeg komme meg under en varm dyne å sove litt jeg også. Å håpe på at Tobias sover litt lenge slik jeg får sovet litt og ikke bare lakt meg ned å sovnet å så våkner av han igjen. Så nå tenkte jeg og slappe av med noe godt mens godtassen koser seg på gulvet og snart klar for å hvile seg.

stor fornøyde gutt etter og  ha spist nesten 1 skive og drukket nesten 200ml men NAN 2...

Hva gjør dere på en lørdagsmorning?

Eller hva skal dere i dag ?

1 årsfeiring snart

Nå er det bare litt under 2 måneder til min prins blir 1 år, men siden det er rett i ferien så begynner jeg feiringen av familieselskapet litt før siden flesteparten er vekke på selve dagen hans. Så da er det pluttselig bare 1 måned og noen dager til 1 feiring. Og jeg begynner og planlegge nå, hva vi skal ha å spise, kaker jeg skal lage, og allt annet. Men synes bare det er kjekt da. Så nå sitter jeg og planlegger og koser meg mesn minsten ligger og sover søtt.

Jeg tenkte også å ha et venneselskap av mine nermeste og cato sine og de vennene av meg som jeg er med som har unger selv. Så dette skal bli kos så det blir enten 1 STORT og 1 litt minste selskap eller så blir det 3 så må tenke litt over det. Å se hvordan jeg skal gjøre det.

Tenk at prinsen har vert så liten, og det er snart tatt for 1 år siden. Tiden flyr


Hvor mange selskap hadde dere ?

Hvor mange gjester ?

Hva hadde du og sise i se forkjellige ?

 

Tobias nye favoritt

Jeg har alltid slette med og få i Tobias drikke som, vann, saft melk til måltid. Så kjøpte jeg en flaske med sugerør å da jeg tok vann i den drakk han 150ml uten å stoppe.

Her ser dere den geniale flasken

Tobias som koser seg, med melk i den. Og kald melk har aldri gått ned, men nå går den rett ned.

Noen av dere som har opplevd det samme?
Har dere denne flasken?
Skal dere prøve den ?

Tobias i bildedryss...

Go morgen, nå skal vi snart ha en liten hvil her i hus. Så tenkte og dele noen bilder med dere bare :

Nyttår i år, stas med alt det glitteret...

Cato og Leah Tomine...

Meg og Leah Tomine...

Tobias og William

Tobias, som koser seg hos tante...

Tobias og Lise...

Tobias med Jolly...

Tobias Og Tuva...

Dåpsdagen...

Mamma og Tobias på dåpen...

smilegutten min på dåpsdagen sin...

Meg og Tobias på dåprsdagen...

Hva synes dere om bildene?

Er dere inntresert og se flere ? noen anledninger dere vil se bilder fra :) ?


Ut å gå

I dag mens vi ventet på Cato for å gå i butikken tok jeg med Tobias. Slik han kunne gå litt, han har ikke skikkelige sko enda men skal kjøpe til uken. Enten er dem for små eller for store. Så siden han er så inntrisert i å gå for tiden. Bare se er:

Ut på tur aldri sur...

Se på meg mamma, er jeg ikke flink ?

Tobias holder seg å går/springer...

I det siste ahr jeg jo sakt a Tobias reiser seg etter masse nye ting, i dag reiset han seg etter gåstolen som han har klart før men i dag kom han seg fortere opp å begynnte å gå, og til slutt begynnte han og springe, men slutta og filme akkuratt da. Å skulle ønske jeg fikk med meg det, men dere får se litt av det da:

Tobias reiser seg og går inntil gåstolen...

Når begynnte deres unger med lignende ?

Er han ikke flink ?

 

Noen som kan svare meg ?

Nå har jeg nettopp lakt Tobias for kvelden, han får enten melk eller guffe som vi kaller det men heter egentlig (drikki dem for 8 måneder). Han sover ikke ås godt på grødten så han får grødt morning og litt på dagen men prøver og få i han litt grødt også men ikke alltid like lett. Så har noen små spørsmål til dere som jeg hadde sat pris på om dere svarte på.

 • Når sluttet dere med melka på kvelden, at minsten sovnet på melken fikk sin, entent fikk den i senga eller inne på rommet slik dem sovner ?
 • Spiser deres barn grødt på kvelden, og burde jeg få i Tobias grødt på kvelden ?
 • Hva er måltidene til deres unger fra morning til neste morning?
 • hvor gammle er dem ?

Tobias som fikk flaske når han var liten, smiler så godt der er...

 

Tobias Første komfirmasjon(Bilder)

I går var vi i komfirmasjon til Cato's kjære lille bror. Så det gledet vi oss masse til Tobias var pyntet opp i bunad og Cato i dress. Jeg hadde på meg en kjole jeg fikk av søsteren til Cato, etter som jeg ikke kom meg nedi bunaden. Men den kjolen jeg fikk er jeg veldig glad i så gjorde ikke meg noe. Dagen var helt super og jeg STOR koset meg samme gjorde Cato og Tobias. Tobias har jo nettopp egynt å gå når du holder han i hendene så dette var spendene synes Tobias. Siden alle ville gå med han. Tobias fikk også et lite stykke sjokoladekake og han glefset det i seg.. Men resten av dagen får dere i bilder:

Meg og lille søte Leah Tomine...

Tante Therese og Tobias...

Sara og Toias...

Celine og Tobias...

Litt av borden, et nydelig pyntet bord...

Komfirmanten....

Har også noen familie bilder vi tok før vi gikk i komfen, er det noen som har lyst og se dem også ?

Har dere vert i kom eller stått selv i år ?

Tobias som lager ( BILDER)

Fikk ikke lagt ut filmen eller bildene i går men da får dem komme i dag. Dere får bildene først så får dere e filmen i et annet innlegg filmen er virkelig vert og se hehe...

Tobia som smaker og lager kake...

Røre, røre, røre...

Pappa ikke spis meg, eg e jo sånn YOO nå...

Hva synes dere om bildene ?

Vil dere ha filmen ut med en gang ?


