Om meg Om Tobias Fødselshistorien Graviditeten Spørsmål ?

Ukasmiddagsrett

Ukens middagsrett ble...

Svinefiletter med soppsaus. jeg er ikke så glad i sopp saus men jeg skal prøve for det. Det hørtes utrolig godt ut for det. Så det skal jeg prøve. For dere som vil ha deres middagrett puplisert her på bloggen sender meg retten og oppskriften på : Lisadtdt@msn.com

Svinefilet med soppsaus

Ingrediensa - 4 porsjonar

700 g svinefilet
1 krm salt
1 krm svart pepper
200 g fersk sjampinjong
2 ss smør
1 hakka gul løk
2 pressa kvitløkfedd
3 dl kyllingbuljong
2 1/2 dl kremfløyte
1 ts maisenna

Slik gjer du:
1. Skjer svinefileet i ca. 1-2 cm tjukke skiver. Krydra med salt og svart pepper. Reingjer og grovhakk sjampinjongane.
2. Sett ovnen på 150°C. Smelt 1 ss smør på middels høg varme i ein stor steikepanne. Legg svinefiletskivene i pannen og steik dei ca. 2 min på kvar side, til dei har brun steikeflate og er gjennomsteikte. Legg dei over i ei ildfast form som settes i ovnen.
3. Smelt resten av smøret i steikepannen. Tilsett løk, kvitløk og sjampinjong og fres i ca. 5 min, til løken og sjampinjongene er mjuke. Sett opp varmen, hell i buljongen og kok opp. La småkoke i 3 min til buljongen er redusert til halvparten. Senk varmen og rør inn fløyten. La småkoke i ca. 2 min.
4. Bland maisennamjølet med 1 ss kaldt vatn og rør inn i sausen. La småkoka under omrøring i ca. 1 min til sausen tjuknar. Smak til med salt og svart pepper. Anrett svinefilea på tallerkena og fordel sausen over. Server med ei gong.

Du kan og gjera som eg gjorde. Bytta ut svinefilet med kyllingfilet.

Det vart kjempegodt, får ein 6'ar meg! Ser ikkje så godt, men smaker godt! 

Oppskriften fikk jeg av Wenche, dere finner bloggen ved og trykke >>> HEEER<<<

hva synes dere om ukens middagsrett?

Tenkte å prøve meg på nye nytt, jeg har jo hat ukens leser, og det kommer jeg til og fortsette med men tenkte også å ha ukens middagsrett. Så det dere må gjøre er å sende deres beste middagsrett dere hadde uken som var. Dere sender det på mail til meg. Så skal jeg lese igjennom rettene som blir sendt inn til meg så skal jeg kåre en ny rett hvær mandag. Så denne uken så er nå er det bare til og sende inn din beste middagsrett dere hadde forje uke. Husk å skriv oppskriften også slik jeg får dele den videre.

Mailen min er : Lisadtdt@msn.com
Hørtes det spendene ut eller ?

Noen som er inntresert i å mekde seg på ?