Om meg Om Tobias Fødselshistorien Graviditeten Spørsmål ?

Videoer

Tobias krabber VIDEO

Tobias har krabbet lenge, men han har heller ålet seg på en rar måte isteden for å krabbe. Men i det siste har han funnet ut at det er litt kjekt alikevel. Så han krabber litt inni mellom og fikk dette på en video i dag. Han krabber for det meste nå men er kjekkere og reise seg opp å gå inntil ting som han også har gjort lenge. Har bare ikke fått oppdatert dere noe særlig.

Tobias som krabber

Når begynnte deres barn ?

Er han ikke flink ?

 

En video og som får deg i humør

Må bare dele en video som jeg kom over her for en liten noen minutter siden. Synes virkelig denne filmen var bra, uten om a det var litt dårlig kvalitet på filmingen. Men sidne jeg ikke har vert helt i humøret pga kneet så var denne videoen en vekker for meg jalfall.. Det er 2 jenter som har gjort en musikkprokjekt som jeg synes dem greide utrlig bra bare til og se :

her har dere filmen, og  trykk >>>HEEER<<< for og komme til bloggen henners....

Hva synes dere om denne videoen ?

Hvar den ikke bra til sangene ?

 

Tobias leker og ler (video)

Tobias var enormt sutrete i går så derfor tok Cato han opp på fange for å leke med han. Og skal si dette falt i smak for vår lille sukkerklump Tobias. Hør den søte latteren til min lille prins.
 
video:img4484
Cato og Tobias leker

Hva synes dere om filmen ?

Vil dere se film når Tobias bader i plaskebasenget sitt ?

Tobias prøver og prøver

Som sakt blir Tobias stadig eldre og klarer mer og mer. I det siste har han blitt veldig inntresert i og få ting på plass og putte ting inni små hull så her har dere en video av det.

video:img4482


Hva synes dere om videoen ?

Er hanikke bare søt og flink da ?

Tobias pakke VIDEO)

Som jeg sa i går så fikk Tobias en gave av morfar og familien, dette er 1 års presangen fra dem. Men han fikk åpne den i dag siden det er en ting han får nytte av nå åg frem til bursdagen og etter bursdagen også da. Så i morres etter han hadde sovet til halv 8 med litt rangling i natt så fikk han åpne gaven jeg har et bilde og 2 filmer så er bare til og se.

Her åpner han den og under ser du film når han pakker den opp...

Er han ikke flink og søt ?

Her er papiret av og mamma motte bygge den fort, for en liten utolmodig kar som ikke kalrte og vente til jeg var ferdig..

 

Her er han i full gang med og leke med den nye kjekke leken din..

Nå står han på på gulvet og leker med denne leken, jeg skal gi den leken en tilbakemeling etter vi har prøvd den en stund. Men til nå er jeg super fornøyd..

Har dere slik en ? såfall hva synes dere om den ?

Får deres barn noen pakker før bursdagen sin ?

 

Toias spiser kakedei (VIDEO)

Hva synes dere om videoen ? :)

 

Tobias leker med pappa ( VIDEO)

Her er en morsom film der Tobias leker med sin pappa vert og se: slik holdt dem på i ca 30 minutter før jeg filmet.

Hva synes dere om videoen ?

Har dere prøvd det med deres unger før ?

 

Tivoli ( VIDEO)

Cato filmet nåt jeg og Tobias og Therese og Michelle sat i en karosel på Tivoli, men merker nå at han ikke altid filmer der han skal men det får dere bare tåle. Her er jalefall filmen fra første turen på tivoli for de små.

Hva synes dere om videoen ?

Har deres unger vert på tivoli?

Hvor gamle første gang ?