 

 

 

Overraskende

For en utrolig herlig morgen. Tobias fikk melken sin kvart på 6 og sovnet igjen og sov helt til halv 9. Gud så det kjentes på kroppen, det var rett og slett utrolig. For han er så mye mer gladere og smilende når han sover lenge på morningen. Så denne dagen blir bra..

Lille babyen min under babygymen, haha

Denne er for så gutter mamma... Så krøyp han videre, men ligger under litt nå også Søten...


Hva skal dere i dag?
Hat en fin morning :)?

1 årsbildene, ?

Nå er det ikke lenge til Tobias blir 1 år, så blir nok 1års fotografering før sommeren etter som vi har det litt travelt i sommer. Så tenkte og snart bestille time.

Her er noen av bildene fra vi var der :

Hva synes dere om de få bildene dere fikks se ?

Å har dere tips til hva vi kan ha på han og hva bilder vi kan ta på 1 årsbildene ?

Bade nymfen min

god morgen til dere, stil spørsmål dere lurer på >>>HEEER<<<

Tobias har alltid elsket vann fra han var liten, han begynnte og bade i stampen uinder stelleborde til vi kjøpte oss en badebalje. Han satt ikke trykt så vi motte passe ekstra godt på. Han var ikke helt stødig til og sitte. Men nå ja nå klarer han hallt oppi der bare se :

spise kluten er godt, men det som er kjekkest er å...

reise seg opp i badebaljen min, tar ikke når han står pga vil ikke legge ut slite bilder...

Når begynnte deres barn og reise seg opp i bade baljen ?

Liker dem og bade ?Mamma's hjelper

Tobias har utviklet så fint som dere ser i innlegget under. Han skal alltid gå der mamman sin går når vi er hjemme. Sitter jeg i sofaen skal han bort til slutt, og ikke minst ledningene.

Men i dag fikk jeg hjelp av Søten min, han hjalp mamma med oppvaskmaskinen.

Må først komme meg opp mamma,så...

Kan jeg hjelpe deg, hva trenger du hjelp med :)?

Når deres unger kunne reise seg ville dom alltid hjelpe? Eller bort til deg?

Hjelpende nå om de er eldre også :)?

sønnen min vokser fra meg...

God morgen til dere, vil bare skrøyte litt av den flinke lille gutten min som har blitt så flink. På sånn 2 til 3 uker så han han utviklet seg så utrolig fort, kan ikke kjønne hvor tiden der han bare lå der bler av. På de 2 ukene har han blitt utrolig flink til og:

 • Åle seg, som han har gjort litt.
 • Han har ogs krabbet men, han åler helst. Så gleder meg til han finner ut at det og krype går fortere.
 • Han reiser seg opp etter ting.
 • Viser hvor sterk han er.
 • Og går om du holder han i hendene.

ALLT DETTE HER HAR SJEDD PÅ DE FÅ UKENE, JEG ER SÅ UTROLIG STOLT...

Jeg begynner og savne den tiden der han bare kunne ligge oppå meg og bare sove og kose med mamman sin. Nå er han STOR gutt og vil ikke kose no særlig lenger. For å si de slik så kaprer jeg den tiden jeg kan med han. Han er litt kosen når han er syk og når han nettopp har stått opp så da benytter jeg sjangsen til og kose med lille klompen min.


Tobias så koser meg mamman sin, savn savn...

Synes dere barna deres vokser fra dere ?

Hvordan er utviklingen til deres barn + alder ?

Tobias outfit

Lege siden jeg har lagt ut outfit av både meg og Tobias. Så derfor får dere tobias sitt nå å mitt senere. Tobias hadde også på seg en svart strikkejakke og bukse.

Stjerner på rumpe stumpen...

Fornøyd gutt som bare ville ha vist og strømpebuksen på..


Hva synes dere om antrekket ?
Har dere ofte på de bare bort og strømpebuke når dere vare er hjemme og dem krabber på gulvet ?

Tobias sin yndlingsang...

Tobias elsker osm regel alt som har med musikk og gjøre men det er en spesiel sang som får han ekstra god humør nemmelig denne:

 

Har dere hørt den før ?

Er det en sang dere kommer til og se om ungene deres liker ?

Valg av Tobias Etternavn...

Dere som er foreldre selv har sikkert hat samme situvasjon om dere er sammen med barnefaen. Om hvilken etter navn som skal bli barnets etternavn eller om du skal ha barnefarens navn om dere ikke er sammen.

Tobias har har mitt mellomnavn som etternavn og Cato seit eternavn som mellomnavn. Grunnen til at jeg valgte Drange som Tobias sitt etternavn og ikke mit etternavn er enkelt og greit. Det er ikke pga min pappa har mitt etternavn, det er mest fordi jeg er odelsjente på gåren vi eier og Tobias er min Første fødte så derfor blir han odelsgutt på gården vi eier. Å derfor ville jeg at han skulle hette Drange for det er noe han skal få etter meg og noe osm kommer til og gå i slekt i genrasjon og genrasjon å derfor synes jeg det er litt kjekt at han har et etternavn som betyr noe. Ikke at de andre ikek betyr noe, men alt jeg vet så er madsen ikke en plass der Cato sin familie har mye med og gjøre. Tytlandsvik er jo et sted men ikke noe Tobias kommer til å være mye og slikt.

Jeg og cato snakket mye om det og ble enige til slutt, å han så min mening å jeg ser også hva han mente at han ville ha sitt etternavn. Men nå har jo Tobias Cato sitt etternavn som mellomnavn og det synes jeg han skal ha også. å håper han velger og bruke begge.

Cato på tur på Drange

Meg og Tobias på Dr

Hvem sitt etternavn har deres sønn/datter?

Hvodan kom dere frem til deres valg av etternavn ?

Bunaden til Tobias...

Jeg har bestilt bunad til Tobias:

MINI TRUMP TWILL SET, PUNK, large

MINI TOBY LS SHIRT, WHITE, large

MINI TATE WOOL CAP, BLACK, large

Hva synes dere om bunaden jeg har bestilt til Tobias ?

Har dere bunad til deres små ?

JIPPI...

