Om meg Om Tobias Fødselshistorien Graviditeten Spørsmål ?

Tobias sine innlegg

Tobias forteller om sin favoritt Leke...

Har fått spørsmål om jeg kan skrive et innlegg om favoritt leken til Tobias. Han har jo mange av dem men er 2 ting han elsker og liker aller aller best. Så derfor tenkte jeg og la Tobias få skrive om leken han liker best får da får dere jo hans mening og ikke mammas mening om leken...

Ja da fikk jeg lovt til og skirve ett innlegg på bloggen til mamma igjne, så da tenkte jeg og skrive om favoritt leken min. Jeg har mange leker jeg liker, liker egentlig det meste. Er alltid kjekt å gå i skuffer og finne ting jeg ikke skal leke med. Men av mine leker så har jeg en STORE favoritter. Å det skal dere få vite snart hva er, men først vil jeg bare takke for alle flotte bursdagshilsner jeg fikk p min 1 årsdag. Selv om mamma ikke hadde med pc'en så hadde hun med seg mobilen og jeg har selv lest alle de flotte kommentsrene jeg fikk til bursdagen.

Men nå skal dere få vite hva min favorit leke er, noen av dere vet sikkert hva den er noen vet sikkert ikke. Men det jeg liker aller best er BALL ELLER BALLENE MINE SOM JEG FIKK TIL JUL.

Så det er virkelig min favoritt, og jeg elsker og krabbe etter dem eller krabbe med dem i hånen. Liker også å ha den med meg i vognen eller bilden. Liker også å bare sitte og holde den i håned og hive den vekk og hente den igjen. Det er så masse jeg kan gjøre med dem. Så Ball er min favoritte, det skal dere få se på de flotte bildene mamma tok av meg nå nettopp.

Ikke tro du får denne mamma...


Jeg elsker denne ballen, ser dere...

Skal jeg kaste den til deg mamma, men da må jeg få den tilbake sant ?

Hva er deres favoritt leke ?

Kan ikke dere unger også skrive et innlegg om deres favoritt leker om dere får lovt av mamma, så post innlegget her på kommentarfeltet slik jeg kan lese om deres favoritter ?

Vil dere jeg skal skrive om andre ting (Tobias) ?

 

Tobias skriver et innlegg om sykkelen sin

Hei hei dere søte store og til dere søte små barn som meg. Jeg tenkte og skrive litt om den nye sykkelen jeg fikk av min farfar til bursdagen på søndag. Selv om jeg ikke blir 1 år før den 28 da. Men nå skal jeg jalefall fortelle dere litt om min nye sykkel og første sykkel er det også.

I går var min første kjøre tur på sykkelen min, med min mamma og en venninde av henne som hjelp mamma litt sidne hun enda ikke skal gå så lenge. Så vi tok turen innom banken for å tømme sparebørsen min. Å gjett hem vi traff på da vi var med banken, jo nemelig farfar. Da ble jeg glad og ville bare sykle fort bort til han men jeg rekker ikke ned på trøene, jeg rekker bare ned til dem du hviler beina på så mamma sier. Jeg så farfar og han ble glad for å se meg på sykkelen jeg fikk og jeg var glad og viste den frem. Farfar gikk innom for å kjøpe en tutte til meg så tutter utrolig høyt. ( som bare er kjekt når jeg skal plage mamma eller pappa hihi.)

Ellers så fikk jeg prøve sykkelen litt i dag også med mamma og pappa men i dag gikk det ikke like greit som i går altså, jeg var litt mer redd i dag da. Og mamma tok masse flotte bilder av meg også så jeg tenkte og dele med dere før mamma gjør det. For akkuratt nå lager mamma seg noe å spise og da bruker jeg anledningen til og skrive et lite innlegg til dere voksne og små barn. Men nå ser jeg mamma snart er ferdig så jeg tenkte og hive med bildene før jeg må gå bort til mamam å tigge litt mat av henne.

" Mamma ville ikke ta meg utav, jeg ville ikke sykle "

" Mamma jeg er redd altså "

" Dette var ikke så verts likeveld da mamma "" Her brifer jeg litt med s