Om meg Om Tobias Fødselshistorien Graviditeten Spørsmål ?

ukens leser

Ukens blogg ble...

Sist uke fikk jeg ikke byttet etter jeg var så vondt så jeg fikk byttet i dag. Og det ble TINA. Hun er mamma til en nydelige prins og blogger om så masse kjekt som mamma livet og allt som faller henne inn. Jeg synes hun har en flott blogg liker alltid og lese den, og hun er veldg flink til og kommentere bloggen min. må bare si tatt til så mange fine komentarer av deg og så mange fine ord om min nydelige prins Tobias.

For å kommet til bloggen trykk >>>HEEER<<<

Leser dere heners blogg ?


 

Ukens leser ble..

Etter som jeg ikke har kåre det på en stund er for jeg ikke hadde fåt på plass designet mitt før nå. Så nå er det fredag igjen å tid med ny ukens leser å det ble da Camilla mamma il Celine. Bloggen henners har jeg følt før jeg ble gravis delv eller va vel gravid når jeg følte den men hadde ikke blogg selv da. hun har vert veldig flink til og kommentere bloggen i det site og har vert veldig aktiv på sin egen blogg også. Hun har en bra blogg som jeg anbefaler og lese trykk på bilde under :

Leser dere bloggen henners ?

Hvs synes dere ?

Ukens leser ble...

Etter som feberen til tobias steg over 40, men har fgått ned te 40. Så får jeg desvere ikke byttet ut bilde på side linjen. så håper du forstår det Kine mirjana og dere andre. Jeg velger og priotere Den slakke gutten min som nå ligger i pappas armer men er veldig mammadalt nå. Så får prøve og få det gjort i kveld eller noe.

___________________________________________________________________________________

Denne ukens leser ble Kine Mirjana, hun har vert flink og kommentere på boggen og har koselige komentarer. hiun har også en datter som er ganske så fersk. Men utrolig moden virker det ut som, hun blogger om å være 19 år mamma, stemor og samboer. Hun har virkelig en nydelig datter og en søt gutt som hun er stemor til. Jeg synes dere burde gå innom bloggen henners for det er den vert.

Bloggen finner dere med åg trykke på bilde under.

 

Kine Mirjana

 

Leser dere denne bloggen ?

Hva synes dere ?

Denne ukens leser ble..

Ann Kathrin - Mamman til EliseIkke så lenge siden jeg oppdaget bloggen hennes, men hun har vert utrolig flink til og kommentere på innleggene mine og hun har aldtid koselige komentarer. kommentarer som jeg blir glade for å lese. Hun har selv en datter som er rundy 9 måneder.

Hun skriver om sin værdag som mamma og intriør. Jeg elsker og lese mamma og intriørblogger så der er bare et pluss. Vis dere liker mamma og intriørbloggere så burde dere ta en titt innom denne for denne her her helt mitt i blinken for deg. Her har du begge i en blogg.

Leser dere denne bloggen?

Er det en dere kommer til og ta titt innom ?

Ukens leser ble...

Denne ukens leser ble det vanskelig og velge det sto mellom 5 stykker. Så da har jeg jalefall 5 kanidatr om de er like flinke til den tiden kommer. For alle de kanidatene jeg har har vert utrolig flinke til og kommentere. Men jeg motte jo velge en av dem å det ble..

Andrea - Mamma til Tiia trykk HER eller på bilde for å komme til bloggen.

Denne bloggen handler om å være ung mamma til Tiia, forlovet og samboer med Alexander. Sammen har de en søt perfekt lita jente. Her får du se masse fine biler av datteren henners. hun ha rnettopp startet og bloggen min til nå ELSKER jeg bloggen henners må innom hele tiden.

Leser dere denne bloggen ?

Er det en blogg du kommer til og lese ?

 

 

 


 

 


 

 

UKENS LESER BLE..

Denne ukens leser ble SILJE- Mamma til 2. Hun er så utrolig flink til og kommentere mine innlegg og har utrolig mange koselige kommentarer, du får ofte svar etter du har svart henne. Hun ahr også en kjempe fin blogg som jeg liker og lese.

hun blogger om sin værdag som 2 barnsmor og det som faller henne inn.

TA EN TITT TA VEL?

For og komme til bloggen henners trykker du på bilde under, eller på HER.

LESER DERE DENNE BLOGGEN?

ER DET EN DERE KOMMER TIL OG LESE?

UKENS LESER

Jeg har ikke hat så mye tid i julen til og kåre ukens leser så håper dere forstår meg. Men nå skal det bli igjen hvær fredag så det er bare til og følge med. Denne ukens leser har alltid vært flink til og kommentere, før jeg begynne med det også. Og det var henne jeg fikk iden av. Hun vertt sikkert selv nå ast det er henne. Så uken leser ble....'

MALENE- MAMMAN TIL MILIO ANDREAS Tykk på bilde for og komme på siden. du kan også føle henne på FACEBOOK TRYKK HER....

Hva synes dere om bloggen henners ?

 

 

 

 

Ukens leser

Ukens leser på bloggen min ble Therese trykk på her ( Mamma til lille Michelle). Hun lenge vert en leser av bloggen min og synes hun fortjenter og bli ukens leser. hun er flinkt til og kommentere og komme med sine meninger.

Hun har også en helt fantasdisk blogg der, hun skriver om sin værdag og sin nydelige datter michelle. dere burde ta en titt på bloggen henners trykk på bilde nedenfor for å komme til bloggen henners.Leser dere bloggen henners?

Hva synes dere om bloggen henners ?

Kanche du blir neste ukens leser!!! så får vi se hvem av dere som skiller dere mes ut til neste fredag :)


Ukens leser ?

Jeg har ikke hat så mye spendene og dele med dere som mine 2-3 uker har vert hjemme i segen/syk. Så tenkte og starte ukens leser, der jeg vil velge vær fredag fremover. Så håper det hadde vært noe?

For å bli uken leser så må dere kommentere, slik det blir lettere for meg og se hvem som leser. Vis ikke blir det litt vanskelig.

Tobias og tante hilser til dere søte små:)

Hva synes dere om dette ?