Kan ikke si mer en JIPPI, Tobias sov helt til halv 8 og det var helt utrolig herlikt. "BANK I BORDET". Så tok jeg han inn til meg der han bare skulle kose med mamman sin, han la seg oppå brystet mit å la hånden rundt meg og lagte koselyder. Gud så herlikt det var, og ikke ha hast ut av sengen som Tobias vanligvis liker og ha. Vi tok et herlikt og langt morgenstell der vi tullet og koset oss masse, og han fikk god grødt til frokost der han bare smilte fra øre til øre...

Ett litt gamelt bilde, men der ser dere et herlikt smill av lille gutten min... ( 6 måneder)

Mens nå sitter han på gulvet og leker litt før lekekameraten Oliver kommer hit. Gud så jeg gleder meg til og se Oliver har ikke set han på lenge lenge. Så det skal bli herlikt og se de to små leke igjen, å som Tobias komme seg fort rundt om kring og ikke bare sitter og ser på Oliver som krabber rundt.

Nå skal jeg lese litt blogger før dagen venter meg, å gjeg har en overaskelse til dere også så bare til og følge med den kommer løpet av dagen...

Hva skal dere i dag ?

Hva tror dere overaskelsen er ?

Tobias sin ønske liste...

Det er bare kun rett over 2 måneder igjen til min lille prins er 1år tenk det. Å jeg gleder meg masse masse. Han har blitt så stor bar epå den korte tiden og på de 2 siste ukene har han reist seg opp etter ting og har begynt og åle seg mye fortere og krabber nesten bare hentene som ikke er helt med enda. Men er veldig sterk i ben og rygg...

Men til hovedpoenget her er en av ønskelistene til Tobias:


Hvor gammel er dit barn ?

Hvar dette grei øn

Tobias er klar...

Nå er jeg nettopp kommet meg inn dørene. Vert å levert Tobias som gikk kjempe greit. Han koset seg med tante Mari og onkel Tore til mormor kom hjem fra jobb...

Onkel Tore og Tobias på pcen...

Kose seg med mormor...


Så når er Tobias trygg i natt hos sin mormor, tror de gleder seg begge to....

Når jeg trøde om dørene var det en overaskelse som ventet meg. Å gjett om jeg ble glad når jeg så inn døren...


Hva skal dere i kveld ?
Hva tror dere overraskelsen min var?

Tobias leser bok...

Tobias fikk en del bøker til dåpen, i det siste har jeg toke frem en litt støre bok med mange mange dyr inni. Før jeg får satt med ned begynner han og smile og vifte med hendene. Du ser tydelig på han at han koser seg med boken.

Det er mange dyr inni, når han ser noe han enten liker eller for han ser det sier han "deeer".. Synes det er søtt jeg

I tillegg så prøver han og si lydene jeg sier og prøve og fortelle meg at " mamma jeg også kan lese"...

Jeg kan legge ut film senere om noen vil det :)?


Liker dine barn og lese bøker?
Prøver de og harme etter deg?
Hvor gamle hva de da:)?

Tobias sine rutiner...

 

TOBIAS RUTINER...

Jeg har skrevet om rutinene til Tobias før men får stadig vekk nye spørsmål om å legge ut de rutinene han har nå. Å det er selvfølgelig ikke noe problem og skrive om rutinene han. Det er greit for meg og se på også til tider. Vi har ikke akuratt på klokkeslettet nå må du ha mat nå får du ikke mat. Men vi prøver og holde sånn ca litt før eller etter på ikke krise om han får litt mat innimellom også om han er sulten. Han skal få sleppe og sulte...

 

Vanlig dag hos oss:

 • Vi står opp som regel mellom 7 og 9 er ejg heldig kan han sove til 10. om han våkner 6 får han en flaske med melk..
 • Han får som regel frokost (grødt) rudt 8-9 tiden...
 • Så legger han seg som regel etter han har fått frokosten men det er bare om han har stått opp kl 7 eller før. Men noen ganger er han dau trøtt å da legger jeg han abre uansett...
 • Han sover osm regel mellom 3o minutter til 2 timer, der jeg tar litt husareid leserblogger eller bare sover litt selv..
 • Når han våkne leker han litt på gulvet og jeg koser litt med han...
 • Rundt 11/13 får han 1 eller 2 siver med kaviar eller andre ting. Da pleier han og spise selv og drikke selv...
 • Ellers pleier vi gå i butikken om det trengs eller gå en tur eller bare leke/slappe av...
 • rundt 4 får han middagsglass eller om middagen vår er ferdig eller vi har mer i frysen får han av oss...
 • Han får litt kosetid med pappan sin og lit TV tid og leke tid på gulvet. Før han får grødt rundt halv 7 og så pusser tennene og legger seg...

Slik ser en værdag hos oss ut som regel

Tobias som lekte på gulve da han var litt mindre...

Hvordan er dere rutiner på barn eller deres hværdag ?

Hva synes dere om rutinene til Tobias ?

Verdens fineste øyne...

Jeg må bare få lovt til og skrøyte litt av øyene til sønnen min. Synes dem er de fineste øyene i hele verden, uansett hvor nedfor jeg er eller hvor sint jeg er så tar jeg Tobias opp å ser han inn i øyene å da er jeg så glad så glad igjen. Han har virkelig utrolig fine øyner jeg er mammaen han og folk tror jeg bare sier det pga det. Men NEi det gjør jeg ikke for han har virkelig fine øyne til og være baby. Tror han kommer til og sjamere jenter når han blir eldre med disse lyene ja:

Se de øyene og den godgutten min...

Er ikke øyene han fine ? 

Jeg har fått en...

Hjelper i hus. Cato støvsuget mens vi andre holdt oss i sofaen og Tobias koset seg i gåstolen og ville hjelpe pappa litt med støvsugingen...

Tobias så støvsuge er han ikke søt :)?

Søte Michelle med smykke mitt...


Har dere barn som vil hjelpe :)?

Tobias har fått...

Seg hanekam. Vi skal på besøk i dag så tenkte å lage en hanekam på Tobias å han passet det. Synes han var utrolig søtt med hanekammen..

Var han ikke bare søtt ??

Tobias's mårenkåpe

Tobias fikk morgenkåpe av tante Kine til jul som er 2 år eller noe men vi bruker den nå. Det står Tobias på den og den tok han på seg etter ca 45 minutter i badebaljen sin.. Åhan var super søt i den. Bare se her...

Hvar han ikke bare søt?
Bruker dere mårenkåpe?
Hvor lenge og ofte bade dere ugene :)?

Tobias spiser selv - VIDEO

Her kommer videoen når Tobias spiser brødskive selv. Han er veldig flink noe går på gulvet men mesteparten går i munnen så synes han er flink til og være 9 måneder jeg og i tilleg litt premature. Så Har han jo fått en kjekke smikke av farmoren sin så vi prøvde ut den andre vi har ligger til vask. Så fra nå skal han få spise skivene sine selv...

Her er videoen:

Hva synes dere om videoen?

Når begynte deres barn og spise selv og kunne det litt også ?

Hva gir dere til dem til middag rundt 9 måneder?

 

Tobias spiser selv...

I dag startet dagen halv 7 men tok så Tobias over til meg å han sov til kvart over 8.. Å det kjente jeg var utrolig herlig. Ellers har vi vert i byen å er på vei hjem..

Men over til overskriften Tobias har begynnt å spise skive selv. Han fikk en ny spisesmikke som går over armer så da fikk han spise selv og gikk ganske så greit. Dere skl få se noen bilder og video kommer senere..

Flinke gutte...

Han e blitt så stor:)


Hva sjal dere i dag?
Når begynnte deres barn å få spise selv?

Tobias har blitt...

Tobias begynnt å bli litt skepsis til forkjellige personer. Men det er mest på kveldene eller vis han ikke e i form. Som som i går når han skulle legge seg ville han bare kose med mamman sin, selvfølgelig er det koselig men synes det er vikdig at Tobias også vil kose med pappan sin når det kommer til kvelder og andre anledninger som via han slår seg å slik. Vil at han skal finne like mye trødt hos pappan sin som hos meg. For det fortjenter Cato han er virkelig verdens beste pappa for Tobias.

Men når det kommer til fremende og slik så synes jeg det er greit han er litt sepsis sik folk bare ikke ka ta han med seg uten at han gråter eller gir lyd fra seg at noe er gale.

Når det kommer til besteforeldre å slikt så er han litt skeptisk i begynnelsen men vis jeg bare gir Tobias til dem så går det fort over å får håpe det fortsetter slik for er ikke kjekt om han skal ble skeptisk til nær familie. Merker også at til de av vennene som er her ofte de er han ikke så skepsise til men dem som nesten aldri er her merker jeg at han begynner og trekke seg litt unda. Og det forstår jeg jo han ganske så godt i egentlig..

 

Mamma sin god gutt...

Når begynnte deres å ble litt små skeptiske?

Er barnet mamma eller pappa dalt ?

 

Pasta pasta med lene...

Nå sitter jeg og Lene på pasta pasta med ungene. Leah Emilie og tobias stor koser seg sammen kommer et egent innlegg om dagen senere men nå kommer det noen søte bilder fra pasta pasta som vi er nå...

Søttnosene..

Min kjære venn Lene...

Søtene...

Nå skal vi se litt rundt før vi skal handle middag...

Hva har dere gjort i dag?
Hvem tror dere er elst?

Tobias er hos Oliver...

Etter som jeg skulle ha Oliver halv1 og hadde tvilling vognen hjemme så ble vi bare enige om at jeg skulle ta med Tobias med hjem til dem siden Oliver lå å sov. Så nå sover Oliver og Tobias leker med lekene til Oliver mens mamma ser TV.

Tobias koser seg...

Ellers så skinner solen og tenker vi skal sitte litt ute på maken når vi kommer oss hjem.

Hva gjør dere :)?

Sammenligning av Tobias...

Sa jeg skulle legge ut noen bilder her samenligner jeg bilder fra 6 måneder og 8 måneder.

6 Måneder8 Måneder..

Ser dere fokjellen at han har blitt rundere i ansiktet og mer hår å rett og slett bare blitt støre :) ?

Tobias natta sang...

Det er denne sangen jeg har begynt å synge for Tobias nå i det siste når han har sovet i vognen og nå jeg prøve og få han tl og sove. Å etter i går med det med  flaksematingen som var litt vanskelig Det gikk mye bedre i dag sang den sangen mens han fikk flasken å han sovnet med en gang. Det er så godt i mamma hjertet mitt..

Vem kan segla förutan vind
Vem kan ro utan åror
Vem kan skiljas från vännen sin
Utan att fälla tårarJag kan segla förutan vind
Jag kan ro utan åror
Men ej skiljas från vännen min
Utan att fälla tårar

Se

synger dere for barna deres ?

Hva sanger synger dere ?

Hva sang dine foreldre dine til deg ?


 

Har Tobias forandret seg ? BILDER¨

Tobias i dag :D

Hva synes dere om bildene?

Synes dere han har blitt større eller hehe :) ?


Tobias begynner å bli stor..

Tobias var sjapp i utviklingen men plutselig sto det stille men nå begynner det å komme igjen. Tobias prøve og reise seg opp te ting om han sitter eller ligger på magen:) han er så flink.

Tobias ser TV og han prøve mange ganger å få seg opp.

Speilet er vist veldig populært.

Mamma da ikke ta bilde, da klare jeg ikke konsentrere meg...

Har deres barn vært sene eller raske i utviklingen :)?

Jeg setter spor..

Det hender du blir lei fordi jeg er så liten.

Jeg setter spor overalt og gjør deg ganske sliten.

Men hver dag blir jeg større, ja en dag blir jeg stor,

og alle mine avtrykk blir bare svake spor.

Her er mitt lille avtrykk så du kan huske og forstå,

hvor søte hender jeg hadde den gang de var små

 

Meg og tobias den dagen me fekk dra hjem!!

 

 

Tobias outfit

Nå skal jeg og Tobias til byen med noen venniner me s Cato skal øvelsekjøre litt så da pyntet han seg litt for jentene.

Smile gutten min :)

Antrekket

Tobias og pappa


Hva skal dere i dag?
Hva synes dere om antrekket :)?

Dagen i dag

I dag har jeg bare slappet av gått innom skolen til Linnea siden jeg ikke skal ha henne i natt siden Tobias har vert så vrang i natt. Så ellers har jeg hat besøk og Tobias har sovet 1 time så håper han sover godt i natt. Så har jeg og en vennine byttet rom så vi har rom der som to oss hadde å han har der vi hadde så vi skal vise bilder senere.

Tobias som spiser Riskjeks.

Hva har dere gjort i dag?

Nattens konge

Ja i natt har Tobias virkelig vert nattens konge. Han har sikkert ikke sove mer en 3 timer. Så vi har gitt han melk og han har tatt melka også men bare skreke etter på. Så sovnet han rett før 6 og vi la oss til og sove videre. Cato gikk kvart over 6 og det var ro i hus helt til kl halv 7 da han bestemte seg for å våkne. Så dette blir nok en LAAANG dag. Han er lys våken ennå å ligger å ser på TV.

Men skal ikke klage for han har fått en til nydelige tann. Ska vise dere senere idag om jeg klarer og ta bilde. Nå gleder jeg meg alerede til Cato kommer hjem er så trøtt å sliten.

Nattens konge sitt outfit.
Hva synes dere ?

Har dere sovet godt i natt?
Hva skal dere i dag ?

Lekeplassen

På vei te lekeplassen

Kjekt å sitte på skuldrene til mamma..

Motte prøve de nye skonene jeg har arvet..

Ble litt sliten så pappa motte bære meg..

Hva et dette mamma??

Det var litt høyt jeg må bli litt eldre før jeg synes dette er kjekt mamma..

Liker deres barn å gå på lekeplassen?
Er dere ofte på tur eller på lekeplassen?
Hvor gamle var de første gang ?

Dette kan jeg like

Tobias sov til kl halv ni. Men han våknet kl kvart over 6 da faren stellet seg til jobb. Men tok han inn i min seng pga tennene å han sov videre med en gang og han pleier ikke greie å sove sammen med mamman sin. Men i dag sov han helt til halv 9 og jeg er en stolt mamma og håper det kan fortsette slik.

Se den solstrålen dere.

Kan ikke klage med en god nattesøvn og den nydelige blide gutten.

Har dere fått sovet lege i dag?
Hva skal dere i dag:)?

Tobias har fått sin første...

Lille tann. De har lenge ligget unger tannkjøtte med en liten spiss ut men ikke så mye den gjorde nå. Den vokser over natten å litt i dag så er ikke løye han har vert sutrete i dag. Så nå er den vedsiden av og nesten kommet ut. Så nå er mamma stolt over første tann.

Ser dere den ?:)

Når fikk deres første tann?
Når fikk dere deres første om dere husker?

Riskjeks gutten...

Tobias fikk smake Riskjeks for første gang i går å gjett om han likte det han spiste en hel riskjeks fortere en noen gang.


Spiser din/e Riskjeks?
Liker du det selv ?

3 gode venner

Oliver, Mathias og to iss er 3 gode venner. Nå sitter de alle 3 og ser på TV Gud så herlige de er der de sitter.

Er de ikke søte :)?

Bestilt lerret av Tobias..

fotoknudsen er dt tilbud på lerret og masse andre ting så jeg  hev meg inn og bestilte et lerret av Tobias så vi kan ha på veggen. Skulle hat utrolig mye med penger å hat et lerret av han på hele veggen. Har et lerret fra før også av tobias og meg da han var utrolig liten tror ikke han var mer en 2 måneder men han avr jo liten til å være 2 måneder.

Om du også har lsyt på et slik lerret eller andre gode tilbud ta turen innom fotoknudsen >>>HEEER<<<


Dette er det vi har bestilt..

Hva synes dere om Lerretet vi har bestilt ?

Har du også bestil eller har tenkt til og bestille ?

 

Tobias har begynt å..

Sutte på tommelen i det siste. Ikke bite pga tennene men sutte, hører bare den sutte lyden fra han. I går kveld før legging lå han på fange til pappa og Suttet dere skal få se bilder.

På pappas fant.

Har dere unger som sutter på fingen?
Har det ikke søtt :) ?

Morgen kos (bilder)

Tobias er super flink til og..

Å spise for tiden i går spisete han 2 skiver med kaviar og i dag hadde han hele 2 og en halv skive. kjønne rikke hvor han har plass når han abre er 8 måneder. Men er utrolig godt å se at han spiser godt da, og sover som regel helt til kl 6 om morningen.

MM mamma dette her var godt..

Kaviar er det beste jeg vet mamma...

Spiser deres barn godt ?

Hva hadde dere på skiven da de var 8 måneder ?

Hva liker de å ha på nå ?

Tobias ble glad når..

Pappan var i senga npr vi sto opp i morges. Etter som cato er blitt sykemelt er han hjemme. Noe osm tobias ble utrolig glad for han smilet fra topp til tå da han so pappa var i senga. Det er så utrolig herlig følelse når jeg seg hvor glad han blir for å se pappan sin. Så i dag skal jeg passe på 3 små og 1 stor gutt. Det ska bli koselig det. Nå ligger den store og sover litt mens vi venter på tvillingene.

Nå ble jeg glad mamma..Jippi jeg ka plage pappa, morsomt.

Når startes deres morgning ?

Blir deres barn glad npr pappan er hjemme fra jobb på et eller annet vid ?

Stellebrdet til tobias

Jeg sa at jeg skulle lage et innleg av stellebordet, komoden og kleskapet til Tobias. Så i dag ble det stellebordet i med at jeg nettopp har tatt å heve vekk det han ikke kan bruke lenger å tatt frem nytt. Stellebordet fikk vi av mormoren til Cato og Tanta hans.

Selve stellebordet

Hyllene med klær og...

Medikameter og slike ting... og

Bleier...

Under stellebordet i den grønne er det vaskekluter, ellers er det våtservieter, ting til vaskemaskinen, en begg som er ferdig pakket til svømmehallen og håndklær.

Hva synes dere om stellebordet?Tobias danse ( video)

Å Når jeg setter tobias oppi gåstolen eller lar han stå innte en bor å det er musikk på å jeg spør om han kan danse så begynner han og danset også. Gud så utrolig herlige han er når han danser.

 

Hva synes dere om denne videoen ?

Hvar det ikke bare super søtt ?

 

Nydelig morgen

Å kan ikke være mer glad en det jeg er nå. Tror virkelig Tobias kjenner på seg at ejg er syk han våknet kl 6 og fikk litt melk og sov videre til kl 8. Jeg hørte han bablet inne på romme fra halv 8 til 8 men han grått ikke så jeg koset meg i stuen litt foran TV for å slmle litt krefter. Så nå håper jeg dagen blir bedre. Jeg skal nemmelig ha jenekveld her, men formen er jo ikke helt tipp topp så får se hva som sjer.

Ellers så ligger Tobias og koser seg på gulvet og leker, men jeg blar igjennom noen blogger før de er td for grødt for Tobias.

Når startet dagen deres ?

Har dere unger som sover lenge ?

Hva skal dere i dag ?

Tobias strikkejakke

Tanta mi har strikka en jakke så vi ikke har fått brukt så mye pga vær men nå som det er ner vårvær har vi begynnt å tatt den i bruk.

Hva synes dere om strinkkejakken?

Blir så glad

Noe jeg setter STOR pris på dere lesere er alle fine kommentarene, og ikke minst når dere sier Tobias er en nydelig gutt noe som han er. Ellers når ejg går i byebn og folk ser han sier de WOW han hadde nydelige BLÅ øyer. De sier det er de fineste øyene de noen gang har sett.De blå øyene hans.

Å det varmer mamma hjertet når, jeg får slike komentsrer. Fikk også mange kommentarer om at han var veldig fin som nyfødt, til å være premature.Bilde av prematurgutten min

Gutten min er bare verdens fineste guttebaby. Han sko bare vist så mange som er misundelig på meg som har han og ikke minst hvor ufattelig glad jeg er i det lille sjermtrollet mitt.

 

 

Synes du tobias har fine øyer og var fin som nyfødt ?

Får dere ofte kommentsrer om ungene deres, hva sier de ?

Tobias matskap

Tenkte å legge ut hva som er inni matskapet til Tobias. Det er noe som mangler da men det får bare være han skal ikk eha det før i morgen tidelig uansett.

'

God nattgrlten og vanliggrldt 8 måneder.

Termos slik vi alltid har varmt vann.

En matboks med masse smokker oppi.

Fruktpure han får etter middag og blandet inn i melka si på dagtid.

Tutteflaskene han bruker den blå lille bruker han ikke helt enda og er ikk ehelt fornløyd med den.

Slik ser det ut, som dere ser så ligger MME han bak og det sm mangler er sviskemos. Og middagsglass tilfelle jeg ikke har laget mer i frysen og vi har noe han ikke kan ha. Men har enda litt i frysen da.

Hva synes dere om dette innlegger ?

Noen som vil se enten kleskap, eller skuffen med uttertøy eller stellebordet ? 

Tobias leker ( VIDEO)

Jeg har fått spørsmål om jeg kan legge ut flere videoer av  Tobias, å det kan jeg selvfølgelig. Holder på å lage en lang film også som ikke er ferdig. Lager en film som skal være til 1 årsdagen til min lille godgutt. Så den får dere nok ikke se før han er 1 år ja. Ellers så våknet han kl 6 fikk melka si og sov videre til halv 8 å kan tror det var herlig. Så nå sover han og Tvillingene igjne. Da skal jeg bruke tiden på å rydde litt og lese noen blogger.

 

Hva synes dere om filmen, blir litt mørk siden han reagerte da jeg tok på lyset og sluttet og leke.

Hvil dere at ejg skal legge ut noen filmer av han i ny og ne ?

 

 

Dette fikk jeg av verdens beste sønn

I dag er det morsdag, og min aller første morsdag. Formen var ikke god i går kveld eller i natt så i morres, la jeg meg på sofaen. Men fikk en herlig god frokost på sofaen og en utrolig fin gave av min nydelige sønn Tobias. Tobias ahdde vist kjøpt den helt selv, mens pappan gikk i andre butikker.

Jeg vil bare si go morsdag til alle mammaer der ute, og ikke minst min mamma. Du er verdens beste mamma kunne ikke hat en bedre mamma en deg. Ha en fin dag, du som også ligger syk. Ikke kjek i det hele tatt..

Selv om formen ikke er så god i form så ble jeg utrolig glad da jeg åpnet gaven, ikke det jeg hadde forventet i det hele tatt.

God gutten som sitter med mamman sin

Mamma elsker deg

Mamma  sin munn er kjekk

Versegod mamma

Eller nei jeg vil ha den selv jeg mamma :)

Ok då, du kan få den så får jeg pynten

Tusen takk Tobias verdens fineste gave, nå er dere vel spent på resten :)

 

Smykke med små babyføtterNÅ ER DU ALLTID MED MEG..

Har dere fått noe i dag ?

Hva skal dere gi moren din ?

Feirer dere morsdag ?

Se så liten, mammas hjerte!

Jeg fant en film der han var liten på, han var litt over ca 4 måneder. Å ser mye minde ut. Tenk hvor mye han har forandrett seg på de 3 siste månedene.

 

Hva synes dere om filmen, hvar han mindre ?

 

 

Glad mamma

I dag startet Tobias dagen utrolig tidelig, så da motte jeg stå opp. Men han var utrolig trøtt så etter 1 time la jeg han i vognen og han sovnet på før jeg fikk lagt han så det var utrolig herlikt. Så jeg sovnet på sofaen en 1 før tvillingene skulle komme. Har ikke hat dem heller på lenge pga sykdom her i hus. så nå er de endelig her igjne å det er kjempe kjekt. Så de har fått lekt litt sammen før Tvillingene la seg, så nå er det bare Tobias som er våken. Han koser seg på gulvet og snakker og smiler og ler.

Herlige gutten min er han ikke fin ?

Jeg har virkelig verdens herligste smile gutt, mammahjeret mitt varmer nå som min prins er frisk og smiler for alt. Bare sei sier hei smiler han til meg. Kan bare se bort på han å jeg får verdens herligste smil tilbake av han.


Det er smile jeg snakker om, du kan vel ikke la ver og smile tilbake til han da ?

nå skal jeg lese litt blogger før jeg skal gjøre ting klart til tvillingene våkner.

HVA SKAL DERE I DAG ?

 

Vi er tilbake

Nå som vi er bedre er vi tilbake, men er ikke sikker på hvor aktiv enda etter som jeg ikke her helt i tipp topp lage men skal prøve så godt jeg kan. Så har mye og fortelle dere som har sjedd.

Vi har egentlig bare vert hjemme og samlet krefter, i går var vi innom faren min og spise litt middag ellers har jeg vert hos en vennine i dag som jeg ikke har sett på utrolig lenge men nå er Tobias frisk å jeg begynner og komme meg.

Her er noen bilder:

Kose med pappa

Lille gutt som koser seg i sakosekken

Herlige gutten min som leker litt

Mamma elsker deg

Leker på gulvet med veronika

Mm va godt me noe godt i dag mamma :)

Fineste bilde jeg har sett ever.

Hva har dere gjort i mellomtiden :)?

Et lite livstegn

Vi lever ennå :) men ennå en liten pause selv om vi er litt bedre :)

sykdom

Etter som tobias sin feber gikk ned i går til 38 ble jeg glad, men så fort paraceten gikk ut av kroppen steg den til 40,3 å da ble jeg litt redd. For han hadde ikke spsist eller noen ting den dagen drukket 50ml med drikke og han skal jalefall ha i seg 1 liter vekse til sammen me alt reinte de ut på legevakten. Så vis vi ikke fikk i han drikke skulle vi komme opp, da vi kom opp mente de at han ikke var tør nok på tungen til og legges inn. Da kjente jeg at det raste for meg. Han var jo slak å hadde høy feber og ikke fikk i seg noe veske. Så jeg dro opp på barneavdelingen. Dem tok meg mer seriøst en de på legevakten. Der prøvde de alt, da tempraturen hadde gått ned til 39,8 så gidde de ham en paracete til. Og vi drog hjem i mellomtidne og skulle prøve å få i han litt juice. Ville verken ha noen ting i går kveld. Vi la han i sengen i igjen, og jamen meg sov han til 9 i morres. Stakar gutten min er sikkert helt utkjørt. Så nå fikk jeg i han litt juice å noen sker grødt. Så det kommer seg jo.

Ellers venter jeg på en venninde som skal komme til meg, vi skal nok bare slappe at etter om vi begge er trøtte. Og jeg skal også ut i kveld sammen med noen andre unge mødre vi skal hjem til hun ene og sitte og kose oss litt. Glemder meg kjekt å bli kjent med andre mødre som er samme alder nesten.

Her er bildene fra sist mariann var her, orker ike legge ut alle er ikke i det beste strøket:

Leke på gulvet med mamma.

Tror hun synes jeg er flink til og masere hode bunnen hennes, tror dere ikke ?

Hva gjore dere i går?

Og hva skal dere i dag da ?

Står selv

Tobias har blitt mye bedre i form. Så håper på en bedre natt i natt slik jeg kan vær utkvilit til i morgen når jeg skal ha tvillingene. Tobias reiser seg ikke opp selv, men helsesøster mente han skal klare og holde sin kropsvekt nå. Så derfor prøvde vi å sette han litt opp å se om han klarte og stå selv. Han står sånn uten og falle ned , han han fått valgt å stå så lenge han ville reiner jeg med han kunne stått der i evigheter. For dette er virkelig noe han var god til.

Er han ikke flink liten gutt ?

Når lerte dine barm og stå og reise seg opp :)  ?

 

Fikk sove lenge..

Som sakt jeg fikk sove lenge etter som Cato også er hjemme fra jobb. Nå er alle her i hust syke både Tobias, Jeg og Cato er slakke. Så derfor fikk jeg sove litt lenger så fikk Cato sove litt når Toias hadde luren sin. Så nå føler jeg meg jalefall litt mer utkvilt en det jeg jorde.  Nå har vi nettopp spist en god frokost, ellers skal vi bare slappe av nå som vi alle er syke.

Tobias virkes litt bedre så regner med at jeg kan ha Tvillingene igjen i morgen. Gleder meg til og se dem, er alt for lenge siden jeg har sett dem nå.

Hva har dere gjort så langt og hva skal dere i dag?

Andre som er syke eller har sykebarn?

Tobias Drikke selv av Kopp (video)

Tobias har ikke hat serlig mat lyst eller noe drikke lyst så derfor prøvde jeg og ta av tutten slik han hadde bare en kom å det ble det mase søl av men han fikk jalefall i seg noe litt på den måten.

Men søtt var han jalefall da, dere skal få se filmen :

 

Er han ikke søt ?

Drikke deres unger selv noen gang?

 

Vi to for alltid

Det største jeg vet er når Tobias skal holde mamman sin i hånda.

Vi to for alltid<3

Mm dette va godt mamma..

Tobias fikk endelig til å spise fra fruktholderen sin. Etter at pappa hjalp litt fik han teken. Å han koser seg med tv og eple mens husarbeid ble gjort. Nå her huset vasket og støvsuget bare soverommet og badet igjen.

Er han ikke søt?

Han pleier å ha eple, avikado, tomat og agurk oppi.

Har dere slik?
Hva har dere oppi?

Se så liten han har vert..

Som sakt var Tobias prematurt og var veldig liten sitter og ser på bilder nå på Mobilen så jeg tenkte å dele med dere:

På sykehuse 3 dager gammel

2 uker ca åsane ganske liten enda :)

Lille gutt rundt 1 måneder å enda liten :)

Rett over 1 måned

2 måneder

Som far og sønn

Har mer bilder noen som er inntrisert i og se eller :)?

Slakk baby

Tobias har nesten ikke sove i natt, han er utrolig slakk og sliten. Så nå ligge meg og Tobias og ser på filmer av han. Å han følger med også.

Tobias slakke i sengå te mamma :)

Har dere sove godt ?

Syk liten gutt

Off da var det min lille prins som skulle bli syk. Han har litt feber, spyr, hosten, snåtten render og formen er ikke det beste. Han har ranglet i hele natt og våknet halv 6 i morres. å nesten ikke sove i dag, hat en liten flaske melk, litt middag og litt grødt det er det han har fått i seg i dag. Han ville ikke ha saft en gang. Nå sover han endelig å håper han sover resten av natten i dag. For jeg tror jeg legger meg tidelig for å være utkvilt til senere. Har også har besøk av linni som har en sønn som er 1 uke eldre en Tobias. Bildene kommer senere, siden linni har bildene.¨tobias da han var syk for lenge siden hadde ingen bilder akkuratt nå :)

Hva har dere gjort i dag ?

Noen andre som ahr syke unger ii hus :(  ?

Snakke du om tidelig eller??

Har ikke stått opp så tidelig på LENGE, tobias valgte å stå opp halv 6 men vi lå i sengen til 6 ikke at jeg ble så mye mer våken på det. Så nå kl 8 tenkte jeg å ta meg en tur ut med han slik han for såve litt lenger. Siden vi får besøk kl 9, noen som skal intervju oss om mamma rollen. Så da vil jeg Tobias skal være opplakt, han pleier og sove kl 10 men reiner med han sovnet fort i fognen ja. Får krysse fingrene på det da.

Tobias sitte i godstolen sin og ser Disney junior og jeg sitter dautrøtte og leser noen blogger, og koser meg med Capri-sonne og KANEL KNEKKEBRØD.


Selger de kanel knekkebrød der dere bor, for vis de gjør der

 

 

Cafe

Vi er på pasta pasta før vi skulle til siropraktoren. Der jeg spise en utrolig god pasta rett og hadde smuttie til. Som var utrolig godt. Tobias likte den jalefall

Er han ikke søtt :)?

Mm det var godt.

Noen av dere som har snakt maten på pasta pasta? Vis dere ikke st ambefaler jeg på det sterkeste.

Hva skal dere i dag:)?

Mamma kos

Nå som jeg er sengeliggenes og sofaliggenes så får jeg ikke tid til og kose og leke med Tobias. Så mannen kom inn med han til meg slit jeg fikk kose litt med tobias. Det føltes godt jeg er så vant med å kose med han når jeg vil.
Så Tobias kom i senga med mamman sin:

Sitte på mamma :)

Nusse mamma

Aa kosen mamma.

Vil bare hilse og si at mamma er takknemlig for fine og søte kommentarer. Hilsen Tobias :)

Trøtt mamma

Som sakt la vi to oss kl halv 7 for han var så trøtt. Så sov frem til halv 8 å uten ein lyd. "bank i bordet" så håper vi kan fortsette. Sp jeg burde jo ikke være trøtt men boda jeg sovnet ikke før kl var kvart iver 5 ca... Å jeg kjenner bare øyene siger igjen. Så derfor tok jeg med litt leker inn i sengen slit tobias kunne leke litt her mens mamma sølapper av litt

Søte Tobias :)

Trøtte mamma...

Når legger deres bar seg og hvor gammel e den?
Hvor lenge sover dem?
Er du trøtt i dag ?

Tobias ELSKER gulvet

Tobias har begynnt å ligge mer og mer på gulvet alene etter jeg begynnte og passe Tvillingene. Han leker mer og mer for seg selv. Og i tillegg, begynne han å komme seg mer fremover en bakover. Han ligger ikke på samme plass så vi lå han etter abre noen få minutter.

Men jeg laget mat til han lå han slik og koset seg.

Men jeg og Cato slaooet av stor koset han seg med lekene sine på det deilige teppe til mamma.

søtingen min.

Liker deres barn og ligge på gulvet+

Når begynnte barne ditt å krype ?

Kvadrat med de beste...

Nå er vi på kvadrat å bruker lommeboken litt. Der jeg er sammen med tine, Kamilla og min lille prins. Vi sitter nå på mc Donald før vi skal videre å ser litt til. Noen bilder:

Den var fin jolly..

Leker med undertøyet

På mc Donald

Klær de kjøpte til meg :)

Vi leker:)

Hva gjør dere da :)?

Onkel Erik

Nå har jeg nettopp vert hos pappa og sakt "farvel" til broren min og onkelen til tobias. Kommer til og savne han så utrolig mye men vet at det er bra for han og gjøre noe han vil. Ellers har vi toke opp gamle minner og, spist taco.

Tobias me kapsen til onkel

Rare onkelen min sier Tobias.

Morfar og Tobias.

Elsker det nederste bilde :D

Hva har dere gjort i dag?

Fysioen

Tobias koser seg hos fysioen mens de knekker ryggen på mamma :)

Hva gjør du?:)

Rommet til Tobias

Har fått spørsmål om jeg kunne legge ut bilder rommet til Tobias å så klart kan jeg det, romme til tobias er ikke 100% ferdig men dere skal få se hvordan det ser ut til nå.

Tobias sin soveplass.Komoden med masse litt av dåpstingene på toppen.

Lekerkroken til Tobias

Minnerammen, gåstolen og lagringsplassen.

Hva synes dere ?

Hvordan har deres barn rommet sitt :) ?

Godt nyttår

Ville bare stikke innom en liten tur og si godt nyttår til dere. Og tusen takk for det gamle og tusen takk for eg utrolig flott blogg år sammen med dere. Å håper dere hadde et flott år. Tobias sov igjennom rakketene. Er på mobilen så kommer en liten oppdatering og bilder senere.

Tobias fikkk morgen svisker..

Pappa og Cato på morgen

Hva skal dere i dag :)?

Sovegutten min

Jeg ble overasket da jeg sko gi litt melk til lille prinsen, og vi sovnet ( ikke normalt) og jeg voknet kl 9 da lå Tobias ennå å sov og kl 10 ville lille Tobias stå opp. hmm hva sjer nå ? han bleie  stå opp kl 7. I går sto han opp kl 9. Gud så deiligt dette var, håper det fortsetter slik, etter mange netter med våkning3-4 ganger. Å tobias er bare verdens beste Gutt.

Ellers skal jeg få besøk av min kjære søster som skal komme på en enkel middag, og kose oss litt. hun bor i kristiansand så jeg ser henne ikke så ofte så jeg gleder meg utrolig mye, Tobias også. Tobias elsker Tanten sin, og alle de andre 6 tantene han har.

HUSK SPØRSMÅLSRUNDEN OM DET ER NOE DERE LURER PÅ DEN FINNER DERE MED OG TRYKKE PÅ BILDE UNDER..